خوب به سلامتی ما هم رفتیم قاطی مرغا :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Printable View
خوب به سلامتی ما هم رفتیم قاطی مرغا :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
نقل قول:
چي گفت ؟ :31::31::31:
نقل قول:
همه سرعتمون تقریبا یکیه
از کدوم نوعش؟نقل قول:
سلام من 512 دارم
مگه شبانه رایگان نیست؟؟؟
مال شما شب ها رايگانه , سرعت دانلودت در شب چندهنقل قول:
در اصفهان انگار تازگي ها سرويس شبانه را بر داشتند
این قاطی مرغا یعنی اینکه سرعتت افتاد ؟؟؟؟ :31::31::31::31:نقل قول:
واقعا زیبا شد دیگه مخابرات یدونه طرفدارشم از دست میده اینجوری :27::27::21::39::39:
بالاخره موفق شدم با 2030 تماس بگیرم و غم دل با او بگویم
برای ورود به سامانه بسیار فوقالعاده جدیدشون پسورد رو گفت به این صورت که شماره تلفن و بعدش فقط shft+1 که بعضی دوستان می گفتن shft+2 هم می خواد بعدش :19:
خوب بعدش هم با وقاهت گفت شما شبانه رایگان نداری که در این لحظه یه فحش بهش دادم و قطع کردم که نتونه جوابشو بده :31::31:
من 7 گیگ سرویس 3 ماهه شارژ کرده بودم ولی تو سایتش 9 گیگ برام قرار داده :21::21:
دوستان سرعت وی p N برای شما درست شد ؟ برا من هنوز کند می شه :9:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا پروتکل https هم از کار افتاده،vpn هم که جون میکنه!!نقل قول:
https هم درست کار نمیکنه و tpn هم جون میکنه!!
اه آره https هم داغون شده. برا من میخوام گودر یا جیمیل باز کنم همهاش جون میکنه و ارور سکیوریتی فلان میدهنقل قول:
اره مال من همين طوري هستنقل قول:
وي پي ان كه اصلا جواب نميده
نقل قول:
واسه این که هر 10000 هزار تومن میشه 4 گیگ من هم 3 گیگه 1 ماهم شد چهار گیگ صبح که مخابرات بودم تو اون قمت از سایتشون من رو تا 6 عصر نامحدود زده بود بعد من هم که فهمیدم قایمکی به یارو گفت تا 6 رو میشه من هم تا فهمیدم شروع کردم دانلود که نگو از 4 گیگم یکم هم کم نشد هه هه هه:21::21::21::21::21::21:
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
یعنی وصل نشدن vpn واسه خرابکاری ایناست ای دهنشون سرویس
پس خدا را شکر باسه من سرعت خوبه!تغییری نکرده!!!!!!
دوستان
یوزر و پسورد وارد بهچیه ؟کد:http://217.219.5.9/scpluto/
دوستان عزیز اصفهانی
user pasworde
user:0311T
PAS:311T!@
مثلا شماره من 123456 هست
USER:311123456
[LEFT]PAS:311123456!@[/LEFT]
برید توی سامانه حجمه دقیق زده و مبلغ پولی که از اعتبارتون داشتید
مثلا شما 26 تومان دادید 3 ماه خریدید اینا اومدین گفتن خوب اتا این تاریخ چقدر مصرف کرده خوب حالا میزان مصرفشو پولشو حساب می کنیم و تبغ هر گیگ 2500 براش حساب می کنیم و توی این سرویس جدید می یاریم
کلا دهنشون ...
من یه چند وقتیه اصلا پیگیرش نبودم برا همین تو باغ نیستم
از چند روز پیش هم سرعتم رو60و شبا روز همین طور تازه حجمم دیگه کم نمیشه ما نفهمیدیم باید ثبت نام کنیم تا بره رو سرویس جدید یا خودش میره رو سرویس جدیده یا هنوز رو قدیمیه؟
سرویس جدید گرفتینقل قول:
واسه این که هر 10000 هزار تومن میشه 4 گیگ من هم 3 گیگه 1 ماهم شد چهار گیگ صبح که مخابرات بودم تو اون قمت از سایتشون من رو تا 6 عصر نامحدود زده بود بعد من هم که فهمیدم قایمکی به یارو گفت تا 6 رو میشه من هم تا فهمیدم شروع کردم دانلود که نگو از 4 گیگم یکم هم کم نشد هه هه هه
منظورد اینه تا 6 از حجمت کم نمیشه شبانه رایگتان و یه سوال دیگه پول حجم مگه نگفتن رو قبض میاد مگه میشه مثل قبل رفت یه ماهه گرفت یا حجم شارج کرد
آقا من که هرچی امتحان کردم نشد با این پروسه وارد پنلم بشم!نقل قول:
یعنی کلا دهنشون ...
هرچیم به 2030 کوفتی میزنگم عینه فلسطین اشغالی شده
خیر به من گفتن یوزر: شماره ملی پسورد : !تلف311 اما این نبود خودم شانسی جای یوزر شماره تلفن و پسورد هم همون بالایی رو زدم ، وارد شد!نقل قول:
نقل قول:
واسه من يوزرنيم 311شماره خونه. هستش. و پسورد. 311شماره خونه علامت تعجب هستش يعني @بعد يل قبل علامت تعجب نداره، اينطوري وصل شدم،. اما با اين يوزر و پس هنوز نميتونم وارد كنترل پنل بشم
ای خداااااااااااااااااا زلزله بفرست این مخابرات خراب شده رو بکوب بهم
اینترنتم قطع شده بعد 1 ساعت پشت خط موندن تازه میگه شمارتونو نمیتونم تویه پنلم ببینم . دوباره تماس میگیرم میگه فکر کنم تا ساعت 9 وصل میشه.
-----------------------------------
میشه بهم بگین ثبت نام توی اینجا که جدید اومده باعث میشه چی بشه و لازمه که ثبت نام بکنیم؟
از دیروز تا حالا سرعت خیلی پایین اومده و از دیشب تا چند ساعت پیش کلا من قطع بودم حالام که وصله چراغ dsl بازی در میاره و هی قطع و وصل میشه و نویز هم فجیع زیاد شده روخطم.
نکنه خبریه؟ بحث ارومیه و ایناست آخه به ما چه؟
با یه بدبختی زنگ زدم 2030 گفتم پسورد کنترل پنل جدید رو بهم بده گاگول اومده پسورد سرویسم و عوض کرده و بهم داده و به این کنترل پنل جدید هم وارد نمیشه حالا هم هرچی زنگ می زنم خودکار قطع میشه:grrr:
خدایا من چه گناهی کرده بودم که مجبورم کردی با اینا سر و کله بزنم:41:
یعنی اینقدر سرعت ضایع شده برای من ریموت هم درست و حسابی کار نمی کنه
---------------------------------
از نوعه نتشنقل قول:
نقل قول:
نه بابا ربطی به اینا نداره بخوان هم قطع کنن به ما ربطی نداره و اگر نه باید کله استان قطع میشد.این به خاطر برگردونشونه.
راستی ادامه ی اون حرفم
گفتش که:تعداد مشترکینه جدیدمون زیاد شده و خیلی ها هم ناشی هستند و مالک خط و دارن دان می کنند گفت این افت سرعت تا 1 ماه الی 2 ماهه دیگه که قبض های جدید صادر میشه هست ولی ازشون پرسیدم طرحی واسه ما مشترکین پرمصرف ندارین گفتش که چرا یه برنامه ریزی شده ولی تا 4 تا 5 ماهه دیگه عملی نیست.چون هنوز این برگردون خیلی کار داره.پنلشون هم تازه داره به طور کامل راه میافته و گفتم چرا اپراتور ها شلوغه گفت ساعت 1 به بعد زنگ بزن دیگه اینقدر ترافیک نیست زود جواب میدیم اپراتور هاشون شدن 24 ساعته واسه همین شب ها زودتر میشه جواب گرفت ولی من وقتی رفتم پیشه معاونشون داشت ماله پنل خودش رو شارژ میکرد بدبخت خودشم زوری تونست پسورد خودشو وارد کنه نامرد تو پنلش نوشته پرسرعت ویژه فکر کنم سرعتش ا مگابایت بود.بعدش میزان باقی مانده ی خودم رو نشون داد گفتش 4 گیگ چون من 1 ماهه 128 شارژ کرده بودم:20:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
راستی دیشب که زنگ زدم به اپراتورشون گفتم پنل من رمزش چنده گفت پنل که رمز نداره گفتم من میخوام وارد شم رمز میخواد گفت حتما اشتباه میکنی گفتم مگه پنل جدیدتون که اسمش پلوتونه رمز نمیخواد گفت زودتر بگو من فکر کردم کنترل پنل کامپیوترت رو میگی:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:ی ارو گیج میزد
بعد 2 روز بالاخره پشتیبانی (!) جواب داد.
پسورد رو داده، وارد پنل نمیشه ، میگم نمیشه، میگه ارور چند میده ؟ 691 ؟!
بابا این اپراتورها خنگن فکر کردن گفتی رمز سرویس رو عوض کن برات عوض کردند.نقل قول:
شما باید بگید رمز ورود به سامانه رو می خوام.
برای منم رمز سرویسمو عوض کردند الان هم هرچی زنگ میزنم خودکار قطع میکنه
همه شرکتا سرویسشون این چند روز داغون شده دو دلیل میتونه داشته باشه یا اونی که گفتم یا می خوان به سازمان تنظیم فشار بیارن که قانون جدیدشو اجرا نکنه.نقل قول:
الان بقیه شرکتا به غیر از صبا و مخابرات این قانون بهشون ابلاغ شده و باید در اسرع وقت به سازمان تنظیم مقررات پاسخگو باشند
دوستان یوزر و پسورد هر کسی در پنل جدیده فرق داره user : همیشه شماره تلفنه به صورت 311تلفن
پسورد ها فرق دارن باید زنگ بزنین بپرسین اما اغلب برای تلفن 123456 به صورت !311123456 یا @!311123456 هستش
دیروز که سرویس من هم قطع بود از صبح تا شب !!
سرویس https برای من مشکلی نداره فقط وی چی ان مشکل داره و دائما کند میشه !! برای شما هنوز درست نشده ؟؟ بیچاره شدم یه فیسبوکم که باز می کرد دیگه نمیشه !! خــــــــــــــــــــــــ ـــــــدای مـــــــــــــــن:42::42::grrr:
-------------------------
سلام
من بعد از چند سالی که از سرویس شاتل استفاده کرده ام الان به دلیل سرعت بسیار پایین دانلود شبانه رایگان میخواهم از جای دیگری اشتراک بگیرم قبلا شبها با سرعت 60 دانلود میکردم و شبی 1.2 گیگ میشد حدودا الان به سرعت 5 رسیده و اصلا ارزش روشن گذاشتن سیستم رو نداره
اگر ممکن است دوستان راهنمایی بفرمایند که بهترین دانلود رایگان شبانه رو در اصفهان چه شرکتی داره و متوسط با چه سرعتی دانلود میده و چند ساعت دانلود شبانه داره
مرکز مخابراتی ردانی پور
تا چند روز دیگه قراردادم تموم میشه ممنون میشم یک راهنمایی دقیق بهم بدید که از کجا سرویس بگیرم
روی فیبر نوری فقط مخابرات دزد سرویس میده که 1 ریال نمی ارزه ! نه شبانه رایگان داره نه سرعت خوبی داره و ... کیفیت سرویس هم فوقالعاده پایین هست قطعی های پشت سر هم که ...
خودم امروز دنبال وایمکس مبین نت بودم ، شبانه رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح داره + روزای تعطیل هم از 2 تا 14 رایگانه سگش هم می ارزه به مخابرات آشغالی .
رمز ورود به سامانه فرق میکنه با رمز اتصال به اینترنت ؟
خیر سراسری هستش،همه ispها سرعت پایین اومدهنقل قول:
-----------------------------------
سلام
از ان روزی که پنل از کار افتاد شبانه همه پر!
هر گیگ 2600 تومان! می گم شما که گفتید 2500 میگه حالا !
پسورد برای هر فرد فرق داره! همه به صورت 311123456! یا @ نیست!
یهش می گم چرا زنگ می زنم قطع می کنین ایشون فرمودن امکان نداره! و کلی دلیل اوردن که اصلا تلفن پشتیبانی قطع بشو نیست و .... .
(کلا اراجیف زیاد می گن! حودتون را خسته نکنید! برید حضوری مخابرات خرازی ان جا 2 نقر نشستن پسورد جدید بهتونه می دن! )
خرازی که نه ولی عصره.من رفتم حضوری مشکل پنلم درست شد سرعتمم رو 60 تا 75 میچرخه:2::2::2::2:نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
ADSL میخوای بگیری از پارس آنلاین بگیر همه ازش راضی هستند از مخابرات به هیچ وجه نگیر که مفت نمی ارزه
من هم دیگه تمدید نمیکنیم دیگه وی پی ان هم رو ADSL مخابرات کار نمیکنه دزد های دروغ گو.