فكر كنم داريد اينجا رو اشتباه ميكنيدنقل قول:
Printable View
فكر كنم داريد اينجا رو اشتباه ميكنيدنقل قول:
بر و بکس از آخرین قیمت ها چه خبر
اگه می شه دوستان تهرانی یه لیست قیمت جدید بگیرین ممنون می شم
سلام به دوستان عزیز.عیدتون مبارک.من تنور عضویتم داغ داغ. میخواستم یه لب تاب بگیرم.رشته تحصیلیم برق الکترونیک هست.تقریبا هیچی از لب تاب نمیدونم.خودم که عاشق مک بوک ها هستم.میخواستم یه توضیح کلی در مورد این لب تابا بدین تا من بقیه سوالاتمو مطرح کنم.ممنون.در ضمن از فرومتون خیلی خوشم اومده.خیلی باحاله
كسي نيست كه جواب منو بده؟ميخوام بعد از تعطيلات عيد بخرم
نقل قول:
برای مک :کد:http://www.abmme.com
سلام
لازم بود این توضیح درباره لینک هایی که دوستمون گذاشتن بدم .
این لینک بالا مربوط به شرکت عرب ماشین بیزنس هست . این یه شرکت توزیع کننده (Distributor) هست . این شرکت شامل خرده فروشی (Retailer ) نمیشه و فقط برای توزیع محصولات اپل برای تجارت (Large Buisiness ) هست.
این هم آدرس دو شرکت مخابراتی هست که فروش ایفون ندارند بلکه ساپورت می کنند تلفن های آیفون رو . ( تا نیازی به قفل شکستن نباشه!!!!)نقل قول:
برای ایفون ، ایپد و... : کد:
http://www.du.ae
و کد:
http://etisalat.ae
این آدرس هم برای خرید در امارات هست. چون خرده فروشی رسمی توی دبی نبوده هیچ آدرسی هم نیست.نقل قول:
http://www.apple.com/ae/buy
شما اگه مثلا به صفحه کانادا در قسمت Where To Buy برید بیش از 20 تا آدرس و تلفن و حتی گوگل مپ رو میتونید اونجا ببینید.
بنابراین تنها راه خرید تکی مک از دبی ویرجین مگا استور هست.
اون عکس هم جنبه تزئینی داره .
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اپل چند مدل لپ تاپ داره
مک بوک
مک بوک ایر
و مک بوک پرو که قیمت هر کدوم فرق داره
شما اول باید مشخص کنی که تا چقدر می خوای خرج کنی و قدرت سیستم تا چه اندازه واست مهمه
اما اگه قوی ترین سیستم رو می خوای و قیمت حدود 2.5 میلیون رو می تونی بپردازی مک بوک پرو از هر نظر تو تمام لپ تاپ ها تکه
راستی چون شما تازه کاری تا تعداد پست هات از 20 رد نشه هر پستت نیاز به تائید مدیریت داره
واسه همین یه کمی پستت دیر میاد، وگرنه معمولا اینجا به سئوالا زود جواب داده می شه
ممنون.من حتي الامكان مك بوك ميخواستم
من ميخوام زير دو ميليون پول بدم.البته من به خاطر ظاهر مك بوك وايت عاشق اپل شدم
در ضمن نياز ضروري من برنامه هاي الكترونيك هستن مثل مكث پلاس و پي اسپايس و...
خيلي كم ميخوام باهاش بازي كنم ول خوب براي بازي هم ميخوامش ولي نه براي بازي هاي حرفه اي
نسبت به قبلا يكم ضعيفتر شدينا.فبلا بحثا داغتر بود.انشاالله كه مثل قبلا بشين
ضعیف نشدیم به خاطر عید یه خورده خلوت ترهنقل قول:
بین مک بوک عادی و پرو تفاوت چندانی نیست
رم پرو 4 گیگه عادی 2
و پرو قالبش آلومینیومیه که به خاطر همین 200 تومان گرون تر شده اما خب شکنندگی سفید رو نداره
و نکته ی آخری که باید در نظر داشته باشی اینه که از سال 2011 اپل ویستا و اکس پی رو ساپورت نمی کنه و بعضی نرم افزارها مثل اتو کد مشابه سیستم عامل مکینتاش نداره
البته خب 7 هست و ساپورت هم می شه
در مورد قیمتش من اطلاع دقیقی ندارم
ميخواستم بدونم كه ظاهر مك بوك پرو هم به اندازه وايت خوشگله.آخه تا حالا از نزديك نديدمش.ظاهر لپ تاپ هم خيلي برام مهمه.
ممنون
راستي مك بوك وايت ميتونه call of duty black ops رو ساپورت كنه؟
آيا ارزش داره كه من مك بوك پرو مدلmc700رو خريداري كنم.قيمتش حدودا1900000
خیلی خوشگل ترهنقل قول:
منم اول چیزی که باعث شد بخوامش ظاهرش بود
ميخواستم بدونم چقدر ارزش داره كه يه مك جديد بخرم.واقعا تو دنياي جديد لپ تاپ جز پرقدرتاش حساب ميشه(مدل700 و724روميگم)؟واقعا با قديمياش خيلي اختلاف داره؟
نقل قول:مک بوک وایت دو مدل قدیمی مدل مک بوک معمولی هست از ائسط 2010 مدل مک بوک معمولی که عرضه شد یونی بادی و الومینوم بود دقیاق عین مک بوک پرو قیافه پرو با مک بوک معمولی مو نمیزنه.نقل قول:
در مورد ساپورت نرم افزاری هم مک فقط یک برنامه 3دی مکس رو ندارد هر برنامه ایی بگید در مک هسحتی همون اتوکد و...
بله چرا نتونه اما خوب توقع نداشته باشید عالی در لب تاپ فریم دهی داشته باشید که چون مک بوک معمولا کلا برای بازی ساخته نشده.اما خوب کال اف دیوتی مک چون ناتیو هست و اصلا برای مک ساخته شده گرافیک بالایی داره ور مک بوک پرو راحت میتونید اجرا اش کنیدنقل قول:
مدلی که فرمودید فکر کنم مدل 13 اینچ جدید هست تو 13 اینچ های اپل جز بهترین ها و جدید ترین ها است در لب تاپ جمع و جور بله ارزش داره اما خوب اگر برای گیم میخواهید باید سراغ 15 اینچ برید که که به جز کارت مجتمع انیتل گرافیک amd رو هم داردنقل قول:
اگر کابر قدیمی اپل هستید و سخت افزار قبلی مک دارید ارزش نداره فعلا اپگرید کنید اما اگر تازه میخواهید کامپیتور اپل بخرید خوب قطعا جدیدتر بهتر هستنقل قول:
آيا با نصب ويندوز روي مك بوك پروها هيچ مشكلي براي اونا ايجاد نميشه؟با ترك پد و اينجور چيزاي اپل مشكلي پيدا نميكنه؟
در ضمن ميخواستم كلا بدونم براي اينترنت و پخش فيلم مك چطوره؟
آره منم در مورد گرافیک تحقیق کردم 13 زیاد گرافیکش قوی نیست
یعنی اگه بازی هم مد نظره باید 15 یا 17 گرفت
قیمت اون مدلی که 4 میلیون بود و کاستمایز شده بود چند شده
آخه 15 خيلي گرونه.نميدونيد الان پايين ترين قيمتي كه براي 15 اينچ 2011 هست چنده؟از كجا بگيرم بهتره؟
آقا اينmc516چطوره؟برا گيم حرفه اي هم نميخوامش.در حدneed for speed carbon يا gta 7 بتونه برام بالا بياره.ميخوام از نرم افزارهاي الكترونيك مثل مكث پلاس و پي اسپايس و اين جورچيزا استفاده كنم.سرعت عمل وقديمي نشدنش برام مهمه.ميخوام تا سه چهار سال ديگه هر چي سيستم عامل مكينتاش مياد رو برام ساپورت كنه لا سرعت مناسب.mc516 جوابمو ميده؟اگه نه كه برم700 يا 724 يا 721رو بگيرم؟
توروخدا يكي شماره و سايت الماسو بهم بده؟حياتيه
نقل قول:کد:http://goo.gl/LAVFe
سلام.من بالاخره تصميم گرفتم mc700رو بگيرم.(البته باهزار شك و ترديد)اولا ميخواستم بدونم +maxوpspiceوhspiceو matlabنسخه مكينتاش دارن يا نه؟ثانيا با يكي از رفقا صحبت كردم گفت كه ميتونم از دبي برات بيارم ولي اگر از شاپ آواسان بخري بهتره.چون گارانتيش معتبره ولي قيمتاش گرونن.حالا به نظرتون چكار كنم؟از دبي يا از شاپ آواسان بخرم؟
سلام
قیمت سه تا مدل 13 اینچی این لپ تاپ ها چقدره؟ هم وایت رو میخوام هم پرو....
ممنون
3dmax نسخه مک نداره.نقل قول:
matlab داره:
اون 2 تا رو نمی دونم.:41:کد:http://www.mathworks.com/products/availability/maci64.html
نه نه نه.3dmaxرو نميگم.برنامه +max . برنامه مهندسي الكترونيك.براي طراحي مدار هست.راستي orcadها چي؟اوناهم نسخه مك ندارن؟
pspice هم نسخه مک نداره :13:
تا اونجایی که من میدونم 3دی مکس نسخه مک داره و اواخر سال 2010 ارائه شده .:8:نقل قول:
بعد از چندین سال برای مک امده .:40::40::40:
دوستانی که از سیستم عامل مک استفاده میکنن به نظرشون برتری سیستم عامل مک به ویندوز چیه؟
چه چیز مک از ویندوز بهتره؟
اگه جواب بدین ممنون میشم.:11:
چندتاش اینه که ویروس تقریبا ندارهنقل قول:
خیلی سبک تر از ویندوزه و مثل ویندوز به مرور سنگین نمی شه که مجبور شیم بعد از چند ماه حتما عوضش کنیم
و یه خصوصیتی که لینوکس هم داره اینه که مثل ویندوز کرش نمی کنه یا به اصطلاح سیستم از کنترل خارج نمی شه
خصوصیات ظاهری هم که سلیقه ایه دیگه
نه نداره!مهمترین نرم افزاری که من استفاده می کنم 3dmax هستش،الان هم روی مک بوکم فقط به همین خاطر مجبورم ویندوز هم نصب کنم.شرکت autodesk که تولید کننده این نرم افزار هست چند وقت پیش نسخه 2012 از نرم افزارهاشو معرفی کرده که باز هم خبری از 3dmax برای مکینتاش نیست.نقل قول:
این هم لینک اصلی از شرکت اتودسک که گفته برای داشتن 3dmax باید بوت کمپ و پارالل دسکتاپ داشته باشید و ویندوز نصب کنید:
کد:http://usa.autodesk.com/3ds-max/system-requirements/
من هم شرایطی مثل این دوست عزیز دارم، اهل بازی کردن نیستم، فقط واسه کارم یه ویندوز نصب میکنم که راحت شم!نقل قول:
قیمت سه تا 13 اینجی ها رو کسی داره بده؟ ممنون میشم...
اینم لیست قیمت از الماس که البته چند روزه تغییر نکرده نمی دونم
---------------کد:http://almasp.com/images/price/apple.pdf
امروز رفتم کل مشهد رو گشتم به طرز عجیبی هنوز حتی یه دونه مدل 2011 هم نیومده!!
راستی دیشب همه می گفتن که منتظریم تا سنتر دبی افتتاح شه که از اونجا واسمون بیاد
و می گفتن تا 10 روز دیگه هم افتتاح نمی شه
جریان چیه مگه این سنتر دبی افتتاح نشد دیگه؟
نقل قول:
سعید عزیز قرار بود 25 مارچ افتتاح بشه :13: امروز 28 ام هست ! ولی خبری تو سایتها نیومده :13:
سلام.قيمتهاي امروز از نقش:
700=1890000
724=2230000
721=2500000
به نظرتون چطوره؟
ارزونتر سراغ داريد؟
كي اين نقش ميخواد 725 رو بياره؟
الماس كه بي انصافه!
اگه بياره و قيمتش 3 تومن باشه درجا ميخرم!
این نوع مدل بندی ها رو مطمئنین درسته؟
البته فکر کنم اینا همه حالت های پیش فرض سایته
اما 2500 هنوز خیلی زیاده
می گم چرا اپل نمایندگی رسمی تو ایران نمی زنه؟
به هر حال محصولاتش اگه از نظر حرفه ای بودن شامل تحریم بشه از هزار و یک راه دیگه اونم به صورت عمده داره وارد می شه
کسی اطلاعات خاصی در این مورد داره؟
چون این نبود سنتر رسمی خیلی داره به ما فشار میاره
البته خب فکر کنم اونا هم همینو می خوان !!!
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
می گم چرا اپل نمایندگی رسمی تو ایران نمی زنه؟
به هر حال محصولاتش اگه از نظر حرفه ای بودن شامل تحریم بشه از هزار و یک راه دیگه اونم به صورت عمده داره وارد می شه
کسی اطلاعات خاصی در این مورد داره؟
چون این نبود سنتر رسمی خیلی داره به ما فشار میاره
البته خب فکر کنم اونا هم همینو می خوان !!!