روش نصب cairo-dock در Ubuntu 9.10 در لینک زیر توضیح داده شده ! ۵ مرحله ی ساده داره ...نقل قول:
کد:http://www.pendrivelinux.com/how-to-install-cairo-dock-on-ubuntu-9-10
Printable View
روش نصب cairo-dock در Ubuntu 9.10 در لینک زیر توضیح داده شده ! ۵ مرحله ی ساده داره ...نقل قول:
کد:http://www.pendrivelinux.com/how-to-install-cairo-dock-on-ubuntu-9-10
سلام به همه
من میخاستم اوبونتو 8.4 رو نصب کنم ولی هارد رو نمیشناسه مشکل از چیه (هارد 320مکستور ،مادربوردAsus P5Q Pro )هیچ اروری نمیده فقط تو قسمتی که باید پارتیشن بندی بشه هیچی نیست؟
از تنظیمات بایوس مادربورد گزینه IDE رو به جای AHCI انتخاب کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگر نشد احتمالا شما هم مشکل مشابهی دارید که در لینک های زیر توضیح داده شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم یکی هم به ما کمک کنهنقل قول:
از طریق دیسک Alternate اوبونتو یا کوبونتو رو نصب کنید. اگر بعد از نصب مشکلی بود اخرین نسخه درایور nvidia رو طبق این روش دانلود و نصب کنید:نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
سلام
اوبونتو/کوبونتو 9.10 با سیستمهای قدیمی مثل رم 256 سی پی یو 2.4 جواب میده؟
نقل قول:
ممنون از راهنماييتون راستش توتنظيمات بايوس IDE بود اما وقتي AHCI رو انتخاب كردم هارد رو تو لينوكس شناخت اما به عنوان removeable storage.وقتي هم كه ميخاستم پارتيشن بندي كنم اون قسمتي كه مقدار فضا و نوع پارتيشن رو مشخص ميكنم يه بند ديگه با گزينه هايpirmery وlogical اضافه شده حالا اگه ميشه لطفا بگيد كه :
فرق IDE وAHCI چيه؟
موقع پارتيشن بندي براي لينوكس كدوم يكي رو انتخاب كنمpirmery ياlogical ؟
در مورد لينك هايي كه گذاشتيد ،لينوكس هاردمو اصلا شناسايي نمكرد.
میشه یه عکس از قسمت پارتیشن بندی بذارید ؟نقل قول:
درضمن pirmery یا logical بودن اهمیتی نداره. در هر قسمت که خواستید میتونید پارتیشن لینوکس رو درنظر بگیرید.
رم سیستمتون یک مقدار کمه مخصوصا برای کوبونتو ! ولی با این وجود میتونید اوبونتو/کوبونتو رو نصب کنید.نقل قول:
همیشه یه سوال برام هست اینکه وقتی ما این همه از اینترنت آپدیت مکینم وقتی توزیع جدید بیاد و آنرا نصب کنیم از راه دی وی دی ،باید دوباره همرو از اول آپدیت کرد مثل آپدیتهای برنامه یا نصب برنامه.
ممنون میشم جواب بدین.
ببخشيد اگه عكس دير شدنقل قول:
من خاستم فضاي خالي هارد رو پارتيشن بندي كنم اما بعد از پارتيشن بندي swap وroot بقيه ي فضاي خاليه هارد unuseable ميشه
در عکس که چیزی مشخص نیست. ولی به نظر میاد مشکلی وجود نداره برای ادامه نصب ...نقل قول:
خییییلی ممنون از راهنمایتوننقل قول:
جای سیم ساتا رو، رو مادربورد عوض کردم مشکل حل شد (حالا وقتی هم که IDE هست هارد رو میشناسه)
لینوکس هم نصب شد:10:
امکانش هست که تو صفحه ی انتخاب سیستم عامل (وقتی کامپیوتر روشن میشه) جای اوبونتو رو با ویندوز عوض کرد؟
البته با عرض پوزش! :46: چون یکی از دوستان می گفت کار تو، تو این انجمن شده فقط تذکر برای استفاده از فهرست مطالب!نقل قول:
ولی باور کنید برای خودتون می گم! سوالی که شما مطرح می کنید تا مشاهده ی بعدی یک کاربر و پاسخ معلق می مونه، در حالی 99% سوالات در فهرست انجمن گرد آوری شده و شما در لحظه ی اول به جواب می رسید.
برای مثال جواب سوال شم:
که خوب در فهرست دقیقا موضوع بالای این لینک هم مربوط به تعمیر و همینطور ادیت کردن گراب هست :46:
موفق باشید
کسی نیست جواب این پست رو بده؟نقل قول:
خوب آخه این جمله ی شما بیشتر خبری هست تا سوالی :46:نقل قول:
اگر دلیل این امر رو می خواهید بدونید که می شه گفت تقریبا مشخص هست! ببینید در پروژه ی های بزرگ برای هر امری یک زمان خاص مشخص میشه! برای مثال گسترش و هماهنگ سازی برنامه ی pidgin در تاریخ X انجام میشه و بعد از اون تاریخ دیگه زمانی صرف هماهنگ سازی نمیشه.
حالا فرض کنید زمان انتشار این نسخه تاریخ Y هست که 4 ماه بعد از X است و در این مدت یک نسخه ی جدید از pidgin وارد بازار شده! به طبع گسترش دهندگان اوبونتو این نسخه ی از برنامه را درمخازن قرار می دهند ولی با توجه به اینکه بودجه و زمان هماهنگ سازی نسخه ی جدید اوبونتو برای این برنامه گذشته برگشتی جهت آپدیت نخواهد بود!
این از دلایل اصلی این موضوع هست که برخی آپدیت های خیلی اخیر! روی نسخه ی جدید هم نیاز است.
دلایل دیگری هم داره، مانند آپدیت هایی که تا زمان انتشار باعث کرش سیستم میشده و مثلا 2 روز بعد از انتشار راه حل پیدا شده و بنابراین روی مخازن قرار می گیره!
و ...
:46:
ممنون اینکه خیلی بده برای اینرنت ذغالیا!!!!!!!!.
یه سوال دیگری دارم من در جشن ابونتو 9.10 یه سی دی گرفتم و نصب کردم خیلی از برنامها رو میخواستم نداشت و کدکهای تصویری و صوتی هم نداشت.
نسخه dvd رو گرفتم هیچ فرقی با سی دی نکرد!!! جریان سی دی و دی وی دی چیه چرا تفاوتی دیده نمیشه؟
وقتی با CD یا DVD یا حتی فلش مموری و ... لینوکس رو تصب میکنید همشون یه چیز رو نصب میکنند. تفاوتشون اینه که بعد از نصب هیچ برنامه دیگه ای نمونده که روی سی باشه، اما از روی DVD میشه خیلی Package های دیگه نصب کرد(خیلی از نرم افزار های موجود در DVD موقع نصب لینوکس نصب نمیشوند، بعدا باید نصبشون کنید)
سلام من اوبونتو ۹٫۱۰ رو نصب کردم بعدش هم kde رو نصب کردم الان تو gnome صدا دارم ولی تو kde صدا ندارم چی کار باید بکنم؟
دستور speaker-test رو در ترمینال اجرا کنید. ببینید صدا دارید یا نه !؟ kmix رو هم چک کنید که همه ولوم ها درست باشه و mute نشده باشه. همچنین روی آیکن kmix کلیک راست کنید و روی select master channel کلیک کنید و مطمئن بشید که گزینه master انتخاب شده باشه.نقل قول:
لعنت به این اوبونتو
منو باش چه شوق و ذوقی داشتم
دو روز دنبال روش نصب 9.10 بودم هیچجایی پیدا نکردم
اخرش یه هارد 1 ترابایت من به کل فرمت شد .....الان دارم با گریه مینویسم
لعنت ...لعنت ....
اینهمه فیلم و سریال که دیگه dvd ها شو ندارم
بدبخت شدم.
الان ویندوز هست و اوبونتو باز هم نصب نشد ....میخوام ریکاوری کنم ببنیم بر میگردن یا نه ....ولی اگه برگردن ناقص برمیگردن.
کسی راهنمایی چیزی داره بگه.
سلام.نقل قول:
روش نصب اوبونتو نوعی هست و فرقی آنچنان بین 9.10 و 7.10 نیست!
و آنچه زیاد هست راهنماها، برای مثال:
دیگه واقعا جای گله نیست! هر چه هم شده تقصیری بر گردن جامعه ی کاربری اوبونتو نیست! چون دیگه من فکر می کنم اینهمه راهنما و توضیح و غیره کافی هست، ضمن اینکه هر جا هم شکی باشه خیلی ساده میشه در همین انجمن پرسید، جواب نگرفتید و خیلی خیلی ضروری هست به کاربران پ.خ بدید.
در مورد سوالتون، مربوط هست به انجمن نرم افزار، اونجا مطرح کنید بیشتر راهنمایی خواهید شد، قطعا نرم افزارهای قدرتمندی هستند برای ریکاوری ولی خوب مسلما نه 100%!
موفق باشید.
بله خیلی هم راحته من نمیدونم چرا بعد نصب هارد 1 ترام فرمت شد ....نقل قول:
اگه 9.10 رو شما ببنیید متوجه میشید که من چی میگم و قضیه انتخاب کردن هارد خیلی مشخرف شده
یه گزینه هست که برای فرمت کامل هارده ...این رو ولش
یه گزینه دیگه هم هست که دستی پارتیشن سازی میکنیم
یه گزینه هست که یه متغییر داره میتونیم اندازه و حجم مورد نیاز خودمون رو زیاد و کم کنیم برای نصب ...
حالا این دفعه من این گزینه اخری رو بزنم ؟ بزارم فلش رو بکشم روی مثلا 25 گیگ ؟ کل هارد فرمت که نمیشه ؟
احتمالا شما گزینه ای رو انتخاب کردید که برای فرمت کل هارد هست ! واقعا عجیبه چرا همچین کاری کردید !!؟!نقل قول:
در مورد نحوه پارتیشن بندی هم بارها توضیح داده شده و taia عزیز لینک های زیادی رو در این مورد بهتون دادند.
به همه چی قسم من دیوونه نیستم کل هاردو فرمت کنم:18:نقل قول:
من میگم پارتیشن دستی رو انتخاب کردم ولی بعد ریاستارت شدن دیدم که به کل فرمت شده...
من روش دستی رو انتخاب کردم بعدش پارتیشن بندی کردم بعدش که تموم شد دیدم هارد به کل نیست شد.
اشکالی نداره همه ی اطلاعات رو برگردوندم ....الان هم اخرین فایل ها رو داشتم بازیابی میکردم :31: (750 گیگ اومد)
سلام
ميخواستم بدونم براي اتصال به اينترنت در اوبونتو به چه ابزاري نياز داريم و ابزارهاي شبكه مورد نياز تواوبونتو چيه؟
شما دیوانه نیستید بلکه سطح اطلاعاتتون در مورد لینوکس بسیار کم است متاسفم:19:نقل قول:
من قبلا 8.10 داشتم اونموقع پیغام هایی که اوبونتو میداد تو یه بالن زرد بود که ضبدر هم کنارش بود مشکلی نبود ولی الان تو 9.10 یه باکس مشکلی میاد پیغام هم توش باید منتظر بشم تا بره:13: حالا این زیاد بد نیست یه موقع یه برنامه مثل gyachi کلید میکنه میبنی یه ساعته اون بالا زده شما 254 تا ایمیل داری نمیره که اه
یه سوال دیگه برو بچ زدن اون سه تا منوی system و places و اینا رو ترکوندون نمی دونم چطوری ؟ حال چی کار کنم برگردن
ممنون
روی پنل کلیک راست کنید و Add to panel رو بزنید و Main menu رو اضافه کنید
خب خدا رو شکر نصب کردم ولی بازم یه مشکل
من دو تا هارد دارم روی اولین پارتیشن(c) ویندوز xp رو نصب کردم
برای اوبونتو هم اولین پارتیشن از هارد دوم رو روت (/) کردم دومین پارتیشن از هارد دوم رو هوم(home) کردم سومین پارتیشن هم ساختم اونم 2 گیگ swap area رو درست کردم
حالا مشکل هر کاری میکنم فقط xp بالا میاد ....boot load.ini از ویندوز نگاه کردم دیدم چیزی برای ubuntu اضافه نشده حالا من چه جوری بهش بفهمونم که ubuntu رو بالا بیاره ؟
لطفا سریعتر الان نصبه ولی نمیتونم انتخاب کنم که بالا بیاد.
تروخدا سریعتر بگین چیکار کنم 2 روزه سر این موضوع از کار و زندگی افتادم.
باید وارد تنظیمات بایوس بشید و اولویت بوت رو (BootPriority) هارد دوم و بعد از اون هارد اول بزارید
سلام
من screen resolution رو تغییر دادم صفحه مانیتور سیاه شد و دیگه تصویر ندارم و دیگه نمی تونم رزولوشن رو هم تغییر بدم. می خواستم بدونم چه طوری می تونم رزولوشن رو به حالت قبلی برگردونم.
با تشکر
سلام
۲ تا سئوال فوری
۱٫ چه جوری مثل ویندوز با زدن کلیدهای ترکیبی مثل alt+shift میتونم زبون تایپ کردنمو عوض کنم ؟خسته شدم از بس رفتم از بالا توی کیبرد عوض کردم.
۲٫ من کل آپدیتهای آپدیت منیجر رو دانلود کردم وبر نصب کردم وبر سیستم رو rebot کردم ولی حالا پسورد قبلی من رو قبول نمیکنه میگه اشتباهه ...چیکار کنم بدجوری گیر کردم هر چی میخوام از اوبونتو software center دانلود کنم پسورد منو میخواد که قبول نمیکنه .........
سلام یک سوال داشتم
شنیدم در نسخه dvd اوبونتو نرم افزاری هست که شمارو از بابت دانلود فایلهای حجیم از اینترنت پر سرعت بی نیاز میکنه
آیا حقیقت داره ؟
نه من آخرین نسخه ubuntu & Kbuntu را چند روزی هست که از طریق پست دریافت کردم ولی همچین چیزی نیست اگر نیاز به همچین چیزی دارین می تونید از دیسک های مکمل هما که مخصوص افرادی هست که نت با سرعت پایین دارند استفاده کنید:11:نقل قول:
برای تغییر زبان ازهمون بخش کیبورد layout option رو بزنید و بعد در layout switching دکمه ای که میخواید رو انتخاب کنیدنقل قول:
دومی هم باید پسورد root رو وارد کنید
سوال اول:نقل قول:
سوال دوم: برای تغییر پسورد کاربریتون به مسیر زیر مراجعه کنید:
System > Administration > Users and Groups
کد:http://www.codetorment.com/2009/11/03/tutorial-change-user-password-in-ubuntu-9-10
پیشنهاد می کنم از مخازن کامل اوبونتو ۹.۱۰ که ۷ تا dvd هست استفاده کنید تا برای نصب نرم افزار تا حدود زیادی از اینترنت بی نیاز بشید.نقل قول:
کد:http://www.sito.ir/product_info.php?products_id=1139
ممنون میدونستم اینو ولی من هر چی رمز قبلی رو میزنم قبول نمیکنه که ادامه بدم و رمز جدید براش بزنم .... مشکل اینه که \سورد قبلی رو دیگه قبول نمیکنه.نقل قول: