الکی برای چی پول اضافه بدی مکه arcs چی کار میکنه که arc انجام نمیده ..............پولت زیاده برو galaxy s2 یا یه دو هسته ای قوی بگیر
Printable View
الکی برای چی پول اضافه بدی مکه arcs چی کار میکنه که arc انجام نمیده ..............پولت زیاده برو galaxy s2 یا یه دو هسته ای قوی بگیر
دوستان کسی برنامه Airdroid رو داره یه لینک دانلود بده.............
بله تنظیم داره . البته برای موس و کیبورد نیاز نداره .نقل قول:
پس حتما رام کاستوم بودهنقل قول:
پیشفرض دسته بازی کیبورد و موس را میشناسهنقل قول:
برای فلش و ریدر بایستی گوشی روت بشه و کارهایی روش انجام بشه
اره سی پی یو + رنگ بندینقل قول:
آرک همه کاری انجام میده
هر وقت اختلاف قیمت این دو گوشی 20 یا 25 شد آرک اس ارزششو داره خریده بشه
مال منم ترک خورد دیروز ولی خب اصلا معلوم نیست خیلی باید دقت کنی تا متوجه بشی:41:نقل قول:
ای بابا :31:نقل قول:
سالار فعلا سالمه و سر حال
کسی از مارکت بدون vpn استفاده کرده؟
سلام من میخوام با گوشیم بدون کابل به لبتابم وصل شم
آرک اس دارم...و ضمنا مودم wifi هم دارم... اما نمیدونم چکار کنم؟
شما wifi file exploer رو دانلود کن و تو کامپیوترت تو مروگرت اون ادرسی که برنامه بهت میده وارد کن..........
دوستان اینم یه تست بزنیدairdroidکد:www.4shared.com/android/BM9J_6BH/AirDroid.html
من میخواهم از مارکت دانلود کنم این میاد باید چی کارکنم ؟
There are no Android phones associated with this accountPlease sign in with a different account.
بچه ها من از ظاهر منوی گوشیم خسته شدم میشه یه برنامه ای معرفی کنین که یکم این ظاهرش تغییر کرده باشه و البته قشنگ باشه
GO LANUCHER EXنقل قول:
تم زیاد داره
میشه لینکشو بدین؟نقل قول:
برنامه ای برای قفل کردن قسمت اس ام اس ها.. سریع و آسون باشه چیه؟؟
و برنامه ای برای باز کردن فیس بوک روی گوشی میخوام
اینم لینک:نقل قول:
اینم از این سایتعای ایرانی:کد:https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex&hl=en
اسپیس رو پاک کنکد:http://www.androidih a.com/1390/09/08/free-download-go-launcher-ex-2-67-final-for-android.html#more-10168
Go sms pro واسه اس ان اس ونقل قول:
Orbot البته باید گوشیت روت باشه
درسته . چون گوشی من روت نیست ولی از اون هست. ممنون.:11:نقل قول:
پیشفرض دسته بازی کیبورد و موس را میشناسه
برای فلش و ریدر بایستی گوشی روت بشه و کارهایی روش انجام بشه
راستی بعد از اتصال دسته چطوری باید ازش استفاده کرد ؟ تو بازی تنظیمات داره ؟ اصلا رو هر بازی قابل اجرا هست ؟
دستتون درد نکنه اگه میشه یه مموری 16 گیگ خوبم معرفی کنید میخوام بگیرم سرعتش خیلی خوب باشه اگه میشه قیمتشم بگید
patriot class 10
16=about 45...50
تو اینترنت سایتی هست که بشه خرید انلاین کرد؟نقل قول:
من arc s دار شدم :5:
سلام
دوستان برای دانلود جدید ترین رام های این گوشی اینجا کلیک کنید.
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=962
یه سر بزن احتمالا ارزونترم پیدا بکنی...............کد:www.alldigitall.ir/www.albasco.com/-------------/---------.ir/اینارو
همین کارو کردم اما موقع پاک کردن یه فایل یا آپلود فایل روی گوشی error میده! میدونید چرا؟نقل قول:
خوب دوستان منم بالاخره به ترديدهام فائق اومدم و آرك اس خريدم .(!! YAY )
بقيمت 540 و پك هم فقط شامل گوشي ، شارژر اروپايي (سه شاخ) ، كابل يواسبي، هندزفري والسلام!
از كيف و محافظ و غيره هم خبري نيود با اين بازار تخيلي ما جاي ناز كردن هم نيست و همه گفتن همينه كه هست !
كيفيت صفحه اش و زاويه ديدش از اوني كه خونده بودم و انتظار داشتم بهتره . گرم شدن بالاش هم كه طبيعيه .
فقط انگار براي بازار هنگ كنگ اونورا ساخته شده چون يكسري برنامه چيني روشه و كلي هم انتخاب زبان انواع چيني و ژاپني و كره اي
داره ولي از فارسي خبري نيست ( هرچند تو قسمت sms انتخاب فارسي داره) حالا بهم انداختن اينو؟
ميتونم تا فردا پس بدم . يا اينكه رام ديگه اي ميشه ريخت و مشكلي نداره ؟
اون بخاطر رامه میتونی رام رو عوض کنینقل قول:
رم 8 روش بود یا نه اگر روش نیست برو پس بده
شارژر متفرقه هم استفاده نکن از همین استفاده کن
زودتر یه محافظ ژله ای هم بخر چون سریع پشتش پر خط و خش میشه
نقل قول:
مبارک باشه
به احتمال باید یه رم هشت گیگ روش باشه
و یه محافظ زد خش هم رو ال سی دیش باشه ((کارخونه ای چشبوندن))
------------------------------------------
آره کیبرد ژاپنی ماپونی زیاد داره
زبان فارسی هم برای منوهاش یک راه داره که فعال میشه...
الان جدیدترین رام هم 2.3.4 هست که قرار بود تا آخر این ماه میومد یعنی 2.3.5
اون دوستمون که رم 16 میخاست ! من 16 گیگ اپیسر کلاس 4 خریدم 35 تومن !
الانم یدونه 32 گیگ اپیسر کلاس 4 خریدم !
من با کلاس 4 مشکلی نداشتم ! سرعتش خیلی هم خوب بود ! البته 10 بهتره دیگه مسلماً ولی به قیمتش فکر نکنم بیارزه ! و برای آرک بنظرم مناسب همین 4 ه ! کلاس 10 برای دوربینای Full HD مناسبه یا گوشیهایی که FHD میگیرن !
راستی یدونه 16 گیگ دیگه هم دارم (کلاس 2 هست) که فابریک روی آرک (نقره ای) رفیقم بود که چون 32 گیگ خرید من ازش گرفتم !
راستی اگه کسی 16 گیگ رو میخاد میتونم باهاش کنار بیام :دی
سلام بهراد کجایی؟ :20:
رو آرک رم 16 بود؟ مگه رو همشون 8 نیست؟
سلام داش مهدی !
هستیم ! هوا میخوریم :دی
آره روی آرک نقره ای ! خیلی برام جالب بود !
شانسش خوب بود
الان که رم جدید گرفتم دارم میرم واسه آپدیت از 2.3.3 به 2.3.4 :دی
فریمور رو دانلود کردم ! بزنیم به کار ببینیم چی میشه :دی
We already knew that all 2011 Xperia phones will be getting an Android 4.0 Ice Cream Sandwich update, but until today there was no time frame for its release. Now, Sony Ericsson Italy came forward and shed some light on the matter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://blog.gsmarena.com/ics-update-will-hit-the-xperia-lineup-in-march-2012-sony-ericsson-confirms/#more-23141
آپدیت شد :دی
دووم کرنل هم نصب شد
به به :دی
بگردم دنبال یه تم خوشکل !
سلام داداش مگه ادم بخواد رمو عوض کنه اپدیتاش میپره؟یعنی مثلا من که الان ورژن 2.3.4 دارم اگه رمو عوض کنم باید از اول اپدیتش کنم؟نقل قول:
خیر دوست عزیز رم ربطی به فریمور و آپدیت نداره :46:نقل قول:
یکی از کارهایی که باید انجام بشه روت هستنقل قول:
روت کافی نیست
روت کار خاصی نمیکنه
فقط دسترسی به فایلهای سیستمی همین
دسته را باید تنظیمالت داشته باشه گیم
اگه نداشته باشه بعیده بشه بازی کرد
مگر اینکه دسته خیلی سازگار با گوشیهای اندروئید باشه
سلام مبارکهنقل قول:
خیلی عجیبهنقل قول:
تا به حال چنین چیزی دیده نشده بود
ولی مشکلی هم نداره نترس
فوقش یه فلش میزنی
اپدیت نخواستیم بیخیال :31:نقل قول:
چطوری میشه ام ام اس فرستاد و دریافت کرد؟؟لطفا کمک کنید:(
این چرا یهو گرون شد باز؟
دوستم می خواست بخره خورد تو پرش :31:
آرک اس مشکی 555
سفید 570
صورتی 560
می گفتن رنگ تو قیمت تاثیر نداره دیدیم که تو بازار ایران هر چیزی ممکنه به قضیه قیمت ربط پیدا کنه :31:
نقل قول:نقل قول:
رم 8 كلاس 2 بينام رو گوشي بود كه با 16 كلاس 10 پاتريوت خودم عوضش كردم . هرچند كه بنچمارك Antutu ريد و
رايت رو 9 و 5 اعلام ميكنه اما بنظر خودم اين پاتريويته يه جورايي كنده . رو گوشي قبلي هم همينطور بود .
( اصلا من با اين مارك مشكل دارم گويا . رمش هم رو سيستم هي بازي در مي آورد!)
آره ، يه محافظ زمخت با كلي حباب كه روش هست. منظور من اون محافظ اضافه اي بود كه بعضي ها تو پك شون بود.
رامش كه 2.3.4 هست اما تا به وايفاي وصل شدم پيغام ميده كه آپديت 4.0.2.0.58 موجوده و گير داده آپديت كنم.
چه كنم دوستان ؟ بزارم آپديت بشه ؟ يه جا شنيدم كاربري بعد اين آپديت گوشيش دچار سكته ناقص شده !
اما سوال ديگه اينكه من چطور ميتونم اين گوشي رو تو مد Phone به كامپيوتر وصل كنم ؟
ميخوام بك آپ كلي گوشي قبلي رو برگردونم رو اين ( مسيج ، كنتاكتز و نوتز ) ولي فقط دوتا مد بمن نشون ميده:
- Mass Storage
- Media Transfer
Pc Companion هم از قبل نصب بود رو سيستم و اينم مال خودشو نصب كرد ولي گزينه بك آپ / ري استور ديگه
اونجا نيست. و my phone Explorer هم نميتونه پيداش كنه . چه كنم؟
بک آپ قبلیت اگر با برنامه back up and restore خود سونی اریکسون بوده که فقط کافیه برنامه رو نصب کنید و دیتای بکاپ رو بریزی تو رمنقل قول:
اگر هم با گوگل سینک قبلا گوشی رو سینک کردی فقط کافیه با اکانت گوگل لاگین کنی