ممنون دوست عزیز.
میشه بگین از چه مودمی و چه isp استفاده میکنین؟
Printable View
ممنون دوست عزیز.
میشه بگین از چه مودمی و چه isp استفاده میکنین؟
شاتل دیگه...نقل قول:
مودم قبلی aztech بود که 4 5 ماه مشکلی نداشتم با شاتل بعدش که مخابرات امد سیم ها را عوض کرد انجور شد که الان 5 6 ماه از مودم fiber home an1020 استفاده میکنم و مشکلی ندارم....
عجب ضد حالیه که روز جمعه که ترافیک رایگانه یه هو adsl قطع شه ... 100 بار زنگ زدم شاتل ... الان هم با idm دارم از رپید با سرعت 12 دانلود می کنم ... کمه نه ؟؟ ... :41:
سلامنقل قول:
اه ، من اصلاً نمی دونستم جمعه ها رایگانه. :19:
چه ضد حالی خوردم من. تا الان نمی دونستم آخه من 2 روزه شاتل گرفتم. :41:
فقط جمعه ها و ساعات 1 شب تا 7 صبح رایگانه.
اگه روزای دیگه ای هم هست بگید ضد حال نخورم.
art1 به بالا علاوه بر جمعه مثل اینکه پنج شنبه ها هم رایگانه....نقل قول:
برای این که مطمئن بشی برو توی پنل کاربری و قسمت گزارشات اتصالات PPPOE نگاه کن ببین حجمی که پنج شنبه استفاده می کنی ریگان حساب میشه یا نه!
پنجشنبه و جمعه فقط برای سرویسهای آرت رایگانه...نقل قول:
سرویسهای اکو فقط شبها رایگانه
احتمالاً مشكل از سيم كشي خونه يه كوچه هست.نقل قول:
من و يكي از دوستانم همين مشكل رو داشتيم. براي من سيم كشي كوچه رو كابل برگردون كردن حل شد دوستم هم خونشون قديمي بود سيم كشي خونه رو عوض كردن حل شد.
سلام به بروبچز....
تبریک میگم به خودم :31: فردا میان که adsl رو راه بندازن ..... آخیش دیگه از دسته دیال آپ خلاص میشم .... :31:
راستی من خطم 5 شنبه رانژه شد ... ینی مهلت از اون موقع شروع شده ... یا از اولین کانکت .... ؟
به به مبارک باشهنقل قول:
خودت هم میتونی راش بندازی
ببنی چراغ Status مودم اگه ثابته خودت برو راش بنداز چرا صبر کنی تا اون ها بیان
از زمانی که اولین اتصال رو انجام بدی از اون موقع حساب میشه
یوزر و پسورد رو بزن و کانکت شو دفعه الو خودش اتومات میره تو سایت شاتل و اکانتت رو فعال میکنه و بعد دیگه به طور کامل وصل میشه
اگه بلدی خودت راش بنداز آسونه
بیا اینجا راهنمای نصب مودمت رو دانلود کن اگه خواستی خودت نصبش کنی
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa-IR/
مودم دوست من مدل td-8811 است. هم usb ميخوره و هم lanنقل قول:
اون دوستتون بدليل بي كيفيتيش tp-link رو فروخت؟
ممنون
نقل قول:نقل قول:
سیامک جان درست میگه. من دوبار تجربه این مشکل رو داشتم. یکبار برای خودم ،البته از شاتل سرویس نداشتم،که ایراد از سیم کشی داخلی بود، برای همین یک سیم مخصوص تلفن بصورت مستقیم و بدون انشعاب و اتصال از ورودی خط تلفن از در خونه گرفتم تا توی اتاقم و مشکلم کاملا رفع شد، هم خیلی سریع چراغ adslثابت شد و هم سرعتم خیلی خوب شد.
دومین بار این مشکل برای دوستم پیش اومد که با تعویض سیم کشی داخلی هم حل نشد، برای همین چند بار به مخابرات مراجعه کردیم، اونها هم اومدن سیم کشی این خط رو تو کوچه عوض کردن و مشکل دوستم کاملا حل شد.
اسپلیترت رو هم چک کن.
سلامت باشی :31:نقل قول:
به به مبارک باشه
خودت هم میتونی راش بندازی
بچه ها خودتون نفری یه قند بردارید بخورید به عنوانه شیریینی :31: (شوخی)
نه دیگه الان میخوابم ، فردا س 10 صبح اینجان :31:
بای بیا
نه بدلیل بی کیفیتی نبود چون میخواست lan داشته باشه و دردسر نصب usb رو نداشته باشه فروخت و یک مودمی خرید که lan داشته باشهنقل قول:
اون زمان بهش گفتم asus 602 یا d-link t522 بگیر گوش نداد رفت یه چیزه دیگه گرفت نمیدونم اسمش چیه ولی بدک نیست:11:
آقا اين كه ميگن ديگه 512 نميدن راسته؟
راستي الان سرعت اينترنت شبانه من رو حسابي آوردن پايين. من قبلا با سرعت 65 دانلود ميكردم. هر شب 1300 مگابايت تقريبا. ولي الان 700 تا هم گاهي به زور ميره.
زنگ هم كه زدم ميگن نه خير آقا جون، من الان دارم تو كامپيوتر خودم ميبينم كه شما سرعتت 55 هست. يعني شما همين الان داري با سرعت 55 يه چيزي رو دانلود ميكني (در حالي كه سرعتم 11 يا 12 بود).
نه، ويرويس ندارم. چيزي نيست كه بخواد اينترنت رو مصرف كنه. چك هم كردم كه هر وقت دانلود رو قطع ميكنم، چراغ چشمك زن مودم هم خاموش ميشه (يعني چيزي از اينترنت استفاده نميكنه).
من فكر كنم به خاطر همين طرحشون هست كه ديگه نميخوان 512 بدن هان؟
من امشب 1327 مگ دانلود داشتمنقل قول:
سلام
من از پنجشنبه داشتم دانلود میکردم تا دیشب که یه دفعه اینترنتم بعد از دوبار قطع و وصل به طور کامل قطع شد
زنگ زدم شاتل شماره کاربریم رو گرفت گفت مشکل از شاتل هست تا فردا صبح هم درست میشه
این درحالیه که تا 3 یا 4 روزه دیگه اینترنتم تموم میشه و از 10 گیگ محدودیت فقط 2 گیگ استفاده کردم و همش رو دانلود رایگان کردم
میخواستم ببینم میتونه این قطعی عمدی باشه ؟
یا واسه کسی دیشب این مشکل پیش اومده؟
منطقه نهری هم هستم
نه ما که چنین مشکلی نداشتیمنقل قول:
دیروز هم خیلی مصرف داشتم من.....
خب ... این اولین اتصاله من با adsl هستش ... تبریک میگم :31:
5/11/87 تولد adsl منه .... :31:
سلام به همه
اگه سوالم تکراریه شرمنده
از کارت طلایی فقط یه بار می شه استفاده کرد؟
من موقع قرار داد بستن از کارت طلایی یکی از دوستان استفاده کردم حالا می خوام ببینم موقع شارژ مجدد دوباره می تونم از کارت طلایی استفاده کنم؟اگه نه راهی واسه تخفیف گرفتن هست
یه سوال دیگه الان من کارت طلایی دارم یا نه؟ یعنی کسی می تونه از کارت طلایی من استفاده کنه؟ اگه نه چه جوری به من کارت طلایی می دن؟
خلاصه که من جریان این کارت طلایی رو نفهمیدم:41:
منم تبریک می گم ایشالا که همیشه adsl ات وصل باشه:31:نقل قول:
خوش به حالت
مبارکه...ایشالا به پاش پیر بشی:دینقل قول:
راسی نمیخوای شیرینش رو بدی؟
شما اکسس بلد هستی؟:31::18:
1. فقط یک بار میشه استفاده کردنقل قول:
2. برای شارژ دیگه نمیتونی استفاده کنی از کارت
3. اینکه کارت داری یا نه؟! از خودت باید بپرسی...بله میتونه استفاده کنه......قطعا باید داشته باشین....چون موقع قرارداد اولیه بهتون حداقل 2کارت داده میشه
برای فهمیدن جریان دقیقش برو تو سایت شاتل قسمت کارتهایطلایی توضیحات کامل زده
یه سواله مهم ...
نمیدونم چرا هر 15 مین یه بار dc میشه و وقتی دوباره کانکت میشم ، تو هیچ سایتی نمیره .... حتی لوگ آف هم که میکنم نمیشه باید حتما ریستارت کنم تا تو سایت ها بره.... مشکل از مجاست ؟
نگید که به خاطره ویندوزه :31:
an important qu
I dont know why it dc per 15 min.and when I connect again , it doesnt go to any sites
even it doesnt work when i log off too
surly I have to restart my pc whats why it goes to sites
whats problem?
dont say thats why for windows
:31:
جریانش خیلی سادست دوست عزیز، شاتل یه سری کارت طلایی به شما میده، شما مشتری پیدا میکنی و کارت رو میدی بهش، اون مشتری 10 هزار تومن تخفیف میگیره و شما هم یه درصدی تخفیف روی شارژ بعدیت.نقل قول:
آخیش ش ش ش! بالاخره adsl تو هم وصل شد! کچلمون کردی تو این چند وقته!(شوخی).:31:نقل قول:
هنوز رانژنت آب بندی نشده، یکی دو رزه درست میشه(جدی گفتم!):31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
:18: من که موقع قرار داد استفاده نکرم می تونم رو شارژ ماه بعدم استفاده کنم؟
راستی یه سوال با پرداخت الکترونیکی شارژ ، تخفیف هم داره؟
نه فقط و فقط هنگام ثبت نام...نقل قول:
نه نداره...
شما اگه به جای انگلیسیت یه کم accessت خوب بود خیلی خوب میشد:دینقل قول:
کلا نباید این مشکل پیش بیاد...حالا شما یک روزی صبر کن اگه همچنان مشکل داشتی زنگ بزن پشتیبانی راهنماییت کنن
ها ؟نقل قول:
شما اگه به جای انگلیسیت یه کم accessت خوب بود خیلی خوب میشد
access دیه چیه ؟ :31:
بعد از اینکه ریستارت میکنم یه ارور میاد بالا ... Generice نمدونم چی چی ... :31: نکنه ویندوزه
نقل قول:به خاطر ویندوزه : دینقل قول:
یکی از دوستان همین تاپیک هم قبلا همین جور شده بود وقتی ریستارت میکرد ارور Generic host......a میداد که با نصب ویندوز دوباره درست شد
حالا شما ویندوز را reapair کن شاید درست بشه و لازم نباشه ویندوز عوض کنی....
اگه میخوای ویندوز عوض کنی سعی کن sp3 نصب کنی که بهتره
نمی خواهد ویندوز عوض کنی توی گوگل سرچ بزن Generic host اولین سایتی که توی سرچ میاد کاملا توضیح داده که یک بسته امنیتی برای سرویس پک2 داره باید نصب کنی...
کاربرانی که از ویندوز ایکس پی سرویس پک ۲ و خطوط ADSL برای وب گردی خود استفاده می کنند . به طور حتم گذرشان با یک خطای آشنای ویندوز XP با نام Generic Host Process for Win32 Services خورده است .
پس از نمایش این پنجرهی خطا و پس از گذشت چند ثانیه دریافت و ارسال اطلاعات از اینترنت قطع شده و برای لحظه کوتاهی نیز theme ویندوزتان به حالت کلاسیک تغییر یافته و مجددا به حالت قبل باز می گردد .
» در چنین مواقعی برای برقراری دوباره ارتباط اینترنتی ADSL تان راهی جز راه اندازی مجدد سیستم (Restart) ندارید
برای حل این مشکل بسته امنیتی مایکروسافت را باید بگیرید و نصب کنبد و....
نقل قول:
عجیبه ولی من با وجود سرویس پک 2 تاحالا به همچین چیزی بر نخوردم ... :8:
آخه می گن سرویس پک 3 بده ... سرعت ویندوز رو کم می کنه ... حقیقت داره ؟؟ :13:
کی میگه بده!!!نقل قول:
نه من که سرویس پک 3 استفاده میکنم چیزی ندیدم...تازه بهتر هم هست هم از نظر امنیتی و.... چون سرویس پک 2 خیلی وقته که دیگه ورژن جدید نمیده بیرون ولی سرویس پک 3 هر چند ماه با اپدیت میاد بیرون البته خودت هم میتونی اپدیت کنی ولی هر بار که بخوای ویندوز عوض کنی حجمش اپدیتش زیادتر میشه...
برو ویندوز سرویس پک3 اپدیت همین ماه را بگیر نصب کن...
Windows XP Professional SP3 Corporate January 2009
سرویس پک 3 ویندوز ایکس پی
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185316
خب مشکلم فکر کنم حل شد .. یه سرچ زدم کلی راه حل رخت جلوم ... ولی چه حالی میده ها ... سرعت بالاس ... :31:
اخه این سرعته ؟نقل قول:
ایران همش بدبختیه
میدونم :31:نقل قول:
اخه این سرعته ؟
ایران همش بدبختیه
بالاخره به مرگ میگن تا به طبع راضی شیم دیگه :31: بی خی خی :31:
در شهر کورها یک چشمی پادشاست !!! :13:نقل قول:
توی تاپيك جامع مقالات آموزشي " اينترنت و شبكه " قرار دادم...نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
بهتر از دایل اپ هست که!!:27::31:نقل قول:
خدا را شکر کن خطت pcm نیست:31:
اینجا ایران هست....بزودی از شبکه پی30 :31:
تایید میشه:11:نقل قول:
سلام ....
این "درخواست کارت طلایی" چیه ؟ ینی حتما باید از اینجا درخواست کرد ؟
من که ثبت نام کردم به من هیچی ندادم ، منم چیزی نگفتم (نمیدونستم) .... همسایه مون قراره ثبت نام کنه .... برم یکی بگیرم ؟ میشه ؟ :31:
اره باید بری اونجا بگی کارت طلایی میخوام 2 3 تا بهت میدن...نقل قول:
البته در پنل کاربری هم میتونی درخواست بدی ولی باید بری اونجا اخر...
سلام...
من رمزم رو تو سایت عوض کردم ...
ولی حالا هرچقدر میزنم میگه اشتباس...قبلی رو هم میزنم همینطور...
در ضمن دقیقا از س 1 به بعد دانلود شبانه شروع میشه یا اینکه 1:30 اینطورا ؟