تو خوزستان که هر روز بدتر از دیروز میشه :2:
Printable View
تو خوزستان که هر روز بدتر از دیروز میشه :2:
سلام.برای من ساعت سرور پارس آنلاین 5-6 دقیقه با ساعت سیستمم (دقیقه ساعتش)اختلاف داره.ولی جوری که به نظر میاد برا شما این اختلاف زیاده(به شرط اینکه سیستم خاموش شده باشه تو همون ساعت 6 که میگین).یه تماس با پشتیبانی بگیرین و مطرح کنین.نقل قول:
من امروز اشتراکم تمام میشه ، تا چند روز بهشون وقت می دم اگه درستش کردن که هیچ وگرنه بعد از یکسال اشتراک با پارس دیگه کنسلش میکنم .
حالا با کدوم شرکت قرار داد ببندم فعلاً مشخص نیست...
ولی چیزی که الان مشخص است ، با این اوضاع و احوال سرعت به هیچ وجه با پارس تمدید نمی کنم .
اگر وضع شما هم به این شکل است که هست ، تمدید نکنید تا به خودشون بیان این آدمای ....
فقط اینو بگم که طرف شانل نیاید من 2مگ دارم شبا سرعت دانلودم در بهترین شرایط به40 هم نمیرسه
پشتیبانی هم فقط بلده بگه سرویس ها 1/10 هست
خوب اینو هر کسی میدونه که تمام ای اس پی ها سرویسشون اشتراکی هست
512 رو هم همین رو میگن!
منم امروز تمام شد منتهی یک ماه دیگه صبر میکنم ببینم پارس همینجوری میمونه یا نه، مگه مغز خر خوردیم که از بقیه شرکتها بیشتر پول بدیم ولی سرعتمون کمتر باشه.نقل قول:
آقا شاتل فقط شب ها اینجوره ؟ واسه من مشکلی نیست چون دانلود شبانه ندارم فقط روز برام مهمه که گویا سرعت روزش خوبهنقل قول:
ما هم بعد از تموم شدن اشتراك همين كار رو مي كنيم مطمئن باشيد.نقل قول:
بيشتر از 128 هم ارزش نداره كلي پول بديم كه دانلودمون جاي 16 بشه 25!
من از خودم خبر دارم حدسم اينه براي بقيه خوزستانيها هم همينطوره.نقل قول:
بابا اينها فقط بچه هاي بالا هستند كه شبها 3-4 گيگ دانلود مي كنند.
من اون موقع كه سرعت خوب بود در بهترين شرايط شبي 650 مگ مي گرفتم.
خود نماينده شهرمون هم همين رو ميگه چي ميگه: ميگه درسته الان سرعتتون 16 شده ولي براي شبانه بهتره!
چون ما شبها سرعتمون بين 4-10 بود.
حالا يه isp كه سرعت معقول توي روز 100-150 باشه و توي شب هم 20-30 باشه هم برام كافيه.
البته نظرم اينه كه اينقدر سود كرده كه هممون هم فسخ كنيم آخ نمي گه.
ولي با اين شرايط نميشه دست روي دست گذاشت.
اره شباش داغونهنقل قول:
روزاش هم مهمولا بیشتر موقع ها مشکلی نداره
پشتیبانی شاتل برگشته به من میگه شما سرویس با حجم 3 گیگ داری
بعد میخوای تو ماه0 7گیگ دانلود رایگان داشته باشی با اکو 2مگ
هیچ حرفی واسه گفتن ندارم جز تاسف
استفاده از اینترنت ایرانسل که موبایل رو وصل میکنن به کامپیوتر و اینترنت رو میارن رو PC چطوره؟ خوبه
ماهی 10 تومن میدی دانلود نامحدود و رایگان
یا ماهی 3 تومن میدی 11 تا 6 صبح دانلود رایگانه انگار
سرعت هم میگن بین 20 تا 40 هست
آواز دهل شنيدن از دور خوش است.نقل قول:
ماهي 10 تومن مي دي براي 10 گيگ.
ماهي 3 تومن مي دي براي 3 گيگ.
سرعت بين 20-40 ميشه 30 !
يعني ماكزيمم سرعت ممكن 30 هست.
حالا بسته به منطقه اي كه هستي ممكنه 5 باشه ممكنه هم 29 باشه.
رنج متوسط براي اكثر كاربران بين 15-25 هست و معمولا 20
يعني سرعتش هيچ وقت ثابت نيست زمانهاي شلوغ افت شديد داري و قطعي هاي بسيار زياد.
به علاوه اينكه 10 گيگ ميشه روزي 300 مگ كه اگه مدام با سرعت 16 دانلود كني يعني 6 ساعت در روز يا اگه يك سره دانلود كني توي 10 روز تموم ميشه.
آقا این پارس چرا اینجوریه شباش؟
سرعت من از 13 بالاتر نمیره؟!
خدمتت عرض کنم که دیگه ایرانسل قرار نیست پکیج نامحدود بدهنقل قول:
پس تو سایتش زده حجم دانلود نامحدود کهنقل قول:
الکی زدن؟
اینم لیست مشخصاتش
سلام به هم محلی خودمنقل قول:
اقا شبانه پارس سرعت چنده؟
شبی چقدر دانلود داری؟
بله متاسفانه.نقل قول:
حجممون كه تموم شده بود با اينكه 10 روز از بسته مونده بود 4-5 تومن پول از حساب كم شد.
خلاصه كلي پشت خط بوديم تا بهشون مشكل رو بگيم يه نفرشون خيلي بد صحبت كرد و هي ميگفت بريد استفاده كنيد ولي نفر دوم توضيح داد كه شركت 10000000 اعتبار مي ده منظورش همون 10 گيگ بود و شما بيش از اندازه مصرف كرديد.
پاسخ ما هم كه پرسيديم كه چرا پس تبليغ نامحدود ميكنيد بي نتيجه موند.
مقدار ترافيك باقي مانده رو مي تونيد توي سايت كنترل حساب اينترنتي ببينيد.
نمي دونم اسم اين رو چي ميشه گذاشت.
البته همه كه مثل ما حرفه اي دانلود نمي كنند روي اين حرفي نيست ولي نبايد عنوان مي كردند نا محدوده.
تازه بدتر از اين اينكه اگه بهشون تماس بگيري بگي سرعتم روي pc كمه ميگن نبايد از pc استفاده كني بايد فقط از گوشي استفاده كني(حالا نمي دونم محدود مي كنن يا نه)
سرعت متغیره و نوسان دارهنقل قول:
معمولا روال کاری این شده که از 1 تا 5 صبح سرعت همونی هست که تو قراردادت ذکر شده و از 5 صبح تا 6 صبح به مدت 1 ساعت سرعت میره رو 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه
دانلود شب ها بازم بستگی داره و آمار دقیق نداره شب بوده 300 مگ دانلود کردیم شب بوده که 4200 مگ دانلود کردیم ولی چند شب گذشته حدود 1200 بوده
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
ولی در کل بازم 10 گیگ ماهیانه خیلی خوبهنقل قول:
ما الان 6 ماه با 8 گیگ ترافیک گرفتیم 59 تومن یعنی همون ماهی 1 تومن و سرعت خوبه ولی ترافیک رو تقسیم کنی میشه ماهی 1.3 گیگ که خیلی کمه من همین الان 70 روز دیگه از دوره قراردادم مونده و 1.5 گیگ دیگه ترافیک دارم با این تفاسیر باید 2 گیگ ترافیک افزوده بخرم که میشه 10 تومن
قراره دیگه پکیج نامحدود نده انگارنقل قول:
نقل قول:
سرعت متغیره و نوسان داره
معمولا روال کاری این شده که از 1 تا 5 صبح سرعت همونی هست که تو قراردادت ذکر شده و از 5 صبح تا 6 صبح به مدت 1 ساعت سرعت میره رو 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه
دانلود شب ها بازم بستگی داره و آمار دقیق نداره شب بوده 300 مگ دانلود کردیم شب بوده که 4200 مگ دانلود کردیم ولی چند شب گذشته حدود 1200 بوده
بابا شما داری توی بهشت زندگی می کنی
من الان یه هفته هست اومد پارس و بیشترین حجم دانلودم 500 مگ بوده
دو شبه که 200 مگ بزور می گیره
مثلا از صبا اومدم پارس انلاین که درست بشه
توف تو روح تک تکشون/اینقدر اعصابم سر این قضیه خورده که نمی تونم روی هیچی تمرکز کنم و کلی کار و پروژه دارم باید انجام بدم و کلی دانلود که باید دوباره مثل گداها بدم دوستم برام انجام بده :41:
برید کلاتونو بندازید هوا
گول این نامحدوده مخابراتو خوردم از پارس اومدم به مخابرات مث ... پشیمونم
دانلودش به زور به 11 12 میرسه
یه چیز راجب پارس مثکه شهر به شهر خیلی فرق میکنه
من تو کرج شبا بین 50 تا 70 میگرفتم
بین ساعته 1 تا 3 و 4
روزم که اصلا محدودیت نداش تا 200 تا دیده بودم حالا بیشتر رو نمیدونم
ناشكري نكن!نقل قول:
ولی در کل بازم 10 گیگ ماهیانه خیلی خوبه
ما الان 6 ماه با 8 گیگ ترافیک گرفتیم 59 تومن یعنی همون ماهی 1 تومن و سرعت خوبه ولی ترافیک رو تقسیم کنی میشه ماهی 1.3 گیگ که خیلی کمه من همین الان 70 روز دیگه از دوره قراردادم مونده و 1.5 گیگ دیگه ترافیک دارم با این تفاسیر باید 2 گیگ ترافیک افزوده بخرم که میشه 10 تومن
ما هم ناشكري كرديم وضعمون اين شد!
اولا كه شما شبها 4-3 گيگ دانلود مي كني اون كه ترافيك شبانه نداره. سرعتت توي روز 200 هست كه ترافيكت تموم ميشه.
ثانيا شما اگه 10 دقيقه وصل نشي زنگ مي زني پشتيباني پدر پدرسوختشون رو در مياري!
با ايرانسل ممكنه يك روز كامل اصل وصل نشي!
از ساعت 6-7 هم استفاده مي كني؟نقل قول:
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اگر همراه اول داد اينم مجبوره بده!!!نقل قول:
:31::31:البته نامحدودش یموقعی مهرداد رو بفنا داده بود ولی 2-3 کیلو بایت که بهش اضافه کردن نظرش عوض شد.نقل قول:
نقل قول:
از ساعت 6-7 هم استفاده مي كني؟
منظورت 5-6 هست؟ اگه اره معلومه که استفاده می کنم.( فکر نمی کنم 6-7 رایگان باشه، هست؟)
من سیستم رو میزارم از 1 تا 6 دانلود کنه
روز اول 500 مگ گرفت بقیه روز ها هم همین قدر تا دیشب که فکر کنم 200 مگ گرفته
دقيقا منظورم 6-7 صبح هست!نقل قول:
من اوايل نمي دونستم اين رو الان تقريبا تمام بچه ها تا 7 استفاده مي كنند شما هم تست كن بعد استفاده كن همون يك ساعتي كه ممكنه تا 400 مگ به حجم دانلود شبانه شما اضافه كنه.
قديما كه سرعتم خوب بود هميشه توي 6-7 سرعتم روي 200 بود.
يادش بخير:37:
الان كه بستنمون روي 16
نقل قول:
یک هفته ای میشه برای من خوب شده و سرعت قابل تحمله ولی نه مثل قبل که 4200 مگ شب ها میزدیم دانلود میکردیم
آقا مطمئنی؟نقل قول:
دقيقا منظورم 6-7 صبح هست!
من اوايل نمي دونستم اين رو الان تقريبا تمام بچه ها تا 7 استفاده مي كنند شما هم تست كن بعد استفاده كن همون يك ساعتي كه ممكنه تا 400 مگ به حجم دانلود شبانه شما اضافه كنه.
قديما كه سرعتم خوب بود هميشه توي 6-7 سرعتم روي 200 بود.
يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه بستنمون روي 16
آخه این که یوزر پس مجزا واسه ساعات شبانه رایگان نداره
از کجا بفهمم که از حجمم کسر نمی شه؟
توی خود سایت زده 1 تا 6
سلام .ما که میذاریم تا 6:50 رایگانه.توی پنل خودتون که بریننقل قول:
میتونین مصرف رایگان تون رو ببینین.که برای همه اینجوره که ترافیک 6تا 7 رو هم جزء ترافیک رایگان حساب میکنه.کد:http://91.98.31.86/Onebill/Login.aspx
شبانه پارس هم که دیگه رسما تعطیل شده برا ما!!!
نقل قول:
منطقه به منطقه فرق داره الان مدتی میشه برای من خیلی خوب شده و واقعا راضی هستم ازش ولی یک ماه پیش زیاد اوضاع خوبی نداشت
نقل قول:
مال شما كه خوب بود
من كه گفتم پارس اولش اينطوري بعد محدود ميشي
ما هم كه كماكان داريم از سرويسمون لذت مي بريم.
شبانه هم خيلي خوبه سرعت.
ميانگين ساعتي يك بار هم بيشتر قطع نميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو سه هفته ای میشه که قم شبانه اش محدود شده!نقل قول:
(باز خوبه مال من 1.5 ماه اول خوب بود. بعضی دوستان که تازه از صبا اومدن اینجا نمیدونید چه حالی دارن:41:)
من يه مشكلي برام پيش اومده ولي ندونستم كجا سوالمو مطرح كنم(چون از پارس استفاده ميكنم اينجا گفتم ؛ اگه جاي ديگه سراغ داريد بگيد)
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
حدود دو روزه كه وقتي به اينترنت وصل ميشم بعد از حدودا 1 دقيقه نود32 اخطار زير رو ميده بعد از اينكه 2مرتبه اخطار داد ديگه هيچ صفحه اي باز نميشه ولي اروري هم نميده و صفحه untitled ميمونه و نه دكمه رفرش روشنه و نه استپ(كار نميكنن)
ديگه نه سند دارم و نه دانلود و تا كامپيوتر ري استارت نشه درست نميشه كه البته بعدش هم اوضاع همينه
با مرورگر هاي مختلف هم امتحان كردم همين برنامه بود مشكل از كجا ميتونه باشه آيا مشكل ه*ك شدنه يا ويروسه ، كامپيوترم اسكن كردم با نود32
ببین اگه home page شما روی این سایتیه که نود بهش گیر میده تغییرش بده شاید تاثیر کرد.نقل قول:
دوستان من یه هفته اس از پارس انلاین گرفتم 256 اما سرعتم در روزبه 10 هم نمیرسه تو این یه هفته فقط تونستم 95 مگ شبانه رایگان بگیرم این عکس مال امروزه سرعتو ببینید !!!!!!!!!!!:41:
تو روز معمولا سرعت ها خوب باید باشه چون ترافیک مصرف میشهنقل قول:
شما با بخش پشتیبانی تماس گرفتی؟
همیشه همینطوره یا ساعت خاصی اینطوره؟
نه بابا همیشه همینطوره با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه مشکل از مودمته مودمم تازه خریدم از نمایندگیش ویندوزم سون اونم تازه نصب کردم:41:نقل قول:
پارس آنلاین اهواز- 1024- ساعت 00:14
نقل قول:
شما بايد كل history مرورگر رو در درايو c پاك كنيد
البته اين يه راهه كه من قبلا براي مشكلي مثل اين استفاده كردم