سرعت تورنت یه کم از سرعت عادی پایین ترهنقل قول:
Printable View
سرعت تورنت یه کم از سرعت عادی پایین ترهنقل قول:
مثلا چقدره؟نقل قول:
دوستان صبا نامحدود هم داره؟ ارزونترین نامحدودش چقدره؟
بستگی به لینک تورنت داره مثلا من از IPT که دانلود می کنم سرعت 70-100 هستنقل قول:
تورنت فقط به seed , peer , Tracker بستگی داره. IPT یا بقیه ی سایتهایی که لینک میدن که مهم نیست!نقل قول:
:31: من چی گفتم؟نقل قول:
گفتم بستگی به لینک تورنت داره حالا شما جزئیات رو هم گفتی:31:
منظورم این نیست که مثلا لینک IPT سرعتش بالاتر از لینک تورنت های دیگست!
مثال زدم که سرعت حدودی تورنت رو بگم
بعضی مواقع در صورتی که لینک مناسبی پیدا بشه سرعت در حد سرعت دانلود از لینک مستقیم هست
ولی به طور میانگین سرعت 70 - 100
بچه ها این حجم باقی مانده من الاکی یه خجمی رو نشون می ده مثلا من 3 ماه 9 گیگ شارژ کردم الان 15 گیگ حجم باقی مانده نشون می ده ولی 1 هفته پیش اومدم کانکت شدم دیدم صفر نشون می ده بعد حجم که مثلا 15 گیگ نشون می ده فکر نکنم واقعی باشه یعنی مثلا من 6 گیگ الاکی اضافه دارم ولی بزارم دانلود اگه 9 گیگ تموم بشه شارژ کلا تموم می شه درسته؟
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟
متاسفمنقل قول:
نداره:31::31::31:
یه سری تغییرات تو سایتشون دادن، این مشکلات هم برای بعضی ها اتفاق افتادهنقل قول:
این پست رو ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6184219&postcount=2975
حذف شود..............
من حدود 4 ساله که از راهزن (شاتل) سرویس دارم و قصد دارم عوض کنم.
تنها چیزی که از سرویسم میخوام پینگ خوبه...صبانت این نیاز رو برطرف میکنه؟
یه با معرفت پیدا میشه به ما بگه ساعت 6:40 دقیقه با چه نرم افزاری وچه جوری میشه اینترنت قطع بشه وتا 7:45 دقیقه دانلود کنه؟
با autodisconect امتحان کردم ولی نمیشه
برای من همیشه زیر 200 میدهنقل قول:
الان هم 180
سلام.
چند روزیه که من نمیتونم با PPPOE کانکت بشم، شما هم این مشکل رو دارید؟!
سلام، دوست عزیز.نقل قول:
هیچ نرم افزاری لازم نداره؛ خیلی معمولی اکانت شبانه رو دیسکانکت و بعد کانکت میکنید.
فقط مطمئن باشید که ساعت سیستمتون دقیقه؛ که اونم به راحتی میتونید وقتی آنلاین هستید از طریق اینترنت به اصطلاح اتمیش کنید!
بعد فقط در صورتی تا 7:45 دقیقه کانکت میمونید که 6:45 دقیقه ریکانکت کرده باشید.
میتونید ابتدا به ساکن 6:35 دقیقه رو تست کنید، ببینید که تا 7:35 دقیقه کانکت میمونید یا نه. مطمئن که شدید دیگه میتونید همیشه 6:45 ریکانکت کنید.
اول از همه یه بار برو صفحه تنظیمات مودم از اونجا مودم رو ریست کانفیگ کن... دیدی نمیشه برو به این آدرس : control panel - internet option - و conections رو بزن و در قسمت choose setting چند بار گزینه های زیرشو عوض کن ( اینم میگم واسه من اینجوریه بعضی موقعها قاطی میکنه) در آخر هم اگه نشد زنگ بزن درستش میکنننقل قول:
یعنی من هر شب تا ساعت 7صبح بیدار بمونم که 45 دقیقه بیشتر دانلود کنم؟:31: مگه فرقی هم میکنه یکی دو دقیقه.. یه جا میگن 6:40 یه جا میگن 6:44 بگید کدومش بهتره همونو استفاده کنم..... در ضمن نگفتی چه نرم افزاری استفاده کنم:46:نقل قول:
ضمن تشکر از شما صفحه تنظیمات مودم کجاست و اگر ریست کنم کلا از کار نیفته؟!؟!؟نقل قول:
چون اینجوری با فعال کردن کارت شبکه(مودم) خودش میاد به نت، اما PPPOE خطای اشتباه بودن یوزر پسورد رو میده...
نقل قول:
نه از کار نمیفته... فقط تنظیمات پاک میشه وباید از نو تنظیم کنی ( مودمت چیه؟ اگه دفترچه داره دفترچشو بخون راهنماییت میکنه یا اصلا برو تو سایت صبانت اونجا هم آموزشش هست) هر مودمی یه جور ریست میشه منظور ریست سخت افزاری هستش...
مودم من TP Link هستش و دکمه ریست درست پشت سره مودم قرار داره که مخفی هم هست بایه سوزن یا پیچ گوشتی ریز به مدت 10 ثانیه نگهش دار و بعد ولش کن مودم ریست میشه( البته این واسه tp link بود واسه شما شاید فرق کنه)
در نوار آدرس مرورگرتون تایپ کنید 192.168.1.1 و اگه یوزر پسورد خواست جفتشو admin بنویسید... ودر صفحه ای که باز میشه مقدار VPI-0 و VCI=35 بنویسید.
کانکشن pppoe رو انتخاب کنید و در صفحه بعد یوزر پسورد رو تایپ کنید ( اگه میخوای حجمت اتفاقی کم نشه یوزر و پسورد شبانه رو بنویس که خیالت جمع باشه) و بعد بروی save and reboot کلیک کن تا عملیات آغاز شه وبعد از چند ثانیه مودم از نو ریست میشه و یا به اصلاح config میشه... امیدوارم که کاره شما هم راه بیوفته خدا کاره مارم راه بندازه:20:
ولی شما اگه زنگ بزنی پشتیبانی کمکت میکنه راحت شاید از اونور اشکال داشته باشه:13:
سلام
من 2 تا سیستم دارم ( یکی قدیمی فقط واسه دانلود و یکی جدید برای انجام کارهای روزمره و ... )
تا هفته پیش میتونستم به طور همزمان به نت وصل شم ( Lan+Usb ) ولی الان 1 هفتس فقط یکی از سیستم ها میتونه به نت وصل شه و برای وصل شدن اون یکی باید اولی رو Dc کنی تا وصل شه
چی شده ؟
نه،لازم نیست بیدار بمونید!نقل قول:
تو Notepad متن زیر رو بنویس و با فرمت bat. ذخیره کن:
برای دیسکانکت:
برای کانکت:کد:rasdial ??? /DISCONNECT
جای ??? هم اسم کانکشن شبانهات رو که تو Network connections ذخیره هست رو مینویسی.کد:@Echo off
rasdial ??? guest ngsnet
بعد کافیه که این 2 تا فایل bat رو تو Task Scheduler ویندوز قرار بدی تا طبق زمانبندی مشخصی برات روزانه اجرا بشن.
متاسفانه خیلیا این مشکل براشون پیش اومده.کسی علت و راه حل رو میدونه؟نقل قول:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه درست شد، فقط یه چیزی این مودم بدجنس چرا خود به خود تنظیماتش به هم میخوره؟! کسی که بهش دست نزده؟!
مودمت چیه؟؟ مدل دقیقشنقل قول:
منکه مشکلی ندارم با دانلود همزمان تو شبانه.
سلام بچه ها میدونید قضیه ی این چیه؟
من تو منطقه سعادت مندم، کسی تو این منطقه داره که منو راهنمایی کنه؟
از جناب Sabanet - Support خواهش میکنم بیاد یه توضیحی بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بعضی مراکز مخابراتی همه isp ها این فرم رو از یوز ها می گیرن:2:نقل قول:
من توی پارس هم این فرم رو برای بعضی مراکز دیده بودم:18::41:
این هم یه روشی برای پیچوندن کاربرا هستش :19:
یعنی اگه پولو دادمو وصل نکردن هیچی نمیتونم بگم.:18::18: این دیگه چه جورشه :19::19::19:نقل قول:
بیشتر به این معنی هستش که اگه یه روی مخابرات خوشش اومد تو اون مرکز adsl نده می تونن جمع آوری کنن و یوزر حق شکایت نداره - حالا در مورد ما بقی مجه بسته به قرار داد داره اما بعی شرکت ها مانده وجه رو حساب می کنن و بر می گردونند:2::18::18::18::18:نقل قول:
اما من تا حالا در مورد اینکه این موضوع عملی بشه و مخابرات همچین کاری بکنه نشنیدم :11:
نقل قول:
خواهش میکنم رفیق...فقط در مورد این سوالت باید بگم من نمیدونم!:31:
ممنون رفیق.... ولی موقع دانلود idm به طور خودکار کانکت میکنه... مثلا اگه ساعت 6:40 دقیقه dc بشه دیگه تا 6:45 دقیقه صبر نمیکنه و همون لحظه دوباره کانکت میکنه... چه جوریه میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
شما کانکشنت باید pppoe باشه + nat enabled . سرویس nat امکان به اشتراک گذاری ip اصلی رو در سیستمها به عهده داره.نقل قول:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
شما idm رو تنظیم کن که ساعت 6.40 دانلود رو قطع کنه + hang up modem when done رو تیک بزن. خودش کانکشن رو دیسکانکت میکنهنقل قول:
خوب حالا چه جوری ساعت 6:45 دقیقه دانلودو ادامه بده؟نقل قول:
رفیقنقل قول:
شما کانکشنت باید pppoe باشه + nat enabled . سرویس nat امکان به اشتراک گذاری ip اصلی رو در سیستمها به عهده داره.
چطور باید این کارو انجام بدم
بابا بخدا من بیل گیتس نیستم
این پست رو دیده بودم ولی جواب سوال من این نبودنقل قول:
میخواستم بدونم این حجم که از محدودیت من بیشتر نوشته مثلا نوشته 12 گیگ میتونم ازاش استفاده کنم یا مثلا وقتی 9 گیگ تموم شه شارژ منم تمومه؟ (یعنی این حجمی که بیشتر الاکی رو کاغد نباشه میشه ازاش استفاده کرد؟)
--------------
یک سوال :
دوستان دیشب شبانه برای شما تا 7 کار میکرد؟ یا یا دوروبر 5 DC شدین؟
میتونم مثلا 2تا صف تو idm درست کنم که یکی تا 6:40 دانلود کنه و اون یکی از 6:45 تا 7:45..؟؟ خوب اگه گزینه hangup رو تیک نزارم دانلود متوقف یا dc نمیشه؟؟ درضمن از زیرمجموعه های صبانت سرویس
میگیرم میتونید زمان درستش رو بگید دقیقه چند قطع بشه و دقیقه چند وصل بشه؟.. باید 6:40 قطع بشه . 6:45 وصل بشه؟:13:
سوالم را توی ص قبل جواب ندادی.نقل قول:
ولی برای فعال کردن Nat باید بری توی تنظیمات مودم معمولاً با رفتن به آدرس پایین باید بیاد.البته برای من تا الان Nat فعال نبود و تست میکنم اگه تأثیر مثبت داشت میذارم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://192.168.1.1
یکی دو ص قبل گفتن برای ورود به تنظیمات مودم باید چکار کنی.
=============
من مودم سیمفونی جدیدی که گرفتم و دقیقاً مشابه قبلیه ولی وقتی سیستم رو خاموش کرده باشم و روشنش کنم چراغ Lan روشن میمونه و داخل تنظیمات Adaptor پیغام میده که کابل قطعه! ولی مشکل از کابل نیست و باید دو سه مرتبه هر بار برای چند دقیقه مودم رو خاموش کنم تا آخرالامر چراغ لن روشن شه و کار بده! روی دو تا سیستم تست کردم همینه.
کسی میدونه چشه؟؟
بردم نمایندگی فروشش یه تست یه دقیقه ای کرد گفت سالمه!
بله باید اون کارو انجام بدید. برای توقف دانلود باید تایم stop download رو فعال و تنظیم کنید. گزینه hangup کانکشن رو دیسکاکنت میکنه.نقل قول:
آخر همون پست نوشتهنقل قول:
دیشب تا 7:45 وصل بودنقل قول:
این مورد ممکنه برای خیلی از کاربران در چند روز گذشته اتفاق افتاده باشه. نوش جان هر کی استفاده کرده . مفت چنگش !
آقا کسی این را تست کرده ؟ من خواستم انجام بدم نشد -نقل قول:
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185[/HTML]