خواهشا بگین چطوری و ازکجا ماشین مورد نظر را پیداکنم
بیارم تو نرم افزار و چطور تغییرش بدم
Printable View
خواهشا بگین چطوری و ازکجا ماشین مورد نظر را پیداکنم
بیارم تو نرم افزار و چطور تغییرش بدم
دیدم بحث ادیت دوباره داغ شده یه fh13 شرکت نفتی داشتم گفتم بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهكاره ايولا !نقل قول:
كسي ميتونه اين فايلي كه ميگمو بهم بده لطفا
هر كي يورو تراك داره فايلو زدم داغون كردم ! توي محل نصب بازي فايل bace پوشه vehicle بعد پوشه truck از توي پوشه تراك اگه ميشه اين 2 تا رو برام يكي آپلود كنه ممنونش ميشم ! يكي volvo_fh16 و يكي scania_rcab ممنون من شديد نياز دارم يورو تراكم بالا نمياد ممنون !
دوستانی که تو زمینه ادیت و به اصطلاح modding اگر هر چی یاد دارن بزارن تو این تاپیک بچه های اینجا یه چیزی بالاتر از scs soft میشن ولی نمی دونم چرا همه (به جز عده معدودی ) میان میگن کامیون ادیت کردیم و فایل میذارن و عکس میذارن ولی بقیه رو یه راهنمایی نمیکنن که چطور این کارا رو کردن .
منم هر وقت گفتم یکی یه توضیح مختصر بده اینقدر مختصر توضیح داد که هیچی نفهمیدم ، البته این ممکنه به خاطر گیرایی پایین من باشه :31:. هر کی هرچی رو از هر جا یاد گرفته منبعش رو بیاد بگه خواهشن شاید ما هم تا ETS 2 نیومده تونستیم یه کارایی بکنیم . بخدا دل یه راننده رو شاد کردین .
آغا جان عکس معرفی فایل بیس رو بالاتر که گذاشتم تومحل نصب بازی پسوند فایل بیس رو از scs به zip تغیر بده وبهد استخراجش کن و در زمان ایمپورت کردن مدل اونجا که گفتم آدرس فایل رو هم بده.نقل قول:
معرفی پوشه های فایل بیس:
vehicle شامل تمامی مدلهای وسایل نقلیه
vehicle\ai تمامی خودروهای سواری
vehicle\driver مدل سه بعدی راننده کامیون
vehicle\trailer_eu تمامی تریلر ها
vehicle\truck تمامی کامیون ها
vehicle\wheel تمامی چرخ ها
def فایلهای نوشتاری دستوری sii.
ui فایلهای نوشتاری اجرایی sii.
material تکسچرها البته تکسچرهای کلی.تکسچرهای مربوط به مدل کنار خود مدل هستند.
model مدلهایی که برای ساختن شهر استفاده میشود.
prefab مدلهایی که در شهر شما با آنها کار دارید.
sound شامل تمامی صداهای بازی.
unit معرف تمامی Dummy node که در مدلهای سه بعدی هستند.مربع های سبز کوچک.
شما آموزش رو دانلود کردی؟
به این آدرس تو فایل بیس برید material\environment اونجا باید یه فایل به اسم:generic.dds باشه که نیست خودتون مثلا از فایل generic_s.dds یه کپی بگیرید و اسمش رو به generic.dds تغییر بدید وقتی مدل رو باز کنید این فایل رو به عنوان رفلکس روی اجزای ماشین میندازه اگه این کار رو انجام ندید وقتی که مدل رو اینمپورت کردید توی مسیج بار پایین میگه که فایل generic.dds پیدا نشده و اگه همینطور اسپورتش کنید اجرا نمیشه.
توجه:وقتی که مدل رو باز میکنید هیچ پیام خطایی نباید توی مسیج بار باشه.
از تولبار برنامه زدمودلر کلید ایمپورت(همون فلش آبی کنار فلش قرمز) رو بزنید.مثلا این پوشه رو باز کنید vehicle\truck\volvo_fh16 فایل pmg که همون فایل سه بعدی هست رو انتخاب کنید قبل از بازکردن فایل اون طوری که گفتم طبق عکس آدرس فایل بیس رو بهش بدید و کلید open رو بزنید.
تغیرات خودتونو اعمال کنید برای اسپورت کردن فایل باید اون رو توی پوشه mod به همون آدرسی که فایل رو باز کردین براش درست کنید (vehicle\truck\volvo_fh16) و توی اون آدرس اسپورتش کنید (با اون کلید فلش قرمز اون رو اسپورت کنید)
توجه: (هیچ وقت توی فایل base اصلی اسپورتش نکنید چون اگه خراب شد دیگه فایل پشتیبانی نداره.ومثل این دوستمون میشید که میگه بازی بالا نمیاد.)
به pmg اسپورتش کنید.و ورژنش رو هم بر اساس بازی ets/gts انتخاب کنید.
توجه:اسم فایل اسپورت شده باید همون اسمی باشه که با اون ایمپورت شده :truck.pmg وگرنه اسپورت نمیشه. یعنی همون اسمی که بالای بالا توی اجزای کامیون نوشته truck این همون اسم مدله.
وفایل رو با WinRAR از نوع store ببندید.
هیچوقت مدلت رو توی base اصلی اکسپورت نکن!په فکر کردی پوشه مود رو همین جور واسه قشنگی گذاشتن!:27:نقل قول:
شما کامل فایلت رو اسپورت کردی؟
یعنی فقط فایل pmg رو میخوای؟ یا interiorl و تکسچر هاش رو هم ادیت کردی؟
جوابمو بده برات بفرستمشون.
روی شیشه چه طور میتونم چیزی بنویسم؟
مدل ادیت میکنه و عکس میذاره و بقیه رو راه نمایی نمیکنه منظورت منم ها؟نقل قول:
من که صفحه قبل از بس نوشتم دستم درد گرفت بستمش. شک داری بیا ببین!!!:27:
آموزش هم که برات آپلود کردم. هر سوالی هم پرسیدید جواب دادم.
دستت درد نکنه hamed30 ایطوره؟:44:
این صفحه همش از امروز ساعت 2 پر شده.من که همیشه آنلان نیستم!
من تنها آموزشی که از اون یاد گرفته بودم گذاشتم وبرای یاد گیری بقیش دیگه خودم تلاش کردم.
نه فقط pmg !نقل قول:
راستي من يه عالمه خونه با 3dsmax ساختم اينا رو ميتونيم براي بازي تبديل كنيم؟ آپارتمان هستن!
اگه شما با اجسام سه بعدی آشنایی داشته باشی میدونی که دو راه هست:نقل قول:
1. یا مدلت رو که مثلا یه نوشته باشه رو بسازی سر جاش قرار بدی.
2. یا از روش تصویر png استفاده کنی.(این روش بهتره.چون طبیعی پارامتر کمتری هم نیاز داره)
برای این کا میتونی یه قسمت از شیشه رو که میخوای روش چیزی بنویسی رو جدا کن و یه کم بیارش جلو که روی شیشه نباشه بعد اون تصویر نوشته شده که پشتش خالیه رو بهش میدی هم تو 3d max میتونی ابعاد متریال رو بهش بدی هم توی zmodeler.
مثلا میدونی اون برچسب اسکانیا یا اون topline رو چطور نوشتم.اون قسمت رو بردم توی 3dmax و دستور shell رو بهش دادم (از هر سطح یک جسم همون سطح رو به طرف خارج میبره) و بعد اوردمش توی zmodeler وتصویر png رو بهش دادم.
png رو باید به dds تبدیل کنی.
زدی بازی رو پکوندی ها!:31:نقل قول:
بیا برات آپلودشون کردم:
[HTML]http://s3.picofile.com/file/7367580856/scania_volvo_pmg.7z.html[/HTML]
آره چرا که نشه؟نقل قول:
هر مدلی رو میشه وارد کرد جایگزین آپارتمانی از بازی کن.
نکنه شما هم معماری میخونی خوبه گرافیکشون خیلی خیلی بالا باشه بازی نکشه.
با render to texcher یه تکسچر کلی مثل بازی ساز ها براش بساز برای سایه ها یا از بازتاب نور محیطی(آسمون) استفاده کن یا از sky light .
نمیدونم چرا تو render to texcher وقتی یه تکسچر کلی ازش میسازی تکسچر رو به جسم میده ولی تو زد مودلر تکسچر همون جایی نمیاد که توی 3d max میاد؟ نمیدونی چی کارش باید کنم ؟؟؟
یه چیزی نباید روش اعمال کنم یا مشکل از 3d max ؟؟؟
دمت گرم ولي كلا فكر كنم خراب كردم اساسي فكر كنم بايد بازي رو دوباره بريزم ولي حسش نيست ! :31: جرمنو بگيرم جرمن ميريزم يورو به درد مفتم نميخوره !نقل قول:
:27: آخر اومدی توی ژزمن ها.نقل قول:
شاید هم دیگه رو توی جاده دیدیم.
شاید هم ایشلا باهات تصادف کردم!!!:31:
هي اينو گفتي كاشكي ميشد آنلاين بازي كرد ! آخ چي ميشد ! توي سينه ها با اف هاش كلاس A معكوس ميدادم ميگرفتمت ! :27:نقل قول:
نه بابا قربونت شما جزو همون عده معدودی که نوشتم . منظورم شما نبودی منظورم بعضیان که فقط می نویسن فلان مدل رو ساختیم و لینک دانلود میذارن .نقل قول:
از شما هم ممنونم بابت سوالایی که جواب دادی درضمن زیر پست هایی که جوابمو دادی تشکر کرده بودم .
خب حالا واسه عوض کردن بحث یه سوال آبجکت های سه بعدی که تو بعضی مد های کامیون هست (مثل همین چراغای رو سقف ، گارد و.... ) رو از کجا میشه گیر آورد و چطور به مدل اصلی اضافش کرد ؟
میشه بیشتر بگی برا zmodeler میخوامنقل قول:
بی خیال اکثر چیزایی که برا مدل ساختن یا ادیت نیاز دارید رو بلدم.غمت نباشه.نقل قول:
برا چراغا میگی که رو سقفن چشمک میزنن؟
اونا رو معمولا مدل سازا خودشون میسازن مثلا با 3d max بسازشون و بعد بیازش تو zmodeler
مدلش رو خودت بساز بعد براش flare همون نور ها.دانلود کن و بذار سر جاش درباره flare ها هم که بالا کاملا توضیح دادم.
یا از مدلی که جایی دیدی و با zmodeler بازش کردی اونا رو وردار. مثلا اگه haulin یا American long haull رو داشته باشی میله آهنی جلو و لامپها رو داره.ولی کیفیتش پایینه.یا میتونی از مدلهایی که بقیه ساختن و بهشون دسترسی داری استفاده کنی.
بعدشم به بخشی از مدل: قسمت بیس مدل یا قسمت a یا b و یا c قرار بده و بهش متریال بده.
ببین مثل اینه که بخوای یه برچسب رو شیشه بچسبونی برچسب روی شیشه قرار میگیره و یه جسم دو بعدیه پس نیازی نیست مدلش رو کامل بسازی.نقل قول:
خوب حالا از همون شیشه یه کپی بگیر و بجز جایی که میخوای برچسب رو بچسبونی اجزاش رو Delete کن: برای این کار از توی منوی ابزار تیتر منوی select رو باز کن و از انواع اونها Quadr رو انتخاب کن وحتما از پایین ترین نوار صفحه selected mod رو روشن کن و از منوی ابزار editing level بالای صحنه مربع vertex رو انتخاب کن و پارامترهای اضافی مدلت رو حذف کن وقتی که فقط اون تیکه برچسب باقی موند اون رو یک مقدار به سمت خارج شیشه ببر که روی شیشه بیفته.
خوب حالا برای این سطح صاف از ترفند عکس png استفاده کن (تو عکسهای png میتونی زمینه عکس رو ورداری پس چی میمونه؟ همون نوشته خالی) حالا این رو روی همون تیکه جای برچسب بنداز و اگه png رو تبدیل به dds بکنی باز هم این خاصیت رو داره.
مثلا برای ایجاد نرده توی بازیها از همین روش استفاده میکنن چون اگه بخوان مدل نرده رو کامل بسازن هم گرافیک بیشتری میکشه و هم زمان میبره.
ن وقتی میخواهم در نرم افزار zmolder
ماشینی را برای ادیت باز کنم
قبل از اینکه پوشه baseرا معرفی کنم بهش
پیام میده
out of memory
جفت فایل اجرایی zmodeler هستش : vcredist_x86.exeنقل قول:
zmodeler برای اجرا بهش نیاز داره خوب دابل کلیک کن روش خودش نصب میشه.
توی صفحه 301 هم که درباره ادیت اولیه توضیح دادم.
سی پلاس پلاس؟
چطور باید نصب کنم ؟
بابا اینکاره........
خب بگو چطور باید فایل را بازکنم
همونی که لینکشو گذاشتی دانلود کردم
من واقعاخیلی مشتاقم که یادبگیرم ماشین ادیت کنم
من ژرمن تراک را دارم باtrack&tralerاما فقط ژرمن تراک را میخواخم ادیت کنم
دوست عزیز ممنون از راهنایی تون ولی من خودم این راهها رو بلدم و همه رو امتحان کردم ولی چون نمیشد از شما پرسیدم حالا با این روشی که شما گفتید هم امتحان کردم ولی نشد اینم عکسشنقل قول:
[/COLOR]هیچ تو فکر نباش!احتمالا میدونم چشه.خوبه مشکل اساسی نداره.نقل قول:
اول مطمئن شو تکسچرش سالم یعنی فقط لایه ی نوشته توش باشه.
تو zmodeler برو تو بخش متریالش روی متریال همین برچسب کلیک کن جلوی هر متریال یه پرانتز هست که توی اون نوع گروه متریارش رو بهش معرفی کرده.بازی از روی همین پرانتز ها میفهمه که نوع مترالش از چه گروهیه. حالا جلوی اون مترال برچسب این رو کپی کن: (dif.decal.over)
دوتا مدل که باز کنی با این نوشته ها هم آشنا میشی.
برای اطمینان که تکسچرت مشکلی نداره: از توی دومین سر برگ منو (Alpha parameters) توی قسمت Alpha blending کلید Enabel رو روشن کن.اگه پشت نوشته محو شد تکسچرت مشکلی نداره.
اکسپورتش کن آمادس.:20:
مترال بدنه ماشین رو اگه تونستی عوضش کن که یه رفلکسی داشته باشه.یه ماشین رو باز کن متریلش بدنش رو مثل اون کن.
specular highlight رو اگه زیاد کنی (70 خوبه) رنگش متالیک میشه.
ایول آقا دمت گرمنقل قول:
zmod واسه مد های دانلودی ارور cant read میده جریانش چیه ؟
یه قطعه رو چجوری از یه مد برداریم بذاریم رو یه مدل دیگه ؟ اینو خواهشا دقیق توضیح بدین که بفهمم .
با تشکر بی پایان ************************************************** *********************************************
بعضی از مودها رو مدل ساز ها قفل میکنن که کسی اونا رو نتونه باز کنه.اونم میگه فایل قفله.حالا نمیدونم مشکل شما چیه. شاید ریجستر نشده. زدمودلرتون چنده؟ این 2.2.4 رو که گفتم اگه از 4ahred بگیرید هم ریجستر شدست هم به راحتی مدلها رو باز میکنه هم سی پلاست پلاست مورد نیازش رو کنارش هست. به هر حال اینو که میگم بگیرید بهتره.نقل قول:
باید بگم که کار با زدمودلر از 3d max هم سختره.بدبخت 3dmax نرم افزار به ای خوبی.منم خودم طریقه باهم slelect کردن اجزای یک جسم رو چند روز پیش از داخل یه آموزش یه سایت فهمیدم.
خود مدل بخش بندی شدست بخش هایی رو که نمیخوای باید حذف کنی:از منوی ابزار editing level بالای صحنه مربع vertex رو انتخاب کن(پارامنترها)از شکلها شونم هم معلومه بعد روی جسم مورد نظر کلیک کن.حالا از توی منوی ابزار تیتر منوی select رو باز کن و از انواع اونها Quadr رو انتخاب کن (یعنی طریقه مربعی شکل) وحتما از پایین ترین نوار صفحه selected mod رو روشن کن که اجزایی که سلکت کردی رو بتونی روشون باهم یه دستور اجرا کنی.حالا اجزایی رو که نمیخوای سلکت کن (کلیک راست) و از نوار ابزار modify گزینه delete رو انتخاب کن.میتونی از روی کیبورد هم delete رو بزنی.
میتونی به جای طریقه مربعی شکل از all هم استفاده کنی (همه جسم رو باهم سلکت میکنه) برای این کار قبل از تمام این کارها روی کلید all کلیک کن و یک کلیک راست توی صفحه کن.
اضافه ها رو delete کن تا مدلی که میخوای فقط باقی بمونه.
ایشالا به زودی مدلهای ادیت شده و ساخته شدتون رو ببینیم.
کسی بلده فایلهایی که قفل شده هستن تو زدمودلر باز کنه؟
اگه کسی مد دود رو داره آپ کنه خودم داشتمش ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم
یه پک flare برا جرمن میخواستم که نور آبی هم توشون باشه
این flare ها رو چه جوری میسازن؟
قربون دستت همین آموزشو که میگی اگه تصویریه آدرسشو بده .نقل قول:
سلام
اگه ممکنه مد این ماشینی را که ساختی بدون برچسب وسادشو بگذار
ممنون
چرا دوتا مدل باهم که باز میکنی این جوری میشه (میخواستم امتحانی یه قطعه از volvo رو بذارم رو daf
سلامنقل قول:
چطوری این مد را درست کردی
دمت همه گرم همه اسکانیا ها اینطوری شدند
چطوری میشه مد را برای تمام ماشین های تو بازی گذاشت
مثلا یه مدی که داری برای تمام ماشین ها اجرا بشه مثل همین اسکانیا که گذاشتی تو؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
vcredist_x86.exe توی فایلی که گذاشته بودی و من دانلود کردم نیستنقل قول:
من هنوز موفق نشدم با zmoldelerکامیونی را باز کنم
یعنی زیاد وقت ندارم بیفتم دنبالش
اما شدیداتشنه اینکارم
سلامنقل قول:
میشه این ماشینی که درست کردی
بدون بچسب و رنگ ساد بگذاری تا دانلودکنیم؟
از این لحاظ هائی که شمردی ژرمن تراک ضعیف ترهنقل قول:
اما ازلحاظ کیفیت ژرمن تراک بهتره
یکی نیست یک پک flare بزاره
من تا حدودی تونستم تغییراتی روی یه کامیون انجام بدم حالا بعد از export چطوری میشه کامیون رو بصورت یه mod وارد بازی کرد ؟
درضمن یه سایت پیدا کردم توش پر مدل های سه بعدی مثل چراغ و گارد و لوگو و ..... که خوراک ادیته (edit) فقط باید عضو بشی که خیلی راحت میشه این کارو کرد و زبونش هم فکر کنم آلمانیه که زیاد مهم نیست .
آدرس خود سایتش اینه :
اگه مدل های z3d رو پیدا نکردید به این آدرس برید : (صفحه ای که مدل های سه بعدی رو ازش دانلود کردم )
دوستان سلام :20: من یه هفته نبودم یعنی فروم باز نمیشد.تو قسمت نمایش رسم رو حالات رشته ای گذاشته بودم فروم باز نمیشد امروز متوجهشدم مشکل از اینجاست.نقل قول:
خوب بسم الله :
ممکنه شاید برنامه قفل شکن براش باشه.
معرف دود رو آپلودش کردم:
یه پک فلار دانلود کن بعد تکسچرش رو اون طوری که میخوای تغییر بده.کد:http://s3.picofile.com/file/7374317311/unit.scs.html
چند صفحه قبل راجه به فلار ها کامل توضیح دادم.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
[HTML]http://www.nfsunlimited.net/hotpursuit2/tutorials/zmtutor/[/HTML]نقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
چرا دو تارو باهم باز کردی؟ باید هم اینطوری بشه چون متریالهای جسم اول رو جسم دوم میو فتن.نقل قول:
اول چیزی رو که میخوای اون طوری که گفتم از مدل جداکن بعد فایل رو سیو کن باپسوند z3d بعد مدلی رو که میخوای اون رو بچسبونی روش باز کن و از توی منوی file\ merge (انتقال) اسم اون اجسامی رو که میخوای انتقال بدی انتخاب کن.
اینا رو با چند تا فیلم آموزشی یاد گرفتم الان مشکلم چیز دیگه ای هست .قطعات رو هم از سایتی که بالا نوشتم دانلود کردم.نقل قول:
تبدیل فایل اکسپورت شده به مد mod رو میشه دقیقا توضیح بدین