وقت بخیر دوستان
من میخام گوشیم رو با اینترنت لب تاب از طریق وای فای تو ویندوز ویستا شییر کنم
لطفا راهنمایی کنید رو گوشی و لب تاب چکارهایی باید انجام بدم
مرسی از توجه شما یلدا مبارک:40:
وقت بخیر دوستان
من میخام گوشیم رو با اینترنت لب تاب از طریق وای فای تو ویندوز ویستا شییر کنم
لطفا راهنمایی کنید رو گوشی و لب تاب چکارهایی باید انجام بدم
مرسی از توجه شما یلدا مبارک:40:
نقل قول:
Setting > Wireless and network > V*PN setting > Add V*PN > Add PPTP V*PN > V*PN Name : [choose a name , anything] > Set V*PN Server : [give your V*PN IP] > uncheck Enable Encryption > Save > Enter Your V*PN Username and Password and Connect
سلام بروبچز
چند تا بازی تپل و زیبا و سرگرم کننده معرفی میکنید ؟
اگه لینک دانلود هم باشه که دیگه خیلی کولاکه
سلام
دوستان برای gps این گوشی نقشه ایران و تهران رو چجوری نصب کردین؟
به نظرم انگری بردز و شیفت اچ دی رو از دست نده!! مخصوصا انگری برد رو!!نقل قول:
چند تا بازی تپل و زیبا و سرگرم کننده معرفی میکنید ؟
بعدش یه بازی خلبانی وبدش که اسمش یادم نیست دقیقا!! الان میرم تو لیستم برات میگردم ویرایش میکنم!!
این بازی هایی که میگم،بازی های هستن که به شخصه ازشون لذت بردم...ممکنه دوستان تایید نکنن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ایکس ری برا سر کار گذاشتنه!!برای دانلودش باید از برنامه ای که در انجمن دانلود اندرویدی اپ کردم استافده کنی!!چون این برنامه پولیه! درضمن اون برنامه که اسم تاپیکش یادم ینست ولی کاملا مشخص کردم که دانلود رایگان میکنه از مارکت!! میتونی باهاش همه ی برنامه های پولی اندو رو پیدا و نصب کنی!!
البته من گلکسی نداشتم! ولی برای جی پی اس من از ماروک استفاده کردم و نقشه ها رو با کمک اموزش هایی که تو سایت اندو ایرانی بودش،خودم با کیفیت های مختلف درست میکردم برا جاهایی که لازمم بود....به شخصه همین روش رو پیشنهاد میدم! هرچند نقشه های اماده هم هستن...نقل قول:
دوستان برای gps این گوشی نقشه ایران و تهران رو چجوری نصب کردین؟
کلا ماروک یکی از بهترین برنامه هاست و تنها مشکلش حجم اشغالی زیادشه!!
سلام چطوری موقع خرید گوشی بفهمیم گوشی مال اپراتور خاصی نیست یعنی نمی شه سیستم عاملشو آپدیت کرد؟
من قیمت 650 برای 16 و 630 برا 8 سراغ دارم منتها تو ویترینه به نظرتون قیمت مناسبه در ضمن من الان ویو دارم منتها از دستم افتاده بازل اسپیکرش رو گارانتی یا نمی تونه درست کنه یا نم خواد درست کنه و صداش خیلی ضعیفه . از نظر بلندی صدا و کیفیت گالاکسی به ویو می رسه؟
کلا گالاکسی در مقایسه با ویو چه ضعفها و چه مزیتهایی داره؟ ممنون می شم زود جواب بدین
سلام به بروبچ:40:نقل قول:
دوست عزيز اين برنامه كه معرفي كردي...باهاش ميشه برنامه هاي پولي رو رايگان بگيريم:18:...اگه ميشه كمي در مورد اين و كاراييش توضيح بده؟ يعني ميتوني باهاش به android market بري؟(من كمي مبتديم ديگه:27:)
در ضمن اين لينكها قيلتره ... بدون قيلتر نيست؟ وسوال اخرم بعد دانلود طريقه نصب برنامه هاي اندرويد مثل فايل هاي jar و sis تو سيمبينه؟(با 2 تا كليك كردن)ممنون.:11:
دوستدار شما ياشار
سلام............خوب اگه براي اپراتور خاصي باشه بالاي گوشي ميزنه مثلا Tmobile يا ....نقل قول:
سلام چطوری موقع خرید گوشی بفهمیم گوشی مال اپراتور خاصی نیست یعنی نمی شه سیستم عاملشو آپدیت کرد؟
ببين دوست عزيز من امروز علاالدين بودم گلكسي 8 گيگ بدون گارانتي 570 گير اوردم ولي 16 گيگ كه ميگي 650 به نظرم خوب مياد.:46:نقل قول:
من قیمت 650 برای 16 و 630 برا 8 سراغ دارم منتها تو ویترینه به نظرتون قیمت مناسبه
از نظر بلندي صدا فكر كنم ويو بهتر باشه...(البته گلكسي هم با ريختن نرم افزار بهتر ميشه)....فكر كنم كيفيت صدا برابر يا گلكسي بهتر باشه:27:نقل قول:
از نظر بلندی صدا و کیفیت گالاکسی به ویو می رسه؟
هر دو گوشي از سخت افزاري تقريبا مشابه استفاده ميكنند.نقل قول:
کلا گالاکسی در مقایسه با ویو چه ضعفها و چه مزیتهایی داره؟
مزيت گلكسي:
1-صفحه بزرگتر
2- سيستم عامل اندرويد(برنامه هاي بيشتر)
3-حافظه داخلي و....
ضعف گلكسي:
1-نبود فلاش
2-جنس بدنه نسبت به بدنه ويو
3-جذب بالا اثر انگشت
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
من نمیتونم بدون روتر با adsl کامپیوترم به اینترنت وصل بشم ؟
سلام
سامسونگ اعلام کرده 10 میلیون از این گوشی فروخته!!!:5::8:
که 2 میلیونش فقط تو خوده کره بوده یعنی 20%
کد:http://samsung.hdblog.it/2010/12/21/galaxy-s-vicino-alle-10-milioni-di-unita-vendute-2-000-000-solo-in-corea/
سلام دوستان:5:
کد:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=37561.0
این گوشی به وایرلس adhoc وصل نمیشه؟ چون من هرکاری کردم نتونستم به لپ تاپم وصل کنم.
سلام
گوشي من توش اندرويد ماكت نداره . چجوري ميتونم اونو به گوشيم اضافه كنم ؟
من V*P*N گوشيم فعاله و دلم ميخواد نرم افزارهاش رو دانلود كنم . با استفاده از باركد هم نتونستم برنامه هارو دانلود كنم . لطفا راهنماييم كنيد
متشكرممممم
سلام دوستان :40:
من براي اولين بار ديزاير اچدي رو ديدم......ميدوني چيه من يخورده هوايي شدم .:19:
به نظرتون ارزششو داره 150(حدودا) تومن بيشتر بدي ديزاير اچدي رو بگيري؟....كلا يكي برتري هاي گلكسي رو (بدون تعصب)با برتري هاي اين گوشي مقايسه كنه ....تا منو قانع كنه كه فلان گوشي بهتره يا باصرفه تره ؟(خداييش خيلي سردرگم شدم :41:جفتشون براي خودشون غوليند:31:)
در ضمن لينكي مطلبي از مقايسه اين دو گوشي داريد بزاريد.ممنون:11:
senaps جون كجايي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(سوال قبليم....)
دوستدار شما ياشار
نقل قول:
این مقایسه تصویری دو گو شی خیلی کامله .(18:45 دقیقه)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]کد:http://www.youtube.com/watch?v=75YvokzYmrg
یه نگاه به این لینک ها هم بکن
کد:http://www.oled-display.net/htc-desire-hd-lcd-against-samsung-galaxy-s-super-amoled
کد:http://www.pocket-lint.com/news/35611/htc-desire-hd-samsung-galaxy-s
مارکت رو نمیتونی بری!!!خودش یه مارکته!!!نقل قول:
دوست عزيز اين برنامه كه معرفي كردي...باهاش ميشه برنامه هاي پولي رو رايگان بگيريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اگه ميشه كمي در مورد اين و كاراييش توضيح بده؟ يعني ميتوني باهاش به android market بري؟(من كمي مبتديم ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تنها عیبش اینه که نمیتونی با بارکد توش فعالیت کنی!!!!
کارش اینه که یه سری ادم پیدا شدن که دوست و برادرن!!(چینین!)اینا اومدن یه مارکت زدن،و توش برنامه های کرک شده رو میذارن برا دانلود...رایگان ها هم هستن...اکثر برنامه های درست حاسبی هم هستن!! تقریبا کم پیش میاد که دنبال برنامه ای بگریدن،و پیداش نکنین مخصوصا اگه از اینایی باشه که تو بورسه!!
والا من این قیلتر و اینا رو حس نمیکنم بخاطر چیز پی ان!! شما میتونی اسمشون رو از لینک کپی بگیری و بگردی تو نت تا اسکرین هاشون رو پیدا کنی...البته یه for android رو هم بهشون اضافه کن!!!نقل قول:
در ضمن اين لينكها قيلتره ... بدون قيلتر نيست؟ وسوال اخرم بعد دانلود طريقه نصب برنامه هاي اندرويد مثل فايل هاي jar و sis تو سيمبينه؟(با 2 تا كليك كردن)ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بله! اندو هم میشه طبق اموزش نصب برنامه ای که گذاشتم،خیلی ساده گوشی رو وصل کنی،روی برنامه در سیستم کلیک کنی و روی گوشی نصب بشه!!
دقیقا اطلاع ندارم....فک کنم برنامه هایی میخواست این کار....نقل قول:
من نمیتونم بدون روتر با adsl کامپیوترم به اینترنت وصل بشم ؟
البته اندوی ایرانی حذف شده و من تو بقیه ی انجمن ها دستی ندارم...خارجی ها هم که دیگه وایرلس دارن و نمیشه ازشون اینو پرسید!!
یکی قضیه این بارکد رو دقیقا برا من بگه
آقای senaps عزیز اگه میشه این مارکتی که تو پست قبلی گفتی رو کامل توضیح بدی
من با یکی از این کارتهای وایرلس که شبیهه usb هست با ویندوز ویستا تونستم adsl را share کنم.نقل قول:
هیچ برنامه اضافی هم نمی خواد جز همون برنامه ای که رو cd کارت وایرلس بود . همین !
من یکیش رو برام آوردند ولی آنلاک نشده آیا کسی آموزش کامل با زبان فارسی داره لینکش رو بذاره توی این تایپینک ؟
خیلی ممنون می شم
یه درخاست دیگه دارمممممممممممممممممممممم مممم:31:
میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم یکی تنضیماتشو بذاره
و آیا تا حالا کسی با این گوشی از بسته نامحدود همراه اول استفاده کرده
خودش تنظیماتش رو میگیره. ولی اینترنت همراه اول یک روز هست سه روز نیست یک ساعت میاد دوباره سه روز پیداش نمیشه! باز وضعیت ایرانسل بهتره ولی کلا جفتشون افتضاحند!نقل قول:
دوستان مشکل خیلی بزرگی که آندروید داشت و نمیشد عکس هارو با کیفیت اورجینال دید با برنامه justpicture حل شده.قبلنا باید از همون عکس هایی که آندروید خودش کوچک کرده بود برای هاوم اسکرین استفاده میکردیم که نتیجه این میشد که کیفیت بشیار پایین بود و جزئیات نا محسوس.اما الان این برنامه علاوه بر اینکه قابلیت نشون دادن عکس ها به صورت اورجینال رو داره رو خودش قابلیت set as wallpaper رو هم داره که با همون کیفیت اصلی عکس رو هاوم اسکرین میکنه و فوق العاده عالیه.
امروز به کیفیت فوق العاده ی صفحه سوپر آملوید پی بردم.عجب کیفیتی داره...
حتما عکس های با کیفیتو با این برنامه تست کنید ببینید چقدر خارق العادست.میتونم بگم 70 درصد بهتر از اجرا توی گالری هست.خصوصا زوم....
اینو منم لازم دارمنقل قول:
تنظیمات برای گلکسی تو لیست گوشیهای همراه اول نبود
نقل قول:پیدا کردم خودمنقل قول:
Settings > Wireless and Network > Mobile networks > Access Point Names > New APN
تنظیمات:
Name: MCI-GPRS
APN: mcinet
نقل قول:
من بسته نامحدود ایرانسل رو ماه پیش داشتم و چون زیاد دانلود ندارم حدود 400 مگ باهاش دانلود کردم این ماه هم بسته 7 روزه با محدودیت 800 مگابایت رو دارم وازش خیلی راضیم مخصوصا برای منسجر و بازدید سایت ها روزهای شلوغ سرعت دانلود حدود 10 تا 12 ولی ساعت های خلوت بیت 15 تا 25 میگیره البته به مکان هم بستگی داره
سامسونگ بتازگی ورژن بتای Kies 2 رو عرضه کرده و وعده داده که شامل تغییرات زیر میشه:
all-new UI
faster sync
firmware upgrades
adds a Music Store that will allow users to buy music
The new Kies now also supports importing of iTunes or Windows Media Player playlists
این نسخه بتا فعلا گوشیهای کمی رو پشتیبانی میکنه و شما میتونید اونو از لینک زیر دریافت کنید قبل از اینکه سامسونگ نسخه نهاییشو عرضه نماید:
:Direct Download Link
کد:http://down.kr.samsungmobile.com/uploadimg/service/support/download/anycall/sw/Kies_2.0.0.10121_15_5.exe
کد:http://kr.samsungmobile.com/service/support/down/kies_beta_main.do
من صفحات خیلی قبلو نخوندم شرمنده اگه تکراریه (که حتمنم هست :دی )
اندرویید که فارسی پیشفرض نداره میدونم
از اونجا که سامسونگ همه گوشیاش فارسی ساپورته این گلگسی اوضاش چطوریه؟
یعنی نو که خریدی SMS و وب رو فارسی خوب نشون میده؟
کیبورد فارسی چی؟
اسکرین شات هم حتما لازم دارم
از SMS و وب و صفحه کلید
یه بامرامی اینا رو جواب بده ممنونش میشم
سلام دوستان اينم تنظيمات كامل ايرانسل و همراه اول :
[PHP]Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN
Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080
MMSC: http://mms:8002
MMS proxy: 10.131.26.138
MMS port: 8080
[/PHP]
[PHP]Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN
Name:MMCI MMC
APN:mcinet
Proxy:192.168.194.073
Port:8080
MCC:432
MNC:11
APN type:default,supl
اكانت جديد بعدي
MCC:432
MNC:11
APN type:default,supl
اگه بالایی عمل نکرد , این دو تا مورد رو هر کدوم رو یه بار عوض کن و جدا جدا امتحان کن :
Name:MCCI WAP GPRS
Port:9201
[/PHP]
البته بايد اصلاح كنم مسير هايي را ك طي كرده تا بتوان تنظيمات را به صورت دستي وارد كرد مخصوص گوشي Desire HD هست دوستان مسيري را ك آقاي Amin دادن طي كنيد و اين تنظيمات را به صورت دستي وارد كنيد . اميدوارم ك مشكلتون حل بشه
با سلام من ی گالکسی i9000 خریدم از علایدین ولی ی چیزی ک واسم عجیب پشت گوشی کلمهgoogle ننوشته و زیر دوربین 5مگا پیکسل نزده ممکنه تقلبی باشه؟؟؟؟کمک کنید
اگه با گارانتي پارس مايكروتل بگيرين به طور كامل فارسي رو ساپورت ميكنهنقل قول:
ولي فكر كنم بدون گارانتي ها رو هم بشه به راحتي فارسي كرد
از اين نظر مشكلي نداره
رام رسمی فارسی براش موجوده!!نقل قول:
از اونجا که سامسونگ همه گوشیاش فارسی ساپورته این گلگسی اوضاش چطوریه؟
ممکنه فروشنده ی محترم برات اپگرید کنه،یا اینکه گارانتیی که داری ازش میخری برات فارسی شده تحویلت بده،ولی در حالت خودش نه نداره فارسی رو!!نقل قول:
یعنی نو که خریدی SMS و وب رو فارسی خوب نشون میده؟
کیبورد فارسی چی؟
فاریش مشکلی نداره،ولی من به شخصه این گوشی رو ندارم! بنابراین بخش تخصصی رو به دوستان دیگه مسپرم!نقل قول:
اسکرین شات هم حتما لازم دارم
از SMS و وب و صفحه کلید
------------------
فک میکنم اونی که داشت میگفت صفحات رو یکی یکی باز کن و اگه حرفی داشتی بگو تا اینجوری نشه!!صفحه رو اخرین صفحه ای بود که بهش رسیدم و خوب طبیعتا جواب گرافیکار عزیز رو ندیدم...
سلام دوستان
یه سوال داشتم ..
یه گلکسی دوست دوم پدیدار شده :دی که خیلی کم کار کرده شاید 100 ساعت کار نکرده..
میدونم که قیمت دست دوم گوشی خیلی نوسان داره اما میخواستم یه حدود قیمت داشته باشم که گلکسی دست 2 چنده ..
ممنون ..
نقل قول:
خب دوست خوب لینکش هم برامون بذار دیگه خودت یه جای خوب اپش کن
مرسییییییییییی:40::11:
یه 15 درصدی از نو گوشی کم کن، بعدشم عیب و ایراد های الکی به جعبه و خود گوشی و اینا بگیر که سرجمع یه 20-25% کسر کرده باشی!!!نقل قول:
میدونم که قیمت دست دوم گوشی خیلی نوسان داره اما میخواستم یه حدود قیمت داشته باشم که گلکسی دست 2 چنده ..
البته مطمئن شو که این گوشیی که میخوای بگیری،واقعا تمیزه و مشکل نداره...! چون گلکسی گوشیی نیست که هر کسی بخواد بفروشتش تا یکی دو سال اینده!
این 10 بازی عبارتند از:
Let’s Golf 2
Fishing Kings
Brothers in Arms 2: Global Front
Spider-Man: Total Mayhem
GT Racing: Motor Academy
Real Football 2011
Gangstar: Miami Vindication
Splinter Cell: Conviction
Shrek Kart
The Oregon Trail
کد:
http://www.gameloft.com/android-hd-games/
کد:http://androidandme.com/2010/12/games/gameloft-launches-10-new-hd-games-offers-hero-of-sparta-for-free/
سلام:5:
تغییرات:
- Improved support for Android keyboards, both hardware and on-screen
- New Android-style menus
- Fixed a bug in opening links from other apps
- Support for uploading files
- "Save as PDF" command in the site menu
- Fixed rendering of Arabic and Farsi text (on devices with Arabic/Farsi fonts installed
کد:http://blog.gsmarena.com/next-firefox-4-beta-for-android-and-maemo-launched-by-mozilla/
کد:http://www.androidcentral.com/firefox-4-beta-android-updated
سلام من از اول که خريدم مشکلی نداشتم با ايرانسل و راحت ميره تو اينترنت ولی mms نميشه داد کد *140*3*5# رو هم ميزنم ميگه گوشی رو نميشناسه
ميشه تنظيمات MMS رو بزارين ممنون:11:
نقل قول:
صفحه قبل به همراه تنظيمات Gprs تنظيمات MMS هم بود فقط لازم بود كه شما 1 نگاه بهش بندازين با اين حال بازم من براتون ميزارم :
کد:MMSC: http://mms:8002
MMS proxy: 10.131.26.138
MMS port: 8080
نقل قول:
SMS - کیبورد معمولی فارسی
SMS - کیبورد Swype فارسی