با معدل چند ؟ کدوم شهری ؟چه رشته ای ؟نقل قول:
Printable View
با معدل چند ؟ کدوم شهری ؟چه رشته ای ؟نقل قول:
نمیشه گفت دوست عزیز بستگی به تعداد نفرات ،ظرفیت و معدل داوطلبانی داره که تو این رشته تو اون مرکز ثبت نام کردن .باید منتظر باشین که نتایج بیادنقل قول:
از لحاظ معدل میخوام بدونم در چه حد هست برا قبولی در کل :) ممنون میشمنقل قول:
فکر کنم خوب باشه جای امیدواری داره قبول بشینقل قول:
مال ما رو زدن 27 تا 31 شهریورنقل قول:
نتایج کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه جامع رو هم مثل آزاد و سراسری زود میدادن تکلیفمون مشخص میشد واقعا.. آزاد رو که فردا میدن..
ترم چند می رید؟ کلاسها اول مهر شروع میشه دیگه؟نقل قول:
فعلا برای ما درخواست مهمانی زدن از تاریخ ۹۲/۰۶/۲۰ الی ۹۲/۰۶/۲۶
این سجاد هم که برای ما وارد نمیشه/برای برادرم هم وارد نمیشه!/قبلا وارد می شد!
یوزر:کد ملی
پسورد:شماره شناسنامه کدملی
کدملی و شماره شناسنامه هم یکی هست
توی دوره کارشناسی چند بار میشه مهمان شد ؟!
ترم سوم. از اول مهر کلاس ها شروع میشه ولی تا حذف و اضافه کسی سر کلاس نمیره : دینقل قول:
سامانه سجاد برای من مشکلی نداره پسورد رو بار اول که وارد بشین باید تغییر بدید. اگه قبلا وارد شدین پس احتمالا رمزتون دیگه کد ملی و شماره شناسنامه نیست
مطمئنید دفعه اول می خواد که تغییر داد؟!باید برم دانشگاه پسوردش را بگیرم!
نمیشه مثل دانشگاه ازاد مقداری از واحد ها را در یک دانشگاه گرفت و مقدار دیگه اش را در دانشگاه دیگه ای؟!
دو ترم را میشه پشت سر هم مهمانی گرفت؟!
دكتر عبدالرسول پورعباس با بيان اين مطلب اظهار داشت: اعلام نتايج دورههاي كارداني، كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه جامع علمي كاربردي براساس برنامه تعيين شده در دهه سوم شهريور ماه اعلام ميشود. وي گفت: تمامي داوطلبان ميتوانند از 27 تا 30 شهريور ماه نسبت به ثبتنام خود اقدام كنند و اول مهر ماه كلاسها به طور رسمي كار خود را آغاز ميكنند
آره بار اول به صفحه تغییر پسورد ریدایرکت میشه. مهمان هم فکر کنم برای کاردانی یه ترم و برای کارشناسی دو ترم رو میشه گرفت جزییاتش رو اطلاع ندارمنقل قول:
نیمه متمرکزها رو اعلام کردن، امیدوارم متمرکزها رو هم (کارشناسی ناپیوسته) تا فردا اعلام بشه..نقل قول:
سلام
دوستان هنوز نگفتند که چه زمانی اسامی کسانی که همین چند روز پیش ثبت نام کردند را اطلاع میدهند
ممنون
دوستان من تو سایت سازمان سنجش این لینک رو دیدم، مگه نتایج پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون رو اعلام کردن؟! پس این لینک چیه؟ من که حسابی گیج شدم..
تو سایت که مشخصات خودم رو میزنم میگه همچین داوطلبی وجود ندارد :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی لینک موس را نگه دارید تاریخش را زده برای برج3 که مربوط به کنکور قبلی هست احتمالانقل قول:
بله درسته.. مثل اینکه این نتایج مربوط به آزمونیه که اردیبهشت ماه برگزار شده.. اینی که بنده شرکت کردم بدون آزمون بوده و هنوز نتایجش رو اعلام نکردن.. ممنون از شما.نقل قول:
دوستان اینکه سقف انتخاب واحد در ترم های دانشگاه جامع 15 واحده صحت داره؟! این قانون کلیه یا در بعضی از دانشگاه ها اجرا میشه؟ با توجه به اینکه درصد بالایی از دانشجویان این دانشگاه شاغلین هستن عرض میکنم.. و اینکه شنیدم بعضی از موسسات هستن که خودشون برای دانشجو انتخاب واحد میکنن! قدیما دوره های پودمانی که کاردانی بودن اینجوری بود.. یکی توی پذیرش کارشناسی پیوسته قبول شده، این موارد در موردش صدق میکنه؟
در ضمن شهریه دانشگاه جامع چقدر از دانشگاه آزاد کمتره؟ مثلا برای رشته های مهندسی..
یه سری رشته ها هستن که من فقط توی دانشگاه جامع دیدم، مثل مهندسی IT - طراحی صفخات وب.. با کارشناسی در این رشته میشه توی کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرد؟
در کل اعتبار دانشگاه های جامع به چه صورته؟ مثلا یکی جامع تو یه شهر بزرگ مثل تبریز قبول بشه و آزاد توی شهرهای کوچیک اطراف، جامع به آزاد برتری داره؟
ممنون میشم جواب این سوالات رو از زبان خود دانشجوهای دانشگاه های علمی کاربردی بشنوم..
عذر میخوام، پست رو مدیران حذف کنن لطفا
خیر مگر برای پودمانی های اینجوری بوده باشه که دیگه ترمی پودمانی برداشته شده و همه یکی شدهنقل قول:
حدود 2/3 کمتر میشه/آزاد حدودا ترمی 1200 به بالا ولی علمی کاربردی حدود 400 500
برای ارشد باید 3سال سابقه کار مرتبط داشته باشید و رشته های ارشد هم باید ببینی چه رشته هایی دارند/دفترچه ارشد دوره گذشته را سرچ بزنید دانلود کنید
سلام....
دوستان نتیجهی این ثبت نامی که چند هفتهی پیش انجام دادیم برا ترمی کی میاد؟
همین روزها میاد دیگهنقل قول:
احتمالا تا 27 ام که انتخاب واحده
الان خواستم وارد سامانه سجاد بشم دیدم رمز تغییر کرده و پیغام زدن که اگه تا فردا شهریه رو به حساب نریزین و فیش رو به امور مالی تحویل ندین اجازه انتخاب واحد ندارین :n04: فکر این رو نکردن دانشجویی که از شهر دیگه میاد این دانشگاه باید چیکار کنه ؟! :44: حالا باز پرداخت آنلاین داشت میشد یه کاریش کرد...
بچه های کاردانی فنی نتیجه ها اومد
من تهران قبول شدم
:n07:
سلام! یکی از دوستان صمیمی من توی دانشگاه آزاد و جامع با هم قبول شده.. آزاد نرم افزار و جامع مهندسی IT - طراحی صفحات وب.. بین ثبت نام این دو مونده، من چون اطلاع دقیق و مستندی در مورد دانشگاه های جامع ندارم نتونستم راهنماییش کنم.. متاسفانه انتقادهای زیادی در مورد ضعف علمی و امکانات و اعتبار مدارک دانشگاه جامع شنیدم.. اینکه اساتید خوبی توی این دانشگاه تدریس نمیکنن، سیستم آموزشی این دانشگاه بی قانونی و هرج و مرج زیادی و..
دانشگاه جامعی که قبول شده، مخابرات تبریز هستش که شنیدم اساتیدش کارمندان خود شرکت مخابرات هستن، طبقه زیرزمینش رو تالار عروسی کردن و اجاره دادن!! حداقل دانشگاه آزاد این چیزا رو نداشت..
راستش من بهش گفتم ریسک نکنه و بره آزاد ثبت نام کنه..
نظر شما چیه؟
//
نگرانی بیشتر این رفیق ما البته در مورد اعتبار مدرکش هست، چون برای ارشد میخواد بره خارج از ایران ادامه بده و نگرانه که موقع پذیرش از دانشگاه های خارج از ایران با مشکل مواجه بشه.. اینکه رشته ای که دانشگاه جامع میخونه برخی مباحث استاندارد و اصلی رشته IT رو نداشته باشه و مجبور بشه مثلا 2 یا 4 سال دیگه برای جبران ضعف مدرک لیسانس، از اول بخونه.. این موارد رو خودم دیدم که میگم..
از نظر اعتبار مدرک علمی کاربردی مشکلی نداره و خوبیش هم اینه که معمولا کلاس هاش نسبت به دانشگاه های دیگه فشرده تره و اکثر روزهای هفته رو دیگه کلاس ندارین. ولی در کل دانشگاه آزاد خیلی بهتر از علمی کاربردیه.نقل قول:
دوستان نتایج کارشناسی علمی کاربردی اعلام نشد ؟ کسی میدونه کی ؟
اخه من آزمون اردیبهشت قبول شدم ولی دوباره شرکت کردم تغییر رشته دادم تا 27 ام وقت ثبت نام دارم .
از اینجا رونده از اونجا مونده نشم
سلام جدیدا شنیدم که کسانی که کاردانی پودمانی میخونن نمیتونن برای ادامه تحصیل( کارشناسی ناپیوسته) در دانشگاه سراسری شرکت کنن صحت داره خواهشا کسی که مطمئنه بهم بگه این طور نیست
من هم کاردانی ترمی 2ساله تو علمی کاربردی خوندم مدرکش هم گرفتم واقعا پشیمونم الان چون هیچی یاد ندادن که یاد بگیرم همینطوری عمرمو سابیدم به الک! درسته که مدرکش معتبره ولی بدرد کسی که میخواد واقعا به هدف برسه نمیخوره.نقل قول:
من اصلا علمی کاربردی رو پیشنهاد نمیکنم حتی 1 صدم درصد ! الان قصد تحصیل در کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد دارم و من هم قصد اپلای کردن دارم برای ارشد.
موفق باشید:n16:
من دو ترم دیگه کاردانیم تموم میشه ولی من پودمانی خوندم و داشتم خودمو برای کارشناسیه ناپیوسته سرسرای آماده میکردم که توی چند تا سایت دیدم از مدرک کاردانی علمی کاربردی نمیشه کارشناسی سراسری ادامه تحصیل داد برای شما هم این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟نقل قول:
نه شما کارشناسی ناپیوسته اگه میخواید ادامه تحصیل بدید مشکلی وجود نداره هم میتونی آزاد و هم سراسری شرکت و ادامه تحصیل بدید.نقل قول:
کارشناسی پیوسته و ناپیوسته خیلی فرق دارن. یکم سرچ کنی میفهمید/
بله من چون کاردانی دارم ناپیوسته باید کارشناسی ناپیوسته بخونم اگه بخوام پیوسته بخونم که دیگه هیچی یعنی سه سال الکی درس خوندم اونم توی علمی کاربردی:n26:
سلام دوستان . حدودا یک ماه پیش برای پذیرش کارشناسی ثبت نام کردم . کی جوابش میاد ؟
هنوز نتایجش رو روی سایت سازمان سنجش نذاشتن، دیروز کاردانی رو اعلام کردن.. فکر میکنم امروز یا نهایتا فردا کارشناسی ناپیوسته رو هم میذارن رو سایت..نقل قول:
سلام
دوستان این ثبت نام کاردانی که چند روز پیش ثبت نام کردیم آیا نتایج را گذاشتن ؟ چون تو سایتش مثل اینکه اسامی مهر ماه را گذاشتن و یا این فرق میکنه ؟
این را نوشته اعلام نتیجه دوره کاردانی فناوری و دوره کاردانی حرفهای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی مهرماه سال ۱۳۹۲
همینه دوست عزیز.. کارشناسی ناپیوسته ش رو هم امروز زدن رو سایت.نقل قول:
الان ديدم ... دوستان قبول شدم .
كي بايد بريم ثبت نام ؟ كي ميزنن ؟
امکان مهمان شدن در دانشگاه دیگر در همان شهر هست؟ درصورتی که همان درسها توی دانشگاه خودت ارائه شده!
امکانش هست تعدادی درس را در دانشگاه خودت تعدادی دیگه ای را دانشگاه دیگه ای مهمان شده؟! در هر دو دانشگاه باید شهریه ثابت کامل پرداخت بشه؟!
دوستان من شاید نرسم تو تاریخ اعلام شده برای ثبت نام برم دانشگاهی که قبول شدم چون تو شهر دیگه ای هست اگه دیرتر شد مشکلی نداره؟
اگه سامانه سجاد را ببندن ثبت نام ممکنه سخت بشه!یا شاید نشه ثبت نام کرده دیگه!نقل قول:
سلام
میشه لطفا بگید قضیه سامانه سجاد چی هست؟
تقریبا یک سال و نیم پیش که کاردانی رو تموم کردم توو سایت خود مرکزی که می رفتیم انتخاب واحد می کردیم.اما الان مثل اینکه اینطوری نیست.
یعنی هر چی اون سامانه قرار بده مجبوریم انتخاب کنیم؟