تسک کیلر رو استاد کردی؟اونی که من معرفی کردم و گذاشتم رو هم تست کن.su per task killer .خیلی خوبه.
Printable View
تسک کیلر رو استاد کردی؟اونی که من معرفی کردم و گذاشتم رو هم تست کن.su per task killer .خیلی خوبه.
بگیر تعریف کننقل قول:
اوکی
پاپا عکسی که روی باکس خود گوشیه رو نگااااااا
مرسی مهدی .....راستی توی فیلم و اینهایی از وحید ما خبر نداری؟:10:نقل قول:
ها خیر ببینی الهی...خدا راه زندگیتو روشن کنه که راه اسماعیلی ها رو واسه من روشن کردی:دینقل قول:
از کیلر هنوز استفاده نکرده ام.چیز خوبیه اما هنوز استفادش نکردم...از سرعتم راضیم اخه
شارژ باشید دیگران رو هم شارژ کنید:10:
سلام
یکی از دوستان من یه سوالی براش پبش اومده و اون اینکه چطوری میتونه اس ام اس رو برای گروه ارسال کنه البته میدونه دونه دونه میشه اضافه کرد ولی دنبال راهی هست که بتونه مثل گوشی های معمولی کنار اسامی تیک بزنه و اس ام اس رو ارسال کنه نه اینکه لیست دونه دونه اضافه بشه...
ممنون میشم راهنمائی کنید.....
( نرم افزار handcent رو دیدم فکر کنم اون این کارو بکنه ولی می خوام ببینیم تو خود گوشی امکانی براش نیست ؟ )
جیگر طلا اون علاوه بر آزاد کردن رم و افزایش سرعت توی مصرف باتری هم تاثیر داره:دینقل قول:
از کیلر هنوز استفاده نکرده ام.چیز خوبیه اما هنوز استفادش نکردم...از سرعتم راضیم اخه
اون که همون timescape هست .قسمت عکسش.نقل قول:
پاپا عکسی که روی باکس خود گوشیه رو نگااااااا
یه gallery 3D هست فولدرارو اینطوری نشون میده. همینو میگی مصطفی؟نقل قول:
-اقا من هر چی کشتم خودم نتونستم این عکسها رو مثل عکس تیزر تبلیغاتی ها 3 بعدیش کنم....این برنامه گالری هه که حامد بهم دادی تا حدودی اونجوری میکنه عکسها رو...اما خوب من میخوام نمایش عکسهام مثل تو عکس تبلیغاتی ها بشه...
من وقتی برنامه FaceFighter Gold رو اجرا میکنم میخواد بره تو مبارزه صفحه سیاه میشه
توی 2.2 درست بود ولی توی 2.1 گیر میکنه
نسخه های 1 ، 1.02 و 1.03 رو هم امتجان کردم .
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
آقا زدن نداره که...چشم استفاده میکنم تا کتک نخورده ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اهوووووووم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شارژ باشید.
عزیز خودت مشکلو پیدا کردی:دینقل قول:
توی 2.2 درست بود ولی توی 2.1 گیر میکنه
نسخه های 1 ، 1.02 و 1.03 رو هم امتجان کردم .
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
-------------------------
مصطفی زیاد به تسک کیلر دل نبند که همش شرو وره.
اصلا برنامه هایی که ازشون استفاده نمیکنی از باتری و رم استفاده نمیکنن. میتونی 1 بار امتحان کنی. چند تا برنامه باز کن و بعد دکمه home رو بزن تا مینیمایز بشن:دی نیم ساعت بعد برو تو قسمت battery use ببین از باتری استفاده کردن یا نه. درضمن 90% برنامه ها وقتی با تسک کیلر ببندیشون 2باره بعد از چند ثانیه باز میشن.
حامد تو هم بیخیالش بشو بابا دکتری ناسلامتی:دی
حرفاي سعيد تاييد ميشه!
جدی؟من شافتک زدن تسک کیلر برام شدن تیک عصبی:دی تا نزنم آروم قرار ندارم:دی
ولی اینکه رام رو خالی میکنه و همچین نفس گوشی بالا میاد که توش شکی نیست.بگین نیست که امشب خوابم نمیبره:دی
سلام به همگی...بچه ها انلاکری چیزی از این 1 v)(p)(n ندارین؟
گییییییییییرم...کمک
چی؟هان؟توضیح بیشتر پیلیز:)نقل قول:
سلام به همگی...بچه ها انلاکری چیزی از این 1 v)(p)(n ندارین؟
هان...بد توضیح دادم؟دی:
خب من یه مدت دنیال این وان وی پن بودم..خیلی گشتم تا اینجا دیدم خودتون اپلودش کرده بودین..خب دانلودیدمش...ولی گیر میده به لایسنس...میگه فلانه و بهمانه و اینا...میخواستم ببینم انلاکر..کرک یا چیزی سراغ ندارین برای این نرم افزار؟
.الا تا جایی که من میدونم نیز به برنامه جانبی نداره!میشه بنویسید دقیقا حرف حسابش چیه؟
فیلم برداری این گوشی hd هست یا wvga؟
آیا به c7 میرسه؟
---
راستش برای انتخاب بین این و c7 و ساتیو موندم، دوربین c7 با فوکوس ثابت راضیم نمیکنه، از طرفی هم سیستم عامل قدیمی satio باعث شده اونم بیخیال بشم
--
اینا مد نظرمه
1- دوربین فیلم برداری و عکاسی خوب
2- صفحه نمایش بزرگ و توپ!
3- قابلیت پخش صوت و تصویر خوب، میخوام باهاش انیمیشن و فیم با کیفیت HD ببینم، اگه بشه زیر نویس فارسی هم مثل c7 نمایش بده که عالیه
4- سیستم عامل خوب با نرم افزار و بازی به روز
5- اس ام اس فارسی بشه باهاش نوشت و contactهاش هم فارسی بشه، ولی منو ها انگلیسی
راستی چرا این گوشی رادیو نداره!؟
اجراش که میکنم میگه:نقل قول:
.الا تا جایی که من میدونم نیز به برنامه جانبی نداره!میشه بنویسید دقیقا حرف حسابش چیه؟
licence check faild and for use u must buy this from android market
کلا میگه لایسنستون داغونه برین بخرین...برای خودتون خوب کار میکنه؟لایسنس نمیخواد؟:41:
من شخصا این رو خیلی خیلی ترجیح میدم و پیشنهاد میدم.نقل قول:
آیا به c7 میرسه؟
---
راستش برای انتخاب بین این و c7 و ساتیو موندم، دوربین c7 با فوکوس ثابت راضیم نمیکنه، از طرفی هم سیستم عامل قدیمی satio باعث شده اونم بیخیال بشم
--
اینا مد نظرمه
3- قابلیت پخش صوت و تصویر خوب، میخوام باهاش انیمیشن و فیم با کیفیت HD ببینم، اگه بشه زیر نویس فارسی هم مثل c7 نمایش بده که عالیه
همه موارد مورد نظرتون رو داره
علت نداشتن رادیو رو نمیدونم ولی سری های اول که فول پک بود،هنزفری بلوتوثش رادیو داشت.
یکاری کن.شما applanet market یا black market رو استفاده کن و از اونجا بگیر.توی هر 2 هست.نقل قول:
اجراش که میکنم میگه:
licence check faild and for use u must buy this from android market
کلا میگه لایسنستون داغونه برین بخرین...برای خودتون خوب کار میکنه؟لایسنس نمیخواد؟
جدا اونجا هست؟چشم الان امتحان میکنم...
راستی یه سوال...دیکشنری ColorDict Dictionary Translate رو که دیدین؟یه دیکشنری خیلی توپه که میشه براش دیکشنری های جدید تعریف کرد و ..چندجا دیدم که دیکشنری بابیلون هم تبدیل کرده بودن..میخواستم ببینم شما میدونید چطوری توی محیط ویندوز دیکشنری بابیلون رو میشه به فرمت قابل فهم این دیکسنری تبدیل کرد؟توی لینوکس میشه..ولی ویندوز رو جایی ندینم
بچه ها یه سوال فنی...اینو من بخوام بخرم چنده؟هست توی بازار؟کیفیتش چطوره؟چی بهتر پیشنهاد میکنین؟
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=US&lc=en#view=overview
این همونه که توی پک فول بود.میگن خیلی خوبه.من کار نکردم ولی شاید نهایتا 1 مدل بعدش اومده باشه.چیز خوبیه.نقل قول:
بچه ها یه سوال فنی...اینو من بخوام بخرم چنده؟هست توی بازار؟کیفیتش چطوره؟چی بهتر پیشنهاد میکنین؟
دیدم که خیلی ویژگیهای خوبی داشت
بولوتوث و رادیو...کنترل موزیک و نمایش شماره تماس گیرنده و ...فقط قیمتش مشکله..دیدم انگار دورو بر 80 تومنه...به نظرتون بگیرم..می ارزه؟یا یه مدل ساده بگیرم و خودم رو راحت کنم...دی:
اخه من از رادیو که استفاده نمیکنم...یه هندزفری معمولی حالا بلوتوث باشه که چه بهتر تر...همینو برم سراغش؟
جاجي اين هندزفري خيلي خفنيه! گرونيش بيشتر به خاطر كيفيتش هست! محدوده فركانسيش رو نگاه كن! اگه دنبالش بوده باشه خيلي چييز خريه :31:
ممنون، ولی اگه میشه پاسخ سوالام رو کامل بدیننقل قول:
5 تا سوال پرسیدم
1.دوربینش عالی نیست ولی به نظرم خوبه.هم عکس هم فیلم.نقل قول:
آیا به c7 میرسه؟
---
--
اینا مد نظرمه
2.صفحه نمایش 4 اینچ خیلی خوب.باز در حد عالی نیست ولی زیر نور آفتاب خوبه.کیفیتش هم خوبه.
3.ساپورتش با نرم افزارهایی که برای اندروئید هست در حد بالایی هست.مشکل اجرای فرمت نخواهید داشت.
4.آندروئید تا 2015 سیستم عامل اول توی اسمارت فونها میشه.2.3 هم قرار هست برای ایکس 10 بیاد.
5.اس فارسی+کانتکت فارسی+مرور نت فارسی+هرچی فکرش رو کنی داره.
کیفیت فیلمش hd هست یا wvga؟
چون بعضی سایتا hd زدن و بعضی ها نه
HD هست.720.....
حامد اين كه ميگن تقويم شمسي داره راست ميگن؟نقل قول:
5.اس فارسی+کانتکت فارسی+مرور نت فارسی+هرچی فکرش رو کنی داره.
من که ندیدم!!!نقل قول:
حامد اين كه ميگن تقويم شمسي داره راست ميگن؟
توی اون خبر بود که یکی از بچه ها گذاشته.ظاهرا برای خاورمیانه میخوان سنگ حموم بزارن:دی
توی کدوم خبر؟جدا؟تقویم شمسی میخوان بزارن؟اگه بزارن که عشق است و سووووووووووونی
توي ويجت ها نگاه كنيد قشنگ
تمام حالت هاي تقويم هم نگاه كنيد
بچه ها یه سوال فنی...کدومتون colordict رو نصب دارین؟یه دیکشنری خیلی توپه...فقط مشکلش اینه که دیکشنری فارسی به انگلیسی نداره...میشه البته دیکهای بابی لون رو براش تبدیل کرد برای لینوکس...خب من اموزش تبدیلش رو پیدا کردم...توی این تایپیک درخواست دادم تبدیلش کنن بچه هایی که لینوکس دارن
البته لازمه اینجا از rootnt عزیزم تشکر کنمکد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?p=6011477#post6011477
خب بعدش تبدیل شد و من نصبش کردم...ولی برام ارور میده...یکی تستش میکنه ببینه مشکل از منه یا اون؟
این فایل دیکشنریه
کد:http://uploadfa.com/7hlipwbnmt7e
خبرش:نقل قول:
توی کدوم خبر؟جدا؟تقویم شمسی میخوان بزارن؟اگه بزارن که عشق است و سووووووووووونی
@تیتان:نقل قول:
راستی رودیِر اودنباچ مدیرعامل شرکت سونی خاورمیانه درباره ی آرک گفته که:
خاورمیانه یکی از قطبهای اصلی تلفنهمراه در دنیا محسوب میشود و ما قصد داریم مدلهای مختلف گوشیهای هوشمند خود را همزمان با بازارهای جهانی شاید زودتر از برخی کشورهای بزرگ دنیا در این منطقه عرضه کنیم. گوشی هوشمند XPERIA Arc تلفیقی است فناوریهای سونی و قابلیتهای مخابراتی اریکسون است که با طراحی زیبا در اختیار کاربران قرار میگیرد. این محصول در اصل آخرین فناوریهای ارتباطی سونی را مبتنی بر سیستمعامل اندروید ارایه میدهد.
پیش از این شروین فریگام مدیر بازاریابی سونی اریکسون در ایرانبا هم گفته بود:
این گوشی با گارانتی رسمی پارس کامتل و سیستم عامل آندروید فارسی و افزونه های محلی نظیر تقویم شمسی همزمان با عرضه در بازار جهانی به بازار ایران عرضه خواهد شد.
5-6 تا سورخ بیشتر که نداره.همه رو دیدم.نبید.تو فکرش ظاهرا.اکوردینگ به خبر:دی
من تقویم اندروید رو تست کردم جاییش شمسی نیستانقل قول:
توي ويجت ها نگاه كنيد قشنگ
تمام حالت هاي تقويم هم نگاه كنيد
همين گفتم كه مطمئن شم :31:نقل قول:
من تقویم اندروید رو تست کردم جاییش شمسی نیستا
ﮐﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﭘﻠﻨﮓ ﻫﻢ ﮐﺎﺭ میکنه:5:نقل قول:
ﺁﻗﺎ ﯾﻪ ﺗﻘﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﭼﻮﻧﻪ ﺯﺩﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ انجمن ---------.ir ﺗﻘﻮﯾﻢ ﺷﻤﺴﯽ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﺮﺍ دانلود :31:نقل قول:
تقویم دیفالت یه چیز دیگس:دی
جدا میگی؟داری؟از کجا گیر اوردی؟اقا برا من اپ میکنی؟یا ادرسش رو میدی؟میخوام میخوام...گیررررررررررررررر ررمنقل قول:
ﮐﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﭘﻠﻨﮓ ﻫﻢ ﮐﺎﺭ میکنه
:31:ﺑﻪ ﻣﻮﻻ ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯿﮕﻢ :20: ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺍﭖ ﮐﻨﻢ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺮﻭ فروم ---------.irنقل قول:
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﮔﺮﻓﺘﻢ
اقا من هرچی گشتم پیداش نکردم...اگه لطف کنی برام بزاریش خیلی ممونت میشم(هر موقع تونستی..)
مرسییییییییی