دوستان آیا سورن دوگانه سوز پایه تولید میشه!!؟قیمت الان چنده!!؟
Printable View
دوستان آیا سورن دوگانه سوز پایه تولید میشه!!؟قیمت الان چنده!!؟
چون تولید نشده و فکر کنم در آینده هم تولید نخواهد شد درنتیجه قیمت سورن پایه گازسوز هم مشخص نیست.نقل قول:
سلام
دوستان به نظرتون بالانس درجا بهتره يا بالانسي كه چرخو در ميارن؟
بالانس درجا یا بعبارتی بالانس روکار به علت اینکه چرخ ، مجموعه دیسک ترمز ، پلوس و بلبرینگ همه درگیر هستند و بالانس میشن بسیار بهتر هست
سلام دوستان این سیمی که عکسشو گذاشتم متعلق به چی هست و باید به کجا وصلش کنم هرجارو گشتم نتوستم ییدا کنم . خدا لعنت کنه این نمایندگیرو کندتش جا نزده آویزون بود.
سنسور و چراغهای دنده عقب کار نمیکنه بنظرم مال همینه لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سمند پایه گاز سوز خریدیم ولی میخواهیم فقط بنزین بزنیم و نصف باک گاز هم نگه داریم واسه مواقع لزوم ولی هر بار که روشن میشه خودکار با گاز کار میکنه حالا چطور میشه با بنزین روشن کنیم ؟؟ راحتتر بگم اینکه می خوام بنزین به عنوان سوخت اصلی باشه ولی باک گاز هم خالی نزارم ( به دوستان که میخوان کمک کن بگم سمند مولتی پلکسه)
قبل از اینکه استارت بزنید دکمه cng را فشار بدیدنقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟
سلام بچه ها شما وقتی تو سمند مالتی پلکس دنده عقب میگیری تو نمایشگر چه چیزی ظاهر میشه؟
آیا این تصویر میاد؟
سلام بچه ها شما وقتی تو سمند مالتی پلکس دنده عقب میگیری تو نمایشگر چه چیزی ظاهر میشه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا این تصویر میاد؟
سلام دوستان.میخواستم ببینم واسه دوگانه ef7 شمع چه مارکی خوبه ؟و حول حوش قیمتش چنده؟بعدم اگه امکان داره یه تعمیرگاه منصف کار بلد تو شیراز معرفی کنید بهم تو پ.خ که برم اونجا تعویض کنم.چون اگه محتاجم بشم ماشینمو نمیبرم نمایندگی.ممنون
دقیقه تو همین منطقه ای هست که عکس گذاشتی!شما همون منطقه روی پوسته گریبکس رو نکا کن میبینی سوکتشو!دقیقا جلو تر از همین سینی زیر فیلتر هوا هست.نقل قول:
بهترین شمع همون مال خودشه بوش و یا نور با کد fr8deنقل قول:
من هر نمایندگی ایساکویی رفتم داشتن.
گپ هم همون گپی که شمع فابریک داره بزنید،بزا گازسوز هفت و نیمه
پیشنهاد میکنم خودتون اقدام به تعویض کنید کار راحتی هست.ولی هر جا بردین هم مشکلی نداره و کار سختی نیست.فقط گپ رعایت بشه و شمع هم خیلی سفت نشه که دفعه بعد نشه بازش کرد
من دوباره که وقتی ماشین رو خاموش میکنم و کلید در میارم ضبط خاموش نمیشه
سر باطری رو در آوردم و گذاشتم درست شد ولی همچنان وقتی ماشین رو خاموش میکنم روی صفحه کیلومتر اون صفحه trip کم رنگ روشن میمونه بنظرتون اشکال داره ؟
سوال دومم که هنوز به جواب نرسیدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم اما ساعت رو داشبورد تنظیم نمیشه؟ چیکار کنم؟
سوال سوم چرا وقتی ماشین خاموشه بعضی وقتها رادیو ریست میشه و از اول آ]نگ شروع میکنه به خوندن بعضی وقتها ادامه آهنگ رو میخونه؟
من دوباره که وقتی ماشین رو خاموش میکنم و کلید در میارم ضبط خاموش نمیشه
سر باطری رو در آوردم و گذاشتم درست شد ولی همچنان وقتی ماشین رو خاموش میکنم روی صفحه کیلومتر اون صفحه trip کم رنگ روشن میمونه بنظرتون اشکال داره ؟
سوال دومم که هنوز به جواب نرسیدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم اما ساعت رو داشبورد تنظیم نمیشه؟ چیکار کنم؟
سوال سوم چرا وقتی ماشین خاموشه بعضی وقتها رادیو ریست میشه و از اول آ]نگ شروع میکنه به خوندن بعضی وقتها ادامه آهنگ رو میخونه؟
اون صفحه نمایش کلا روشن میمونه . فقط کم رنگ میشه موقع بسته بودن سوییچ .مشکلی ندارهنقل قول:
این مورد نمیدونم از کسی که سورن داره میپرسم بتون اطلاع میدم
این مورد بستگی به ضبط ماشین داره .ربطی به ماشین نداره
تشکر درست شد همونطور که گفتن زیر فیلترهوا بود فقط چون تاریک بود سخت دیده میشه.نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم. راستش سوالاتم زیاده اما کم کم میگم. با ماشینم مشکل زیاددارم. :(
وقتی پدال گازو فشار میدم خب سرعت زیاد میشه اما وقتی پدالو بالا میارم یهو ماشین شتاب میگیره و سرعش بیشتر میشه. ( توی سرعتهای بالا)
میخواستم بدونم مشکل چیه؟
ما سمند رو مهر 93 تحویل گرفتیم ولی واسه ما هیچی نمیاد !! :n03: چطوری این قابلیتش رو فعال کردین ؟؟؟نقل قول:
دوستان شمع چی بذارم برای دوگانه سوز؟
خودمم میتونم عوض کنم دیگه؟ یعنی کار خاصی که نداره؟ آچارش رو دارم
ماشین ۴۳۰۰۰ تا کارکده
اگه فابریکی میخوای فقط همون کدfr8de
بوش هندی و نورش موجوده همه جا
برای باز گردن کویل ها بوکس هشت لاازمه.
قیمتش چنده حدودا؟ شما چه شمعی توصیه میکنین؟نقل قول:
منم برج 3 امسال گرفتم همچين موردي فعال نيستنقل قول:
سمندlxef7 مالتي پلكس
سورن ها این قابلیت را دارندنقل قول:
من زیاد به ماشین وارد نیستم ولی به نظر من از قصد فعال نمکنن تا مثلا آپشن بشه واسه سورن فک نمیکنم اصل سیستم مولتی پلکس توی دوتا ماشین فرق داشته باشهنقل قول:
راستش ماشین من هم اینطوری نیست این را از یه ماشین دیگه گذاشتم.نقل قول:
دوست عزیز من هم با نظر شما موافقم به احتمال زیاد مالتی پلکس سورن با سمند های جدید فرقی نداره و فقط تو نرم افزارش رو بعضی ها فعال میکنن و بعضی ها فعال نیست حالا اگه دوستان دیگه هم که مالتی دارن و اطلاعات بیشتری دارن لطفا راهنمایی کنن.:n11:
مرسی ولی باز دفعه بعد با چراغ CNG روشن میشه و گاز میسوزونه :n28: نمیشه کاری کرد که کلا بیخیال این گاز شه !!!!؟؟؟نقل قول:
خب برادر جان اسمش روشه که : "پایه گازسوز"نقل قول:
من فک کردم مث بقیه گاز سوزاست میشه با یه دکمه بیخیال گازشه :n03: اصن بزا اینقد گاز یسوزونه تا موتورش درآد :n02:نقل قول:
من وسط راه با بنزین بودم یه دوبار ماشین مثل اینکه خاموش بشه و روشن بشه رفت رو CNG بعد رو CNG که میرم دوباره یهو خاموش و روشن میشه؟چراغ آچار و ABS روشن میشه نمیدونم چشه؟
بنظرتون زنگ بزنم به امداد خودرو یا تا یه تعمیرگاه ببرم؟
من وسط راه با بنزین بودم یه دوبار ماشین مثل اینکه خاموش بشه و روشن بشه رفت رو CNG بعد رو CNG که میرم دوباره یهو خاموش و روشن میشه؟چراغ آچار و ABS روشن میشه نمیدونم چشه؟
بنظرتون زنگ بزنم به امداد خودرو یا تا یه تعمیرگاه ببرم؟
درودنقل قول:
من چون گازسوز نیستم نمیدونم مشکلت چیه، شرمنده
ولی اگر کارت طلائی داری چرا امداد نمیزنی
به نظرم این طوری خیلی بهتره
اون طوری اگه باهاش راه بری شاید دبه کنن بگن به گارانتی ماشین آسیب زدی و داستان بشه
اگه می تونی با 096440 تماس بگیری خیلی بهتره
سلام دوستان و کارشناسان عزیز
ماشین من دو تا ایراد داره که در ادامه میگم، لطفا راهنمایی کنید:
1- روغن ریزی از گیربکس که با دو بار تعویض کاسه نمد توسط نمایندگی هنوز برطرف نشده (البته نشتی روغن بسیار کمه به شکلی که فقط با دست کشیدن رو پیچ گیربکس دستم روغنی میشه)
2- ماشین عملکرد ثابتی نداره، بعضی وقتا خیلی پرشتاب و کم صدا و بعضی وقتا صدای ماشین خیلی زیاد میشه و شتاب کمتر میشه به شکلی که میترسی دور موتور رو از 3000 بالاتر ببری.
ممنون.
درود
ساده ترین روش روشن نشدن و خراب شدن سمند چیه؟ یه روش سریع بگید لطفا
یکی میذاره هی جلو خونه ما پنچر کردیم باز میذاره! :n04:
سلام
1. وقتی پدال گازو فشار میدم خب سرعت زیاد میشه اما وقتی پدالو بالا میارم یهو ماشین شتاب میگیره و سرعش بیشتر میشه. ( توی سرعتهای بالا)
میخواستم بدونم مشکل چیه؟
2. امروز نمایشگر سرعت ماشینم نوسان داشت و فلاشر هر چند دقیقه روشن میشد بعد یه مدت دوباره خاموش میشد. تا اینکه عقربه کامل خوابید و گاهی یه نوسان کوچیک داره . علت چیه؟ مشکل جدیه؟
من کارشناسی نیستم و این نظر هم که میدم شاید تخصصی نباشه ولی مشکلی که واسه خودم پیش اومده و حلش کردم سمندهای قدیمی سرعت رو از خروجی گیربکس میگرفتن ولی این جدیدا از ABS و بر داشتن این قعطه و بردنش به قسمت دیگه حفره ای رو در گیربکس خالی میزاره که مهندسان فهیم ایرانخودرو با یه کور کون پلاستیکی اونو بستن !!! که توی دور موتور و حرکت و فشار مقداری روغن میده واسه درست شدنش هم میتونی یه سرعت سنج بخری بزاری جای این کور کن من از یه تعمیرکار یه دسته دومش رو خریدم 5000 تومن بستم جاش وحل شد حواست باشه فقط 1.9 لیتر وازکازین دارن این گیربکس ها دیر اقدام نکنی دوست مننقل قول:
در مورد ثابت نبودن اگه ماشینت صفر خریدی تا حدی اشکال نداره برطرف میشه ولی اگه زیاده ببر نمایندگی حتماً
خیلی ممنون دوست عزیز
بله حق با شماست این جدیدا سنسور کیلومتر ندارن و اطلاعات رو از ABS میگیرن ولی فکر نمی کردم که مشکل روغن ریزی به خاطر این مورد باشه .
ماشین تا حالا 4000 تا کار کرده اون اوایل تو دور موتور 3000 سردنده و بعضی قطعات پلاستیکی صدای ویز ویز میداد، حدس زدم که از واسکازین میتونه باشه، بردم واسکازین رو عوض کردم الان مشکل صدا تقریبا برطرف شده
ولی زمانیکه ماشین رو روشن می کنم (مخصوصا تو هوای سرد) دنده 2 خیلی بد جا میره ولی وقتی ماشین گرم میشه مساله برطرف میشه.
سلام
بهترین راه برای گرم کردن موتور ماشین توی این روزهایی که داریم رو به سردی میریم چیه؟ ماشین من پایه گازسوزه. آیا بهتر نیست موتور روی بنزین گرم بشه؟ من توی هفته اخیر ماشین رو روی بنزین روشن میکنم و دو سه کیلومتری هم باهاش رانندگی میکنم بعدا میرم روی CNG. چون احساس میکنم وقتی موتور سرد باشه گاز میتونه یه مقدار خشکتر کنه فعالیت ماشین رو و مضر باشه. اینطور نیست؟
سلامنقل قول:
من همین مشکل رو داشتم و روغن ریزی داشت که از کیلومتر بود... و بردم نمایندگی یه واشر گذاشت و با چسب دوقلو چسبندش ... دیگه خوب شد
با سلام خدمت دوستان
آقا ما تا یه چند روز دیگه اگه خدا بخواد ماشینمون میاد/
ماشین ما EF7 مالتی پلکس هستش/
میخواستم بدونم ماشین خوبی هست نگه داریمش/چون خیلی ازش بد میگن
تا حالا خیلیا بهم گفتن تا اومد ببرش دم بنگاه بجاش یه پارس مدل 90,91 بر دار/
حالا میخواستم نظرات شما دوستان رو بدونم؟
سلام دوست عزیز مبارک باشه چرش واستون بچرخهنقل قول:
موتور EF7 متاسفانه تو ذهن مردم به دلیل روغن ریزی های سال 90 و 91 به بخاطر تحریم ها از هند قطعه وارد کردن خیلی بد جا افتاده ولی مدل های 93 این مشکلات کاملا برطرف شده فقط مشکل روغن گیربکسه که بالاتر گفتم چطور حلش کنید تو این دوره ماشین های ایرانی همه مشکل دارن فقط خاص این موتور نیس من که پیشنهاد میکنم نگهش دارین چون واقعا نرم و کم مصرفه و شتاب و سرعت خوبی هم داره که میتونی فیلم درگ هاشو از سایت آپارات دانلود کنی 206 پارس و ال 90 رو میگیره اگه هم پایه گازسوز هست که بهتر ماشین صفر که زیر پایه خودت آب بندی بشه یه چیز دگه اس
اگه هم تمایل به تبدیل دارید حداقل با ماشینی عوض کنید که موتور TU5 داره موتورهای XU7 و XUM واقعا جلو این موتور حرفی واسه گفتن ندارن اگه توان خرید پارس با موتور TU5 رو ندارید من SLX رو پیشنهاد میدم یا حداقل کاش رانا صفر میخریدین هرچند رانا هم مشکلات خاص خودشو داره