سلامنقل قول:
خیلی ممنون
تک رنگ هست.مشکی قهوه ای
بله فارسی هست
گارانتی سازگار
1330000
core i7 geforce gt540m 2gb memory 4 hdd750 odd dvdrw
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
تک رنگ هست.مشکی قهوه ای
بله فارسی هست
گارانتی سازگار
1330000
core i7 geforce gt540m 2gb memory 4 hdd750 odd dvdrw
سلام
من الان بازی pes2012 را نصب کردم.این ارور را میده.
your video card does not meet the required specificaions(gpu:vram 128mb)
سلام.نقل قول:
لپ تاپ من از سری K هست.
وقتی برنامه ASUS Sonic Focus رو اجرا می کنم ، این پیام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم ...؟
با تشکر
:6:
:41::41::41:نقل قول:
سلامنقل قول:
این کار رو انجام دادم درست شد.
From NVidia's Control Panel => Manage 3d settings
changed the
Preferred Graphics Processor
from auto => High-performance NVidia Processor
and hit apply.
تو قسمت سرچ بزن Speaker ، بعد یه گذینه میاد به اسم Adjust system volumeنقل قول:
بعد که روش کلیک کنی یه قسمتی میاد برای تنظیم ولوم ، روی عکس بلندگو سمت چپ کلیک کن.
بعد یه قسمت دیگه باز میشه که چند تا tab داره ، روی Advanced کلیک کن.
اگر بخواهی کاری انجام بدی ، احتمالا توی همون تب هست.
مبارک باشه.فنش برات بچرخهنقل قول:
این مسئله کاملا طبیعه . خیالت راحت
:18:آقا دوست من چند وقت پيش يه ايسوس k53sv i7 با رم8 و هارد 750 گرفت اما usb3 نداشت منم بعد چند مدت تصميم گرفتم همين مدل رو بخرم اما گفتم دنبال usb3 دارش ميرم الان بعد از چند روز گشتن تو بازار رضا و پارسيان و ايران و حتي بازار موبايل ديدم كه بعضيا مدل usb3 رو دارن اما رمش 4 يا نهايتا 6 بود و از اون گذشته اون رو به اسم a53sv i7 دارن ميفروشن درحالي كه خيلياي ديگه ميگفتي a53sv اصلا i7 نداره!حتي يكي دو جا خودم باز شده اش رو هم ديدم كه داشتن و روش نوشته بود a53sv رنگش هم قهوه اي سوخته بود. اما سر در گمي من وقتي بيشتر شد كه تو سايت ايسوس اصلا مدل a53sv نيست و فقط k53sv هستش كه اونم نوشته usb3 نداره!الان من نميدونم كه قضيه دقيق چيه! هر چند اسم مدل اصلا برام مهم نيست اما اين قضيه بدجوري ذهنم رو درگير كرده!
از دوستان كسي ميدونه كه اصلا همچين لب تابي كه من دارم دنبالش ميگردم هست يا نه؟
asus a53sv/k53sv i72670 ram:8 hard:750 usb3
تروخدا اگه كسي در جريانه راهنمايي كنه!
a53sv همون k53sv usb3 مثل سری k و n که با نام x تو بازار پیدا میشن اما من تا حالا a ندیدمنقل قول:
سلام من از این سری a پنج شنبه خریدمنقل قول:
usb3 داره.اما رمش چهار هست.تو سایت asus هم مدلشو دیدیم.
آقا ممنون كه جواب من رو دادي ايشالا مباركت باشه و فنش برات بچرخه! فقط چند تا سوال اول اين كه كانفيگش جيه؟ بعدش رنگش چيه؟از كجا خريدي با چه گارانتي و قيمتي؟نقل قول:
اگه ميتوني لينك مشخصاتش تو سايت ايسوس برام بذار! خدا خيرت بده!
با سلام
اقا بین 1.500 تا 1.700 چه مدل لپ تاپ Asus ی بگیرم که خیلی خوب باشه. من خیلی واسم مهمه که cpu و ram و گرافیک بالایی داشته باشه. شکل و ظاهرش هم مهمه دوست دارم رنگش و کلا design باحالی داشته باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
مشکی قهوه ای
گارانتی سازگار
1330000
core i7 geforce gt540m 2gb memory 4 hdd750 odd dvdrw usb3
از سری n:نقل قول:
n43sn مدل 14 اینچی
n53sn کمیاب شده
n53sv کمیاب شده
n55sf از همه بهتر
پیشنهاد اخرت فوق العاده بود تازه دیدمش واقعا جیزی خوبه مخصوصا اگر 2670 باشه
دقیقا دیگه کامل میشه هم از لحاظ گرافیک هم پردازندهنقل قول:
n55sf لپتاپ خوبیه cpu i7و ram 6 با گرافیک geforce 555 قیمتی بین 1560تا 1650 داره . در ضمن برای moltimedia هم خوب هستش . فقط یک نکته: اسپیکرهاش کمی توی حد اکثر ولوم نویز(ویز-ویز) داره. و وزنش هم کمی زیاده که میتونی n45 sf که 14 اینچه بخری.نقل قول:
ببخشید دوستان N55sf چرا رو دکمه های 1 و 6 بالای کیبوردش یک دایره رنگی هست؟:31:
دوستان کمک کنید:
من n55sf دارم.
وقتی لپ تاب به برق نیست و با باتری کار میکنه تو هر بازی هر چند ثانیه یکبار بازی تیک میزنه
چی کار باید بکنم تا وقتی بازی مثل nfs the run رو بازی میکنم این مشکل پیش نیاد؟ ( در ضمن همه چی رو high performace هست و وقتی هم که با برق کار میکنه لپ تاب اصلا این مشکلا پیش نمیاد)
سلام دوستان من ميخواستم لپ تاپ asus بگيرم. اما يه سري حرفايي شنيدم كه نگرانم كرده!!!!
اوليش اينه كه ميگن بيشتر از دو سال دوام نمياره
دوميش اين كه ميگن دكمه هاي كي بردش زود از جا در مياد
من ميخام asus u36 sd بخرم..... كسي از دوستان اين لپ تاپو داشته؟ سي پي يوش چه طوره ميشه باهاش بازي كرد؟
لطفا كمك كنيد:20:
Processors .::. Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce GT 520M
با باطري نميكشه حتما بايد به برق باشهنقل قول:
سلام
دوستان دکمه های کم و زیاد کردن صدا و play .Mute و دکمه Fn لپتاپ من کار نمیکنن،تا دیروز درست بود
چیکار کنم؟
همه لپ تاب ها اینطوره؟نقل قول:
درایوها رو دوباره نصب کن (hotkey)نقل قول:
سلام
دوستان منبه طور اتفاقی دستم به دکمه فانکشن و یه کلید اشتباه خورد و پیغامی اومد که گاما فعال شد،بخوام غیر فعالش کنم چیکار کنم؟
لپ تاپم asus n53 هست
کلید fn + c ، انقدر بزن تا حالت نرمال بیاد:5:نقل قول:
دوستان میشه کاری کرد که وقتی لپ تاب با باتری کار میکنه تو بازی هر چند ثانیه تیک نزنه؟( n55sf )
بهترین حالت اینکه که وضعیت باتری رو بزاری روی High Performanceنقل قول:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
دوستان من یه asus n53 دارم و تنظیمات گرافیکی سیستم به طور اتوماتیک روی گرافیک اصلی نیست و روی Intel Graphic ... هست،به همین خاطر توی امتیاز دهی به سیستم هم همین معیارو در نظر میگیره،نه گرافیک اصلی رو
چیکار باید بکنم تا Geforce Gt 550 به عنوان گرافیک سیستم باشه????
رتینگ سون اتوماتیک 550 رو برا گیم میشناسه و برا دسکتاپ اینتل:27:نقل قول:
سلام دوستان.....من مدتیه n53snگرفتم اما احساس می کنم نسبت به کانفیگی که داره سرعتش پایینه و گاهی اوقات هم هنگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!لطفا کسی میتونه راهنماییم کنه که جیکار کنم؟ لطفا
درود دوستان
یه دستگاه G53sw 3D دارم
یو اس بی (usb) دستگاه در بالا اومدنش نمیخونه و بعد از حدود 10 تا 15 ثانیه فعال میشه
موس،فلش،مودم جی اسم و ... هرچی امتحان کردم جواب نگرفتم
چهارتا usb رو که یکیشون هم usb3 هست رو امتجان کردم جواب نمیدن
درایورشو هم آپ بود بازم همونو از نت گرفتم ریختم مشکلم حل نشد ، اگه اطلاع دارید کمکم کنید اعصابمو ریخته بهم
سپاسگزارم
سلام دوستان خسته نباشید
یه لپ تاپ میخوام 14 اینچ باشه و البته باریک. سی پی یو هم Core i 5 با قیمتی حدود 1200
به نظرتون کدوم مدل Asus مناسبه ؟
مرسی
به نظر من یه بار درایورتو پاک کن بعد ببین تو اپدیت ای ویندوزت میاد منم با کارت وایرسم این مشکل داشتم خودم ریختم درست نشد با اینکه می دونستم درسته ولی یه بار پاک کردم تو اپدتاش اومد نصب کردم درست شدنقل قول:
با این مشخصات سری U اسوس می تونی بردارینقل قول:
U41 هست که قیمتشو الان نمی دونم چنده U46 هم خوبه ولی نمی دونم پیدا میشه یا نه
سلام به همگی،
چند تا سوال از اونایی که n55sf رو خریدن دارم،
می خواستم بدونم راضی هستن؟ مشکلی توش دیدن؟ با روزی 8،9 ساعت روشن بودن تو دراز مدت خوب جواب میده؟
اگر اطلاعات دیگه هم ازش دارین کمک کنین ممنون میشم.
سلام
میشه وقتی لپ تاپ را به ال سی دی با کابل hdmi وصل میکنم صفحه لپ تاپ خاموش باشه؟
سلام دوستان.....من مدتیه n53snگرفتم اما احساس می کنم نسبت به کانفیگی که داره سرعتش پایینه و گاهی اوقات هم هنگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!لطفا کسی میتونه راهنماییم کنه که جیکار کنم؟ لطفا
منم همین مشکل رو داشتم (n53sn) با عوض کردن ویندوز به Ultimate مشکل برطرف شد !:46:نقل قول:
+
دوستان بلوتوث لپ تاپ من چند وقته کار نمی کنه ...نه می تونه فایل بفرسته نه دریافت کنه ....درایور رو هم عوض کردم (یه بار پاک کردم دوباره نصبیدم)حل نشد.....راه حلی ندارید واسش؟:19:
متوجه نشدم؟نقل قول:
خب هم می تونید روشن بزارید بمونه و هم می تونید خاموش کنید!(FN+F7):20:
پ.ن:ای بابا چرا پست ادغام نشد؟:دی
از سری u:نقل قول:
حدود قیمت : 1.250.000 تومان ASUS - U46Sv - i5
حدود قیمت : 1.100.000 تومان (فوق العاده سبک) ASUS - U36JC