بچه ها به نظرتون یه ماهه تمدید کنم 28 چوق یا 3 ماهه ۸۰۱,۸۴۰ ریال؟
6 جوق تخفیف میخوره حدودا:31:
چیزه بهتر نمیاد این طرفا گمونم
راستی این وایرلسش هم تخفیف زده چه طوره؟ برادرانی که دارن بگن
ماهی 30 گیگ ازشون در میاد؟
Printable View
بچه ها به نظرتون یه ماهه تمدید کنم 28 چوق یا 3 ماهه ۸۰۱,۸۴۰ ریال؟
6 جوق تخفیف میخوره حدودا:31:
چیزه بهتر نمیاد این طرفا گمونم
راستی این وایرلسش هم تخفیف زده چه طوره؟ برادرانی که دارن بگن
ماهی 30 گیگ ازشون در میاد؟
اخه با pc معمولی خیلی توفیقی نداره بالاخره اونم مانیتور و کیبورد میخاد دیگه فقط یه هوا کوچیکتره.نقل قول:
شنیدم حدود 150 تومنه و براحتی با کامپیوتر لینک بهش میدی و میزاری دانلود کنه .نقل قول:
متاسفانه اسمش رو نمیدونم :19:
اتفاقا یبار تو همین تاپیک یه نفر معرفیش کرد ولی حیف که حوصله ورق زدن صفحات اینجا رو ندارم که پیداش کنم حالا ببینم چی میشه شایدم گشتم:31:
اره برای من معرفی کرده بودن میگفتن به درده داریوش میخوره:27:
حالا بگیر پس به ما هم آمارش رو بده چه طوره خوبه یا نه
مینی پیسی رو آمارشو ندارم ولی به نظر گرونه هر چی هست
اقا چشمم ترکید انقد گشتم ولی سرانجام یافتم:31:
اسم خاصی نداره
درواقع یه نوع روتر هستش که یکی از کاراش دانلوده .
اینجاس:
داریوش اتفاقا پست اخرش هم خودت دادی:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403813
این رفیقمون کینگ حسابی در موردش توضیح داده.
فعلا مساله اصلی قیمت هستش.
اگه زیر 150 باشه میگیرم.
اقا این کینگ بدبخت هم که بن شده.
کسی نمیدونه کجا میتونم گیرش بیارم ؟؟؟ چن تا سوال دارم باید ازش بپرسم :13:
مدل جدیدتر این مودم ها هم ایسوس زده که فکر میکنم مودم شاخی باشه
اینم آدرس سایتش
قیمتشو پیدا نکردم .اگه کسی پیدا کرد به منم بگهکد:http://usa.asus.com/Networks/WiFi_Networking/RTN56U/
من قراره که همزمان با خرید یک تبلت یا یه گوشی جدید ،یه مودم وایرلس بخرم.خوبی این مودم اینکه هم با لن کار میکنه و هم وایرلس داره و از همه مهمتر هم اینکه قابلیت دانلود رو داره.اما اینکه بتونه در حالت خاموش بودن سیستم اینکارو انجام بده رو نمیدونم که باید کمی تحقیق کنم
شما اگه چیزی فهمیدید بگید.به نظرم که خودم خیلی خوبی باید باشه
نظر شما چیه؟
آره، برای منم یهو قطع شد!! گفتم حتما شارژم تموم شده اما پس چرا اس ام اس ندادن؟! وارد سایت داتک که شدم دیدم 16روز دیگه دارم!! یه 5دقیقه بعد وصل شد! پیش میاد دیگه:5:نقل قول:
داریوش دقت کردی هروقت زمان تمدید میرسه هی به فکر تغییر سرویس هامون میفتیم:31:؟ آخرش هم همینو تمدید میکنیم.
درمورد مالیت هم آره! من ماه پیش تمدید کردم دیدم زیاد شده:18:
قیمتش رو که همونجا زده:31:نقل قول:
برو ولیعصر آمار بگیر، احتمالا اونجا میتونی ردش رو بزنی:27:کد:قیمتها :
قیمت مودم حدود 40 تومان و قیمت روتر اشاره شده در بالا حدود 110 تومان میباشد. و قیمت یک هارد 250 هم حدود 50-60 تومان میباشد که بهترین نوع ان هم وسترن دیجیتال میباشد.
آره ایران باید داشته باشه
منتها مشکل اینجاست که من اگه جای شما باشم اینهمه پول نمیدم بابتش! یه سیستم نقلی میگیرم هم به کارام میرسم هم برای دانلود و ... اسلیوری میکشم ازش:31:مثله همین کاری که با این بدبخت میکنم
البته من چون اکثرا هم کارم خونه هست و با سیستم به کارم اینطوری بیشتر میاد
نظر خاصی ندارم باید ببینیم چی از آب در میادنقل قول:
من قراره که همزمان با خرید یک تبلت یا یه گوشی جدید ،یه مودم وایرلس بخرم.خوبی این مودم اینکه هم با لن کار میکنه و هم وایرلس داره و از همه مهمتر هم اینکه قابلیت دانلود رو داره.اما اینکه بتونه در حالت خاموش بودن سیستم اینکارو انجام بده رو نمیدونم که باید کمی تحقیق کنم
شما اگه چیزی فهمیدید بگید.به نظرم که خودم خیلی خوبی باید باشه
نظر شما چیه؟
تست کن شما بوگو به ما هم:31:
خوب آخه این موقع ها هنوز پول تو جیبمونه براش آرزوها داریم:27:نقل قول:
ره، برای منم یهو قطع شد!! گفتم حتما شارژم تموم شده اما پس چرا اس ام اس ندادن؟! وارد سایت داتک که شدم دیدم 16روز دیگه دارم!! یه 5دقیقه بعد وصل شد! پیش میاد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش دقت کردی هروقت زمان تمدید میرسه هی به فکر تغییر سرویس هامون میفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ آخرش هم همینو تمدید میکنیم.
درمورد مالیت هم آره! من ماه پیش تمدید کردم دیدم زیاد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان سره 1 ماهه یا 3 ماهه موندم! 6 چوق فرق میکنه:31: میشه باهاش کلی کار کرد!!!×@!@#%@#@#:27:
سرعتشو نصفه شب تست نکردی ؟نقل قول:
سمت مخابرات کلانتری(گاندی) از دیروز سرویس خیلی ناجور شده هی قطع و وصل میشه هر چند دقیقه یبار! نزدیک تمدید رسیده ولی از وقتی اینجوری شده به شک افتادم ، دوستان تغییر سرویس دنگ و فنگش زیاده؟ باید با داتک هماهنگ کنیم یا فقط پولشو نمیدیم میریم از یجا دیگه سرویس میگیریم؟
پارس آنلاین پورت اضافه کرده توی مخابرات کلانتری.نقل قول:
ضمنا جای دیگه ایی نیست الا مخابرات چون شاتل هم پورتش پره
باز حالا خوبه این دوستمون تمدید نکرده هنوز
من از وقتی 3 ماهه تمدید کردم همش داره قطع و وصل میشه بازی در میاره
پدره دانلودام رو درآورده هی صفر میکنه
چرا همچین میکنن اینا؟
باز حالا میگیم دیروز طوفان بود به خاطره اون بود شاید ولی قبل و بعدش چی؟
جدا؟! من فقط دیروز صبح تا ظهر یکم افت سرعت داشتم و 4شیرد نمیومد، یه بار هم دیشب باد شدید اومد، فقط همین!!نقل قول:
داریوش من تعجب میکنم چرا مال تو اونطوری میشه اما مال من نه!! جفتمون یه منطقه ایم! یه مخابرات!! حدودا یه فاصله!!
نمیدونم سیستم اینا چجوریه که با یه باد به هم میریزه.
دیروز بعد از طوفان 20 دقیقه نتم قط بود.
امروز خوب بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندانمنقل قول:
تازگی ها برام داره سنگ تموم میزاره
باز امروز بزنم به تخته بهتر شده
احتمالا به خاطره ضعیف شدن سیگنالهنقل قول:
بهه
امروزم 13:15 تا 14:30 برام قطع بود
فک کنم برای شما هم قطع بوده چون کلا پشتیبانی رو اشغال کرده بودن
سلام رفقا .
کسی اینجا از وایمکس داتک استفاده میکنه ؟ چطوریه ؟ بدرد بخور هست ؟ شل کن سفت کن نداره زیاد از نظر سرعت و قطعی؟
من قبلا ipw داشتم که اصلا بدرد نمیخورد . حالا اگه وایمکس خوب باشه میخوام بگیرم .
ipw چیه ؟؟نقل قول:
داتک یک اینترنت وایرلس داشت قبلا(نمیدونم هنوز داره یا نه) که اسمش ipw بود.یک مودم دیگه هم داشت با اسم نکست نت .نقل قول:
شما هم بی سیم دارین یا....؟نقل قول:
نقل قول:
هنوز من دارم استفاده می کنم:31:(البته فعلا چشم خوردم)نقل قول:
دارم وارد 4 امین روز خرابی سرویس می شم به لطفشون ....تا دلت بخواد قطعی و سرعت حلزون دیدم (انقدر که دیگر نمی شه تست گرفت :2:)
ایمیل نمی تونم بزنم ......صفحه ها ناقص لود میشن.....کلا از کار و زندگی انداختن منو....
پ ن:
خوب شد احتیاط کردم و تمام فایل هایی که لازم داشتم رو هفته پیش دانلود کردم :5:
شما دیگه خیلی صبرت زیاده که هنوز داری از ipw استفاده میکنی. بابا اینو بنداز جلوشون برو سمت وایمکس. :31:
آره انصافا Ipw خیلی رو اعصاب بود برای من هم (ماجراها داشتم باهاش) :31: . حالا اگه وایمکسش خوب باشه به شرط تایید دوستان وایمکس دار در اینجا میگیرم ببینم چی از آب در میاد.نقل قول:
داریوش و بقیه دوستان،
همسایمون wifi داتک رو گرفته، و چون وبگردی داره سرعت 2مگ 3گیگ حجم رو گرفته. یه مودم که روی بالا پشته بوم گذاشته مسلما، (این قسمت قابل توجه هم محلی ها؛ داریوش:31:) و میزان انتن دهیش از 40، 15-20تاست. و یه مودم هم که تویخ ونه دارن، متاسفانه وایرلیسش پویا نیست، میگه برای کانکت شدن مشکل دارن و هی ip عوض میکنه و در کل اون استرلیزی ADSL رو نداره که سرعت ثابت باشه و همیشه امکان متصل شدن باشه.
دوستان من ماهی حدودا 10 گیگ دانلود دارم و از سرعت کم 128 نامحدود داتک خسته شدم . یه چیزی بهم پیشنهاد بدین برم اینو عوضش کنم .(خواهشا مدرک برا بالای 128 نخواد) من سرعت بچه های لایزر و پارس آنلاین رو خوندم کپ کردم . مرکز مخابراتمونم نبوت هست و فکر کنم همه ی شرکتها پورت خالی داشته باشن .
سرعتو ببینین و با شرکتهای دیگه مقایسه کنین :
مثلا اینو ببینین :
اگه از خود داتک میخواهین که 128 با محدودیت ترافیک ماهیانه 9گیگ و هزینه ماهیانه 27.000تومن داره.نقل قول:
ضمنا وقتی به شما با اون سرعت سرویس بدن حجمتون خیلی زودتر تموم میشه و اگه مجبور به خرید حجم بشید ضرر کردید. موضوع مهمی که هست اینه که حجم ترافیک مصرفی فرد به فرد فرق داره، شما میدونی ماهیانه 9گیگ دانلود میکنی، بقیه ترافیکت رو نمیدونی چنده که!! ممکنه 5گیگ باشه، ممکنه 2گیگ باشه، ممکنه 10گیگ باشه!!
شما باید یه دوره ی یک ماهه به طور مداوم از برنامه های تعیین ترافیک شبکه ها مثل BWMeter 5.4.0 استفاده کنید و ببینید ترافیکتون چقدره، یا یه هفته استفاده کنید و ضربدر 4.2 کنید.
شما حجم ترافیک مصرفی یک ماه تون رو بدست بیارید دقیقا میشه راهنمایی کرد چه سرویسی مناسب شماست.
اگه صبانت يا پارس تو منطقه شما سرويس ميدن از اونا بگير.نقل قول:
اگرم حوصله عوض كردن Isp نداري و مدرك براي بالاتر از 128 نداري همين 128 محدود داتك با 9 گيگ رو بگير كه 27 تومن برات در مياد و سرعت دانلودش حالت عادي رو 30-32 فيكسه و با idm تا 38 ميره.
سرعت شبانه و روزانه هم هيچ فرقي نداره جفتش همينه كه گفتم.
آقایون این PING به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
آقایون این سرعت 128 حجمی 3 ماهه داتک با 5 گیگ حجم هست چرا سرعت در مقابل شرکتهای دیگه اینقدر پایین هست برای شما هم همینطور هست دوستان
برای بازی آنلاین و باز شدنه سریعتر سایت ها به کار میادنقل قول:
آقایون این PING به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
من دوساله 128 نامحدود دارم سرعتش بیشتر از 16 نرفته باز شما دارید با 24 میگیریدنقل قول:
آقایون این سرعت 128 حجمی 3 ماهه داتک با 5 گیگ حجم هست چرا سرعت در مقابل شرکتهای دیگه اینقدر پایین هست برای شما هم همینطور هست دوستان
8 کیلوبایت داره اضافه میده بهتون دیگه
برای داتک خیلیه! شرکت های دیگه که شرکت دیگن
نقل قول:
منظورتون از این قسمت یعنی چی
من که نفهمیدم یعنی داتک همین جوری یا بخاطر اینکه 3 ماهه گرفتم سرعتم پایینتر هست کساییکه از ماهیانه دارن استفاده میکنن کمک کنن
البته قبلا نامحدود از یکی از این شرکت ها گرفته بودم که سرعتم دقیقاً مثل شما بود چون نامحدود بود
اون دوستانی که سرویس حجمی داتک رو گرفتن همین جوری برای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفيق ربطي به 3 ماهه نداره .
من الان 128 حجمي يه ماهه دارم سرعت دانلودم مثه شماس.
چن تا پست قبلي تست سرعتم هستش يه نگا بنداز.
پس یعنی بعد از این دیگه از داتک اشتراک نگیرم درسته ؟؟؟نقل قول:
برم از پارس آنلاین یا چه شرکتی بگیرم که سرعت خوبی داشته باشه و ارزون
راستشو بخوای من بیشتر شبها دانلود میکنم فکر کنم پارس انلاین بد نباشه الان امار 1 ماه بدون مودم (مودم دارم) با رانژه و ... 128 چقدر در میاد آخه از یکی ازدوستام پرسیدم گفت که تخفیف هم میده اون چیزی که تو سایتش زده الکی هست
دستت درد نکنه . منظورم از دانلود همون ترافیک کلی دانلود و آپلود + باز کردن سایت و ... بود . کل ترافیکم در ماه حدود 10 گیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط resident
ضمنا وقتی به شما با اون سرعت سرویس بدن حجمتون خیلی زودتر تموم میشه و اگه مجبور به خرید حجم بشید ضرر کردید. موضوع مهمی که هست اینه که حجم ترافیک مصرفی فرد به فرد فرق داره، شما میدونی ماهیانه 9گیگ دانلود میکنی، بقیه ترافیکت رو نمیدونی چنده که!! ممکنه 5گیگ باشه، ممکنه 2گیگ باشه، ممکنه 10گیگ باشه!!
شما باید یه دوره ی یک ماهه به طور مداوم از برنامه های تعیین ترافیک شبکه ها مثل BWMeter 5.4.0 استفاده کنید و ببینید ترافیکتون چقدره، یا یه هفته استفاده کنید و ضربدر 4.2 کنید.
شما حجم ترافیک مصرفی یک ماه تون رو بدست بیارید دقیقا میشه راهنمایی کرد چه سرویسی مناسب شماست.
با simple internet meter lite و du meter و ... اندازه گرفتم .
بچه ها یه تست کنید ببینید اینو میتونید دانلود کنید؟
چند روزه دیگه بدونه چیزپیان از این سایت دانلود نمیکنه!×!کد:http://heavy-music.ru/gothic/Inhale%20the%20Sea/(2011)%20-%20The%20Fourth%20Coordinate/09.%20Waiting%20for%20the%20Train.mp3
////////////////////////////////
پس نوشت!: فیل کردن نامردا:41:
داریوش جان، جوابت:نقل قول:
والا هر جایی که بری یه بدبختیه خاص خودش رو داره.نقل قول:
داتک پشتیبانیش خوبه سرعتش نسبت به بقیه تعطیله
پارس پشتیبانیش تعطیله سرعتش خوبه
صبانت شانسیه اگه شانست بزنه عالیه اگه نه که تعطیله الان یه رفیقم تو شهرک محلاتی با 128 صبا سرعتش تا 150 میره و یه رفیقم تو پیروزی سرعتش به 30 نمیرسه.
الان من با پارس قرارداد بستم تازه بعد از گذشت یه ماه خطم رو فرستادن مخابرات برا رانژه.
خلاصه نمیدونم چرا تو این مملکت هرچی میخای عوض کنی باید از 7 خان رستم بگذری از این اینترنت ذغالی گرفته تا ماشین و خونه و...
البته سایت فیل فیلی شده ولی این عکسی که گذاشتی ارتباطی به اون داستان نداره چون سایت اجازه دانلود نمیده فقط میذاره که آنلاین گوش بدی.نقل قول:
سایتهای آقا فیله جاش سایت بند تنبان میاد نه این
بیا داریوش جان.دانلود کردی بگو پاک کنم
کد:http://sms11.ir/files/09._Waiting_for_the_Train.mp3
نقل قول:والا این سایت محدودیت کانکشن دارهنقل قول:
نهایت 3 کانکشن میزاره برای فایل
ایول برادرنقل قول:
والا یه فایل نیست الان تو queue ام حدود 895 تا فایل دیگه از این سایت هست:31:تازه حدوده 1000 تاش دانلود شده
نامردی فیل شد
میگم با چی لیچ کردی برادر؟ با رپید لیچ؟
تو که هنوز اینجایی!!!نقل قول: