سلام دوست من silabs اره گوشیم ورژن 2.1 بود البته رام سایبرگ 5 روش بود
اما امروز 10 هزار تومان دادم گوشیمو برام درستش کردن کسی که اینجا جوابه ما رو نمی ده(شوخی) خودم بلد بودم چجوری میشه درستش کرد اما اینترنت پرسرعت ندارم
Printable View
سلام دوست من silabs اره گوشیم ورژن 2.1 بود البته رام سایبرگ 5 روش بود
اما امروز 10 هزار تومان دادم گوشیمو برام درستش کردن کسی که اینجا جوابه ما رو نمی ده(شوخی) خودم بلد بودم چجوری میشه درستش کرد اما اینترنت پرسرعت ندارم
براي نصب رام كاستوم شده مراحل زير ترتيبش درست هست؟
1-نصب xrecovery و root explorer
2-اجراي 2 تا برنامه و گرفتن بك آپ از رام موجود
3-نصب رام جديد
ممنون ميشم راهنمائي كنين
دوست عزیز اول باید گوشی روت بشه بعد ریکاوری نصب کنی که برای نصب ریکاوری به root explorer نیاز داری.
بعد رام مورد نظر رو به مموری کارت انتقال میدی و گوشی رو خاموش میکنی وقتی روشن شد و ارم سونی اریکسون دیدی دکمه بک رو پشت سر هم فشار میدی تا ریکاوری بالا بیاد.بعد به قسمت (با دکمه های صدا بالا و پایین میره)inestall custom میری و دکمه منو رو روش فشار میدی(منو در این قسمت عمل ok انجام میده)و ادرس جایی که رام ریختی بهش میدی و دوباره منو فشار میدی و صبر میکنی تا رام نصب بشه.
بک اپ یادت نره!
سلام بچه ها به نظرتون بهترین رام برای گوشی ایکس 8 چه رامیه؟
معرفی رام جدیدStornMix_1.0.0
امروز رامی را بهتون معرفی میکنم که بتازگی منتشر شده
این رام بر پایه اندروید 2.3.7 میباشد
نام رام StornMix و نسخه منتشر شده آن 1.0.0 میباشد
ویژگیهای رام:
- بهبود عملکرد 2D
- ویجت تایم اسکیپ
- کارکرد کامل دوربین
- قفل صفحه تصادفی
- شماره گیر هوشمند
- شفافیت نوار وضعیت
- متن حامل تنظیمی کاربر
- صفحه کلید کاملا فارسی
- میانبر سریع کپی / چسباندن
- مخفی شود نماد در پیام کوتاه
- جدیدترین Gingerbread 2.3.7.
- به پایان رساندن تماس با دکمه برگشت
- صدا و انیمیشن زیبا و منحصر بفرد هنگام بوت
- غیر فعال کردن آگاه شدن از طریق LED در شب
- ترفند افزایش صدای زنگ اگر تلفن درداخل جیب باشد
- بخش تنظیمات (با محلی سازی برای بسیاری از زبانها)
- بهینه سازی (smoothened ") اسکرول / حرکت روان و سریع
- بازیابی دوگانه و راه اندازی مجدد سیستم به xRecovery / CWM
- برنامه های نصب شده مانند: Rom Manager , DSP , Spare Parts , Music Player
- وای فای / بلوتوث / USB / سنسور / ۳بعدی / رادیو اف ام/ دوربین / روت شده / JIT / zipaligned / ذخیره در کارت حافظه /...
منبع:
مولتی تاچ فعال نیست.کد:www.x8.blogfa.com
من نصب کردم رام خیلی زیبا وعالی هستش مولتی رو هم فعال کردم .فارسی کامل ساپورت میشه. مصرف باطری هم تا الان عالی بوده.
از معرفی این رام کلا پشیمون شدم عجب مزخرفه واسه من فقط 2 ساعت خوب بود به شدت افت کرد سرعت زیر سطح فقر بازی که اصلا اجرا نمیکنه .ویذئو با کیفیتو تیک دار اجراش میکنه هرگز این رامو امتحان نکین فقط زیباست همینو بس
سلام 3000018 رام جینجر 12 هم مولتی تاچ داره باطریش هم عالیه رام پرسرعتیه و بر پایه Gingerbread 2.3.7 هم هست خودم استفاده می کنم عالیه
سلام . رام گوشی من فلویو هست . بافونت فارسیش مشکل دارم برعکس نشون میده .ممنون میشم راهنماییم کنید
عید مبارک.
تا حالا رامی به زیبایی رام stornmix ندیدم باتریش خییییلی عالیه. الان با سایبورگ هم مشکل پیدا کردم متاسفانه با ریست های متوالی مواجه شدم .با بیشتر رام ها با مشکل سرعت مواجهم(احساس میکنم گوشی های x8 با هم تفاوت سخت افزاری دارن چون روی گوشی دیگر دوستان مشکلات سرعت نیست):41: باید یک بار دیگه جینجر 12 و11 و10 رو چک کنم مشکلاتشونو یادم رفته :31:هنوز رامی ندیدم که جواب گوی 4 صفحه برنامه باشه :41:
عید مبارک.
:20:
سلام دوست من به نظر من بهترین راه شما تعویض رامتون هست اگه یه رام خوب میخوای جینجر ها رام های خوبین مخصوصا 10 و 12
من الان رام ginger xperia 10 , 11 , 12 رو هم امتحان کردم همشون با حتی سه صفحه نرم افزار هم مشکل داشتند و سرعتشون به صورت وحشتناکی پایین اومد من رام های. cruzt , fd expe... , ginger dx , foroyo , foloyo , behrad و ........... رو امتحان کردم همه به همین شکل بودن .
پیام اخلاقی:
ما که رام عوض میکنیم که بتونیم برنامه ها رو روی مموری نصب کنیم و حالا میبینیم که رام ها نمیونن جوابگوی 4 صفحه برنامه باشن همون بهتر که با رام رسمی روزگار بگزرونیم.:31:
(البته بازم میگم شاید فقط گوشی من این مشکل رو داره):41:
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد.............................................. .....دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
سلام دوست من رو گوشیم خیلی برنامه هست رام جینجر 12 هم هست اما هیچ مشکلی برای سرعت گوشی پیش نیومده و مثل همون اول که هیچ برنامه ای روش نبود کار میکنه
دوست من بهتره این بحث رو در تاپینگ دیگه ای اختصاص دهید.نقل قول:
چون این تاپینگ مخصوص سونی اریکسون x8 است که آندروید 2.1 را دارد
شما اصلا میدونی رام چیه شما به من میگی جای چی کجاست بحثای ابتدایی که در مورد x8میشد تموم شده عزیزم شما از صفحا اول مطالعه کن بعد برس به اینجا اینجا رام برای دوستان معرفی میشه در مورد رام معرفی شده بحث میشه اگه نمیدونستی بدون.نقل قول:
تازه x8خریدی دوست من
با عرض پوزش از شما دوست عزیز می خواستم که اگه می شه راهنمایی کنید که چه طور می شه نرم افزارها یا بازی ها را در sd کارت موبایل نصب کرد. نام موبایل : speria x8نقل قول:
سلام دوست من ترمیناتور بهترین راه برای شما عوض کردن رام هست باید رو گوشیتون رام کاستوم نصب کنید اینگونه رام ها به طور پیش فرض رو خودشون یه امکانی هست که میشه برنامه و بازی رو مموری کارد نصب کرد و خیلی ویژگی های برتر از این رام 2.1 برای رام هم ابتدا باید گوشیت رو رووت کنی سپس ایکس ریکاوری نصب کنی و بعد از دانلود رام با برنامه ی ایکس ریکاوری رو گوشیت رام جدید نصب کنی برای به دست اوردن اطلاعات بیشتر به این سایت برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جایی هم گیر کردی ما در خدمتیم.
دوستان مثل این که رام اکسپریا 13 هم اومده!کسی نصب نکرده؟
اگه گفتىد اون کىه که هىچ وقت تغىر نمىکنه?
سلام دوست من ما که رام 13 رو تو سایت x8.blogfa ندیدیم اگه جایی دیگه هست مشخصاتش رو تو این صفحه کپی کنید تا ببینیم چجوریه
اقای رنجبر من هر چی فکر کردم عقلم به جایی قد نداد خودت جوابشو بگو
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
سلام از دوستانی که به مدت طولانیه گوشی ایکس 8 رو دارن میخواستم بپرسم مشکلی برای محل شارژ تو گوشیشون پیش نیومده یعنی خراب نشده یا شارژشون بد نشده؟
:31:الان من حدود 6ماه دارم هیچ مشکلی براش پیش نیومده:20:نقل قول:
سلام از دوستانی که به مدت طولانیه گوشی ایکس 8 رو دارن میخواستم بپرسم مشکلی برای محل شارژ تو گوشیشون پیش نیومده یعنی خراب نشده یا شارژشون بد نشده؟
فقط یکی از خارهای درش شکسته درش راحت باز میشه:20:یکی دیگه از دوستام هم داره اونم همین براش پیش اومده:20:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
اینم لینک دانلودشنقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/g7lbk8xi2znn
جواب سوالم ginger xperia بود
باترى گوشىم داغونه حداکسر ۴ ساعت
سلام دوست من اقای رنجبر گوشیتون با عوض کردن رام اینجوری شده یا اینجوری بوده؟
یه برنامه ای یکی از دوستان تو همین تایپیک تو صفحه 280 تا 290 درست نمیدونم فکر کنم 286 بود معرفی کردن که برای بهینه سازی باتری هست اونو نصب کن ببین مشکل گوشیت حل نمیشه من ازش استفاده کردم عالی بود
بعد از این که ایکس ریکاوری رو نصب کردم باید حتما رام جدید رو دانلود کنم.نقل قول:
مانند این رام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه لینک ایکس ریکاوری رو قرار بدید
باتشک از راهنمایی شما دوست عزیز
عادل جان دیگه واسه خودت اوستا شدیا ایول بعدم این دوست من رنجبر نیست عزیزم یکم دقت کنین اکونتش رنگو ابزار هست ممنون عزیزمنقل قول:
چگونه میشه به محیط cwm گوشی وارد شد.
دوست عزیز سوالهایی که میکنی جوابهاش توضیح مفصلی داره تا تفهیم بشی به خاطر همین شما خودتم یکم تلاش کن تا بفهمی چی به چیه همه چیو که نمیشه سوال کرد دنبالش برو اگه به مشکل برخوردی یا متوجه نشدی بعد سوالتو مطرح کن تا جایی که بتونیم با دیگر دوستان کمکت میکنیم ممنونمنقل قول:
سلام به همه دوستان
بعد از مدت ها دوباره برگشتم
رام GinCyBorg 5 رو نصب کردم
و حالا میخوام یه ریویو ازش بذارم:
1- رام خیلی سبک، روان و خوبیه
2- به نظر من توی روشن شدن و خاموش شدن از بقیه رام ها یه خورده سریعتره
3- رفلکس سنسور ها یکم سریع تر شده ولی بازم یخوره کنده
4- تونستم CPU رو تا 748 آور کنم، البته از توی منوی CyanogenMod settings آور رو انجام دادم بدون برنامه اضافی
5- اگه گزینه Ultra brightness رو تیک بزنید روشنایی صفحه نمایش واقعا عالی میشه
6- زبان فارسی رو توی منو ها و اس ام اس کامل پشتیبانی میکنه ولی کیبورد فارسی نداره
7- در این ورژن موتور براویا یه طور پیشفرض فعاله و به نظر من شفافیت تصویر یکم بالاتر رفته
8- افکت های خیلی زیبایی هنگام باز و بسته شدن پنجره ها داره و واسه کسایی که از افکت های یک نواخت خسته شدن خیلی خوبه
9- حافظه آزاد رام با توجه به بستن برنامه های اضافی به 95 مگ رسید و این واقعا خیلی خوبه
10- با توجه به آورکلاک کردن و گذاشتن روشنایی صفحه تا آخرین حد و اجرای بازی و برنامه های مختلف باطری یک روز واسم کار کرد
11- یه مشکلی هم که داره اینه که توی بعضی قسمتای گوشی نمیشه نوشته ها رو خوند چون همرنگ زمینن، مثلا مثل زمانی که توی هوم اسکرین دکمه منو رو میزنید
در کل رام خیلی خوبیه و فکر نکنم به این زودیا با رام دیگه ای عوضش کنم:20:
دوستان كسي تم براي Xperia داره؟لينكي اگه هست بذارين تعداد زيادي تم ميخوام متاسفانه تعداد محدودي گير اوردم كه اكثرا تكراري بودن
كسي ميدونه اين گوشي G-Sensor داره يا نه؟ميخ وام ببينم ميشه باهاش بازي هاي G-Sensor رو انجام داد؟
خوب وروود به صفحه ۳۰۰ رو تبرىک مىگم
سلام بله دوست من 3000018 شما درست میگید ببخشید حواسم نبود ممنون بابت تذکر دوست من خیلی ممنون شما نسبت به ما لطف داری من یکم بیشتر بلد نیستم که همونو به بچه ها میگم ما که به شما ها نمی ریسیم ما خیلی عقبتر از شما هستی تو زمینه گوشی اندروید
سلام دوست من ترمیناتور شما برای اینکه بتونی با یک تیر دو نشون رو بزنی برو به این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه ی تو این صفحه هست که همه چی با اموزش داخلشه اون برنامه رو دانلود کن همه چی حله
راستی ما دو نوع ایکس ریکاوری داریم یکی xrecovery&xrecovery cwm که باید تو رام های مختلف از یکیشون که خود سایت مشخص کرده تو نصب رام استفاده کنی تو این برنامه که دانلود میکنی هر دو رام هست.
موفق باشی
سلام دوست من ترمیناتور شما با چند بار لمس صفحه گوشی هنگام هنگام امدن نوشته ی سونی اریکسون میتونی وارد محیط ایکس ریکاوری cwm بشی یا با دکمه بک گوشی
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
سلام دوستان این لینک رو دانلود کنید وسپس با برنامه ایکس ریکاوری cwm اونو نصب کنید به گفته ی سازندگان این فایل میتونه دوربین گوشی رو تا 5 مگاپیکسل افزایش بده و همچنین فیلمبرداری هم به همین میزان افزایش میده
کد:www.uploadbaz.com/3cxrpfw1kpeb
عادل عزىز
اون نرم افزار رو نصب کن اگه خوب بود ىه نمونه از عکس ۵مگ رو بزار ببىنىم شاىد استفاده کردىم
دوستان من تو ورژن های قبلی رام Gingerxperia تونسته بودم یه گزینه پیدا کنم که با فعال کردنش میشد با زدن دیکه ی Back تماس هارو قطع کرد !! اما حالا تو ورژن 12 همچین امکانی رو اصلا پیدا نکردم !! اصلا میشه تو این نسخه این امکانو فعال کرد !! خیلی مهمه برام !! الان واقعا عذابه ! بعد از تماس باید 3 تا کار کنی تا قطع شه تماس :2:
سلام دوست من rangoabzar من این فایل رو رو گوشیم ریختم رو عکس تاثیر گذاشت و کیفیت عکس بهتر شد اما رو فیلم تاثیر چشم گیری نذاشت اما بهتر از قبل شده رامم هم جینجر 12 هستش
اقا سجاد من رام جینجر 12 دارم با زدن دکمه قطع تماس ،تماس قطع میشه و لازم نیست سه دکمه بزنم
دوستان کسی رام جینجر 13 رو که تازه اومده ومیگن هیچ باگی توش نیست امتحان کرده اگه امتحان کردید ما رو هم بیخبر نزارید میگن رام خیلی خوبیه اینم لینک دانلودش
کد:http://www.uploadbaz.com/g7lbk8xi2znn
:18:
عادل جون یه نمونه از عکس هاتو که میگی بزار ببینیم ضرر نداره :21:
این گزینه رو دیدم ولی الآن هرچی گشتم نتونستم پیداش کنمنقل قول:
شما یه کار دیگم میتونی بکنی، با دکمه پاور تماس رو قطع کنی
از این مسیر:
Settings----> Accessibility----> Power button ends call
دوستان من بر اثر سهل انگاری فایل بک آپ رام اصلیمو از دست دادم. الان یک رام کاستوم روی گوشیم نصبه. چجوری میتونم به رام اصلی برگردم؟ یک سر آموزش در صفحه اول این تاپیک هست ولی متاسفانه فایل رام اصلی 2.1.1 لینکش خرابه و نمیدونم الان باید چیکار کنم. واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلام اقا وحید بفرمایید اینم لینک دانلود نسخه رسمی سونی اریکسون برای ایکس 8 یعنی 2.1.1
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
باشه دوست من به زودی یه عکس با گوشیم میندازم و براتون اپ میکنم