آدرس زیر هم شاید کمی شما را در زمینه اطلاعات این بازی کمک کنه :
سایت خود شرکته در مورد pes2010کد:http://www.konami.com/games/pes2010
Printable View
آدرس زیر هم شاید کمی شما را در زمینه اطلاعات این بازی کمک کنه :
سایت خود شرکته در مورد pes2010کد:http://www.konami.com/games/pes2010
منظور از ریپ شده اینه که حجمش با فشرده کردن کم شده یا اینکه ازش زدن؟نقل قول:
بفرمایین این نسخه rip شده تورنت با حجم 120 مگابایت سرعتش هم خیلی خوبه خداییش من این رو دانلود کردم بازی کنم یه توضیحی هم بنده میدم
بچه ها میدونم جاش نیست
ولی torrent را که دانلود کردم بعدش باید چی کار کنم ؟
ریپ یعنی چیزهای اضافی بازی مثل زیون های اضافی. موسیقی یا صداهای اضافی حتی بعضی از انیمیشنها رو کم میکنن که حجم بازی کنننقل قول:
آقا بعد از 10 ساعت جون کندن بالاخره داریم دان میکنیم. IDM
4 ساعت به من وقت داده. فکر کنم تا سحر طول بکشه. چه حالی بکنیم فردا:8:
خیلی عالیه دستت درد نکنهنقل قول:
شنبه میام پیشت
دم سایت پارس گرم...
رفت برای دانلود دمو....
سلام
من اینجا دوتا screenshot بازی را که خود سایت konami گذاشته میزارم
کد:http://www.konami.com/games/pes2010/screenshots/thumb/01.jpg
برید حال کنیدکد:http://www.konami.com/games/pes2010/screenshots/thumb/02.jpg
تشکر یادتون نره
Description
Pro Evolution Soccer is a video game built on pride, the pride that comes from making the most realistic soccer experience one can have within the world of gaming. Pro Evolution Soccer 2010 does not disappoint and this year, the voices of fans world-wide have been heard. Based in Japan, Winning Eleven Productions has instituted a host of anticipated changes that make PES 2010 the best yet.
In PES 2010 you'll find yourself on the largest stage in digital soccer: The Champions League. Imagine you're in a 1-1 tie in stoppage time against Manchester United. You've broken their defense and are sprinting full throttle into a man to man match of wits and reflexes with Edwin van der Sar... Do you have what it takes to punch it in for the win?
Product Features
Introducing Transcendent Visuals - PES will offer drastic improvements in license content, stadium atmospheres, player likenesses all the way down to the specific moves of the real life players. When you play as Messi, it will be like Messi is playing.
Evolution of Intelligence - PES will draw upon the real life excitement of soccer which relies heavily on intelligent defenses and offensive schemes. The AI is redone and will feature Teamvision 2.0 for a more formidable opponent. It will also help your offense to build attacks or to close down your opponents attacks. Gamers will be able to execute orchestrated attacks and defenses which involve multiple players at the same time.
The Power of Choice - In addition to the UEFA Champions League mode, players will have more choices than ever. They can choose any of the modes including an enhanced Master League mode enabling players to create and manage their team for a longer period of time. In addition there will be multiple cups to play for and an edit mode to further personify your team.
Online Reinvented - A new dedicated section of the PES production team is committed to improving the online side of PES 2010. More downloadable content is also planned. Konami has supported PES 2009 with the release of new licensed teams, transfer updates, etc, and this support will grow for PES 2010. Team and content updates are planned throughout the game’s lifespan. These will make the game even more bespoke to the player’s match day needs.
© Konami Digital Entertainment. KONAMI is a registered trademark of KONAMI CORPORATION. The ratings icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association.
"Playstation", "PLAYSTATION" and the "PS" Family logo are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. The online icon is a trademark of Sony Computer Entertainment America Inc.
اینم یه سری اطلاعات از konami در مورد pes2010
وقت نکردم ترجمه کنم
sorry
بچه ها نسخه ریپ که من گذاشتم fake بود دانلود نکنین ضایع شدم خودم !!!
ایول داری به خدا
ملتو گذاشتی سر کار
مارو باش می خواستیم دانلود کنیم !!!!!!!!!!!!
بچه دمو رو رها کنید بزارین بازی که اومد یک جا حال کنین
persian gun جان من پارت 1 رو دانلود کردم ولی پارت 2 نمیشه دان کرد
کمکم کن
این ارور رو میده :
The file has been removed
ای بابا!نقل قول:
چرا؟!
ارور میده؟!
ویرایش:من دارم پارت آخر رو دانلود میکنم...
الان میرم چک میکنم...
خب بعد از دانلود بازی و چند ساعتی بازی کردن
اول از همه یه سوال داشتم ازتون بازی من در ویندوز سون یه جوری اجرا میشه احساس می کنم افت فریم داره و یه جورایی میلرزه نمی دونم چرا ولی توی xp با رزولوشن 1680 * 1050 بدون مشکل اجرا میشه نمی دونم قضیه از چه قراره اگر می دونید راهنماییم کنید حتی 98 مگ درایور انویدیا هم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا درست نصب نشد ...
ولی واقعا بازی زیبایی شده بعد از مدت ها دقیقا بگم بعد از آخرین PES کارنت یعنی PES6 واقعا به دلم نشست چون واقعا 2008 و 2009 زیاد جالب نبودن ... اما یه چیزیش زیاد جالب نبود اونم دستکش دروازه بان هاست که درسته از 2009 خیلی بهتر شده ولی نمی دونم چرا یه جوریه ... در کل بازی بار فنیش هم خیلی بالا رفته قسمته استراتژی خیلی جالبه
اگر کسی می دونه مشکل ویندوز 7 چه جوری حل میشه بگه
در پایان هم از samank عزیز به خاطر لینکش ممنونم
The file has been removed
میگم به نظرت اون راپیدشار ها بود که گفتی اونا رو انتقال دادی
میشه بقیش رو از اونجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چک کردم سالم بود!
چند بار تو مرورگرت رفرش کن...
vahi جان انگاری سرت کلاه رفته(البته ببخشیدا)نقل قول:
من از همون لینک اولیه دارم دان میکنم.
این هم وضعیت الان من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینک رو بهم بدی
ما که داریم از دانلود آفلاین می گیریمش....
فعلا 2 پارت گرفته و در حال دانلود پارت سومه....
آره میشه بگیری...نقل قول:
ولی قبلش ببین با این لینک هم مشکل داری:
کد:http://s77.eu.rapidbaz.com/premium/401c349c38b2dcc37e0b1ebe475d8756/4ab21fb9/s77.eu./2741542?PES10DEM_by_LOZ.part2.rar
فکر کنم بهترین لینک همون اولیه باشه.چون تا حالا 3-4 نفر ازش دانلود کردن.
کد:http://ftp.4players.de/pub/pc2/pro_evolution_soccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup_4P.exe
آقا منم به شک افتادم؟؟؟!!
چرا کونامی لینک نداده؟؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (15 کاربران و 4 مهمان)
Gam3r, 4039, alex-sina, ali..., alireza fatemi, am, amirpcp30, bax_021, Дttractive ζ, E A G L E, hassan_magic2000, MORTAZA.2FUN, Persian_Gun's, samank
الله اکبر !!
-----------------
میگم دوستان بازی برای PC اومده ؟ برای PS2 چی ؟ اگه نه پس کی میاد ؟
کونامی که خودش خبر رو منتشر کردهنقل قول:
من دارم از لینک رپیدباز دانلود میکنم
ولی مطمئنم که رو سیستمم نمیاد بالا:دی
justin جان راست میگه. من ظهر تو شرکت برای امتحان از این لینک استفاده کردم و 2 مگ دانلود کردم و مطمئن شدم که کار میکنه. بعد وقتی بعد از چند ساعت دوباره از این لینک استفاده کردم به خاطر حجم بسیار زیادی که دانلود میکردن نتونستم استفاده کنم. ولی الان دارم دانلود میکنم و 40 درصد (حدود 350 مگ) دانیدم.:8:نقل قول:
و حالا 1 ساعت 30 دقیقه مونده
بالاخره دانلوده منم به پایان رسید!!
بچه ها کسی تا حالا از دمو باگ دیده؟
بچه ها کسی تا حالا از دمو باگ دیده؟
بلاخره کسی تو مشهد دانلود کرد؟
جان من هرکی دانلود کرد به منم بده ثواب داره جان خودم...
بله. هنوز دارم بازی میکنم تا یک فیدبک خوب بهتون بدم.نقل قول:
پیغام خصوصیتو در ارتباط با اینکه دمو رو بهت بدم چک کن. بزار این بازی تموم بشه بهت میگم کجا و کی!
:31: عجب گرافیکی :18:
ممنون اخوی ...:20:
خوشا به سعادت جای مارم خالی کن....:37:
راستی بازی فقط تو روز یا شبو عصرم داره؟
ما هم از طریق دانلود آفلاین گرفتیمش....
alex-sina شما دانلود کردی؟؟. دانلودش مشکلی نداشت؟؟
منم دارم از اولین لینک استفاده میکنم
تاحالا 154 مگ دان کردم
این قضیه ی دانلود افلاین چیه
راستی این افراد انلاین هم دارن کم میشن
vahi20 خان هم که از دیشب همین جوری توی این تاپیکه همش اسمشون توی افراد انلاین هست
دوست عزیز حالا که دان نکردی من خودم ضایع شدم دان کردم!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ایول داری به خدا
ملتو گذاشتی سر کار
مارو باش می خواستیم دانلود کنیم !!!!!!!!!!!!
نه justin جان. مشکل نداره. تا حالا 855 مگ دانلود کردم. تا 5 دقیقه دیگه تموم میشه:31:نقل قول:
----------------------------------------------------------------
آقا منم دان کردم تموم شد
طبق قولی که داده بودم نظراتمو میگم. منتها یک بدی ای که داشت این بود که وقت دمو 5 دقیقه بود و تا میومدم بر بازی مسلط بشم بازی تموم میشد.
نکات مثبت(+)
- با حرکت بازیکنان لباس ها اون ها هم متناسب با حرکتشون تکون میخورد و خیلی کاملتر از 2009 بود.
- واکنش دروازبان ها خیلی سریعتر و هوشمند تر شده و میشه بهشون اعمتماد زیادی کرد.
- تماشاگرها خیلی خوب بودن طوری که از نظر من حتی از فیفا هم زیبا تر شعار میدادند.
- تیم حریف خیلی با برنامه بازی میکنه.
- اکثر بازیکنان به حرکات مربوط به خودشون که در واقعیت انجام میدن, عمل می کردن و این منو متعجب کرد :18:
- تماشاگران تقریباً 3 بعدی هستن و بسیار زیبا طراحی شدن و همین گرافیک زیبا و حالت اون ها کلی به بازی حس و روح و جان می بخشه.:40:
- دیوار نامرئی در اوت همونطور که گفته میشد برداشته شده.
- هیچ لودینگی برای ورود به بازی وجود نداره. خیلی حال میده وقتی سریع میره توی ورزشگاه و تماشاگرا رو میبینی :40:
- خیلی کمتر پیش میاد که توپ مثل 2009 از بدن یا پای بازیکن رد بشه.
- چمن خیلی خوبتر شده البته یک سری لکه های زرد توش هست که به احتمال زیاد در نسخه ی اصلی بازی برطرف میشه.
- چهره ها فوق العاده عالی طراحی شدن :18: من که باورم نمیشه.
نکات منفی (-)
- نور بعضی مواقع در کنار دروازه ها زیاده و چشم رو میزنه.
- عملکرد بازی کند تر شده و باید با برنامه پیش بری.
- دویدن مسی و بازیکنان پر سرعت همچنان ادامه داره یعنی میتونن راحت با سرعتی که دارن از همه بازیکن ها عبور کنن که مثل نسخه ی قبله و این منو زجر میده :41:
- کفش ها چندین بازیکن دقیقا مثل هم یک رنگ و یک مدل هستن مثلا در بارسلونا کفش ها آلوز, مسی و ابراهیمویچ آبی و یک مدلند.
- بعضی مواقع به قدری توی چهره ی بازیکن ها نور می تابه که صورتشون نورانی میشه.
- قدرت ژاوی 90 | مسی 84 | هانری و ابراهیمویچ 88 و میلیتو 89 :18: این خیلی عجیبه.(اضافه کنم که من از این خط مطمئن نیستم چون مثلا ژاوی در بارسا قدرتش با اسپانیا فرق داره)
- داور خیلی برق میزنه.
- و از همه بدتر مساله Response Time هست.من به قدری از این حالت حالم گرفته شد که ... واقعا آزار دهنده بود و من اصلا نتونستم بعد این همه مدت بازی, باهاش کنار بیام.حتی از 2009 هم ضعیف تره و دیر تر عمل میکنه.
Response Time همون واکنش بازیکن پس از فشرده دکمه ای از دسته هستش که در این نسخه همونطور که گفتم خیلی دیر عمل میشه.
من این نظرات رو بدون هیچ گونه تعصبی گفتم و دید من از بازی بود.در ادامه اگر نکات دیگه ای از بازی دیدم حتماً اعلام میکنم.همچنین چند عکس از لحظات زیبای بازی میگیرم تا حال کنیم :31:
مرسی, مصطفی.