داداش تامین کنندشه نه تولید کنندش.:46:اونا قضیه شون کلا جداست.نقل قول:
Printable View
داداش تامین کنندشه نه تولید کنندش.:46:اونا قضیه شون کلا جداست.نقل قول:
جای تمامی دوستان خالی امروز رفتم کوچه مروی عطر گردی مغازه گل سنگ هم رفتم تمامی عطرهاش لیبل داشت چند نمونه عطر داشت
که به نظر من تقلبی نبود چون هم کیفیت بسته بندی وشیشه و هم بوی عطر هاش با نمونه های اصلی تقاوتی نداشت دوباره یه آرمانی کد 50 میل هم به قیمت 67 تومن گرفتم که نسبت به مغازه های دیگه که 75 میگفتن خوبه در هر صورت مروی رو به قائم به ترجیح میدم همون نسبت که تو قائم دزد هست توی مروی هم هست من توی قائم نمونه 212 تقلبی دیدم که طرف پورو پورو میگفت اصله
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
فکر کنم منظورت چاره هستنقل قول:
احتمالا اسم فروشگاهی یا شرکتی باید باشه چون بعضی عطرها رو تامین کننده رو چیزه دیگه زده
دیشب توی محل یه عطرایی دیدم 22 میلی لیتری به اسم jacsof ساخت کیش یا kfz .
والا قرمزشو خریدم بوی شکلاتی پیچیده ای کپی udv v.i.p داشت .بوشم انصافا 2 ساعتی حداقل دوام داشت رو پوستم.قیمتم که یارو باهام 5000 تومن حساب کرد.
مدلای اسپرت شبیه الوره هوم اسپورت که بوی لیموی تلخ وتند داشت و نمیدونم magic , black,یه مدل طلایی رنگم داشت. به نظرم صرف با خرید ایناس تا:13: بیک 2500 تومنی و فقط هم برای دم دستی و سر کار و استفاده روزمره.
داداش اونارو که خریدی 5 تومن اینجا 3.5 قیمت دارم.چند وقته پیش هم دوستان در موردش صحبت کردن.اونمنقل قول:
خوبه ولی کیفیت نداره.برایه تنوع خوبه.ولی نظرم اینه که فقط الکله.:13:اقلا 100 میلش رو بگیر که 15 تومنه.
موندگاری زیادی نداشتم برای من قیمتش من یدونه خریدم 3700نقل قول:
من امروز رفتم چند تا عطر بیک رو بو کردم شماره 2 و 5 واقعیت زیاد خوشم نیومد بوی عطر های زنونه رو میدادن !
من خودم دنبال شماره 13 بودم که نداشت :41: کسی اینجا 13 رو تست کرده ؟ یادمه قدیمی یکی برادرم داشت خیلی بوی باحالی داشت
امروز یه سر طرفایه ناصر خسرو و کوچه مروی رفتم .
اینقدر ادکنایه جور واجور تست کردن برام که گیج شدم:27:هر تکونی که میخورم یه بویی بهم میخوره:31:
نظرم در مورده تام فورد بلک ارکید عوض شد.این دفعه خیلی خوشم اومد.:20:
این آنجل هم تست کردم.قیمتش 35 تومن بود.خیلی خوشم اومد:31:
دوباره وینتیج بلک کنت کول هم تست کردم.خوشم نیامد.نمیدونم تقلبی بود یا کلا من حسم عوض شده.:13:کد:http://perfumeshopping.ir/index.php?productID=555
آخرش هم یه لاگرفیلد لایت رفت تو پاچمون:5:
میخواستم بپرسم میتونی اطلاعاتی راجع به remy یا شایدم ramy باشه و همچنین spoil به ما بدی ؟
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
به نظرم 1و 9 اش را هم تست کن چون مثل 13 کاملا مردونه اند واز خیر مدلای اسپرتش مثل 2 بگذر.نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
دور از جونت چرا تو پاچه ؟ مگه با میل خودت نخریدی؟ حالا چقدر پول دادی؟نقل قول:
1 رو قدیما خودم داشتم بد نبود - ولی هیچی 13 نمیشه !!! شما تستش نکردی ؟نقل قول:
به نظرم 1و 9 اش را هم تست کن چون مثل 13 کاملا مردونه اند واز خیر مدلای اسپرتش مثل 2 بگذر.
بالاخره لالیک آنکق نواق خریدم!
راست میگی 13 خیلی بویه شیکی داره.نقل قول:
نسبت به قیمت واقعا ارزشه امتحان دارن.خودم اکثرشون رو داشتم.
بعضیا جنسه خوب رو نمیتونن ارزون بخرن اون بحثش جداست.:5:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
به به مبارک باشه.نقل قول:
کاره خوبه ای اگه از بوش خوشتون بیاد که یادمه گفتید میاد.:11:
آخه این بیک رو متاسفانه خیلی کم میشه پیدا کردنقل قول:
راست میگی 13 خیلی بویه شیکی داره.
نسبت به قیمت واقعا ارزشه امتحان دارن.خودم اکثرشون رو داشتم.
بعضیا جنسه خوب رو نمیتونن ارزون بخرن اون بحثش جداست
-------------------------
راستی درباره این عطرای گرمی بعضیاشون واقعا بوشون خوبه و اصلیه
نمیدونم شما چند تاشو تست کردی ولی که من تست کردم بوی بعضیا خوبه
مثلا به نظرم گفتی بعضیاشون مثل کارای اماراتی ضایع هستن باید بگم نه این جوری نیست ، من الان خودم دیدم نسبت به برند ریو عوض شده ، به نظرم بوش شیمیایی هست ! ولی این گرمی ها توشون خوب پیدا میشه ( حتی بعضی ها از بیک خیلی خیلی بهترن ، دیدم که میگم :31: )
محمد جان چرا پیدا نشه ؟! حتما پیدا میشه... باید بگردی توشون. فقط مساله اینه هر دفعه یه جورن (یه دفعه خوب، یه دفعه بد، یه دفعه افتضاح :34:)نقل قول:
اما اکثرا می رن تو گروه سوم... اینارو یه سری فروشنده ها درجه بندی می کنن، می دن. شاید درجه 1شون خوب باشه؛ اما حقیقت ترجیح خودم
رو اسپری یا بعضی مدل های شرکت های اماراتی معروف تو ایرانه.
قبلا هم گفتم.اینها در واقع اسانسه اصلی هستن.اگه جنسه درجه یکش باشه عالیه.ولی متاسفانه 95 درصد مرخص هستن.نقل قول:
مثلا نارسیس کلویه اش با نمونه اصلیش اینقدری فرق نداره.
به نظرم تو ادکنایه زنونه اش چیزایه بهتری میشه پیدا کرد.
خودم اقلا 20 تایی ازشون داشتم.کاکشین-جوپ نایت-کنزو سفید-نارسیس-و...البته خودم اکثرشو نمیزدما؟:46:
پس کی استفاده می کرد؟ این شرکت آنجل واسه کجاست؟نقل قول:
نقل قول:
حالا:46:
خوده آنجل شرکته.نمیدونم کجایی هست.
من ممکنه برای گشتن مروی برم اما واقعا جرات نمیکنم از اونجا خرید کنم..اصلا نمیتونم بهشون اعتماد کنم بس که ازشون بد شنیدم...نقل قول:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
حالا واقعا قیمتش همین بوده؟؟حالا که از مروی خریدی یه احساس تردید نسبته به اصل بودنش نداری؟؟؟ خیلی خوب آخه خریدی...معتبر ترین مغازه مروی همون گل سنگه؟نقل قول:
والا چی بگم؟همه نوع جنسی توش دیدم.ولی بد بین نباش اینقدر.نقل قول:
اون آنجل رو خداییش مشکوکم به اصل بودنش ولی لاگرفیلد رو نه .
باز آرمانی کد رو هم تست کردم.خیلی جالبه برام وقتی درش بو میکنم خیلی بویه خوبی داره و دوستش
دارم ولی وقتی رو کاغذ تست میگیرم برام اینقدر جالب نیست که بخرمش.:13:
امروز یکی از کارهایه GAP هم برام تست کرد.عجب موندگاری ای داشت.کیف کردم.بوش هم خوب بود.:8:
راستی آنجل رو نخریدم.ولی خیلی دوست دارم بخرمش ولی فعلا بودجه تمام شده.:31:
راستش رو بخوای همه جا اصل و فرع هست تو وزرا هم کسایی که کار فیک دست مردم میدن کم نیستننقل قول:
خیلی حساس نباش والا این آرمانی کد که اصله دیزل فیول هم رو مچ دستم تست کردم اون هم اصل بود چون هم بوش با چیزهایی که قبلا بو کرده بودم یکی بود و هم اینکه موندگاریش بالا بود
بعضی از کاسباش انقدر ادم های زبون باز و بیخودی بودن که ادم هیچ جوره بهشون اعتماد نمیکرد چه برسه به جنسشون
من شخصا فکر میکنم بهترین کار مردونه2011 عطر the one gentelman از D&G بود...
با اینکه زیاد با بوهای خنک حال نمیکنم اما واقعا این عطر یه شاهکاره!
البته بلوشنل هم خیلی تاپ بود اما یه جورایی مثل کارای دیویدف بود!!!!ولی اونم مجذوب کننده هست!
این عطر هم مطابق سلیقه ی من توی خانوداه ی بویایی oriental قرار میگیره....
اگه پسر بودم حتما میخریدمش.. به علاوه اینکه بوش هم خز نشده و شاید کمتر کسی ازش استفاده میکنه!
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
البته اگه جای شما بودم دیزل فیوم رو برای این فصل انتخاب نمیکردم...چون هم اینکه EDT هست هم اینکهنقل قول:
یه جواریی بوی خنکی داره!بخاطر همین توی فصل سرد زیاد خط بو نداره!!!!
بازم راکی مونتین رو تست کردم (2روز پیش)و یه چیز عجیب بگم رو نبض دستم تست داد حدودای 9 شب بعد من فرداش صبح زود رفتم حموم و بعد از بیرون اومدن از حموم در عین تعجب هموز بوش روی دستم بود از موندگارش خیلی خوشم اومد فقط توی بوش یکم شیرینی احساس کردم که %100 نظرمو جلب نکرد ( برای بار دوم تستش میکردم) از بقیه کارای وود چیا رو داشتین یا تست کردین لطفا در مورد مونگاری و رایحشون نسبت به راکی مونتین یه توضیح بدین احتملا عطر بعدیم از کارای وود هست :دی
عطر مردونه تو مایه های ازارو کروم ویا لجند و همین حدود قیمت برای اقای 30 ساله چی پیشنهاد می دین؟
مرسی:11:
این ادکلن کاپتان بلک چنده تو بازار؟
آقا امروز چند میل اسانس فارنهایت خریدم - آقا عجب بویی میده - واقعا خوبه
راستی بوش تو چه گروهی قرار میگیره !؟ آخه خیلی خاصه
به نظرم مدله مشکیش و همون راکی مینتین فقط موندگاری دارن.نقل قول:
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
آنجل خوبه ها؟:31:نقل قول:
هامر هامر(زرد) هم خوبه.البته دوتاشون 35 تومنه.احتمالا بتونی پایینتر هم بگیری.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
فارنهایت خیلی بوش خاصه.ولی اون اسانسش شبیهه فارنهایته اسمارت هست و usher v.i.pنقل قول:
میشه گفت نه گرمه نه سرد.ملایم-تقریبا همه پسند-یجورایی هم تلخه
اینی که میگم شاید فکر کنی اغراق می کنم!رفتم ادکلن بخرم فروشنده یه Wood آورد برام نمیدونم اسم دقیقش چی بود ولی رو نبض دستم زدم بوش موند تا 2 روز بعد حمومم رفتم ولی تا دیروز همچنین بوش رو دستم بود!حدود 5 روز ماندگاری داشت!!!:18:نقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
سلامت باشی!بار اول تست کردم خوشم نیومد فکر کنم فیک بود!اینی که گرفتم خیلی بوی بهتری داره!:11:نقل قول:
چه رنگی بود اون وود ؟ و بوش چطور بود ؟نقل قول:
بابت لالیک تبریک میگم من که عاشق بوشم :دی البته نظر دیگران نسبت بهش جالبه یا عاشقش میشن یا متنفر
منم این عطر رو نخریدم فقط تست کردمنقل قول:
عطر خنکی به نظر من نیست در عین حال گرمم نیست جزء عطر هایی که میشه مصرف روزانه کرد زیاد به قیمتش نمیارزه( 95 تومن)
Diesel Fuel For Life شاید زنونش خنک باشه نظری ندارم :23:
میشه در مورد EDT بودن عطر و ارتباطش با فصل توضیح بدید :question:
یه مستطیل بزرگ بود که بیشترشو پلاستیک طرح چوب تشکیل داده بود بوش شبیه همین لالیکه ود ولی احساس میکنم اون شیرین تر بود یه عطر زنونه هم خانمم داشت همین بو رو می داد البته اسمش یادم نیست!نقل قول:
لالیک واقعا خوشبوه!
اون وود هم تو این مایه ها بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
\
اصلا این آنجل کار کجاست؟ یه کار با کلاس می خوام قیمت هم تا 50 تومن حالا فعلا عجله ای نیس :دی 2 هفته وقت هست ck1 رو یادت رفت :دی راسی پیلیز به قیمت تهران بگو :دی
امروز رفتم بوستان چقد مغازه لوازم آرایش و عطر باز شده ؟ یکیشون اشانتیون ها رو هم داشت رو بعضی از جعبه ها حالا نمی دونم می فروخت یا واقعا اشانتیون بود:13::19:
خودش می گه ازارو Ck سفید ولی خوب اینا رو که حتما داره .. کنزو هم بد نیست ولی پخش بو نداره :13:البته به دردش می خوره :سوت:27:
نقل قول:
معمولا سعی بر اینه که توی اواخر پاییز و خصوصا زمستان از عطرهای گرم و تند و سنگین استفاده
بشه چون سرما و خشکی هوا روی عدم تبخیر عطر (همون خط بو)تاثیر میزاره...
عطرهای EDT همین جوری هم نسبت به EDP میزان اسانس عطر کمتری توی اونا بکار رفته و ماندگاری کمتری
دارند...حالا فکر کن عطرشما هم EDT باشه و هم خنک اونم توی فصل زمستان!!!
شما فیول با شیشه ی لی آبی رو میگین که 2011 یا نسخه فبلی قهوه ایش رو؟
سلام
دوستان بهترین ادکلن سال چی هست؟
یه ادکلن بهم معرفی کنید اشخاص معروف هم ازش استفاده میکنن!
گرم باشه...
تشکر.
Paco Rabanne Pour Homme 1973نقل قول:
ادکلن سال رو نمیدونم .ولینقل قول:
bijan for men ادکلن محبوب آرنولد شوارزنگر، سیلوستر استالونه، استیون اسپیلبرگ و...
Van Cleef and Arpels pour Homme
من فیول قهوه ای رو میگمنقل قول:
هر عطری را باید با توجه به فصل ، روز یا شب بودن ، تیپی که میزنید و جایی که میرید باید انتخاب کرد من صحبتم سر این نیست .
من فکر کردم دلیل خاصی برای استفاده نکردن eau de toilette در فصل سرما دارید :13:
eau de toilette و eau de parfum میزان درصد خود اسانس رو مشخص میکنه ربطی به نوع استفاده نداره
اغلب عطر ها eau de toilette هستند و نمونه eau de parfum ندارن
اگر عطری eau de toilette باشه این معنی نیست که موندگاری و پروجکشن نداره
فارنهایت eau de toilette هست موندگاری بالایی هم داره یا همین عطر Wood Rocky Mountain که دوستان دارن تعریفش رو میکنن
زیر 50 تومن به نظر من این ها خوبه حالا اینکه کسی که ازارو Ck سفید را دوست داره از این هم خوشش بیاد نمیدونم ولی به طور کل اینها عطر های پر طرفداری هستندنقل قول:
Kenneth Cole Black for Men (موندگاری در حد 3 ساعت ولی بویه خوبی داره به تلخی میزنه)
Calvin Klein Obsession Night
بچه ها اون عطری که میگفتین شاه سابق استقاده میکرده چی بود ؟ :دی
caron pour un homme 1934نقل قول:
گفتی دوباره یادش افتادم. یک 750 میلش رو باید بگیرم.
دمت گرم 750 میلو تو 20 لیتری باید بریزی :دی ( حال کردم کامنت باحالی دادی )نقل قول:
ممنون از جوابت یکی از دوستام پرسید ازم قیمت تو چه مایه هاست ؟
کاره خیلی خوبیه.با اینکه برایه سنه بالایه 40 سال خوبه ولی من دوست دارم بگیرمش.خیلی شیرین و با کلاسه.براینقل قول:
افراده آروم خیلی عالیه.
بازم حسه خوبی نسبت به این دارم.چون پدر بزرگم میزد.:20: