راستی تو اجرای ویدیو های HD1080 یکمی لگ داره! و فیلمبرداریش هم 480 هست
سوالی بود من در خدمتم
Printable View
راستی تو اجرای ویدیو های HD1080 یکمی لگ داره! و فیلمبرداریش هم 480 هست
سوالی بود من در خدمتم
همه این چیز هایی که گفتید رو هم درسته هم میدونم ولی کاریش نمی تونم بکنم البته اینم بگم خود طرف هم گوشی باز نیست خیلی استفاده های معمولی داره ییشتر دوربین ال سی دی براش مهمه و نمی خوام هنگ کنه
گوشی LG Optimus L5 E610 چه طوره؟هنگ زیاده میکنه؟ من از ال سی دی دوربین و باطریش خوشم اومد با این چیپ هم یکی دوبار کار کردم ولی همشون فرکانس 1GHz بوده این 800مگاهرتز هست
Y300 رو نمیدونم چه طوره؟ تو طولانی مدت چه طوره باشه
اخه یه مشکلات خیلی ساده و پیشه پا افتاده ای ازش شنیدم ممیترسم البته مربوط به Y300 نبود مربوط به G510 و گوشی های 2012 بود
دوست عزیز من خودم u دارم ، نمی دونم و نمیفهمم منظورتون از فاجعه چیه؟نقل قول:
نمیخوام از گوشیم طرفداری کنم ولی وقتی شما 180 گیگ حافظه نیاز داری ، دلیل نمیشه که بقیه هم همین قدر فضا بخوان
در کل توی این قیمت بهترین گوشی همین u هست.
برای کارت حافظه هم درسته نمیخوره ولی اگه روش کاستوم بزنی میتونی یه هارد 500 بهش وصل کنی
فاجعه بدلیل حافظه کمش!! من کی گفتم 180 گیگ حافظه می خوام؟نقل قول:
خب عزیز من شما میگی حافظه کمش ، یعنی اینکه برای شما کمهنقل قول:
ممکنه برای طرف مقابل کافی باشه
البته نباید از ضعفهاش چشم پوشی کرد ولی نه در حدی که بشه گفت فاجعه ، چون حافظه چیز دل بخواه هست ممکنه طرف استفاده ایی نداشته باشه
حافظه کم میتونه تو سرعت هم تاثیر بزاره علاوه بر این فایل های سیستمی هم خودشون حجم میگیرن تازه خود برنامه ها هم به جز حجم خودشون مثلاً اگه 30 مگ باشه وقتی نصب بشه میشه 60-70 مگ تازه جا واسه save بازی ها و برنامه ها هم نیاز دارن بعلاوه 4 گیگ که 4000مگ نیست میشه حدود 3.4 گیگ
قبلاً حتی گوشی های جاوا هم 8 گیگ حافظه داشت
الان دیگه باید 8 گیگ یا 16 باشه
خب اون جز موارد خاصه که طرف 4 گیگ براش مناسبه. ولی در کل 4 گیگ خیلی کمه.نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
صد در صد 4گیگ فاجعه است...
کسی که میخواد اسمارت فون بگیره حتما میخواد توش آهنگ و موزیک ویدیو و یا بازی و... بریزه دیگه وگر نه چه دردیه که بخواد بره کتلت بخره! با نوکیا1100 هم میتونه ز بزنه و اس بده:n02:
نه...علاقه ای به خرید سامسونگ یا حتی سونی ندارم؛نقل قول:
فقط یه گوشی درست درمون با ابعاد 4.5-5 اینچ از ال جی میخوام که از هر نظر تک باشه! مخصوصا دیزاین و سخت افزار و نرم افزار؛حالا کتاب خونی بیخال؛وب گردی عذاب آور نباشه باهاش کافیه؛
این فناوری In CELL خیلی تفاوت ایجاد میکنه بین بهترین گوشی ال جی با Nexus ؟
G2 کی میاد بازار ایران؟به نظرتون بیاد قیمتش تا چه حد هست همون اوایل؟صبر کنم G2 بیاد و بخرم یا بین LG Optimus G E975 و LG Optimus Vu و LG Nexus 4 E960 یکی رو انتخاب کنم؟
اگه حتما ال جی میخوای الان بهترین گوشی برای شما همون Optimus G هستش.... G Pro با صفحه نمایش بزرگتر "5.5 ـی هم گزینه ی بدی نیست فقط اگه با سایزش مشکلی ندارید...نقل قول:
اون تاچ اینا هم خیلی حساس نباشید به اندازه ی کافی حساس هستن...
G2 هم تا بیاد با این وضعیت خاورمیانه فک نکنم به ما برسه هرچی میخوای بخری بخر تموم شه
شرکت ال جی یه بدی داره اون اینه که رو رام هاش کار نمی کنه ، یا خیلی دیر رام میده یا اصلا رام نمیده. به نظر من میارزه منتظر بمونی و G2 بگیری. البته اگه قیمت برات مهم نیست. G2 هم بهترین گوشی برند ال جی و همینطور بهترین گوشی حال حاضر دنیا در کنار xperia z1 ـه (بهترین گوشی فبلت نه!) ... گزینه ی دوم هم LG G pro زیاد سایزش با 5.4 اینچ فرق نمی کنه!! اینا گزینه های خوبین...نقل قول:
بین اون 3تا هم Nexus 4 خوبه اونم بدلیل ساپورت خوبش ... optimus G که دیگه فراموش شده تقریبا و فکر نکنم دیگه اصن براش رام بیاد!! :n02:
بهترین انتخاب G2 بعد هم optimus G pro ... البته شما باید صبر کنید g2 عرضه بشه ... بعد برسه ایران ... بعد قیمت هم معقول بشه! در کل باید صبر کنید برا خرید g2!
یه سوال
میشه رو نکسوس 4 رام های گوشی های دیگه مثل سنس یا تاچ ویز سامسونگ ریخت؟
اگه اینکارو بکنی دیگه باید قید گوشیتو بزنینقل قول:
هیچ وقت اینکارو نکن ، گوشیت هارد بریک میشه
G Pro بهترین گزینه هست با اینکه 5.5 اینچ هست ولی ابعادش در حد همون Optimus Vu هست چون لبههاش خیلی کم شدن یا بهتره بگم تقریباً حذف شدن!!:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگر بازهم به نظرتون بزرگه Nexus 4 دومین توصیه ام هست و باتوجه به آپدیتهای سریعتر و قیمت به صرفه تر Nexus 4 رو بیشتر نسبت به Optimus G توصیه میکنم البته G هم خوبه. ولی اگر پول بیشتر بگذارید و G Pro بگیرید واقعاً کار درست رو کردید و پشیمان هم نخواهید شد من از نزدیک در بازار موبایل باهاش کار کردم عالیه همه چیش به خصوص صفحه نمایش عالیاش که در تست های نمایشگر هم کیفیت بسیار بیشتری نسبت به Nexus 4، Optimus Vu و Optimus G داشته (یعنی اصلاً قابل مقایسه نیستند!:n02: چه از لحاظ کنتراست و چه روشنایی و یا رزولیشن).نقل قول:
رام های اونا رو که نمیشه ریخت ولی کاستوم رام هایی هستنید که تم اون رام ها و یکسری امکاناتشو دارن...نقل قول:
این G2 کی میاد تو بازار ایران؟
بیاد در ماه های ابتدایی چه قیمتی به نظرتون خواهد داشت؟
با ریختن این نوع رام ها مشکلی برای گوشی به وجود نمیاد یا گارانتی باطل نمیشه؟نقل قول:
گارانتیتون باطل میشه! مشکلی که پیش نمیاد ولی کار هر کسی نیست نصب رام!نقل قول:
اما میگن گوشی های نکسوس کلاً خیلی با اندروید مچن کلاً انعطاف پذیرن
بستگی به نوع رامش دارهنقل قول:
اگه رسمی باشه ، نه مشکلی پیش نمیاد ولی بعضی کاستوم رام ها هستند که نصب کردنشون نیازمند باز کردن بوت لودر هست ، و اگه بوت گوشی رو باز کنید گارانتی باطل میشه
اگر بخوایم حساب کنیم مدل 16 گیگش 599 یورو هست با توجه به یورو 4300 تومنی میشه حدود 2.500 که به لطف دلالان در ابتدا باید حدود 2.800 بشه مدل 32 گیگش هم 629 یورو هست که میشه حدود 2.700 که اون هم به لطف دلالان حدود 3 میلیون باید بشه. ولی 16 گیگ به نظرم خیلی کمه با توجه به اینکه مموری کارت نمیخوره...:n02: برای اینکه قیمت G2 پایین بیاد و کمتر از 2 میلیون بشه فکر کنم 3 ماهی وقت لازمه اگر G2 میخواید با قیمت مقرون و به صرفه بگیرید باید چندماهی صبر کنید...:n01:نقل قول:
با نصب رام و بستن بوت لودر بازم برمیگرده...
ولی درکل این جنگولک بازیا دوره داره و بعد از 10 20 بار رام عوض کردن همه مثل بچه ی آدم برمیگردن به رام رسمی، من خودم آخرت این داستانا بودم ولی الان فقط رام رسمی استفاده میکنم... اینکارا وقت میخواد حوصله میخواد مهارت میخواد + اینکه تاثیر زیادی هم نداره واقعا و من فقط واسه سرگرمی این کارارو میکردم الان حال و حوصله روت کردنم ندارم دیگه:n02:
کلاً اندروید سیستم عامل مزخرفیه به هیچ وجه راحتی و کارایی ios نمیرسه چون هم خیلی راحت اپدیت میشه هم خیلی راحت جیلبریک اصلاً هم مشکلی واسه دستگاه به وجود نمیاد
مثلا الان شما میتونید 6.1.3 رو جیلبریک کنید ؟نقل قول:
با 6.1.3 میتونید از طریق بلوتوث یک فایل به یک دستگاه غیر اپل بفرستید ؟
اصلا روو 6.1.3 میشه airblue نصب کرد ؟
روی 6.1.3 میتونید توئیک نصب کنید ؟
میخوام بدونم واقعا راحتی اندروید رو داره یا نه
یا اصلا میتونید 6.1.3 رو به نسخه ی پایین تر دانگرید کنید ؟
چون شما خیلی ازش تعریف میکنید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من خودم قبلاً اپل داشتم و باهاش کار کردم . از وقتی از اندروید استفاده کردم دیگه ios رو فراموش کردم . اصلاً ios واسه ما ایرانیا به درد نمی خوره . چندین گوشی اندرویدی عوض کردم الآن هم nexus 4 دارم و خیلی هم راضی ام . تازه نکسوس که راحت تر آپدیت میشه . اگه هر دو رو تجربه کرده باشی نباید این حرف رو بزنی . گوشی هم اگه گوشی خوبی باشه مشکلی واسش پیش نمیاد . من دنبال یک برنامه فارسی برای ios بودم اصلاً پیدا نمی شد ولی واسه اندروید راحت هر چی بخوام پیدا میشه . هر چی هم Ios داره اندروید داره . باور کن برای ساخت اکانت نفسم در اومد .نقل قول:
6.1.3 که نیومده اما 6.1.2 بله میشه جیلبریک کرد هر وقت 7 جیلبریک بشه 6.1.3 و 6.1.4 هم میادنقل قول:
اگه برنامه airblue ( اصلشو بریزین میشه فایل فرستاد) به شرطی که جیلبریک شده باشه
روی همه دستگاه هایی که جیل شده باشه و (cydia نصب شده باشه) میشه تویک نصب کرد
بله میشه دانگرید کرد به شرطی که تو نسخه پایین تر مثل 6.1.2 دستگاه جیلبریک شده باشه و SHSH اون نسخه SAVE کرده باشین
خواهشاً تو این تاپیک ادامه ندین
بدرد ایران به خواطر تحریم نبود امکانات(زیر ساخت) نمی خوره ولی تو خارج...:n24:نقل قول:
من خودم قبلاً اپل داشتم و باهاش کار کردم . از وقتی از اندروید استفاده کردم دیگه ios رو فراموش کردم . اصلاً ios واسه ما ایرانیا به درد نمی خوره . چندین گوشی اندرویدی عوض کردم الآن هم nexus 4 دارم و خیلی هم راضی ام . تازه نکسوس که راحت تر آپدیت میشه . اگه هر دو رو تجربه کرده باشی نباید این حرف رو بزنی . گوشی هم اگه گوشی خوبی باشه مشکلی واسش پیش نمیاد . من دنبال یک برنامه فارسی برای ios بودم اصلاً پیدا نمی شد ولی واسه اندروید راحت هر چی بخوام پیدا میشه . هر چی هم Ios داره اندروید داره . باور کن برای ساخت اکانت نفسم در اومد .
شما مقیاس جهانی رو در نظر بگیرید بهتره ها:n06:
اصلا خداییش این همه هکر هنوز تو کار ساخت یه ویروس برای ios موندن...:n08:
شما کفش هم میخرید سنسورش برای ios هستش:n10:
در ضمن ملت بیش تر به خواطر کیفیت ساخت اپله که میرن طرفش :n05:
طرف با ماشین بعد از 10 بار امتحات کردن با استفاده از ارتفاع (انداختن) از روش رد هیچیش نشد:n19:
بابا جم کن برو (خطاب به سامسونگ و ...):n22:
من از هر دو پلت فرم استفاده میکنم هر دو امکانات جالبی دارن... چیزی که تو IOS اذیت میکنه اینکه برنامه ها نمیتونن باهم ارتباط داشته باشن شما هر برنامه ای که دانلود میکینی خودش یه بروزر بدردنخورم توش داره... فایل هاتون جز دیتای برنامه ها محسوب میشه و وقتی یه فایل رو از یه برنامه انتقال میدی به یه برنامه دیگه یه کپی جاگیر دیگه ازش به وجود میاد... اندرویدم سر رم آدم اذیت میکنه + نصب بازی ها چیزی که تو IOS خیلی ساده انجام میشه.
بحث روت و جیل هم فقط واسه پاور یوزراس حالا از مشکلاش بگذریم. چند درصد از کاربرای android و ios از این جنگولک بازیا درمیارن مگه!
در کل من از هردو استفاده میکنم و لذتشو میبرم به جای اینکه بشینم و سرش دعوا کنم یه آیپد + یه گوشیه اندرویدی. PC هم تبدیل شده به دانلودر و سرور FTP و SMB برای فایلام...
سلام. من می خوام موبایل حدود 500-600 بخرم. این lg optimus l7 II و l5 II چشمم رو گرفتن خیلی. بخرم یا نه؟ مثل اینکه کیفیت بالایی دارن!!
می خوام موبایلم صداش خوب باشه، هنگ نکنه، باطریش خوب باشه،دوربینش بد نباشه.
L7 II گوشیه بدی نیست حداقل رو کاغذ سخت افزار دیزایر ایکس رو داره، دیزایر ایکس که گوشیه خوبی بود...نقل قول:
باتریه خوبی هم داره این گوشی، اگه بیشتر نمیتونید هزینه کنید گزینه های زیادی تو بازار نیست.
600 حداکثر بودجتونه ؟ من پیشنهاد میکنم تا xperia p یا xperia L افزایش بدیننقل قول:
گوشی هایی که 400 دلار بود یعنی حدوداً 500 تومان الان 3 برابر شده شما اینو هم در نظر بگیرید یعنی اون گوشی با کیفیتی که مد نظرتونه 1.200 میشه
مثلاً nexus 4 16G 300$ اگه به دلار روز حساب کنیم 3200 در 300 میشه 960 اما تو با بازار با گارانتی 1300 یعنی 400 میاد روش حالا کار ندارم چرا
حالا شما ببین اون ال جی که بعد از 3 برابر شدن دلار شده 500 تومانه دیگه چیه
دوستان من 700 تومن دارم , الان بهترین انتخاب کدومه ؟ انتظار زیادی هم ندارم ...
فقط موزیک زیاد گوش میدم ... ظاهر هم واسم مهمه ... برنامه و بازی هم حالا نمیخواد همه چی بیار بالا اما خوب اذیتم نکنه ...
تا 1 ماه دیگه اگه صبر کنم میتونم تا 1 میلیون بودجه رو افزایش بدم اما کرمه گوشی گرفتم الان :دی
اکسپریا L بگیر یا صبر کن سونی یه گوشی درست و حسابی بزنه مثل spنقل قول:
بر خلاف این دوستمون اصلاً سونی رو توصیه نمیکنم... فقط کافیه کمی زبان انگلیسی بلد باشید و بررسیهای سایتهای معتبری مثل GSMArena، PhoneArena و یا CNet و Engadget رو بخونید همگی از کیفیت صفحه نمایشهای سونی و همچنین دوربین بد میگن! این هم بررسی یک سایت ایرانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینید که بهترین گوشی سونی در بخش نمایشگر و دوربین چقدر بد عمل کرده این قضیه متأسفانه در گوشیهای دیگر سونی (به جز دو گوشی جدید Xperia Z1 و Xperia Z Ultra) صدق میکند چه برسه به گوشیهای زیر 700 تومن! مطمدناً وقتی شما 700 تومن برای یک گوشی میدید انتظار یک نمایشگر و دوربین در حد متوسط رو دارید و نه ضعیف! برند سونی واقعاً برند خوبی هست در زمینههایی مثل کنسول بازی و سرگرمی اما نمیدونم چرا اینقدر در زمینه گوشی هوشمند نسبت به رقبایی مثل سامسونگ، اچتیسی و حتی الجی بد عمل کرده.:n13:.. بهتون LG Optimus L9 رو توصیه میکنم برند الجی در گوشیهای ارزانقیمت شاهکاره همین گوشی L9 با نمایشگر با کیفیت IPS و البته بزرگ 4.7 اینچی و امکانات جانبی بیشتر نسبت به Xperia L و Xperia P بیشتر توصیهاش میکنم به علاوه ورژنی که از L9 در ایران هست با دوربین 8 مگاپیکسلی هست و دوربینش هم در حد خوب هست. اگر هم الجی دوست ندارید توصیه میکنم 200 تومن بودجه تون رو افزایش بدید و HTC One S بگیرید که اون هم صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED و دوربین نسبتاً عالی داره و میارزه این افزایش بودجه. برخی دوستان از روی تعصب و تاریخچه یک شرکت نظر میدهند عظمت سونی در گذشته بر هیچکس پوشیده نیست اما سونی تازه به خودش اومده و احتمالاً در 2015 به اون عظمت قبلی باز خواهد گشت اما فعلاً گوشی هاش رو توصیه نمیکنم. در این زمینه هایی که گفتم به خصوص نمایشگر کافیست به بازار موبایل و یا پاساژ علاالدین برید و از نزدیک نمایشگرهای سونی (به جز دو گوشی Z1 و Z Ultra) رو ببینید و با نمایشگرهای سامسونگ، الجی و HTC مقایسه اش کنید...نقل قول:
مرسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جوابم رو دادن. به نظرتون ال جی های این حدود قیمت بهترن یا اچ تی سی ها؟؟
من فکر کنم lg بهتر باشه htc از 1 تومان خوبهنقل قول:
تو این رنج ال جی ، شک نکننقل قول:
نظرتون راجع به xperia v چیه ؟؟
می خواستم L بخرم ولی صبر کردم پول دستم اومد الان می خوام v بگیرم ، خوبه ؟؟
زد آب بودن گوشی برات مهمه؟ اگه آره گزینه خوبیه ... ولی کیفیت صداش مثل اکثر گوشی های ضد آب سونی (شاید هم همه / کیفیت صدا Z1 شاید خوب باشه بگذریم)نقل قول:
اگه نه گزینه های بهتری هم هستند Xperia T - Xperia TX - Xperia SP ، از نظر سخت افزاری SP از همه بهتره ولی دوربینش نسبت به این 3 گوشی ضعیف تره.
گوشیه خوبیه ضد اب و گرد و غبار اما این ویژگی رو بهش نیاز دارید؟ چون میتونید با همین بودجه گوشی های با صفحه نمایش بزرگ تر بگیرید Xperia T و Xperia SPنقل قول:
البته من گوشی های سونی رو بخاطر صفحه نمایش و رابط کاربریشون خیلی پیشنهاد نمیکنم
از برند اچ تی سی میتونید One S و One SV رو بگیرید قیمت One XL هم خوبه باتریش متوسطه البته.
از LG هم L9 که کمی از بقیه ضعیف تره ولی گوشیه خوبیه. 4X HD هم گوشیه بدی نیست.