نمیدونم خلاف قوانین هست یا نه اگه بود مدیارن پاکش کنن
من یه سیستم قدیم دارم میخوام کرات گرافیکش رو ارتقا بدم نمیخوام هم نو بخرم از دوستان کسی کارت گرافیک دسته دوم برا فروش داره؟
pci-e باشه قیمت هم نهایت تا 50 میتونم هزینه کنم
نمیدونم خلاف قوانین هست یا نه اگه بود مدیارن پاکش کنن
من یه سیستم قدیم دارم میخوام کرات گرافیکش رو ارتقا بدم نمیخوام هم نو بخرم از دوستان کسی کارت گرافیک دسته دوم برا فروش داره؟
pci-e باشه قیمت هم نهایت تا 50 میتونم هزینه کنم
کارت 5670 می خوام برند یا بردش مهم نیست مال کدوم شرکت باشه.ارزونترینش چنده و کجا میتونم بخرم.لطفا منو راهنمایی کنید.
با سلام
قیمت این دو کارت گرافیکی را می خواستم:
1- SAPPHIRE HD 5670 1GB
2- ATI Radeon 4850 HD
152نقل قول:
SAPPHIRE HD 5670 1GB
132نقل قول:
2- ATI Radeon 4850 HD
قیمت این سه کارت می خوام club 3d hd 5670 1g va 512m , xfx hd5670 1g
نقل قول:
SAPPHIRE HD 5670 1GB
سلام من این کارت رو یه هفته پیش 130 تومن گرفتمنقل قول:
152
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
سلام برنهای دیگه رو نمیدونم ولی من خودم یه هفته پیش sapphire hd5670 1gb رو گرفتم 130 هزار تومن///نقل قول:
کارت 5670 می خوام برند یا بردش مهم نیست مال کدوم شرکت باشه.ارزونترینش چنده و کجا میتونم بخرم.لطفا منو راهنمایی کنید.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:سلام بچه ها من یه روز رفتم تو یه مغازه یارو گفت من یه 5670 دارم با برند maserati میداد 85 من کلم سوت کشید بعد تا برم تصمیم بگیرم بیام گفت تموم کردیم بنظرتون واقعی بود؟
سلام
میشه بگی از کجا گرفتی آدرس لطفا؟
نقل قول:
خیابان ولی عصر//بالاتر از چهارراه طالقانی//مرکز کامپیوتر ایران//طبقه اول واحد 111///تلفن:88945838نقل قول:
سلام
میشه بگی از کجا گرفتی آدرس لطفا؟
دوستان با 200 تومن گرافیک چی بگیرم؟
واینکه هر پیشنهادی می دید پاور لازم هم بگید
دوستان نمیخایید بگید قیمت 9500GT یک سال مصرف شده چنده ؟
سلام دوستان؛
4890 قیمتش چنده؟ اصلا خوبه یا نه؟ تو بازار الان پیدا میشه؟ از 4670 بهتره یا نه؟
دوستان با 80 تومن یه گرافیک معرفی کنید
و با 140 تومن یه مانیتور.
ati hd4670نقل قول:
دوستان با 80 تومن یه گرافیک معرفی کنید
سلام.مرس از راهنمایی.رفتم و گرفتم ولی مثل اینکه قیمتا یکم بالا رفته.سافایر و داد 138 و MSI رو 140نقل قول:
معلومه که از 4670 بهتره.معذرت میخوام ولی مثل اینکه اطلاعاتت خیلی پایینه اگه اینجوری بری خرید کلاه سرت میره.یه راهنمای :اگه اعداد از سمت چپ حساب کنی هر کدو بالاتر بود اون بهتره. این راهنمایی خیلی کلی بود.واسه خرید بهتر از یه آشنا کمک بگیرینقل قول:
سلام دوستان اگه میشه من رو راهنمایی بفرمایید
اولا band width تو کارت گرافیک خیلی مهمه ؟؟؟؟؟و کلا چه چیزی در کارت اهمیت بیشتری داره ؟؟؟؟ مثلا 4890 که 256 bit هست با 5770 که 128 bit هست بنظرم باید 4890 بالاتر باشه .
دوما پشتیبانی از dx11 خیلی اهمیت داره؟؟؟؟ آیا گیم های جدید همه از dx11 پشتیبانی می کنن؟؟
قیمت بازار 4890 و 5770 و 5750؟؟؟؟
در آخر لطفا بهترین کارت رو تا 200 تومن چی پیشنهاد میدید؟؟؟
ممنون لطفتون.
دوستان 9500GT یک سال مصرف شده که میخام بفروشم چنده ؟ (این1000 بار)
خیلی نمی شه دقیق گفت، یه موقع یه کارت 128 بیت ddr5 بهتر از 256 بیت ddr3 جواب میده، یه سری چیز با هم هست که دست به دست هم می دن و یه گرافیک بهتر از یکی دیگه در میاد، در کل بهتره که نتایح بنچ مارک هارو ببینید، به نظر من با 200 تومن 5770 خوبهنقل قول:
ولی در کل 4890 خوب معلومه که بهتره ولی اگه اشتباه نکنم قیمتش از بودجتون میزنه بالاتر
از چه برندي هست ؟ گارانتيش چيه ؟نقل قول:
دوستان 9500GT یک سال مصرف شده که میخام بفروشم چنده ؟ (این1000 بار)
برندشو نمیدونم و فقط همه جاش زده Inno3D و گارانتیشم تموم شده .کلا قیمتش چنده یه میانگینی چیزی ...!
سلام
قیمت قطعات زیر را می خواستم
sapphire 5770
sapphire 5850
led lg 2050t
اگر از برند خوبي باشه (asus & ... ) ,و سالم باشه حدود 40-45 .نقل قول:
برندشو نمیدونم و فقط همه جاش زده Inno3D و گارانتیشم تموم شده .کلا قیمتش چنده یه میانگینی چیزی ...!
اگر هم گمنام باشه !!! 30 تومن مي خرن.
اگر زرنگ باشي همون 40-50 تومن مي توني آبش كني. ولي اگر طرفت بزخر باشه ! همون 30 تومن ازت بر مي دارن.
موفق باشي.:40:
آقا من کارت 5550 Sapphire رو خریدم.. به نظر خودم چیزه بدی نیست و تاحالا ازش راضی بودم.. اساتیدی که دستشون توو کاره یه توضیحی میدن راجع به این کارت؟ به درد بوخور هست یا نه؟
نقل قول:
ممنون رفیق اما چطور برندشو بفهمم ؟ اینم بگم که یکی از دوستام هم همینو داره ... اما جعبش کوچیکتره و انگاری ضعیف تره . تو خیلی بازی ها واسه من روانه اما واسه اون افت فریم - اینجوری میشه فهمید برندش خوبه یا نه ؟
اون 75 خرید من 90 ؟؟!! - حالا موضوع چیه ؟ واسه اون از دایرکس 9 و شادر مدل 3 پشتیبانی میکنه اما واسه من رو جعبشم زده 10 و shader model 4 ???!!!
اصولا روی کارت گرافیک اسم برند نوشته شده بگرد پیدا میکنی و گرنه یه عکس واضح از پشت و روی کارتت بگیر بزار اینجا تا بهت بگن
سلام
كسي قيمت كارت هاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش بهتره
سلام
كسي قيمت كارتهاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش بهتره؟
سلام
كسي قيمت كارت هاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش را توصيه مي كنيد؟
سلام
من قصد دارم کارت گرافیکمو به یکی از دوستان در همین انجمن بفروشم اگه میشه بگید حدود قیمتیش چقدره؟
966 gt
ddr3
512mb
club
بله کاملا درسته، منم دقیقاً به همین خاطر هست که اومدم اینجا اطلاعاتمو زیاد کنم بعد برم واسه خرید.نقل قول:
دستان عزیز دقت کنید! من خواهان یه کارت گرافیک با بودجه حدوداً 80-90 هستم که حداقل یه 3 سال برام بتونه بازی های روز رو اجرا کنه!!!...
اصولاً یه همین توقعی رو میشه از یه کارت گرافیک در حال حاضر داشته باشم؟
(خدائیش بودجه برای گرافیک ندارم!!! فقط همون قدر که گفتم)
من بیشتر برای گیم می خوام، گیم هایی مثل Mafia II و GTA IV (که به خاطر نداشتن کارت گرافیک درست و حسابی ازش محروم هستم تا الان!) و FIFA و Call of duty و بازی هایی در حد و اندازه گرافیک و داستان و سبک این بازیا.
طبق پست های بروبچز تاپیک، فکر کنم 4670 الان برای من بهترین گزینه هست ظاهراً؛ حالا شما استادان عزیز تائید نهایی می کنید یا نه؟ اگه تائید می کنید من اطلاعات PC خودمو بذارم ببینید با PC جور در میاد این کارت گرافیک یا نه.
OK ؟
من را ز راهنمایی خوبتون دریغ نفرمائید Please !
ممنونم
سلام ارزون ترین برند و قیمت ati hd5850 1gb gddr5 چنده؟
لطفا اگر کسی فروشگاهیی میشناسه معرفی کنه 0تهران+اصفهان)
با 80 تومن عجب انتظارایی داری!نقل قول:
من خواهان یه کارت گرافیک با بودجه حدوداً 80-90 هستم که حداقل یه 3 سال برام بتونه بازی های روز رو اجرا کنه!!!...
با این بودجه بهترن کارت همین 4670 هست.هر برندی ارزونتر بود بگیرید.
و GAINWARD 9600GT 1GB هم حدود 100//که تقریبا 10 درصد از 4670 قویتره.
پاورتون چیه؟
نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟
جالب نیست و ضعیفه ...نقل قول:
آقا من کارت 5550 Sapphire رو خریدم ( 98 تومن ).. به نظر خودم چیزه بدی نیست و تاحالا ازش راضی بودم.. اساتیدی که دستشون توو کاره یه توضیحی میدن راجع به این کارت؟ به درد بوخور هست یا نه؟
سلامنقل قول:
کسی نبود جواب سوالم رو بده؟
سلامنقل قول:
یکی یه چیزی بگه!؟:11:
نقل قول:اگه منظورت 9600 gt هست که 1 گیگش رو اونم برد asus رو به زور تونستن دوستان تا 65 رد کنننقل قول:
این فکر کنم 45 اخرش باشه
خودمم قبول دارم انتظاراتم ناجوره! ولی خب بودجه زیاد اجازه نمیده!نقل قول:
ولی خب منم که گقتم بیشتر دلم می خواد بازی های MAFIA II رو روان و نرم و با تقریباً بالاترین سطح گرافیک اجرا کنم، به نظر شما این 4670 یا 9600 این قابلیتو داره؟
این هم اطلاعات PC من:
MainBoard: Asus M2A-VM
Power: Green/GP380A
ظاهراً پاور جواب نمیده، درسته؟ فک کنم باید یه 500W بگیرم درسته؟
یعنی یه چیزی نزدیک به 60-70 تومن دیگه افتاد رو دستم؟
در ضمن این مادربورد من ظاهراً طبق گفته کمپانیش، با کارت گرافیکای ATI سازگارتر و رفیقتره؛ خودمم یه جورایی با برند ATI موافقم، حالا به نظر شما واقعا به این مسئله میشه حساس بود یا این که تاثیری نداره؟
الان بودجه رو می تونم حداکثر تا 110 افزایش بدم، یعنی حتی 111 هم نمیشه! حداکثر 110
صمیمانه تشکر می کنم از شما که فقط شما جوابمو دادی!!!:10::40:
به هیچ وجه نمیتونن!نقل قول:
بازی های MAFIA II رو روان و نرم و با تقریباً بالاترین سطح گرافیک اجرا کنم، به نظر شما این 4670 یا 9600 این قابلیتو داره؟
تاثیر ندارهنقل قول:
حالا به نظر شما واقعا به این مسئله میشه حساس بود یا این که تاثیری نداره؟
اگر تهران هستی:نقل قول:
الان بودجه رو می تونم حداکثر تا 110 افزایش بدم، یعنی حتی 111 هم نمیشه! حداکثر 11
میتونی GAINWARD 9800GT رو حدود 105-110 پیدا کنی.
باید برای 9800 پاورت عوض بشه جمعش میشه حدود 155 پس هیچ!
برای 9600 هم پاورت کمه!
برای 4670 پاورت کافیه.{پس بهترین گزینه براتون هست}
برندهای مختلف از 75-95 هستن{هر برندی رو ارزونتر دیدین بگیرین}
مانیتورت چی هست؟
خوهش میکنم دوست من.نقل قول:
صمیمانه تشکر می کنم از شما که فقط شما جوابمو دادی