آره اکثرا معاف میشننقل قول:
مدرکت چی هست؟
Printable View
آره اکثرا معاف میشننقل قول:
مدرکت چی هست؟
سلام
داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.
چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
هر چیزی ارزش انجام دادن نداره که ! من حاضرم 1 سال آموزشی برای ارتش خدمت کنم این کارو نکنمنقل قول:
چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
وا مصیبتا !!
سلام دوستان ، آيا كسي ميدونه راهي واسه تمديد 2 ماهه زمان اعزام وجود داره؟ ( البته غير از اون شرايط خاص مثل تاهل يا فوت يكي از اعضاي خانواده يا ....)
بنا به تجربه ی شخصی :نقل قول:
دوستان کسی میدونه داشتن دیسک کمر = معافیت پزشکی هست یا نه ؟
مشکلات دیسک کمر ( شامل پارگی و ... ) معافیت در پی نداره و شاید نهایتا معاف از رزم داشته باشه ، اما جراحی اون ( هرچند سبک) منجر به معافی میشه طبق اون بندی که میگه : "هرگونه عمل جراحی ستون فقرات معافیت دائم"
والا این همه بهشون میگیم هر روز یه چیز چدیدی میخوان با خودشون ببرن!!! از ما ریش سفیدها که عبرت نمیگیرن!!:دی بلاخره هرچی باشه ماها 4تا غلط و بدو بایست (:دی) بیشتر از این دوستانمون رفتیم...نقل قول:
حالا فردا یکی هوس میکنه لپ تاپ با خودش ببره اون یکی PS2 و...:18::18:
اگه برگه سفیداومده باشه و پادگانت مشخص شده باشه راهی نیست؛ من رفتم نظام وظیفه پرسیدم گفتن هیچ راهی نداره و اگه نری 3 ماه اضافه میخورینقل قول:
البته شاید با بند پ بشه! اونو دیگه حقیقتا نمیدونم:31:
قطعا با بند پ هم نمیشه...مگه اینکه پ اون خیلی بزرگ و کله گنده باشه...اونم شاید!! :دینقل قول:
دوستان من تصمیم گرفتم دیگه از امشب نیام نت برای این چند روز باقی مونده تا کم کم عادی بشه برام بی اینترنتی
همین طور یکه الان 5 روزه تمرین رو شروع کردم و دهن مهن نمونده
خواستم اخرین نکته هایی که باید بدونیم برا اموزشی رو اگه مونده بگید و یک جمع بندی نهایی از تجربیات
مثل موردی که شک دارم روش و یک سری میگن همش سوده و خوردن و خوابیدن یک سری هم میگن درد سر خالص هست
اونم ارشد شدن هست تو اونجا
مرسی
با سلام
من تهران..... لیسانس..... اعزام 1 تیر.... و مازاد هستم
یه اشنایی داریم که میتونه برای صنایع دفاع برام پارتی بازی کنه
من کی باید برای پارتی بازی اقدام کنم با توجه به اینکه 1 تیر اعزام هستم
ایا وزارت دفاع لیسانس هم قبول میکنه؟؟؟
آیا احساس نمیکنی یه کمی (فقط یه کمی!!!!) دیر شده؟؟؟ :13:نقل قول:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
ولی به نظرم ارزش دارهنقل قول:
منم مثله شما فکر میکردم ولی الان پشیمونم اگه سابقه بسیج داشتم الان خدمتم تموم شده بود و مشغول کار بودم و به زندگی عادیم میرسیدم و مجبور نبودم برای یه عده &^%% کار کنم.... :13:
برای بعد اموزشی چی؟؟
میتونم پارتی بازی کنم بیوفتم وزارت دفاع؟؟؟؟؟
صنایع دفاع اگه اشتباه نکنم برای سپاه هست درس؟نقل قول:
شما مثلا ارتش اموزشی میبینی بعد میخوای بعد اموزشی بیوفتی وزارت دفاع؟؟؟ خیر نمیشه!
دوستان بازم سوال :
1-کارت ملی . شناسنامه و ... رو اصلشون رو نبرم ؟ فقط کپی کافیه ؟
گواهینامه به نظرتون به درد میخوره ببرم ؟
2-اگر در حین خدمت من ، برادر کوچیکم که الان دانشجوست ترک تحصیل کنه یا درسش تموم بشه و پدرم هم مشکل قلبی داشته باشه یا بالای 60 سال باشه ، معافیت دائم به دادشم میدن ؟ یا تا موقعی که من از خدمت برگردم فقط معافه ؟
زندان شاتودیف توی فیلم کنت مونت کریستو رو هم بهشون اضافه کن . تو سریال پس از باران :31: یادتونه یه یارو رو 40-50 سال تو زیرزمین نگه داشته بودن ؟ یاد اون بیفتین . اصلا یاد هر چی آدم بدبخت کج و معوج و بیچارس بیفتین تا این 60 روز لعنتی خاطره انگیز تموم شه :evil2:نقل قول:
جواب شما :نقل قول:
سلام
داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.
چون ما مثل ................................ سانسور...................................... .سانسور..................................... .....نیستیم :16:
بعد از قضایای انتخابات 88 اگه یادتو باشه سال گذشته جناب کروبی به قم سفری داشتن(اردیبهشت ماه) به دستور جانشین فرمانده انتظامی استان قم (تکرار میکنم جانشین فرمانده انتظامی استان قم!!!! یعنی نفر دوم در کل استان قم!!!!!) یک عدد اتوموبیل از معاونت ما که در اختیار امیران جانشین بود جهت اسکورت و محافظت از آقای کروبی به منطقه اعزام شد.....(بازم دقت کنید که چه کسی دستورش رو داده) بنده خدا راننده این ماشین هم یک سرباز بود که 5 ماه بیشتر از خدمتش باقی نمونده بود.....
وقتی به محل میرسه یه عده موجودات از خدا بی خبر حمله میکنن به ماشین این بدبخت و خلاصه ماشین رو آش و لاش میکنن....
بلافاصله این سرباز ما یک گزارش از معاونت میگیره و چند امضا از رئیس و... بابت این قضیه میگیره!!!!! البته ماشین رو به خاطر بیمه ای که داشتن تا حدودی تعمیر میکنه ولی تو چند نقطه آثار فرورفتگی و رنگ پریدگی و ..... باقی میمونه!
ماجرا میگذره تا این بنده خدا میره برای ترخیص که وقتی میخواد ماشین رو به ترابری تحویل بده....سر این مسئله بهش گیر میدن این بدبخت هم اون نامه که 5-6 امضا هم خورده زیرش هم نشون میده ولی قبول نمیکنن ازش و میگن باید تو کمیسیون مطرح بشه و اگه ادعا ثابت نشه باید خسارت ماشین رو بدی!!!! :19:
خلاصه سرتون را درد نیارم بهش ترخیصی را دادن ولی این بدبخت 2-3 ماه هرروز اینور و اونور می دویده و به زمین و زمان فحش داده.......
پس دقت کنید تنها در صورتی ماشین تحویل بگیرین که:
1- به مهارت خودتون اطمینان داشته باشید
2- به مهارت کسانی که تو خیابان دارن رانندگی میکنن اطمینان داشته باشید(چون در صورت تصادف حتی اگه مقصر هم نباشید اضاف میخورید!!! این قانون را اکثر جاها بهتون نمیگن که راحت تر ماشین رو تحویلتون بدن ولی این یکی از بندهای قوانینه که خیلیا ازش مطلع نیستن و اخر سر وقتی میفهمن که کار از کار گذشته!!)
3- حاضرین اضاف بخورید و یا در صورت مقصر بودن خسارت هم بدین ولی مسئولیت دیگه ای بهتون ندن!!!!
خلاصه بازم انتخاب با خودتونه!!!
بچه ها قضیه این نیست که چرا این کارا رو نکردیم قضیه اینه که ما الان اینارو نداریم و برامون هم مهم نیست که داشته باشیم ما میریم اموزشی و شک نکنید بعد در همین فروم از خاطرات خودمون میگیم فقط از بچه های فعال این فروم تقاضا میکنم که در موقع میان دوره بیان اینجا و یه بحثی کنیم . . . . مثلا دیدشون نسبت به قبل چه جوری میشه خدایی خیلی باهاله . . . . من که توی این همه فرم عضوم و توی همین پی سی ورد هیچ فرومی به این گرمی نیست . . . . یه جورایی هممون حس برادری (نه حالت اخوی!!!) به هم داریم . . . . یه حسی که شاید از این نشات میگیره که میخوایم بریم جایی که برامون از اول این جوری تعریف شده :: میری سربازی مرد میشی!! . . . .هیچ فرومی بچه ها به این راحتی و زود جواب ادمو نمیدن . . . . و یا به هم راهنمایی نمیکنن . . . یه جورایی میخوایم هم خودمونو دلگرم کنیم هم به بقیه انرژی بدیم . . . باور کنید هر وقت میام اینجا و بحثا رو میخونم حس ارامش میکنم . . . . . بازم از همه میخوام بعد اموزشی و صد البته در میان دوره اینجا رو فراموش نکنن(مخصوصا بچه هایی که افتادن شهری بغیر از شهر خودشون). . . . . یاعلینقل قول:
یه سوال هم دارم : 1 تیر چه مدارکی بایست ببریم . . .. . شناسنامه و . . . . رو باید برد؟؟؟
سلام
دوستان ببخشید من 06 ارتش افتادم اول تیر :31:
نمیدونم ارتش استحقاقی هاش شامل چی میشه؟؟؟؟؟ :8:
میشه یه توضیح بدید چیا ببرم چیا نبرم؟؟؟
ممنونم
قبل از هر چی باید بگم با حرفای بالاییت کاملا موافقم ، واقعا بحث و مشاوره های که اینجا میکنیم حداقل به من یکی خیلی روحیه میده و یه جورایی اون حسی که قبلا به خدمت داشتم دستخوش تغییر شده ، از نوع مثبتش البته :31:نقل قول:
یه سوال هم دارم : 1 تیر چه مدارکی بایست ببریم . . .. . شناسنامه و . . . . رو باید برد؟؟؟
اما در مورد سوالت باید بگم ، اینجور که تو برگه اعزام به خدمت ذکر شده ، باید 1 - همین برگ اعزام به خدمت 2- قسمت دوم برگه واکسیناسیونه و 3- کپی شناسنامه (از همه صفحات) و کارت ملی
میگم تو برگه من گفته موی سر با شماره 4 :18:، ولی خیلی از بچه ها رو دیده بودم موقع اعزام با مدرک دیپلم و زیر دیپلم با 16 و 20 میرفتن ، برای بار اول مانعی نداره ؟؟ یا اینکه از اول باید صافش کنیم :31: . اصلا این مدرک کوفتی نقشی تو شماره اصلاح داره :31:؟؟؟
تو آموزشی خیر هیچ نقشی نداره...اگه با موهای بلند بری پادگان همونجا از ته میتراشن برات....البته با ماشینی که موهای 1000 نفر رو باهاش تراشیدن(ببخشید ها ولی عینهو گوسفند موهاتون را کوتاه میکنن)نقل قول:
در مورد ماشین گرفتن یه جاهایی مثل یگان امداد (احتمالا جاهای دیگه هم داشته باشه) یه سری دلیکا به سربازها میدن که برا اینور اونور بردن خود سربازها هست (شما به کادریها کاری ندارید) تحویل گرفتن این ماشینها توصییه میشه .چون اگه ماموریت باشه مثله بقیه شما هم میرید بیرون ولی چون راننده هستید کاری نمیکنید اگه هم ماموریت نداشته باشید راحت مرخصی میگیرید. روزهای عادی هم کارتون فقط شستن ماشینه.
سلام
ایا می شود همزمان با تحصیل در دانشگاه پیام نور به خدمت رفت ؟
ایا باید مرخصی گرفت و به سربازی رفت؟ایا دو ترم مرخصی برای سربازی می دهند؟
با تشکر:40:
راه نمیخواد که! من رفتم اونجا گفتم میخوام تمدید کنم. یارو هم رو برگه سبزم تاریخ جدید رو نوشت و گفت از 48 ساعت دیگه میتونی بری از پلیس + 10 برگه اعزام جدیدتو بگیری.نقل قول:
تحصیل همزمان با خدمت امکان نداره.نقل قول:
سلام
ایا می شود همزمان با تحصیل در دانشگاه پیام نور به خدمت رفت ؟
ایا باید مرخصی گرفت و به سربازی رفت؟ایا دو ترم مرخصی برای سربازی می دهند؟
با تشکر
سلام دوستان
میخواستم بگم من دیگه در شرف خدمت رفتن
میخواستم بپرسم به جز وسایل شخصی چیزه خاص دیگه ای که لازم نیست با خودم ببرم؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:حالا ما یه چیزی گفتیم 60 نفر توپیدن بهمون :31:نقل قول:
واسه راحتی خودتون گفتیم باو :31:
تو هر چیزی باید تقیه کرد خب :31:
فرق چندانی هم با آموزشی نداره . منتها روزی 3 ساعته.
-----------
انشاالله هر کجا هستید سالم و موفق باشید :40:
نه دیگه . . . . . .همه چیزا رو بچه ها در پستای قبل نوشتن . . . . فقط تا میتونی خوراکی ببر . . .کشمش. . پسته . . . خرما خشک . . . و . . . .نقل قول:
مگه قراره گرسنگی بکشیم؟:20:نقل قول:
ببخشیدا ولی میخواستم بپرسم غذاهاشون که اسهال آور نیستش؟:31:
اسهال آور که نه ولی خوب.......:دینقل قول:
همزمان با تحصیل خدمت امکان نداره ولی اگه کسری زیاد داشته باشی میتونی تابستون بری خدمت ترم مهر رو هم مرخصی بگیری خدمت بکنی بعد که تموم شد بیای به ادامه ی تحصیلت برسی.نقل قول:
تو اموزشی غذا خیلی کم میدن محاله با غذای اونها سیر بشید بهترین چیز برا بردن خرما خشکه عجیب انرژی میدهنقل قول:
کیفیت غذا رو باید بری ببینی من قادر به وصف غذای خدمت نیستم.تو یگان هم کیفیت غذا پایین هست ولی اگه بخوری حداقل گشنه نمیمونی.
ممنون دوستان (وای خداااااااااااااااااا)
راستی میگن چند روز اول پس از اینکه رفتیم (1 تیر) میفرستن بریم خونه؟درسته؟؟؟ اگه آره واسه چیه؟ و اینکه چند روز بعد
راستی دوستان ممنون میشم توضیح بدین که ما که مثلا 1 تیر رفتیم اون محلی که گفتن چکار میکنیم(یعنی کلا چند روز اول رو)
بعضی از پادگانها (و نه همه اونا) روز اولی که میرین اونجا بهتون لباسها و یه سری استحقاقی هاتون را میدن بهتون بعد بهتون 4-5 روز وقت میدن که برین و لباسهاتون رو اندازه کنید و اتیکت ها رو بزنید و.....نقل قول:
1 تیر که رفتین یا همون لحظه سوار ماشینتون میکنن و میبرنتون یگان آموزشی یا میگن مثلا فردا صبح برین ترمینال ماشین براتون میگیرن و میرین سر خدمت!
روز اول احتمالا یه نفر میاد براتون کمی سخنرانی میکنه بعدش میرید بیرون کوله ی استحقاقی رو بهتون میدن میگن برید (احتمالا به شما که 1 تیر چهار شنبه هست میگن برید شنبه بیاید) شنبه هم میرید و تقسیمتون میکنن که تو کدوم گروهان هستی و شماره ی سازمانیت چند میشه و اموزش شروع میشه که شامل از جلو نظام از راست نظام و ... هست.نقل قول:
اینو قبلا گفتم بازم میگم:
روز اول خیلی عجله نکنید برا رفتن به خونه قشنگ تو پادگان تمام وسایلتون رو نگاه کنید اول ببینید که چیزی کمو کسر نباشه دوم لباسهاتون رو تن بکنید ببینید اندازتون هست اگه بود که هیچ ولی اگه اندازه نیست با سربازهای مثل خودتون که روز اولشونه عوض کنید.
مخصوصا اورکت و پوتین رو چون بیرون یه اوکت رو تنگ بکنن 10 یا 15 تومن میگیرن اصلا هم خوب تنگ نمیکنن.
شلوار و پیراهن رو هم اگه یه شماره بزرگ بگیرید به کسی بر نمیخوره چون تو اموزشی باید اونقدر بشین و پاشو برید که اگه تنگ باشه خشتک شلوارتون پاره میشه از طرفی فکر زمستون هم باشید که تو سرما باید زیر این لباسها لباس بپوشید.
راستی اگه تونستید یه دفترچه ی کوچیک با خودتون ببرید و خاطرات تون رو بنویسید.
یه دفترچه ی قشنگ هم ببرید و روزهای اخر بدین رفیقاتون توش یه چیزی براتون بنویسن.
دوست عزیز منم پارتی داشتم وزارت دفاع اما متاسفانه تا برج 8 سرباز نمی گیرهنقل قول:
یه سوال موقع ثبت نام یه برگه به من دادن که می خوام خودم برم یا خودشون بفرستم منم زدم خودم می رم پادگان این جریانش چیه؟نقل قول:
اقا يه عنايتي به سوال بنده هم ميكنيد؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن من كه جام مشخص شده چرا تو برگه سفيدم زده اول تير بايد برم ميدون سپاه؟؟؟؟؟
خوب يه سره مي رفتم پادگان ديگه....
برای اینکه بفهمی چی باخودت ببری باید فکرکنی میخوای 3ماهیا45روز میری تپه نوردی!نقل قول:
دمپایی،حوله کوچیک+متوسط+موادشوینده و.....این ها همه به کنار چطور بسته بندی کردنشون هم به کنار.پیشنهاد میدم از کسی که تجربه آموزشی داره کمک بگیری البته فیس توفیس!
+
گفتن بیای تا اولا:چک کنن که شما حاضر شدی وتیک بزنن جلوی اسمت،یاواردکنن اسمت رو توی سیستم.برای گزارش.
دوما:بلیط یا مقدمات رفتنت به پادگان موردنظر رو برات فراهم کنن.
راستی قضیه این چیه؟ منم خریت کردم زدم خودشون بفرستنم:19:نقل قول:
اینو که میگم اصلا برام مهم نیستا . . . :42: . . . ولی میگم . . . . از اونجا که خر ما از کره گی اصلا شبیه خر نبود تا دم داشته باشه . . . ما رو همون روز چهارشنبه میفرستن شهر مشکین شهر و بازم از اونجایی که اصلا ما خر نداریم . . . نرسیده به شهر میگن پیاده شید از همینجا سینه خیز برید تا پادگان . . . . .فقط یه دعا میکنم : خدایا هر انچه دوست داری اول به من بگو بعد به من قستش کن:42:
سوال دارم ::33:اقا ما که جسمون نرمال نیست و از خدای تبارک و تعالی فقط 165 سانت قد نصیبمون شده که بازم مخلصش هستیم . . . . حالا اونجا یعنی مرکز اموزش پوتین اندازه پای ما که بازم نسبت به جسمون 41 میباشد پیدا میشه یا در پادگان مسخره و بازیچه خاص (جنابان فرمانده) و عام (سربازای دیگه) خواهیم شد . . .؟؟:37: یا از همین جا بخرم؟؟!!
یه دعای دیگه هم میکنم: خدایا زین پس هیچ انسان را با قد کمتر از 165به نیروی انتظامی میانداز. . . . . بلند بگید امین
ممنون yuseph عزيزنقل قول:
برای اینکه بفهمی چی باخودت ببری باید فکرکنی میخوای 3ماهیا45روز میری تپه نوردی!
دمپایی،حوله کوچیک+متوسط+موادشوینده و.....این ها همه به کنار چطور بسته بندی کردنشون هم به کنار.پیشنهاد میدم از کسی که تجربه آموزشی داره کمک بگیری البته فیس توفیس!
اما بيشتر اين مد نظرمه كه چيا ميدن و چيا بهمون نميدن؟؟
كه اونايي كه ميدن رو الكي بار سنگيني با خودم برندارم ببرم اونجا..... :46:
ميتوني در مورد اينم بهم بگي؟؟
نه اقا مگه داری میری جنگنقل قول:
دیگه تموم شد اون دوران
شما میرید پادگان خیلی مودبانه صف وا میستید یه سری پادگانا یه فرم میدن پر میکنی یه سریا هم نمیدن بستگی به حفاظت داره بعد میری ملظوماتت رو میگیری اگه رات دور باشه یه همفته نگهتون میدارن بعد میفرستتنتون خونه (مثل ما) اگرم نزدیک باشه 2-3 روز بهتون وقت میدن تا لباساتون رو اندازه کنید و این حرفا
این چیزایی که میگم خوب گوش کن
شکلات +ساقه طلایی همرات باشه حتما
پوتین اندازت هست نگران نباش
لباسات رو خوب چک کن اندازت باشه نبود با رفیقات عوض کن بازم نبود نگران نباش تو مرخصی که میای میری مغازه 1000 تومن میدی عوض میکنن برات
پوتین 2 جفت میگیری چک کن اندازت باشه پاتو نزنه
یکیش رو یکمی گشاد بگیر واسه زمستون دو 3 تا جوراب باید بپگوشی سر پست