من خیلی وقته 1 مگ دارم . شبانه با سرور های خوب میشه تا 3.8 گیگ گرفت .
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
من خیلی وقته 1 مگ دارم . شبانه با سرور های خوب میشه تا 3.8 گیگ گرفت .
2مگ هم میدن به خانگی؟
اینترنتی میشه تغییر تعرفه داد؟
سوال منم هست.نقل قول:
سرعت دانلود رایگان رو کسی تست نکرده ؟ (طرحهای جدید کمپین 93)،
من یکی دوبار با استفاده از قسمت پشتیبانی تغییر دادم . اما یه بار هم انجام ندادند . 2 مگ قانونا به خانگی نمیدن .نقل قول:
سرعن دانلود 2مگ چقدره بر حسب کیلوبایت با Idm ؟نقل قول:
رایگان چی ؟ سرعتش تغییر میکنه ؟ شبی چقدر میشه گرفت ؟
ممنون
امروز من پرسیدم ازشون یکیشون میگفت که طرح کمپین نوروز دانلود رایگان نداره - یکی دیگه میگفت فعلا داره اما معلوم نیست سال دیگه داشته باشه یا نه - اگه هم رایگان رو حذف کنن اطلاع زسانی میشه قبلش .
سلام.
من 2 مگ 8 گیگ 31 هزار تومن برا ماهیانه گرفتم.
تو عکسی که براتون میزارم باید بزنه 2 مگ 16 گیگ یا همین 8 گیگ ؟
آخه پولش رو زده 62 تومن.
برا دوستانی که جدیداً تعرفه عوض کردن چجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 200 کیلوباید میگیره (هم روز ، هم شب)نقل قول:
سرعن دانلود 2مگ چقدره بر حسب کیلوبایت با Idm ؟
رایگان چی ؟ سرعتش تغییر میکنه ؟ شبی چقدر میشه گرفت ؟
ممنون
برا 2مگ چیزی نخواستن بیاری؟ نامه ای ؟ معرفی نامه ای یا ... ؟نقل قول:
سرعت دانلود رایگان من شده 12 کیلوبایت !!
در صورتی که شب ها به ندرت دانلود میکنم .. افتضاحعه
سلام.نقل قول:
یکی از دوستان لطف میکنه نگاه کنه ببینه حجم تعرفش رو برا 2 ماه زده یا ماهیانه ؟
درسته - حجمش یرای یک ماه است که دو ماه میشه 16 گیگ -نقل قول:
مثلا مواردزیر :
512 هر ماه 4 گیگ :
512 هر ماه 2 گیگ :
یه مگ ماهی 4 گیگ :
256 ماهی 6 گیگ :
قیمتها مال دوره است یعنی هر دوماه یکبار
احساس می کنم مخابرات ترافیک مصرفی روزانه رو 20 درصد بالاتر محاسبه می کنه!!! یعنی فرضآ اگه یه فایل 20 مگی رو دانلود کنیم تقریبآ 25 مگ محاسبه و ثبت میشه که اصلآ قابل توجیه نیست! (بدون محاسبه دیتای ارسال شده)
من خودم چندین بار تست کردم و تقریبآ مطمعن شدم ممنون میشم دوستان هم یه تستی بزنند و نتیجه رو بگن.
روش تست:
1_ یک بار مودم رو خاموش و روشن کنید تا سیستم محاسبه مخابرات رکورد جدیدی رو ثبت کنه.
2_بدون اینکه هیچ استفاده ای از اینترنت داشته باشید (مثلآ پیجی رو باز کنید و ...) دانلود منیجر رو باز کنید و یه فایل مثلآ 20 مگابایتی رو دانلود کنید یا فرضآ 20 مگ از فایلی حجیم تر رو دانلود کنید.
3_پس از اتمام دانلود مجدد مودم رو یک بار خاموش و روشن کنید تا رکورد جدید بسته و در گزارش ریزمصرف مخابرات ثبت بشه.
4_ 5 دقیقه صبر کنید و سایت گزارش مصرف رو باز کنید و به قسمت ریزمصرف برید و یه گزارش روزانه تا تاریخ فعلی رو از سیستم بگیرید. با توجه به تاریخ و ساعت اخرین ریزمصرف رو پیدا کنید و چک کنید که در ستون دریافتی حجم ثبت شده چه تفاوتی با حجم دانلود شده داره.
5_ نتیجه رو اینجا گزارش بدید!
من تست کردم - به نظرم درست حساب میکنه - با 10 مگ من امتحان کردم . تو ریز کارکرد هم 10 مگ رکورد انداخته - عکس زیر رکورد شماره 0 :نقل قول:
دوستان دیگه هم حتما تست کنن تا به یه نتیجه ای برسیم . البته حتما بدون واسطه تست کنید . :n06:. .
برا من 12 مگ کم کرد ...
منم چندبار تست کردم و هر سری 20 درصد اضافه محاسبه کرد!نقل قول:
نوع و حجم تعرفه تون رو هم بیان کنید چون ممکنه این ترفند کاهش حجم تنها روی مشترکین طرح های کمپین اجرا شده باشه!!!
من خودم 256 کمپین با 8 گیگ ترافیک ماهیانه دارم.(دو ماه 16 گیگ)
تعرفه منم تو همین عکس پست 3013 بود:
از من 256 ماهی 6 گیگ - تعرفه مال حدودا 3 سال پیشه - مربوط به سال 90 است . (البته متعلق به دوستمه که گاهی اوقات اشتراکی استفاده میکنیم )
آقا مسعود شما روز 27 اسفند عوض کردید تعرفه نامحدود خودتونو ؟نقل قول:
من 28 اسفند رفتم گفتن نمیشه باید دوباره درخواست بدی !
یه زمان 512 ماهی 12 گیگ داشتم ، چه دورانی بود ...نقل قول:
از من 256 ماهی 6 گیگ - تعرفه مال حدودا 3 سال پیشه - مربوط به سال 90 است . (البته متعلق به دوستمه که گاهی اوقات اشتراکی استفاده میکنیم )
آره ، زودی عوضش کرد ...نقل قول:
آقا مسعود شما روز 27 اسفند عوض کردید تعرفه نامحدود خودتونو ؟
من 28 اسفند رفتم گفتن نمیشه باید دوباره درخواست بدی !
دوستان از ساعت 1 جدید تا 7 دانلود رایگانه؟
این سایته که ریزکارکرد اینا میزنه ادرسش چیه؟
آره از 1 تا 7 جدید. آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی تونست به پنل مدیریت دسترسی پیدا کنه؟
از طرحهای کمپین نوروز کسی نگرفته ؟
من امروز 2 مگ 5 گیگ خریدم..گفتن از فردا قابل استفادس..نقل قول:
سرویس قبلیم 256 بود ..یه کپی کارت ملی بردم یه فرم دو برگی که حاوی یه قرار داد یکساله بود امضا کردم و گفتند از فردا تغییرات اعمال میشه.
یه مودم بیسیم 4 پورت هم بم دادند
سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم افتضاح شده با اینکه محدود هستم و فقط سرعت داخلی شبیه قبله که به کار نمیاد
این ماه تموم بشه باید برم سراغ یه آی اس پی درست حسابی
یه چیز جالب هم پیش اومده و اونم اینه که تا وقتی چیز پی ان وصل نباشه نمیتوانم تو اینترنت بگردم:n02:
امروز صبح زنگ زدم 2020 میگم من تغییر تعرفه دادم اما سرعتم همون سرعت قبلیه یعنی با 120 دانلود میکنم گفت تا یک ساعت دیگه درست میشه..یک ساعت بعد امتحان کردم میبنیم هیچ سایتی رو باز نمیکنه و هر سایتی رو میخوام باز کنم پنل کاربری رو باز میکنه..باز زنگ زدم 2020 یه خانمی جواب داد و گفت حجمت تموم شده! گفتم من دیروز تغییر سرویس دادم چجوری حجمم تموم شد ؟ تو پنل کاربری که زده حجمم دست نخوردس! بعد از اینکه کلی پشت خط موندم گفت تا پایان وقت اداری درست میشه! باز الان زنگ زدم گفت به علت تغییر سرویس سیستم شما دچار مشکل شده و دیگه میره واس شنبه! خلاصه پیگیری ما کارو بدتر کرد و کلا نت قطع شد
الانم با یوزر پسورد مغازم اومدم نت
نقل قول:
با یوزر و پسوردای شماره های دیگه هم میشه به نت وصل شد ؟
اره به شرطی که هر دو از یه ای اس پی باشننقل قول:
فقط مودم کانفیگ باید کرد ؟ یا کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ نباید مودم یوزر پسوردی که میخوایم باهاش وصل بشیم خاموش باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
اره باید مودم رو کانفیگ مجدد کنی ..
مورد دوم رو نمیدونم چون من فقط خودم از اون یوزر ها استفاده میکنم.
به طور مثال اگه شما هم برای محل کارت نت میخوای هم خونه.. میتونی برای محل کارت سرویس بالا بگیری و برای خونه سرویس 64 و بعد از سرویس بالا در هر دو جا استفاده کنی
سایت گزارش کارکرد دیروز حدودآ 1 گیگ ترافیک ارسالی (آپلود) برام ثبت کرده!!
با اینکه هم روی سیستم و هم روی تبلت نرم افزارهای گزارش گیری دارم ابدآ چنین مصرفی رو ثبت نکردن.
شما هم چک کنید ببینید از دیروز تا الان ترافیک مشکوکی براتون ثبت نشده؟!
برا من اینجوری نشده ...
فقط من یه مشکلی که دارم اینه که چون از نامحدود رفتم به محدود هر چی که مصرف کرده بودم رو بعد از تغییر تعرفه زده به حساب اینترنت عادی ، الان قبضم 200 هزارتومن اومده ...
مال منم اپلود زیاد حساب کرده !! : :n13::n13:
احتمالآ شما هم مثل من از نرم افزارهای پیام رسان (وایبر، لاین، ویچت و ...) استفاده می کنی. چیزی که من متوجه شدم اینه که ده دقیقه استفاده از مسنجر LINE ده مگابایت ترافیک ارسالی برام ثبت می کنه!!! در حالی که طبق گزارشی که اندروید بهم میده این برنامه کمتر از 100 کیلوبایت دیتای ارسالی داشته!نقل قول:
نمیدونم شاید اینم ترفند جدید مخابرات برای جبران درامدهای از دست رفته به خاطر شیوع نرم افزارهای پیام رسانه!!!!!!!!!
اوضاع دانلود شبانه داغونه
شما تعرفتون چیه ؟نقل قول:
اسفاده از واسطه ها هم باعث مصرف بیشتر حجم میشه . .