دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟
Printable View
دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟
در همه موارد یکسان هستن به جز یه مورد اونم چراغ مه شکن جلو هست که تیپ SL نداره.نقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز این بحثی نیست که بشه بهش افتخار کرد یا ازش دفاع کرد. تو یه انجمن دیگه رو همین عکس صحبت کردیم کسی خواست بگم بهش. فقط مسئله اینه که بحمدلله خداروشکر ماشینم تا این سرعت تو یه جاده کاملا صاف و بدون شیب البته تو یه بیابون که جاده راست و خلوت بود این سرعت رو گرفتم.نقل قول:
من نرمی تیبارو گفتم اکثر صحبتها رفت طرف پراید...نرم تر از پراید هست چطوره؟
اونهایی که دارن خواهشا بدون تعصب بگن....
کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟
کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .نقل قول:
تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .
سلام
مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
چطور ماشینی هست؟
واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟:sq_24:
از نظر سبک رانندگی و راحتی برای خانوم ها به خصوص دید جلو بسیار مناسب هستنقل قول:
تیبا ماشین کم آزاریه و توی این چند وقته من تا به حال خرابی ازش ندیدم,مهمتر از اون اصطلاک پایین و مصرف سوخت مناسبی داره
بهترین انتخاب با توجه به شرایط و بودجتونه
اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..نقل قول:
عموما 405 اس ال و معمولی کمترین مشکل رو بعد از ال90 بین تولیدات داخل ایران خودرو داشتن،سمند هم به همین صورت، تنها مشکلاتی که برای سمند XU7 خیلی پیش آمده قاطی کردن سیستم مالتی پلکس بوده که با یه ریست حل میشده اما شکایت از همین مورد بوده و خرابی موتور XU7 بسیار بسیار کم بوده و سابقه نشون داده بهترین موتور تولید داخل تا به الان بوده . در مورد EF7 هم که تکلیف مشخص هست ، هنوز هم خرابی های پی در پی این موتور برای ایرانخودرو و سمند مشکل ساز شده .نقل قول:
پس 405 که ابدا مشکل ساز نبوده
سمند هم خواستید بخرید XU7 معمولی ( بدون مالتی پلکس ) رو خریداری کنید عالیه.اگر هم میفرمایید تیبا به صرف هست که من صحبتی ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید خرید کنید
تیبای هاچ بکم در راه
حرفهای شما قبولنقل قول:
اما آیا شما تابحال در مورد خرابی موتور تیبا صحبتی شنیدید که دارید از خراب نشدن موتور سایر خودروها به عنوان مزیتشون در برابر تیبا صحبت می کنید؟
تا بیااااد....:n28:اما امید وارم این دیگه اگزوزش معلوم نباشه...نقل قول:
دوست من اصلا بر فرض که تیبا خراب نمیشه ، من از مزیت های دیگه سایر خودروها صحبت کردم ، جادارتر بودن ، ایمنی بیشتر ، زیبایی و ...نقل قول:
درضمن من خودم امروز سایپا بودم دوتا تیبا در حال تعمیر بودن . یکیشون یاتاقان زده بود یکی دیگش هم پوسته سیلندرش ترکیده بود .
اما در کل تعمیر کار میگفت ماشین کم دردسریه .
در هر حال انتخاب با شماست . اگر تیبا دوست دارید خب بخرید . مشکلی هم نداره .
این دوستمون این طور مطرح کرده بودند که پوریا جان اونطور جواب داده بودندنقل قول:
اگر شما تیبا رو برتر از سمند و پژو میدونید که دیگه هیچ جای بحثی باقی نمیمونه ولی خرف حرف خرابی موتور نیست ,اگر اینطوری باشه که پراید خیلی ماشین عالی محسوب میشهنقل قول:
چون اگه یه عمر کار میده ولی موتورش آخ نمیگه
من که یک سال پیش خریدم اما نمیدونم شما تیبا دارید یا نه ؟!نقل قول:
تا امروز هم از نظر موتوری برام دردسری نداشته با وجودیکه پر گاز میرونم
اینکه دو تا تیبا در سایپا در حال تعمیر باشن که دلیل نمیشه
اگر در بین عموم بخواهید بررسی کنید، در مورد خرابی موتور تیبا کم خواهید شنید
ضمنا بنده با خودروهای دیگه کاری ندارم
فقط خواستم بدونم مگه چقدر در مورد خرابی موتور تیبا شنیدید که دارید موتور سایر خودرو ها رو در مقابل اون به عنوان یک مزیت مطرح میکنید. ضمن اینکه در اون پست شما صحبتی در مورد جاداری و زیبایی و ایمنی مطرح نشده بود و فقط مقایسه موتوری انجام داده بودید که البته درباره اینها هم بحث هست
ممنون که راهنمایی کردید، ولی خودم این پستها رو دیده بودم و فکر نمیکنم پیگیری کردن چند پست انقدر کار سختی باشهنقل قول:
اگه قراره ماشین نسبتا بیکیفیتر ادم بگیره تیبا میگیره که حداقل5تا 10 میلیون کمتر توو جیب اینا بریزه..نه پژو و سمند فقط بخاطر جادارتر بودن پول بیشتر بده که کیفیت نداشته باشه...تاکسی داران سمند و پژو ببینید چقدر از خودروشون مینالن جوری که میگفتن یاد پیکان بخیر!میگن خر بخرید از ایرانخودرو نخرید یعنی این..مطمئن باشید کیفیت تیبا هرچی باشه با این قیمتش بصرفه تره و ایمن تره یادتون باشه تیبا 2 ایربگ داره...البته ناگفته نماند 405tu5از این مسئله جداست و ماشین برتریه...اما با این اوضاع و گرانی هامشخصه چی بهتره..
نگران نباشید
تیبا هم خراب میشه
اینایی ببینند یه ماشین داره بی نقص میره میزنن نابودش میکنن که براشون بصرفه
خرابی موتور به رانندگی بستگی داره اگه توی دور موتور مناسب دنده عوض کنی روغن به موقع عوض کنی الکی معکوس نکشی همین پراید تضمین میکنم تا حداقل تا 150000 کیلومتر اخ نگه تیبا هم همینطور سمند و غیره هم همینطور(البته به جر ای اف 7 که مشکل داره)
من در مورد هاچبک شدن این خودرو کاملا نظر موافقی دارم(البته خیلی وقت پیش هم همین نظر را داشتم و در صفحات ابتدای همین تاپیک هم مطرح کردم)
کلا نمای جلوی خودرو کاملا با طرح یک خودرو هاچبک مطابق هست
مطمئن هستم که هاچبک این خودرو بسیار پر طرفدار خواهد شد حتی اگر عین پست 206 را به این یکی بخیه کنند:n02:
داداش حرف های شما دقیق نیست و فقط روی تعصب رو سایپا گفتی ..با اینکه من خودم طرفدار سایپا هستم ولی اصلا اینو قبول ندارم اصلا این تیبا این قیافش شاید به سمند برسه ولی به پزو نهنقل قول:
چرا دوست من خیلی هم دقیقه...شما فقط ظاهر ماشینو میگید که این کاملا سلیقه ای هستش...یزمان ال90 قیافه افتضاح داشت الان چی شد؟!پس از پژو دهه 70بهتره...مگراینکه tu5باشه بگذریم.نقل قول:
قیمت اتومبیل تیبا در اوکراین
یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانههای اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسههای هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابرهای برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است.
خودروی تیبا محصول سایپا در کشور اوکراین 69990 گریونا معادل 8556 دلار آمریکا به فروش می رسد.به گزارش گروه خودرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از سایپانیوز خودروی سواری تیبا در حال حاضر در دو شهر خارکف و کیف با قیمت ۶۹۹۹۰ گریونا معادل ۸۵۵۶ دلار عرضه میشود که با احتساب دلار ۲۹۰۰ تومان حدود ۲۵ میلیون تومان واحتساب ارز مبادله ای حدود ۲۱ میلیون تومان ارزش دارد.یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانههای اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسههای هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابرهای برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است. کسب استانداردهای یورو چهار و قبولی در تست مراحل کیفیتی این خودرو در اوکراین امکان فروش این خودرو در بازار این کشور و کشورهای هم جوار آن را فراهم کرده است.
سایپا در گذشته نمایندگیهایش را در شهرهای خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راهاندازی کرده بود .در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادرکننده خودرو ایران شهرهای سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند.
در میان کشورهای CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته میشود اما تنوع خودروهای این کشور بیشتر به خودروهای روسی کمپانی لادا محدود میشوند.
تصویر آگهی بازرگانی در یکی از مطبوعات اوکراین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش اینکه دست شما هست با اون خیلی فرق داره
سلام و وقت بخیر من 111SX دارم و تیباSX ثبت نام کردم(تحویل آبان که هنوز تحویل ندادند!!) از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند که این دو خودرو تفاوت چندانی باهم دارند (از نظر ایمنی و امکانات رفاهی!) البته به غیر از ایربگ ؟؟؟ شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ از نظر سر و صدای داخل اتاق تفاوتی دارند یا خیر؟
گل گفتی دوست عزیزنقل قول:
سلام مجدد
از دوستان کسی در خصوص این ماشین (مدل sx) اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه؟
شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ سر و صدای داخل اتاق با پراید تفاوتی دارد یا خیر؟ قدرت این ماشین در حد پراید ارتقاء یافته است؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
علاوه بر ایربگ، شما در تیبا کمر بند پیش کشنده و سیستم ترمز مجهز به EBD هم دارید
شیشه های عقب دستی هستند و آینه ها هم همینطور
سر و صدای داخل اتاق تیبا از 111 و انواع پراید کمتره
از نظر قدرت و شتاب و سرعت، تیبا به مراتب بهتر از پرایده (حتی از پراید ارتقا یافته)
ممنون از راهنمایی تون ولی بنظر شما این موارد برتری (3.5 میلیون تومان) ارزش داره؟؟؟نقل قول:
خوب دوست من برتری ها فقط اینها نیستنقل قول:
شما از جلوبندی و سیستم تعلیق بهتر، کولر و بخاری برتر
وزن بیشتر
فضای داخلی بزرگتر
گیربکس و دیفرانسیل بهینه تر و...
در مقایسه با پراید برخوردار خواهید شد
تنها نقطه ضعف تیبا برابر پراید، کمبود قطعات یدکیش هست که اون هم به مرور برطرف خواهد شد
بازهم ممنوننقل قول:
امیدوارم همینطور باشه. فقط کسی از خرج و مخارج برقی کردن شیشه های عقب و آیینه ها اطلاع داره؟ :n27:
آینه ها رو من برقی کردمنقل قول:
دو تا موتور پژویی 16 تومن
یک عدد جوی استیک لوگان 33 تومن
10 متر سیم
جمعا 50 تومن هم نشد
اما الان فکر کنم اگر خودتون اقدام کنید، شاید 70 الی 80 تومن هزینه بشه
در مورد شیشه عقب هم یکی از دوستان (نوید) این کار رو خودشون انجام دادند و براشون حدود 100 تومن آب خورد
البته همه کارش رو خودشون انجام دادند
فکر کنم الان همون کار حدود 130 الی 150 آب بخوره
هر دو مورد بالا به شرطی هستش که خودتون کار کنید، در غیر اینصورت هزینه نصاب هم میاد وسط
ممنونم:n01:نقل قول:
خیلی هم عالیه : d
والا بدک نیست ... شتاب اولیه ی تیبا خوبه .. ثانویه اش هم بد نیست ..
یه نقطه ی کور داره برای راننده .. که شاید من اینطور احساس میکنم ستون سمت راننده ؛ که ایینه ی بیرون نصب شده روش
سر و صدا هم به اون صورت تو نمیاد
تحویل شهریور بود ..ولی 30مهر تحویل دادن ..!!
گیربکس متوسط .. رو به خوب
کاش یه پخش پدرمادر دار میذاشتن روش
نقطه کور رو موافقم.حواست نباشه طرف همبرگر میشه یا تصادف می کنی اساسی.مثل سمند می مونه این قسمتش....نقل قول:
نفوذ صدا از بیرون خیلیم خوبه...ولی صدای موتور انصافا زیاده.....
گیربکس متوسط(مال بنده با 3500!!!)کیلومتر امروز مرخص شد و رفت نمایندگی...
15 میلیون پول بدی یه USB نبینی خدائی زشته.
بازم هرچی فکر کنیم میبینیم نسبت به قیمتهای سرسام اور خودروهای دیگه میصرفه...کدوم ماشین داخلی ایراد نداشته تازه این رکورد زده ماشالا ایراداتش کمتره!
الان صفره تیبا 15 ست ؟
بین 15 الی 15700000 تومان هستش دوست من (بازار آزاد)نقل قول:
با قیافه تیبا و کمبود (بخوانید نبود) قطعات یدکیش کنار بیایید دیگه حله...
ماشالا سایپا ماشین ساخته ، فکر قطعات یدکی رو نکرده...