فایلهای srt در سون با چه برنامه ای قابل اجرا هست
با km هم خرچنگ قورباغه نشون می ده!!
Printable View
فایلهای srt در سون با چه برنامه ای قابل اجرا هست
با km هم خرچنگ قورباغه نشون می ده!!
با note pad باز میشننقل قول:
البته نرم افزار های بهتری هم واسه edit کردنشون وجود داره
کسی تونسته با ویندوز 7 روی رم 512 جواب بگیره؟ خودم احتمال میدم که با تمام امکانات نشه راحت باهاش کار کرد. مثلا Aero باید حذف کرد.
در ضمن ویندوز 7 بعد از نصب 6 گیگ جا میگیره یا بیشتر؟
حدودان 3 یا 4 گیگ جا میگیرهنقل قول:
فکر نکنم به طور مطلوب بتونی اجراش کنی.
موفق باشید
این رو الان توی یه فروم خارجی خوندم. جالبه:نقل قول:
firstly no one cared how many processors u have, secondly we’re not talking about Vista, we’re talking about windows 7 which is more lighter, faster and beautiful than vista and yes it easily runs on Pentium III, all u need is 512 MB Ram and 20 GB of Partition and it’ll load and run just fine
در ضمن یه جایی توی همین تاپیک خوندم win7 امکان کپی پیست نمیده! جدا نمیشه به صورت عادی باهاش فایل جا به جا کرد؟
دوستان معذرت،سوالم شاید تکراری باشه،ولی راستش حوصله خوندن اینهمه صفحه نبود،اقا کسی با Power DVD 9 مشکل داره؟
مال من اجرا نمیشه؟!
دیوانه شدم
سلام دوستان
در ويندوز سون در برخي از سايتها متنهاي فارسي بصورت شکل زير مشاهده ميشن
چيکار کنم مشکل حل بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
داخل سون اکانت --- می سازم که هب شبکه دانشگاه متصل شه، اکانت ساخته میشه و وارد هم میشه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه چرا؟
می نویسه:
IPv4..... Internet
IPv6 ........ No internet access
media state Enabled
راستی نوع اتصال v pn چی باید باشه؟ public or home or network ?
سلام به این مسیر بروید:نقل قول:
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
Change Advanced sharing settings را از سمت چپ بالا انتخاب کنید .
در قسمت Password protected sharing تیک را به Turn off تغییر دهید.
اما توجه کنید امنیت شبکه تا حد زیادی کاهش پیدا می کند.
امیدوارم مفید بوده باشد.
سلام دوستان / من قبلا از xp استفاده ميكردم و بازى هاى مثل فيفا 10 رو به راحتى اجرا ميكرد، حالا از ويندوز7 نسخه ultimate استفاده ميكنم اما 7 فيفا كه هيچ بازى هاى كم گرافيك تر رو هم نميتونه اجرا كنه به همين علت مجبور شدم xpو7 رو باهم نصب كنم
بنظر شما مشكل از كجاست؟
اينو هم بگم كه در زمان نصب 7 فقط درايو c رو فرمت كردم.
مودم من مدلش intel 536ep
هست هیچ درایوریو ویندوز نمیخونه چه کار کنم ویندوز ultimate n هست.
آخه 7 رو هم تو 4 تا کامپیوتر دیگه نصب کردم مشکلی نداشتنقل قول:
یک جا خوندم کل هارد باید فرمت بشه دوستان چیزی نشنیدن؟؟؟
هر کی با فارسی تو سون مشکل داره تنظیمات زیر رو انجام بدهنقل قول:
اول برید تو کنترل پنل و روی گزینه region and language کلیک کنید
از تب آخر (administrative) روی گزینه ... change system rocale کیلک کنید و persianگزینه را انتخاب نمایید .
من وقتی یه ایمیل فارسی برام میاد اینجوری میبینمش تو 7
فقط با همین ایمیل هم مشکل دارم ، هیچ جای دیگه از نظر فارسی مشکلی ندارم
مشکل از چیه ؟
ممنون
تو ویندوز 7 چجوری میشه به پوشه های که قفل هستند و باز نمیشدن دسترسی پیدا کرد؟
دوستان خواهش ميکنم جواب منو هم بديننقل قول:
من این کار رو انجام دادم و دیگه صفحه درخواست Password نیومد ... ولی باز هم ، همون Error اومد ...نقل قول:
اون کسی که ایمیل براتون میفرسته از فونت خاصی استفاده میکنه که رو سیستم شما قابل شناسایی نیست!نقل قول:
دقیقا منظورتون از فایلهایی که قفل هستن چیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط vahidshah
با نرم افزاری قفل کردین و میخواین قفل رو دور بزنین! یا منظورتون Read Only هست؟
یه توضیح مختصر اما کامل بدید؟
نقل قول:
نوشته شده توسط foodaj
شما باید از به روش زیر عمل کنید=>
اول Internet Explorer رو اجرا کنید
بعد بترتیب از چپ به راست
(View - Encoding - Unicode (UTF-8
منظورم مثلا پوشه appliacation data هست .پ.شه هایی که حالات مخفی دارند و وقتی میبینمیشون نمشه داخل پوشه رفت
؟
تو7 به پوشه میشه رمز گذاشت؟در این زمینه نسبت به ایکس پی چه امکانات جدیدی وجود داره؟
با برنامه میتونید پسورد بزارید.نقل قول:
يه سوال ميشه دو نسخه Home و ultimate رو باهم رو يه سخت افزار نصب كرد.
برای من به راحتی اجرا میشه .نقل قول:
سلام
من دیروز ویندوز 7 رو نصب کردمو تا الانم دارم برنامه هامو توش نصب میکنم ولی الان به یه مشکل برخورد کردم . من درایو کارت تی وی رو نصب کردم ولی نرم افزار کار نمیکنه . وقتی اجراش میکنم خود به خود تم ویندوز عوض میشه و حالت بلوریش ازبین میره و صفحه تلوزیون هم بدون هیچ دلیلی سیاه هست و صداشم کار نمیکنه ولی تو اکس پی مشکلی نداره . اگه راهی وجود داره کمکم کنید یا یه برنامه که با این ویندوز سازگار باشه برای تی وی بهم معرفی کنین .
ممنون
مدل و برند کارت TV شما چیه؟نقل قول:
کارت TV شما ساخت تولیدش کیه؟
از کدام درایور روش استفاده کردین؟،از داخل همونی که مال خود CD درایورش هست؟
و اینکه ببینم، درایور ما XP نیست که؟
نقل قول:
مظورم نحوه پسورد گذاشتن به درایو ها نیست گرچه تو این مورد هم اگه اموطشی باشه مشتاقم بخونم!!
سوال من درباره پوشه هایی هست که تو درایو ی که ویندوز نصب شده ایجاد شده و به صورت مخفی هستند و نمیشه وارشون شده مثل پوشه application data که بعضی از برنامه های نصب شده اونجا هم فایل هایی دارن
به فرض واسه کپی کردن اپدیت ویروس کش نود32 باید داخل اون پوشه شد و فایا اپدیت رو اونجا کپی کرد
من مشخصاتشو نمیدونم . اگه جایی نوشته بگین بزارم ولی مشخصاتی که تو دیواس منیجر بود ایناس :نقل قول:
فایل های درایور هم قسمتی برای ویندوز 7 نداره کارت تی وی من مال دو سه سال پیشه ولی موقع نصب تو ویندوز 7 مشکلی نداشت .
کسی نبود جواب ما رو بده .نقل قول:
مشخصات بده...نقل قول:
کارت شبکه بیسیم d-link dwa 110برای ویندوز 7 64 بیتینقل قول:
ممنون میشم منو راهنمایی کنین .
دوست عزیز من هر چی پرسیده بودم ازتون که هیچ کدو رو جواب ندادین!!!نقل قول:
این عکسها هم اصلا به درد نمیخورن چون TV Card شما هنوز رو سیستم نشناخه هست پس این نوشته TV Capture Card!
شما میتونی از رو قوطی کارت TVتو هم بفهمد که شرکت سازندش کیه! و یا از فاکتور خریدش.
مشه بپرسم شما از چند گیگ Ram استفاده میکنید؟!نقل قول:
از 6 گیگ رم باس 1600
ولی اصلا هنگ کردن دیگه تو این سیستم عامل 64 بیتی معنی نداره .
سلام بچه ها
آقا من یه 2.3 ماه پیش ویندوز 7 هم نسخه 64 هم 32 رو دانلود کردم 64شو نصب کردم مشکلی نداشتم تا اینکه 20 روز تا تموم شدن مدت 90 روزش ویندوزو عوض کردم ولی بعد از یه بار ری استارت جز والپیپرم چیز دیگه ای بالا نیومد چندین بار ویندوزمو عوض کردم بازم همون آشو همون کاسه البته قبل این ویندوز 64 هم هر ویندوز سونی نصب میکردم مشکل همین بود تورو خدا اگه کسی میدونه مشکل چیه کمکم کنه:(
مشخصات سیستمم:
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPU)
Memory: 3584MB RAM
motherboard:5pkpl/1600
ویندوز:
7600 windows 7
شما يكبار تنظيمات بايوس رو به حالت پيش فرض برگردون و تاريخ سيستم رو از داخل بايوس به يك ماه پيش تغيير بده ببين جواب ميده ؟نقل قول:
به احتمال بسیار قوی با تغییر تاریخ از بایوس مشکلت حل میشه.
سعید جان نشد:41: آقا واسا یکم بیشتر توضیح بدم.task manager م بالا نمیاد ینی وقتی میزنم صفحه سیاهه ولی اینتر میزنم سوییچ یوزر میشه ینی صداش میاد ولی تصویرش نه:41: بعد از safe mode ام میرم تا نصفه میره بعد ری استارت میشه:2:نقل قول:
اين علايمي كه گفتي مشكوك به ويروس ميزنه . با يه آنتي ويروس بوتيبل دار مثه Kaspersky Rescue disk اسكن كن .نقل قول:
دوستان من به تازگی سون رو نصب کردم و به یه مشکل جالب برخوردم، وقتی می خوام AutoCad 2010 رو نصب کنم، می گه باید DirectX 9 داشته باشی و 11 رو نمی شناسه! راهی نیست که بشه 9 رو روی سون نصب کرد؟
ویرایش: دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم مشکل حل شد!
سلام
من یک مشکلی دارم با پلیرهام ، هم kmplayer و هم windows media player زیرنویسهای فارسی رو درست نشان نمی دهند !
البته جاهای دیگه مشکلی با فارسی ندارم ولی تو زیرنویس ها مشکله دیگه . . .
با سلام خدمت همه دوستان گلم
من ویندوز 7 رو روی لپ تاپم نصبیدم کرکشم از همین جا گرفتم عین گفته های دوستان انجام دادم و تغییرات انجام شد حالا می بینم که اون مهلت 30 روز هی داره کم میشه می خواستم بدونم عادیه ؟ یا اینکه من باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟:11: