اصلا دوس نداشتم چلسی و منچستر توی لیگ قهرمانان به هم بخورن خیلی حیف شد
از همین الان به دوستان منچستری تسلیت عرض می کنم :41::31:
Printable View
اصلا دوس نداشتم چلسی و منچستر توی لیگ قهرمانان به هم بخورن خیلی حیف شد
از همین الان به دوستان منچستری تسلیت عرض می کنم :41::31:
میگم تو لندن قراره اتکیینسون داورتون باشه اینقدر خوشحالی وحید جون!:31::46:نقل قول:
ولی در مجموع چون فینال تو ومبلی هست نمیتونم تصور کنم تیم غیر انگلیسی ای قهرمان بشه...
(البته جز اینتر):31:
دم دروازه میدن عدس پلو چلسی تیمت رو بردارو برو:31::39::31::46:نقل قول:
نه ولی خداییش میگم...هر کدوم از این 2تا برن بالا ابروی فوتبال انگلیس رو حفظ میکنند..چون هر دو تیم رو خوب میشناسم...البته یونایتد یکم بیشتر ابرو رو حفظ میکنه...یونایتد تو CL شخصیت متفاوتی داره
باز پلاتینی رفت تو کاره این که تا می تونه انگلیسیا رو حذف کنه .چقدر این آدم به این لیگ و تیم های انگلیس حسودی می کنه!
یه ویدئو جالب از بالوتلی تو تمرینات سیتی ... سرشار از هوش ــه این بشر ... :دی
کد:http://davvas.com/e0cl80w5lh0t
لیست بازی ها + اگه بتونیم مرحله بعد بریم.Away/ Home
میشه جون سالم به در برد؟:31:کد:02/04 - West Ham A
06/04 - Chelsea A
09/04 - Fulham H
12/04 - Chelsea H
TBA - Newcastle A
16/04 - Manchester City
23/04 - Everton H
26/04 - Inter/Schalke A
01/05 - Arsenal A
04/05 - Inter/Schalke H
07/05 - Chelsea H
14/05 - Blackburn A
14/05 - FA Cup final
22/05 - Blackpool H
به نظر من حداقل یه جام از این دو جام رو چلسی مانع قهرمانیتون میشه :31:نقل قول:
میشه جون سالم به در برد؟
چلسی هم بازی هاش نسبتا سخته :
جالبه سه بار با منچستر بازی داره و به خاطر همین فکر کنم این تاپیک خیلی داغ بمونهکد:http://uk.eurosport.yahoo.com/football/chelsea/results/2010-2011/
و هم چنین چیزی که نمیشه خرید شخصیت قهرمانی هست ، اون هم با حضور BIG4 .نقل قول:
ولی چیزی که راجع به سیتی مشخصه اینه که نمیشه یه شبه ره صد ساله رو با خرید های گزاف طی کرد...
میلاد! ترکیدم از خنده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واااااییی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واااایییی...پسر عجب خنگی هست این بالوتلی:31::16::16::16::16:نقل قول:
شدنش که میشه! :31: مشروط بر اینکه دیگه بیش از این مصدوم ندیم و مصدوم هامون هم برسن و مهمتر از همه! رو بازی های خارج از خونمون، تا تمام قوا بازی کنیم... الان بزرگترین ضعف منچستر عدم موفقیت های پیاپی در بازی های خارج از خونست! تو OT خدا رو شکر عالی نتیجه گرفتیم...اما بازی های خارج از خونمون اصلا چنگی به دل نمی زنه...:41:نقل قول:
به نظر من چند بازی فوق العاده اهمیت داره واسه یونایتد:
1- بازیمون با سیتی در اف ای کاپ! یعنی این بازی هم از لحاظ روحی میتونه فوق العاده مثبت باشه و هم خدایی نکرده میتونه افتضاح منفی باشه. خیلی خیلی خیلی مهمه!!
2- بازی خارج از خونمون در امارات با آرسنال واقعا سخته! تیمی که جز پریمیر لیگ چشم به جام دیگه ای نداره و بازی رفت رو هم باخته برای پیروزی میاد با فشار تماشاگراش! این بازی خیلی خیلی سخته!!
3- بازیمون مقابل چلسی در OT در EPL. این بازی بدون شک بازی سرنوشت سازی برای قهرمانی منچستر هستش... طبیعتا تحت تاثیر از CL خواهد بود... حدس من اینه که چلسی تو این بازی برای انتقام خواهد اومد... اینکه میگم انتقام بابت اینه که این فصل چلسی هنوز تو OT بازی نکرده و تو رقابت های اروپایی منچستر تو خونه خیلی قویه! جو استمفوردبریج رو هم تجربه کرده... طبیعتا یونایتد یه پله از چلسی جلوتره و با توجه به شرایط این فصل روی کاغذ شانس بیشتری برای صعود داره... حالا اگه تیم صعود کننده رو منچستر بدونیم، چلسی تو بازی لیگیش بدون شک برای برد به OT میاد... اون بازی دوبله سخت میشه...
در کل نتیجه این سه بازی با چلسی به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و خیلی خیلی مبهمه!
یاد بازیکنان ایرانی افتادم :31:نقل قول:
من که هیچ اعتمادی به این رای گیری ندارم
به نظر من
اینها میخوان به قول خودشون یه ال کلاسیکو دیگه داشته باشن
خیلی ناراحت شدم که چلسی با من یونایتد با هم افتادن
ولی اگر هر کدومشون که میتونه قهرمان بشه ایشالا بره بالا
و این کاپ پر ارزش رو بیاره به لیگ ی گه واقعا لیاقتش رو داره
بالایی تایید میشه شدید !
مذاکره آرسنال با بارسا برسرسسک
رسانه های انگلیسی در گزارشهایی به نکته ای که گل دات کام چند ماه پیش اعلام کرده بود، اذعان کرده اند. آرسنال در حال مذاکراه با سران بارسلونا برای انتقال سسک فابرگاس با مبلغی در حدود 45 میلیون یورو است.
سایت گل- آرسن ونگر، مربی آرسنال در صحبتهایی با اسکای سپورتس به این نکته اشاره کرد که هیچ یک از ستاره های جوانش در پایان رقابتهای این فصل آرسنال را ترک نخواهد کرد و دست کم نهایت تلاشش را برای محقق ساختن این اتفاق انجام خواهد داد.
مربی فرانسوی آرسنال درمورد سسک فابرگاس هم صحبت کرد و گفت:« آرسنال به سسک نیاز خواهد داشت.حرفم را باور کنید، سسک بازیکن ویژه ای است؛ او استثنایی است و می خواهیم او را در تیممان داشته باشیم.»
با وجودی که ونگراصلا نمی خواهد که سسک از تیمش برود، ولی مهمترین نکته خواسته و میل خود بازیکن و توافقی است که در پایان فصل گذشته به عمل آمده. تمام شایعات منتشره گویای آن است که سسک فابرگاس می خواهد به بارسلونایی که در رختکن آن تیم عمر فوتبالی اش را آغاز کرد بازگردد.
از همین رو اکنون اطلاعات درز کرده از امیریتس آنقدر زیاد شده است که رسانه های انگلیسی در گزارشهایشان اعلام کرده اند که سران آرسنال مذاکرات برای انتقال سسک به رختکن بارسلونا در بازار نقل و انتقالات تابستانی و با رقمی منطقی (در حدود 45 میلیون یورو) را آغاز کرده اند.
سسک فصل گذشته به درخواست مربی اش برای ادامه حضور در رختکن آرسنال احترام گذاشت و در امیریتس ماند ولی به نظر می رسد که باید منتظر انتقال او به بارسلونا باشیم.
گویا چند ماهی است که این ستاره اسپانیایی با سران بارسا به توافق رسیده و تنها به اندکی زمان برای توافقات نهایی سران دو باشگاه و بعد از آن رسمی شدن این انتقال نیاز است.
بکام :چیچاریتو اگر می خواهد درترکیب ثابت باشد،باید توانایی هایش را نشان دهد
ستاره سابق یونایتد به تمجید از ستاره مکزیکی این تیم پرداخته
سایت گل- دیوید بکام ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی زبان به تمجید از خاویر ارناندس، ستاره جوان و مکزیکی منچستریونایتد گشوده است. ارناندس در اولین فصل حضورش در یونایتد یکی از ستاره های تیم فرگوسن بوده و عملکردی استثنایی را به نمایش گذاشته است
بکام پس از جلسه تمرینی روز جمعه اش با تیم گلکسی به خبرنگاران گفت:« چیچاریتو وقتی بازی می کند، فوق العاده است. او گلزنی می کند و از فرصتها بهره می برد و به شدت برای تیم تلاش می کند. از تماشای نمایش اوواقعا خوشحالم. خیلی لذت بخش است که ببینی که بازیکن جوانی تا این حد خوب است، بازیکنی که از یک منطقه دیگری از دنیاست. پیوستن به یونایتد و ارائه چنین نمایشی واقعا استثنایی است.»
بکام معتقد است که ارناندس باید یادبگیرد تا جایش را در ترکیب اصلی تیم بیابد؛چرا که فرگوسن به بازیکنانی که آماده نباشد بازی نمی دهد:«اگر سرالکس فرگوسن متقاعد نشود که او بازیکن خوبی است، مطمئن باشید که او در ترکیب تیم قرار نمی گیرد و به گل نخواهد رسید. او هر وقت بازی می کند،حرفهای زیادی برای گفتن دارد. بدون شک مربی تیم به او باور دارد و برای ارناندس آرزوی موفقیت می کنم. »
بکام در بخش پایانی صحبتهایش نصیحتی هم برای ستاره جوان داشت:« از بازی کردن در یونایتد لذت ببرد.یونایتد بهترین تیم دنیاست.»
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
پانوشت : به نظر من سسک موقع بازی با بارسا هم همچین خوب ظاهر نشده بود(نظر شخصی)
نمیدونم احساس میکردم از اعماق دلش بازی نمیکرد
آرسنال عملا تموم شده هست ...
الان هم 2 بر صفر از وست برومویچ عقبه !!
وست برومویچ تیم هفدهمه !!
الان شد 2-1
البته سسک نیست
حالا شد 2-2
اختلاف به 5 امتیاز رسید
تبریک خدمت منچستری های عزیز...:40::11:
اینم از عیدی یونایتدی ها و برباتوف...بسی شادم ولذب میبرم....عید هم تبریم میگم به همه دوستان گلم:11::31:
قلبمون اومد تو دهنمون باو ... چقدر مدافعای بولتون قوین ... تبریک :40:
خب منچستر ده نفره هم برد..دمش گرم..نانی هم برگشت دیگه تمومه منچستر قهرمانه
اولا تبریک میگم به دوستان
میگم یه کلیپ از اخراج امروز منچستر برای فدراسیون فوتبال اینگلیس بفرستیم و عنوانش رو بزاریم
بدون شرح
:5::5::5::5:
بلکه داوراشون یاد بگیرن کجا اخراج داره و کجا کارت زرد
:18:
مگه قرار نبود سر الکس از بعد بازی با بلتن محروم بشه
راهی نداره تخفیف بخوره
این طوری خیلی بده واسه تیم
وای چقدر حال داد این برد دم عیدی:8::26:تبریک به همه یونایتدی ها
تبریک :دی
با توجه به بازی های پیشرو من میگم باز شانس چلسی برای قهرمانی از آرسنال بیشتره
من میگم شانس منچستر و چلسی و آرسنال برای قهرمانی به ترتیب 50 % و 26 % و 24 % هستش
آرسنال داره هی الکی امتیاز از دست میده
من میگم 90 منچستر 7 ارسنال 3 چلسی.:31:نقل قول:
با توجه به بازی های پیشرو من میگم باز شانس چلسی برای قهرمانی از آرسنال بیشتره
من میگم شانس منچستر و چلسی و آرسنال برای قهرمانی به ترتیب 50 % و 26 % و 24 % هستش
آرسنال داره هی الکی امتیاز از دست میده
چقدر گل برباتوف چسبید .
بعد از مدتها بعد از گل فریاد کشیدم :8:
:40::40::40:نقل قول:
فقط بکهام
فقط منچستر یونایتد
چلسی 2-0 من سیتی رو برد :8:
چلسی 2 -0 سیتی
ای جان ! این سیتی رو بردیم بعد مدتها !
چه حالی داد دم عیدی ...
کیا هم گل زدن ! داوید لوئیز و رامیرس ...
بازم تبریک به همه چلسیایی ها و همچنین تبریک ویژه عید نوروز به بر و بچه های این تاپیک :40:
مبارک باشه دوستان :40:
قهرمانی از آن ماست
تبریک به هواداران چلسی :11:
+
این لوئیز عجب دفاع چارچوب شناسیه...:31:
چه میکنه کارلتو نیمه دوم چه تعویضهایی کرد
با این بازی راحت منچستر رو تو اولترافورد هم میبریم :5:
لوییز 1 گل دیگه هم برا منچستر گذاشته کنار:33:
این سوارز چه گلی زد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورس که در تولد 27 سالگیش هم نتونست گلزنی کنه، عجیبه تا پارسال چه مهاجمی بود امسال چی شده... مشکلش بیشتر باید روانی باشه وگرنه امسال مشکل مصدومیت خاصی هم نداشته. همینطوری ادامه بده شاید آینده ای مثل زلاتان (انتقال ارزون قیمت به یه تیم دیگه) در انتظارش باشه. امیدوارم زودتر برگرده به روال گلزنی سابقش.
وین رونی: رویای من پیشی گرفتن از آمار قهرمانیهای لیورپول است
ملیپوش انگلیسی میخواهد تیمش به قهرمانی نوزدهم در لیگ برسد.
سایت گل – وین رونی گفته میخواهد بخشی از تیم منچستریونایتد باشد که از لیورپول پیشی میگیرد.
دو باشگاه 18 قهرمانی در لیگ کسب کردهاند، و یونایتد با برتری پنج امتیازی در صدر جدول احتمالا به قهرمانی نوزدهم میرسد و به تنهایی رکورد بیشترین قهرمانی در لیگ را از آن خود میکند.
رونی که در جوانی طرفدار اورتون بود و پدیده این تیم به شمار میرفت گفته: «این چیزی است که بسیار به آن فکر میکنم.
من از شهر لیورپول آمدهام و به عنوان طرفدار اورتون بزرگ شدم و حضور در تیمی که رکورد لیورپول را پشت سر میگذارد بسیار عالی است.»
2011/3/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/22/2405943/%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
مالکان منچستریونایتد 109 میلیون پوند ضرر کردند
خانواده گلیزر به دلیل بازپرداخت بدهی این ضرر را متحمل شدهاند.
سایت گل – مالکان منچستر یونایتد 108.9 میلیون پوند در سال منتهی به 30 ژوئن 2010 ضرر کردهاند.
شرکت Red Football Joint Venture که مالک باشگاه منچستریونایتد است، یک سال پیشتر به دلیل فروش 80 میلیون پوندی کریستیانو رونالدو به رئال مادرید 21 میلیون پوند سود کرده بود.
این ضررها به دلیل آن بوده که منچستریونایتد از فروش بازیکنانش درآمدی نداشته و 30 میلیون پوند بازپرداخت بدهی داشته.
حسابهای منچستریونایتد در ماه اکتبر نشان از 83.5 میلیون پوند بدهی دارد.
البته دیوید گیل، مدیر اجرایی منچستریونایتد گفته آینده باشگاه امن است.
2011/3/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/03/22/2406501/%D9%85%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-109-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF
کاش منچستر رو هم ببرید :40:نقل قول:
آرسنال بشه قهرمان :27:
بچه ها گفتن سر سال ارزو کنید براورده میشه...نگفتن که تا این حد رویاها رو پیش بکشید:31:نقل قول:
مطمئن باشید منچستر قهرمان میشه امسال....گرچه تو 3جام میحنگیم:46:
تبریک میگم اگر یه کم دیر شده
سال نو مبارک
جالب:31::31:نقل قول:
جالب بود:40:نقل قول:
کجای این رویا هست:18:
خب چلسی وآرسنال منچستر رو ببرند:21:
و آرسنال بازی عقب افتادش رو هم ببره میشه قهرمان
حالا این رویا هست؟
رویا که نیست! همه چیز تو فوتبال ممکنه! ولی دقت کنید چلسی باید تو OT یونایتد رو ببره! یونایتدی که شکر خدا این فصل تو اولترفورد نباخته...:20:نقل قول:
آرسنال هم باید تو بازی عقب افتادش تاتنهام رو تو دربی لندن در وایت هارت لین ببره!
ضمنا به نظرم صحبت راجع به قهرمانی با وجود اینکه در اواخر فصل هستیم هنوز یه کم زوده (از طرف هر سه تیم) هنوز هشت نه بازی مونده و تو لیگی مثل پریمیر لیگ نمیشه خیلی زود پیش بینی کرد!:5:
چیزی که به شخصه منو هم خوشحال و هم نگران!:31: می کنه حضور یونایتد در سه جام هست که باعث میشه که ما همیشه ترکیب ثابتی رو از تیم نبینیم و بازیکنا بر حسب مسابقه به صورت چرخشی استفاده بشن و از اون سمت تیمی مثل آرسنال این شانس و داره که تمرکزش رو فقط در این جام که باقی مونده بزاره...:20:
در کل امیدوارم یونایتد قهرمانی شماره 19 رو هم بیاره و مثل سال 99 تریبل کنه.:20:
راستی فکر کنم هفته دیگه سیتی با لیورپول بازی کنه! بازیه دشمنان!!:27:
من که خودم امیدوارم که بازی مساوی بشه و به 4 امتیاز دود بشه بره!!:31: ولی از طرفی لیورپول ببره هم با توجه به شرایط جدول و بازی های آتی میتونه به ضرر آرسنال باشه! چون با برد لیورپول هم تاتنهام و هم خود لیورپول امیدوار میشن به حضور در اروپا! البته لیورپولی ها که دوست دارن کلا یه روز لندنی بشن! پس آرسنال نباید زیاد نگران اونا باشه!:31:
من که امیدوارم این فصل هم تاتنهام به CL برسه (با اینکه بازیه سختی هم چند وقت دیگه تو خون سیتی دارن)... سیتی به لیگ قهرمانان برسه دیگه خدا رو بنده نیست و مالکاش ناجور جوگیر میشن!:31:
یاعلی:11:
چلسی میخواد بترکونه فکر کنم....کلی خرید مد نظرشه....سرخیو ، اگئرو ، کاکا ، اسنایدر ، اون بازیکن اورتون
می خواد کجا رو بترکونه ها:31::31:نقل قول:
این همه بازیکن دارین بازم می خواین بخرین خسته نمیشید:46:
قهرمانی رو به تیمی که بیشترین بازیکن رو داره که نمیدن:5:
به یه تیمی میدن مثل :40:شیاطین سرخ:40:
که ...:21: