سلام غیر از این دگیه راهی نداره:n27:نقل قول:
Printable View
سلام غیر از این دگیه راهی نداره:n27:نقل قول:
سلام
دوستان من گوشی سامسونگ A5 2016 دارم میخوام از گوشی قبلیم s5 mini بهش اطلاعات رو منتقل کنم. متاسفانه گزینه usb debuging فعال نمیشه روی دستگاهم.
7 بار روی روی model nmber میزنم ولی بازم نمیشه.راهش چیه؟
سلام کسی فایل فلش lenovo s6000 که کال اکتیو باشه رو داره؟
آقا سیم کارت همراه اول گاهی به رومینگ وصل میشه بعد هم نمیشه زنگید چیکار کنیم؟ نه مال من مال بعضیا اینجا اینجوری میشه!
دیتا رومینگ فعاله؟نقل قول:
Sent from my K00E
دوستان من اینترنت گوشیم فعال نمیشه
گوشی samsung a5 2016 هست سیم کارتم تازه تعویض کردم.
گوشیمو نمیدونم چطوری با داده به اینترنت وصل کنم. تنظیم خاصی داره؟
اگر ایرانسله *555# رو بزنید و تنظیمات خودکارو بگیرید.نقل قول:
اگر نه *1# برا امسیآی بگیرید.
Sent from my K00E
برای خریدن بسته هست وگرنه تنظیماتش نمیاد
همراه اول دارم
نه رومین فعال نیست. از یکی پرسیدم گفت تو ایران تازه راه انداختن خود به خود انتن نده وصل میشه. خو ولی نمیشه جایی زنگید این رو مخه و نت هم فک کنم کار نمیکرد یادم نیس اینو. چیکار کنیم؟نقل قول:
اول فعالش کردی نت سیم کارتو؟نقل قول:
چطوری باید فعال بشه؟نقل قول:
تو ستاره10 مربع بعد گزینه دو فک کنم اونجا فعالش بود.نقل قول:
مال منم فعال نشده بود اینقد ور رفتم تا فهمیدم فعال نکردم اینترنت رو! :| فک کنم یه هفته شاید دنبال این بودم که چرا هر کاری میکنم نت همراه اول نمیاد! :| خخخ
آخر یکی گفت فعال کردی؟ بعد فهمیدم نه خخخ. همون اول کاش میگفتن خخخ
لپتاپ ایسر دکمه روشن خاموش کردن بلوتوث نداره نه؟ عکسش که رو کمه ها نیست. سخته هی بریم تنظیمات فعال کینم! گفتیم از بچه فعال اونورایی استفاده کنیم اینجا ازت :n02:
والا خیلی وقته فعالیت نکردم توی تبلت و لپ تاپ اطلاعی ندارم.
دوستان من دوربین سلفی گوشیم از کار افتاده:n35: ، حتی کلیدی که تو برنامه دوربین رو عوض میکرد هم نمیاد، برنامه های دیگه رو هم آزمایش کردم، سه بار هم رام گوشی رو عوض کردم، نشد که نشد:n28:، میخواستم ببینم مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری! آخه اگه گوشیم باز بشه از ضدآب بودن ساقط میشه، اگه کسی راهنمایی بلده دریغ نکنه، ممنونم!:n30:
xperia m4 aqua , android 5
باسلام
من وقتی میخوام یه بازی که دانلود کردم روی گوشیم نصب کنم پیغام میده application not installed
( اندروید ۶)
نمیدونم مشکل از کجاست منو رو هم فارسی کردم اون تیک دانلود از منبع ناشناخته هم فعاله!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
مشکل من اینه گوشی من هواویg630-u10هستش وقتی تو برنامه ای میرم که ساعت موبایل یا انتن سیمکارت یاشارژ گوشی ناپدید میشه دیگه نمیاد مثلا دارم کلش اف کلنز بازی میکنم میخوام ساعت نگاه کنم حتما باید در بیام از بازی وگرنه نمیشه از بالا صفحه دستم رو پایین میکشم هیچی نمیشه لطفا کمک کنید.
سلام دوستان
گوشی دوستم عیم خودم ویسان v3 vb هست اما گوشیش خیلی هنگ و قاطی داره
الان کسی میدونه این برنامه ها چیه و چگونه حذف میشند چون خیلی ازار دهنده هست؟
و اینکه فول فغلش چطوریه ایا خودمون میتویم فول فلش بزنیم این گوش های چینی را ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یکبار ریست فکتوری کنید احتمال۹۰ درصد درست میشه
درغیر این صورت فلش زدن این چینی های بی نام و نشون کار اسونی نیست.
برای حذف برنامه های سیستمی باید گوشی رو روت کنید.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
اما اینها برنامه های سیستمی نیستند من گفتم عین همین گوشی را خودم دارم ولی همچین برنامه هایی نذدارم
با ریست هم نشد
اینها منوی ریکاوری (همون جایی که وایب میکنیم)چینی هست
تالانم خیلی ازار دهنده هست
یعضی های میگن سرویس تایم یا تایم سرویس هست
که خودبخود به نت وصل میشه وهر جی خواست دان میکنه
من از روی گوشی خودم چطوری و با چه برنامه یی میتونم فایل فلش یا رام بک اب بگیرم و روی این گوشی ریستور کنم؟
دوستان لطفا کمک کنید
سلام دوستان
من مدتی پیش یه گوشی سامسونگ galaxy j1 mini خریدم
1-در استفاده از نقطه اتصال (hotspot) مشکل دارم و اونم اینکه مدام قطع و وصل میشه و بعد یه مدتی کلا قطع میشه و باید دوباره خاموشش کنم و سپس روشن تا باز وصل بشه
2-بعد از اپدیتی که خودش پیغام داد و انجام شد دیگه سیم دوم به هیچ وجه 4g نمیشه(قبل از اپدیت میتونستم عوضش کنم)
در ضمن ریست فکتوری هم زدم ولی درست نشد
لطفا راهنماییم کنین
سلامنقل قول:
اخرین رام رو روش فلش کنید. این مشکلات شایع هستن.
ممنون جناب respina حالا دو تا سوالنقل قول:
1-مطمئن هستید این مشکلات شایع هست؟یعنی از لحاظ سخت افزاری عیبی نداره؟چون مشکل اول و اصلی قبل از اپدیت هم بود
2-در مورد رام و فلش لطفا یه لینک معرفی کنید که بتونم یاد بگیرم چطور انجام بدم و اینم در نظر بگیرین گوشی گارانتی داره
دوستان کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان کسی نیست به این مشکل برخورده باشه؟نقل قول:
سلام! یه مشکل داشتم اونم اینکه وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیم توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه! و اینکه فقط گوشیم شارژمیشه! به خاطر این موضوع هم تقریبا هر کار تونستم کردم!یعنی یک بار ویندوز رو نصب کردم و گوشی رو ریست فکتوری کردم! ولی بازم هیچی!درایور htc و آخرین نسخه htc sync manager هم نصب کردم!(این نسخه هم از one s پشتیبانی میکنه) ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم! لطفا راهنمایی کنید! اگر هم سوالمو جای اشتباهی پرسیدم لطفا بگید باید از کجا بپرسم!
ممنون!
سلام دوستان من یه گوشی note 5 دارم یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی به pc متصلش میکنم که فایل انتاقل بدم خیلی دیر کانکت میشه یعنی ایکن و گوشی شناخته میشه ولی باید حدود 7-8 دقیقه صبر کنی تا بتونی بری داخلش کلیک میکنی که بری سیستم شروع میکنه به لود کردن ولی باز نمیکنه تا این 7-8 دقیقه بگذره . مشکل چیه یه گوشیه دیگه هم از سامسونگ داشتم همین مشکلو داشت کلا با سامسونگ این مشکلو داشتم . گوشی memory card هم نمیخوره . ممنون میشم راهنمایی کنید .
بهتره از طریق وای فای متصل کنید.نقل قول:
برنامه هایی مثل es file explorer ریموت دارن که کمتر از ۵ ثانیه متصل میشه.
سلام
من یه هواوی p8دارم
تازگیا وقتی باهاش فیلم برداری می کنم وقفه می زنم یا وقتی روی رکورد می زنم تا ظبط کنه هنگ می کنه (گوشی هنگ نمی کنه هااا برنامه دوربینش هنگ می کنه) به نظرتون مشکل از کجاست؟
اگه اپدیتش کنم به اندروید 6 ضمانتش باطل میشه؟
سلام دوستان.
من یهگوشی سامسونگ مدل a3 2016 خریدم مشکا باتری دارم باهاش ازشب حدود 11شب که فول شارژش میکنم تا 6صبح که میخوام برم سرکار بدون استفاده از گوشی شارژباتری میشه85درصد کلا یک روز بیشتر دووم نمیاره من سری2015همین گوشی رو هم داشتم گول ظاهر زیبای اینو خوردم حالا پشیمون شدم بدون استفاده 15درصد کم میکنه .اون یکی رو که داشتم شب که فول شارژ میشد تاصبح میشد97درصد باتریش معرکه بود دوروز راحت دووم میاورد ولی اینو نمیدونم چه مرگشه ؟؟!!!:n03::n03:
سلامنقل قول:
برنامه های فعال رو غیر قعال کن(که وقتی صفحه گوشیت خاموش شد برنامه ها هم غیرفعال بشن)اینجوری میشه از مصرف باتری جلو گیری کرد
کسی نیست جواب این سوالمو بده؟!نقل قول:
اگه کسی باشه واقعا ممنون میشم!:mellow:
نقل قول:
همه غیر فعالند من دنبال این نیستم که از مصرف باتری جلوگیری کنم یا صرفه جویی کنم من فک میکنم ایراد داره اصلا منطقی نیست
سلام
گوشی من سامسونگ Galaxy S4 هستش. وقتی من این گوشی رو خریدم نسخه اندرویدش 4.2 بود. بعدا به اندروید 5 ارتقا دادم. چن وقتیه گوشیم هنگ میکنه میخوام به تنظیمات کارخانه برش گردونم ولی نمیخوام نسخه اندرویدش به نسخه قبل برگرده. میخوام همون 5 بمونه. چطوری میتونم اینکارو بکنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام با ریست کردن فقط اطلاعاتی که در حافظه داخلی گوشیت داری پاک میشه اپ های نصب شده و شماره تماس ها و .....نقل قول:
نسخه اندروید تغییری نمیکنه که - ریست کن با خیال راحت
سلام
یه گوشیو فکتوری ریست کردم . حالا هیچ سایتی رو باز نمیکنه . ایدی گوگل هم نمیشه قسمت اکانت اد کرد . به امنیت گیر میده !!! من زیاد درباره گوشی اطلاعات ندارم لطفا راهنمایی کنید بعد از فکتوری ریست باید دوباره چه چیزایی تنظیم بشه یا نصب بشه تا دوباره گوشی به حالت استاندارد دربیاد که بشه نت گردی کرد و کلا به حالت عادی برگرده
ممنون
سلام.من قبلا از یوبوب گوشی استفاده میکردم و براحتی فیلمارو باز میکرد اما الان هرچی میخوام باز نمیکنه.بروز رسانی هم کردم اما بازهم همین مشکل رو داره.درصورتی که با گوشی مادرم که مدلش خیلی پایینتر از گوشی من هستش براحتی فیلمارو باز میکنه.
میشه لطفا راهنمایی کنید ؟به فیلمهای اموزشی مخصوص کارم خیلی نیاز دارم درهیچ سایت دیگری هم نیستش اون اموزش ها.
احتمالا تاریخ و ساعت گوشیتون تنظیم نیستنقل قول:
به بخش تنظیم تاریخ برین و تنظیم اتوماتیک از روی شبکه رو انتخاب کنین
سلام گوشی اگه مداوم تو حالت power saving باشه مشکلی پیش میاد چون الان بعد 1 سال استفاده باتری دیرتر شارژ میشه و کمی زود تر خالی میشه ممکنه به خاطر اون حالت باشه؟ از 7:15 گزاشتم تو شارژ 10:15 فول شارژ شد گوشیم htc one m8
سوال دوم آداپتور quick charge چقدر تاثیر داره با توجه به سوال اولم که دیرتر شارژ میشه ایا خریدش منطقیه؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟