عزیزان یک سوال داشتم که اگر من بخواهم از این نوین نت یا آسیاتک یک اشتراک یک ماهه بگیرم لازمه که adsl مخابراتم را قطع کنم یا نه میشه از هردوشون کنار هم استفاده کنم ؟
Printable View
عزیزان یک سوال داشتم که اگر من بخواهم از این نوین نت یا آسیاتک یک اشتراک یک ماهه بگیرم لازمه که adsl مخابراتم را قطع کنم یا نه میشه از هردوشون کنار هم استفاده کنم ؟
باید کلا عوض شه! نمیشه جفتشو داشته باشی!
و اینکه از sabanet بگیری pingesh عالیه
کسی نمیگه چطور عکس اینجا آپ کنم؟
تو یه سایت آپلود عکس آپلودش کننقل قول:
بعد لینکش رو با کمک این عکس پنجره اینجا بذار
یا کلا لینک عکس رو بذار بچه ها خودشون باز می کنن
اون که هزار البته اشتباه بود ! :41: اما اینی که برم از نوین نت بگیرم دیگه اشتباه نیست چون فعلا همه ازش راضین !نقل قول:
دو تا از دوستام که فقط کارشون بازی آنلاینه, راضی نیستننقل قول:
و اینکه سرعت 2مگش تو ساعات نامحدود 10-15 kb سرعت دانلودشه! اینو خودم تست کردم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت دانلود شبانه
2mb up to 4MB
لینک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم گول نوین نت رو نخوردیدچون این شرکت تازه راه افتاده (تو کرمانشاه)و داره مشتری جذب میکنه اگه تا 2 ماه آینده سرعتش افتضاح نشد ،حتی پشتیبانی این شرکت هم با تهرانه و کرمانشاه هیچ کارست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چه لینکیه تو گذاشتی :39:
چند پست قبل , یکی گفت که خیلی timeout داره
اینم پینگ منه
لینکات اشتباستنقل قول:
وقتی که copy past میکنم اینجا درسته! save که میزنم خراب میشه!
تو یه note آپش میکنم
وقتی عکس رو آپلود میکنی باید "لینک مستقیم" رو بزرای ولاغیر
اینم از یه سایت دیگه!
سرعت دانلود شبانه
2mb up to 4MB
novinnet
چند پست قبل , یکی گفت که خیلی timeout داره
اینم پینگ منه
اگه قرار باشه اول کاری سرعت اینطور باشه 9KB وای به حال 2 ، 3ماه دیگهنقل قول:
این که سرعت دانلودش تو عکس 9 کیلو بایته ... شما نوشتی 2 تا 4 مگ........ولی تایم اوت نداره خوراک بازی آنلاین کردنه....نت من که 16 کیلو بایت سرعت دانلودشه COD4 یا battlefield2 رو روان بدون لگ میاره حتی با سرور های اروپا و روسیه ... ولی برای بازی های سنگینی مثل AGE3 و Company of heroes کم میاره و لگ میندازه فکر کنم حدود 20 کیلو بایتی میخواد.... با سرعت 9 کیلو بایت هرچند تایم اوت هم نداشته باشه به جز Warcraft چیز دیگه ای نمیشه باهاش بازی کردنقل قول:
ای بابا شما که گفتی دیگه من از اکانت دیگران استفاده نمیکنم بگیر بگیر داره اما اینجا انگار لو دادی و هنوز پای اون 2 مگه هستی ... به هر حال دمت گرمنقل قول:
نقل قول:
من مشکل رو باحاشون درمیون گذاشتم . اومدن خونه . گفت که پورتت دیگه ضعیف شده و توون نداره . گفت که شنبه صبح عوضش میکنن .
البته این هم گفت که مرکز بعثت که من هستم خیلی شلوغ تر از جاهای دیگس .
دوستان توی تنظیمات مودمتون این قسمت میدونید اعدادش چند ؟!
به جای ----------------- در لینک بالا وطن دانلود به انگلیسی بنویسید .
داداش مک ها همه بسته شدن نمیشه استفاده کرد من یه هفته دیرتر از شماها بسته شدنقل قول:
این هم که دادم برای دانشگاه پیام نور هست یکی از فامیلهامون اونجاست دانلود هامو میرم اونجا :دی مال خودم 256 هست که به زور 35 تا میره
نقل قول:
دوست عزیز
اون عکس timeout از شرکت صبانت بود! نه نوین نت:20:
راستی یادم رفت که بگم!
عکس سرعت دانلود با اشتراک 2مگ نوین نت بود! که خود شرکتش نوشته 2مگ up to 4 مگ!
که احتمالا upto 64kb بوده!
خود من 128 صبا نت گرفتم سرعت دانلودم 110-130 KB ه و ساعات نامحدود 16KB میشه...... چون timeout ندارم راضیم ( یاد مخابرات بخیر! من یکی اکثرا 12-2 am pm , timeout داشتم... بقیشم 10تا یکی بود)
نمیخواهم بحث این مکها را دوباره زنده کنم ولی من هنوز دو مک را میشناسم که مشکلی ندارند ولی هیچ استفاده ای نمیکنم چون 512 گرفتم و راضیمنقل قول:
کدوم مک ها :31:نقل قول:
نقل قول:ای مک ها بمیرید زنده نشین :دینقل قول:
نقل قول:
این جملتو توضیح میدی لطفا؟:31:
خدایی مخابرات خیلی نامرده از وقتی مک ها رو بسته دیگه رسما اینترنت تعطیل شده
دوستان نظرتون در مورد اینترنت حجمی مخابرات چیه ، در کنار اینترنت نامحدود اینترنت حجمی هم بزران با ساعت رایگان
لطفا همه نظرشون رو بگن
مک ها هنوز بازن؟!نقل قول:
بنظر من نه(روزی 1-2گیگ دانلود دارم) شاید یکی دو روز خوب باشه ولی اونم گندش در میادنقل قول:
نه محسن جان مک ها کامل بسته شدننقل قول:
چرا میگی گندش در میاد تازه به نفع مشترکای نامحدود میشه به این خاطر که اگه ملت محدود بگیرن شبها دانلود میکنن و تو روز کمتر اینترنت و دانلود انجام میدن ، به همین راحتی کیفیت سرویس های نامحدود بالاتر میره ، مخابرات به نسب شرکتهای خصوصی خیلی خوب کار کرده و اگه حجمی هم ارائه بده به نظرم عالیه ، همونطور که بالا گفتم نامحدود حذف نشه فقط حجمی کنارش اضافه شه ، یکی دیگه از مزیتاش اینه که مثلا یه ماه نامحدود میگیری و یه ماه دیگه حجمی میگیری و دیگه این شرکت و اون شرکت نمیکنی و پول رانژه ... هم نمیدی
دوستان دیگه هم لطفا نظرشون رو بگن
از دوستان کسی هست ؟
می تونید الان پینگ بگیرید با 4.2.2.4 یا 37.58.83.42 ببینید تو 30 تا چند لاست دارید لطفا
با ایجاد محدود هم موافقم
البته اگه باعث افزایش قیمت نامحدود نشه
مشکل دیگه هم که داره اینه سرعت رو روی 2 مگ می بندن و این دردسر میشه
تو 30 تا 2 لاست دارهنقل قول:
نقل قول:
اینیطوری که میگی , تو ایران پیدا نمیشه!!
:41:شرکتای دولتی فقط میخوان ملتو سر کیسه کنن! کیفیت و رضایت که فاکتور آخره!!
:5:
حالا خصوصی یکم بهتره (بجز حسابگر!!!!!!!!!)
:31:
مطمئن باش محدود بزارن , یا قیمت نامحدود بالا میره یا کیفیتش بدتر میشه یا محدوداش آشغاله.....
خلاصه اینکه هدف رضایت شماست!!!!!!!:7:
پینگ 37.58.83.42 حدود 183 هیچی هم نلاست
در ضمن مک آدرس مشکلی نداره ، فقط اجازه نمیده از پورت خودت از یه یوزر دیگه استفاده کنی
میگه :
kill_reason: You can not login from this port
پس چرا من باهاش تو 20 دو سه تا تایم اوت دارم؟نقل قول:
تو چند تا شما میگی هیچی لاست نداشت؟
کسی امروز جمعه ساعت 18 و الان یعنی ساعت 24.20 یا همون 20 دقیقه بامداد شنبه دیسکانکت داشت؟
می خوام بفهمم مشکل از منه یا مخابرات
اگه از اوناس کلا سرویس رو قطع کنم
اگه از منه تا برطرفش کنم ممنون اگه یکی بیاد جوابمو بده
من قطع نشدهنقل قول:
بازم امتحان کردم 4 تامیره و لاست نداره حدود 160 بودنقل قول:
قطعی نداشت؟!
4تا کفایت نمی کنه باید t/ با فاصله بذاری تهش تا حداقل 20 تا پاکت رو نگاه کنی ببینی لاست داره یا نهنقل قول: