تو تاپیک صبانت میگفتن سرعت شبانش بهتر شده. تو شیراز هم خبری شده در این مورد؟
Printable View
تو تاپیک صبانت میگفتن سرعت شبانش بهتر شده. تو شیراز هم خبری شده در این مورد؟
شاتل قطعی نداره،سرعت روزانه اش هیچ مشکلی نداره
فقط شبانه اش پورت ها رو میبندن و سرعتش رو محدود میکنند،اگر دانلود شبانه برات مهم نیست انتخاب خوبیه.
نقل قول:
مثلا اگر سرویس 256 نامحدود بگیرم ، سرعت شبانش چقدر میشه؟
چرا قطعی هم داره بیشتر بستگی به مرکزت داره همین رفیقمون فرزاد حد اقل روزی یکی دو بار قطعی و افت سرعت داشن الان رفته پارس انلاین راحته!
شاتل یکی دو سال پیش خوب بود دیگه داره روز به روز بدتر میشه یه زمان من خودم به همه توصیه میکردم شاتل بگیرن و اگه یه نگاه به پست ها و امار پست های تاپیک شاتل و شیراز بندازی من بیشترین پست ها را دادم اون زمان که خوب بود! ولی الان دیگه اوضاع فرق کرده و همینطور داره پسرفت میکنه بجای پیشرفت!
با عرض سلام خدمت دوستان
تلفن ما تو مرکز دستغیب هست با پیش شماره 623
من الان دارم از صبانت استفاده می کنم سرعت دانلود صبحانه ام حدود 130 تا 140 هست ولی بعضی مواقع مثل همین الان تا 200 یا حتی 220 هم می رسه ولی اکثر مواقع همون 130 تا 140 هست(سرویسم هم 512 هست)
ولی شبانه خیلی بشه روی 30 می رسه که معمولا رو همون 20 تا 25 هست
می خواستم بدونم دوستان سرویسی رو از isp ها دیگه سراغ دارن که سرعت شبانه اش بیشتر باشه؟
شاتل که طبق گفته دوستان جالب نیست.....
پارس آنلاین هم که طرف خونه ما پرت خالی نداره .....
کسی از دوستان آسیاتک رو تجربه کرده اند؟
ممنون
نقل قول:
الان من یه سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم. من چون می خواهم یه دفتر اجاره کنم ( پس هر جای شهر و در هر مرکز مخابراتی که بخوام می تونم بگیرم ، و این برام یه امتیازه که می تونم مرکز مخابرات و بهترین شرکت سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنم)
الان سوال من از شما اینه که
1-کجای شهر(کدوم مرکز مخابرات) دفتر بگیرم؟
2- از چه شرکتی سرویس بگیرم که مشکلی از لحاظ نوسان سرعت و قطعی نداشته باشه؟
پس لطفا راهنمایی کنید که کدوم مرکز مخابرت و بهترین شرکت سرویس دهنده هماهنگ بااون؟
حذف شود.............
سلام mahdishr
میبخشید من هم سرویس صبانت دارم ولی شبها چراغ ابنترنت روی مودمم حین کار خاموش میشه و اینترنت قطع میشه.میخواستم ببینم شما هم که صبانت دارین همچین مشکلی دارین.
نه من این مشکل رو ندارمنقل قول:
البته من شب ها مودم رو در حالت bridge وصل می کنم و همون طور که صبانت گفته اینترنت هر یک ساعت یک بار قطع میشه ولی بلافاصله میشه دوباره وصل شد.
شاید شما با مود ppoe وصل می شید که مودمتون قطع میشه؟
اتفاقا من هم مرکز دستغیب هستم و از پارس آنلاین استفاده می کنم و فعلا راضی هستم. اگر منتظر بمونی تا پرت پارس آنلاین خالی بشه به نظرم گزینه خوبیه. من از سرویس 128 استفاده می کنم که سرعتش تقریبا با 512 صبانت شما برابره.نقل قول:
جواب دادن به سوالات شما کمی سخته.نقل قول:
اینترنت پر سرعت اصلا حساب و کتاب نداره. می بینید یک شرکتی تو یک مرکز مخابرات خوبه و تو یک مرکز مخابرات دیگه افتضاح. سرعت و کیفیت یک شرکت به این بستگی داره که تو یک مرکز مخابرات چند نفر مصرف کننده داره.
من مرکز مخابرات دستغیب (معالی آباد) هستم و از پارس آنلاین استفاده می کنم که فعلا راضی هستم.
قطعی هم اکثرا به کیفیت خطوط تلفن اون مرکز مخابرات بستگی داره.
ممنون به خاطر جوابتوننقل قول:
شبانه سرعتتون چه قدره؟
از چه ساعتی پارس آنلاین اجازه دانلود شبانه رو می ده؟ تا چه ساعتی؟(مال صبا 3 تا 7 هست)
سلام
شبانه سرویس 128 پارس آنلاین سرعت دانلود از 4 ت 6 بین 90 تا 120 و از 6 تا 7صبح سرعت دانلود روزانه رو داره شبی 800 تا 1 گیگ دانلود داره.
مشکلت از برق هست برق خونتون به احتمال زياد کم و زياد مي شهنقل قول:
اگه چراغ ات مي پره يه ترانس بزار سر راه مودم از اين ترانس هاي برق و آداپتور مودم بزن بهش
شبانه معمولا بین 30 تا 40 است ولی حدود 10 روزه که خیلی خوب شده و به 100 تا هم رسیده که نمی دونم اینجوری می مونه یا به همون 30 و 40 کیلوبایت در ثانیه بر می گرده.نقل قول:
سلام.Mehdyshr:من منظورم اکانت خودم بود نه رایگان شبانه.توی روز که کار میکنم کم پیش میاد اینطوری بشه. بیشتر از سر شب این اتفاق میفته.چراغ اینترنت روی مودم خاموش میشه و بعد از حدودا یک دقیقه دوباره روشن میشه و اینترنت وصل میشه.و ممکنه مثلا تا یه نیم ساعتی دیگه قطع نشه ولی بعدش دوباره...در مورد برق هم که یکی از دوستان گفتن من فکر نمیکنم کم و زیاد شه چون سر راهه کامپیوترم محافظ هست و اگه برق کم و زیاد میشد خوده محافظ برق رو قطع میکرد.منظورتون چه نوع ترانسی هست.خود مودم آداپتور داره.اگه میشه یه خورده بیشتر نوضیح بدید.ممنون میشم
نقل قول:
اگه امکان هست، موردی نام ببرید. یعنی در واقع در بین مراکز مخابرتی و شرکت های adsl پیشنهاد بدید که کدوم مرکز و کدوم شرکت adsl مناسب وهماهنگ هستند.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره بازی جدید شاتل :
این ایمیل نیم ساعت پیش برام ارسال شد :
نقل قول:
مشترك گرامي
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت جشنواره زمستانی شاتل، چنانچه در دورهی زمانی 11 دی ماه تا 23 دی ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد هر پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين جشنواره از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دوره فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
آخه یکی نیست شما که 90 درصد مشترکاتون سرویس ماهانه دارند 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر شما ، به چه دردشون میخوره؟؟؟؟
اون از شبانه که به . . . کشیده شد ( مجبور شدم اکو آفیس بگیرم )، این هم از این . . .
اونایی که از ارم نت سرویس داشتن جدیدا سرعتشون چطوره؟ سرعت من که نصف شده، هم روزانه هم شبانه.
شبانه 40_50
روزانه 150_200
من سرویس 512 دارم.
نقل قول:نبود راهنمایی؟؟!!!نقل قول:
بابا تورو خدا یکی من رو کامل راهنمایی کنه. خیلی کارم فوری و حیاتی:37::19:
سلام
دوستان شیرازی لطفا یکی جواب سوالهای من رو سریع بده که عجله دارم.با تشکر
من الان از صبانت در شیراز adsl دارم و میخوام برم یه شرکت دیگه و میخوام سرعت یک مگ از پارس انلاین بگیرم و میخوام بدونم سرعت پارس انلاین در روز و خصوصا دانلود رایگان شبانه چقدره و من منطقه فیاض بخش شیراز هستم
در ضمن من از صبانت بخاطر نداشن خرید انلاین حجم خیلی ناراضی هستم و میخوام بدونم میشه از پانل کاربری پارس بصورت انلاین حجم خرید و یک مسئله دیگه هم هست که پسر داییم هم میخواد تازه adsl بگیره و میخوایم دوتایی باهم بیام پارس انلاین و ایا میشه از اکانت همدیگه استفاده بکنیم مثلا من یوزر و پسورد اون رو بگیرم و از حجمش استفاده کنم یا بلعکس؟با تشکر اگه میشه زود جواب بدین
بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند؟نقل قول:
چون می خوام از آسیاتک (که نمایندگی شیرازش میشه همون ارم نت) سرویس بگیرم.
می خواستم اگر سرعتش کم شده برم دنبال یک شرکت دیگه.
ممنون
دانلود شبانه صبانت اصلا خوب نیست مال من سرعتش حداکثر به 30 می رسه.یک شب خیلی بشه دانلود کرد 300 تا 400 مگابایت هست.برا همین من فعلا قصد تعویض isp رو دارم.نقل قول:
در مورد خرید آنلاین از صبا نت من خودم از سایت کاوش رایانه که نمایندگی صبا نت هست آنلاین خرید می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم.
من در مورد پارس آنلاین اطلاعی ندارم ولی فکر کنم اگر منطقه مخابراتی شما یکی باشه بشه از account هم دیگه استفاده کنید ولی مطمئن نیستم.(می تونید از همون isp که می خواهید بخرید بپرسید)
بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند؟نقل قول:
چون می خوام از آسیاتک (که نمایندگی شیرازش میشه همون ارم نت) سرویس بگیرم.
می خواستم اگر سرعتش کم شده برم دنبال یک شرکت دیگه.
ممنون
[QUOTE=nob2003;5754469]سلام
دوستان شیرازی لطفا یکی جواب سوالهای من رو سریع بده که عجله دارم.با تشکر
من الان از صبانت در شیراز adsl دارم و میخوام برم یه شرکت دیگه و میخوام سرعت یک مگ از پارس انلاین بگیرم و میخوام بدونم سرعت پارس انلاین در روز و خصوصا دانلود رایگان شبانه چقدره و من منطقه فیاض بخش شیراز هستم
اسیا تک فروم جدا داره عزیز. شما یه سر اونجا بزنی بهتره.نقل قول:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
سوال خیلی خیلی سختیه. هیچ شرکتی هم ثبات نداره. یه روز خوبن 2روز بد.نقل قول:
نقل قول:
حالا با توجه به شرایط من و به طور نسبی کدوم شرکت و کدوم مرکز مخابرات با هم هماهنگ تر هستند و نوسان وقطی کمتری دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من پارس انلاین یا ماتریکس بگیرنقل قول:
شما زنگ بزن پارس انلاین و ماتریکس بهشون بگو میخوام یه دفتر اجاره کنم و از شما سرویس بگیرم کدام مرکز مخابرات پورت خالی و مشکل افت سرعت ندارید راهنمایت میکنن!
سلام
ایا صبانت دانلود شبانه رایگان داره اگر داره ازچه ساعتی رایگانه
ارهنقل قول:
3 تا 7 فکر کنم
سلام
شاتل الان وضعیتش چه طوره؟ شاتل بگیرم یا نه؟
و کسایی که شاتل استفاده می کنند ،توی کدوم مرکز مخابرات شاتل مشکل نداره؟
دوستان کسی آسیا تک گرفته سرعتش.قیمت.کیفیت با شاتل فرقی داره یانه؟
مخابرات کلبه کسی داره چطوره؟
نه مالی نیست!نقل قول:
هیچکدوم...
خوبه به شرطی که اعصابت قوی باشه...همیننقل قول:
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
کسی نداره نظربده؟نقل قول:
سلام .دوستان اینترنت مخابرات مرکزش کجاست ؟ لطفا آدرس بدید برای عضویت .
نقل قول:
سلام
من حدود 3 هفته هست که از اینترنت استفاده نکردم. ( الان که چک کردم مثل همون 3 هفته پیش هست )
شاتل مشکلی پیدا کرده از لحاظ کیفیت ؟
کلی میگم نسبت به قدیم...نقل قول:
شما که 2 مگ بستن برات غمی نداری :دی
آره راست میگی. ( البته از آپلود کم کردن دادن به دانلود)نقل قول:
آخرش هم نفهمیدیم چرا مال من اینجوریه :
به فیبر نوری ربط داره یا به خالی بودن پورت ها یا اعتراض ها یا ...
ولی همیشه حق با نصف + 1 هست .
پس همون که شما میگید درسته.
گفتم که بهتون من از بهشتی پرسیدم گفت به خاطر فیبر نوری هست نمیشه تقسیمش کردنقل قول:
فیبر نوری شما تا دم در خونه هست یا کافو؟!
برای منم فیبر نوری هست ولی 512 هست برای من تا کافو فیبر نوری کردن
همیشه حق با نصف + 1 هست؟ منظورتون را متوجه نشدم!
جدیدا هم مثل اینکه دارن کاری میکنند که دیگه نشه وی پی ان استفاده کرد اینجور که این دوستمون اینجا گفته!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5773729&postcount=28621
آره یادم اومد.نقل قول:
تا در خونه هست.
یعنی اینکه چون اخیرن خیلی ها ناراضی هستن پس حق با شماست کیفیتش افت داره ( با یک گل بهار نمیشه)
اگه نمیشه تقسیمش کرد ، پس چجوری کم و زیادش کردن ( از آپلود و دانلود یک مگ کردن چند وقت پیش 512 آپلود و 2 مگ دانلود)
چی بگم والا ! اینم یک نمونه دیگه از مسخره بازی هایی که تو ایران هست :
ما چند ماه پیش نامه از شاتل برده بودیم که یکی از خطوط دیگمون هم ADSl بگیریم ( یعنی بریم تو نوبت پورت خالی)
بعد از چند ماه که سر زدیم مخابرات ولیعصر میگه ما به شاتل پورت نمی دیم و فقط هر کی از آسیا تک سرویس بگیره پورت خالی می دیم.
به شاتل گفتیم ، میگه غلط کردن ، یک در خواست بنویسید و ما بدیم سازمان مقررات پیگیری کنیم ، اصلا حق ندارن مشتری رو مجبور کنند که از شرکت خاصی سرویس بگیره
سلام. من به تزگی قصد کردم که adsl بزارم . نمی دونم که از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟ خونمون هم آقایی هست با پیش شماره ی 842. اگه خواستم بگیرم چه سرعتی بگیرم؟(من زیاد تو انترنتم ولی دانلودام فقط آهنگه و می خوام یکم بازی هم کنم)
ممنون از همتون.
----------------------------------------------------------------------------
این فن وا هم خوب امده بالا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]