دوستان میخوام یکی از اینارو بخرم کدومش بهتره اصلا میارزه بحرم یا نه چند بخرم؟
کد:http://www.-----------/forums/thread18469.html
اینا مال سایت iphone..ir هستنکد:http://www.-----------/forums/thread18389.html
Printable View
دوستان میخوام یکی از اینارو بخرم کدومش بهتره اصلا میارزه بحرم یا نه چند بخرم؟
کد:http://www.-----------/forums/thread18469.html
اینا مال سایت iphone..ir هستنکد:http://www.-----------/forums/thread18389.html
دوستان در مورد SHSH اشتباه نکنید یک وقت.
ipod های نو وقتی jailbreak میشن تو cydia که برید یک گزینه Make my life easier داره که باعث میشه سریال ipod برای ذخیره shsh مربوط به ipod تون تو سرور Cydia گرفته و save بشه.
وقتی روی اون گزینه Make my life easier کلیک می کنید اخرین firmware مربوط به ipod که توسط apple release شده ,shsh اون رو و firmware های بعدی رو ذخیره می کنه.
مثال:
اگه من امروز روی make my life easier کلیک کنم و اخرین ورژن Firmware کهapple داده بیرون 4.0.2 باشه که هست من به هیچ وجه حتی اگه الان رو ipod م 3.1.3 نصب باشه نمیتونم به زیر 4.0.2 restore کنم.
دومی انگاری بهتره!:31:نقل قول:
نقل قول:
مرسي داداش .
يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
نقل قول:
نه عزيز من بخدا اصلا نميصرفه بخاطر 30 - 40 تومن ميخواي دست دوم بخري ؟ بخدا ضرر ميكني . از كجا معلوم كه سالم باشه ؟ با 1 بار ديدن و كار كردن باهاش كه نميشه فهميد سالم . من اگه جاي تو بودم بيخيال اينا ميشدم و ميرفتم نو ميخريدم مي فهميدم از روز اول دست خودم و اگه مشكلي پيش بياد مقصر خودمم.
اوني هم كه ميگه من 13 گيگ برنامه روش دارم مطمئن باش 80% برنامه هاش به درد نميخوره . الكي ريخته قيمت را بالا ببره. قابي هم كه روش ميده اينقدر خط و خش داره كه فكر نكنم روت بشه بخواي بذاري روش باشه همون روز اول ميندازيش دور
البته 30 40 تومن نمیشه که خیلی بیشتر همینو من بخوام بگیرم نوش با این چیزا 400 تا میشه که الان با 140 تومن میتونم ارزون تر بخرم بعدشم زورم میاد برا نوش پول بدم چون میخوام ایپاد جدید که اومد بگیرمش
اينم حرفيه . منطقي هست ديگه نميدونم چي بگم .فقط حواست باشه اگه ميخواي بگيري كامل تستش كننقل قول:
برای بار دوم آیپادمو خراب کردم. بالا نمیاد، دفعه قبل مجبور شدم به 4 آپدیت کنم که بعد دیر اومدن جیلش پدرمو در اورد. حالا هم اگه به ورژن جدید آپ کنم بار همون داستان تکرار میشه. shsh هم ندارم. روی لوگوی اپل هی لود میکنه و بالا نمیاد. چیکار کنم؟
ipod کار کرده زیاد قیمت نداره
من خودم 16 گیگ 2 جی داشتم با شارژر دادم 140
یه 3جی خریدم مفت :31: 90 تومن اونم با شارژر
خیلی نامردم
طرف نمیتونست کار کنه
پول لازمم بود
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
شما دوباره به 4 رستور کن +همون فریموری که گرفتینقل قول:
وقتی خواستم بگیرم چیشو چک بکنم؟ که خراب نباشه؟
[QUOTE=You Were Mine;5289237]مرسي داداش .
يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دقیقاً.
کلا با Restore فقط میشه به اون firmware ی برگشت که shshش تو cydia داشته باشی. اگه الان 3.1.3 هستی و وقتی make my life easier رو کلیک کردی اخرین firmware 4.0.2 بوده باشه، باید هوای 3.1.3 تو داشته باشی چون اگه خراب شه و مجبور به restore بشی فقط میتونی به 4.0.2ریستور کنی. و دیگر هیچ...:18::8:
[QUOTE=You Were Mine;5289237]مرسي داداش .
دقیقاً.
کلا با Restore فقط میشه به اون firmware ی برگشت که shshش تو cydia داشته باشی. اگه الان 3.1.3 هستی و وقتی make my life easier رو کلیک کردی اخرین firmware 4.0.2 بوده باشه، باید هوای 3.1.3 تو داشته باشی چون اگه خراب شه و مجبور به restore بشی فقط میتونی به 4.0.2ریستور کنی. و دیگر هیچ...:18::8:
آقا من رفتم تو سایت Jailbreakme دانلود کرد آخرش هم گفت سیدا روی هوم ات اد شده ولی الان میرم می بینم چیزی نیست ؟
داستان چیه ؟
چی کار باس بکنم ؟
دوباره که میرم تو سایتش نوشته در حین نصب کرش کرده . خوب اگه کرش کرده چرا پیغام ساکسس زده
میگه اگه دوباره اقدام کنید به کرش هارم فول میشه و خطری و اینا
نقل قول:
خب داداش من همه چيز را تست كن اول بدنه را نگاه كن ضربه نخورده باشه و مشكلي ندشته باشه بعد بلوتوث و وايرلس ساير قطعات سخت افزاري را چك كن . ببين هنگ نكنه . حالا دوستان ديگه وارد تر از من هستند از اونا بپرس تا بهتر راهنماييت كنن
اگه میخوای 3 جی بگیری پشت باکس به ورژن ایتونز و فریمور هم نگاه کن که 9 به بالا و فریمور هم 3.1 به بالا باشه.نقل قول:
و پلمپ باکس از بالا سمت راست ظاهرا باز میشه که یه فلش داره از اونجا پلمپ باز میشه باید ببینی پلمپ باز نشده باشه خواستی میتونی سریال پشت ایپاد رو با پشت باکس چک کنی که یکی باشن !و هدفون و کابل یو اس بی هم تو باکس باید باشه!
عجیبه ها! من make my life easier رو نزده بودم. چطوری shsh من تو cydia بود؟ نکنه اپل با وجود 4.0.2 بازم اجازه ریستور به 4.0.0 رو میده؟نقل قول:
البته شما در چریان نیستی من میخوام دست دوم بگیرمنقل قول:
من قبلا گرفاه بودم ssh با برنامه امبرلانقل قول:
تو cydia و هم اپل
حالا یه امتحان کن ببین رستور میشه
باید بشه
دوستان الان اخرين فريمور ايپاد 4.0.2 هست درسته ؟ ايا جيلبرك شده يا نه ؟ يا بايد 4.0.1 را بريزم ؟ اين دو تا نسخه چه فرقي دارن با هم ؟
4.02 هست که جیلبریک هم نشده! آخرین نسخه جیلبریک شده 4.01 هست. تفاوت این دوتا میگن فقط در اصلاح اون اشکال نرم افزاری هست که جیلبریک از طریق اون انجام میشه! در واقع جلوی جیلبریک رو گرفته، همین!:21:نقل قول:
حالا دوستان 1 سوال كه خيلي روش گير كردم
به نظر شما من ايپاد تاچ بگيرم يا گوشي ؟ ( مثلا i9000 Galaxy S ) شما چي را پيشنهاد مي كنيد .
1چيزي هست اونم اينه كه با اين همه رقيب براي ايفون امثال اون هنوز ايفون و سيستم عاملش سرترين هستن . من با گرفتن ايپادتاچ ميتونم به جمع اپل داران بپيوندم و از سيستم عامل توپش و همچنين برنامه ها و بازي هاي متنوعش استفاده كنم با كمترين هزينه . اما از اون طرف گوشي هاي موبايل هرروز در حال تغيير اند من اگه الان گالاكسي را بگيرم فردا 1 گوشي جديد مياد و پشيمون ميشم كه چرا صبر نكردم و از اين حرفا .
در ضمن ايپاد تاچ 3 جي حالا حالا ها ساپورت اپل را داره چه از نظر نرم افزاري چه از نظر سيستم عامل .
حالا به نظر شما چيكار كنم ؟
سلام!نقل قول:
به نظر من آیپاد 4 ارزش صبر کردن داره...!!!
بزار 2 هفته دیگه که معرفی بشه،اگه خوشت نیومد برو همون 3G رو بگیر..!از لحاظ ساپورت نگران نباش..!
گوشی رو که بیخیال!هر روز یه مدل جدید میاد!
2 هفته صبر کن تا اونا معرفی بشن!فکر کنم قیمت آیپاد 3G هم میکشه پایین!
یه گوشی ساده + آیپاد تاچ = آیفون
به نظرم هیچ چیزی حتی Android که خودمم خیلی بهش علاقه دارم، لذتی رو که محصولات اپل به آدم میده، ندارند! :8:به علاوه مساله ساپورت و توی بورس بودن هم که خودت گفتی، هست!نقل قول:
اره دقيقا منم اين حرفتو قبول دارم .ما كه صبر كرديم 2 هفته هم روش . احتمالا ايپاد جديد بايد خيلي شاخ باشه .نقل قول:
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
نقل قول:
اره منم مثل شما خيلي به اندرويد علاقه دارم خيلي سيستم عامل خوبيه ولي به قول شما محصولات اپل 1 چيز ديگست
سیستم عامل بادا هم که سامسونگ یه گوشی داره با این سیستم تقلید کلیه ایفونه
اصلا انگار خوده ایفونه با یکم تعغیرات
قیمتشم مناسبه انصافا
نقل قول:
به نظرم اشتباه ميكني اقا مهرداد . بادا تقليد از روي اندرويد هست بادا تقريبا با اندرويد برابر و اصلا اين دو تا شباهتي با ايفون ندارند
به نظرتون چرا ipod touch دوربین نداره؟
اگه پول دارید یک ipod touch 3G بگیرید با یک HTC HD2 تا هم لذت کار با iOS و موزیک ipod رو ببرید هم با Windows Mobile و Android کار کنیدو باهاشون آشنا شید. یا میتونید یک iPhone 3GS بگیرید. چون iphone علاوه بر سیم کارت ,دوربین، قطب نمای دیجیتال و GPS هم داره که عالی کار می کنن. HD2 هم همه اینارو داره البته!!
نقل قول:
خب عزيز من بحث ما هم سر پول . اگه كه پول داشتيم كه سراغ ايپاد تاچ نميمديم ميرفتيم ايفون ميگرفتيم
تایید!:31:نقل قول:
__________________________________________________ _________
دوستان 4.0.2 فرقی با 4 نداره؟
نمیدونمنقل قول:
من یه گوشی دیدم دوستم داشت
منوش این ایفون بود تقریبا
برنامه بازیارم مثل ایفون
نمیگم همونه که میگم تقلید از ایفونه
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
من به شما توصیه میکنم یه ipod کارکرده بگیرینقل قول:
ولی توجه کن مشکل نداشته باشه
قیمتشم کم باشه
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
دوربین زیاد بدرد نمیخورهنقل قول:
اما به احتمال قوی ipod4 دوربین جلو رو داره برای تماس تصویری
دوستان من چند سوال داشتم:
1- من چند هفته پیش ipod touch 32gig رو در پایتخت قیمت کردم 320000 بود.چند روز پیش پرسیدم 345000!!این افزایش قیمت موقتی هست یا الان بخرم دستگاه رو
2- فروشگاه کنج توی پایتخت مطمئن هست؟ (البته نمی دونم چرا همیشه قیمت هاش 5000 بیشتر از بقیه هست!
در مورد اتصال به تلویزیون توضیح میدید؟
اون لینک اول انجمن مورد داره
سلام. برای اتصال به تلویزیون باید از کابل composit استفاده کنی!!:27:نقل قول:
در مورد لینک های اول .com رو به .ir تغییر بده درست میشه!!!:10:
نقل قول:
اون گوشي سامسونگ اس 8500 ويو بوده كه دوستتون داشته . اره قبول دارم كه ايكون هاش و برنامه هاش تقليدي هست اما نه از ايفون اين سيستم عامل در اصل تقليد از روي سيستم عامل اندرويد ه كه اندرويد از روي اپل داره تقليد ميكنه و همچنين بادا از اندرويد پس مستقيما تقليد كننده نيست.
زياد از جنس كاركرده خوشم نمياد در ضمن الان اگه بخوام بگيرم با قيمت خوب پيدا نميكنم كه نو خريدن به صرفه تره .
منظورت بايد همون Face Time ايفون 4 باشه كه احتمالش روي ايپاد 4 خيلي زياد چون هم كار خيلي جالب و باحالي هست و اپل خيلي روش مانور داده . اما احتمال دوربين براي فيلم برداري و عكس برداري هم زياده اما نبايد توقع انچناني ازش داشته باشيم چون احتمالا براي رفع كوتي گذاشته ميشه ( البته اگه گذاشته بشه ) .
کنج همون فروشگاه گیمه که سر در مجتمع؟گرون تر میده از بقیهنقل قول:
برو تو خود پاساژ
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
اره یه همچین مدلی بودنقل قول:
والا نمیدونم من با اندرود اصلا کار نکردم اما چیزی که دیدم شبیه ایفون بود
اگه جنش کار کرده نگیری الکی پولتو دادی
البته بستگی به جنس داره
اره Face time
به احتمال قوی میزاره چون هم فروش ایفونو میبره بالا هم ipod رو
دوربین عکس برداریو فکر نکنم بزاره
البته بازم معلوم نیست
اما هر کار میکنه خدا کنه یه میکروفون داخلی بزاره که اگه facetime بزاره میکروفونم میزاره
دوستان من یک مشکل برای کار کردن با itunes دارم:
* من چند playlist درست کردم و از روی چند cd مختلف توی اونها آهنگ ریختم.ظاهرا برای sync کردن باید cd اون آهنگ ها داخل کامپیوتر باشه ولی حالا که از چند cd مختلف هست چی؟!
* برای اضافه کردن فایل های جدید بدون پاک شدن قبلی ها چکار باید کرد؟ (حالت تیک زدن فولدر مورد نظر رو هم امتحان کردم اما بدون تیک ها رو کلا از روی آیپاد پاک کرد!!)
من اصلا با itunes آشنا نیستم ...ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
سلام دوستان چندتا سوال داشتم.فریمور من الان 3.1.3 است و جیلبرک شده. اگر بخوام به 4.0.2 آپدیت کنم همون گزیته download and install رو بزنم درسته؟.ببخشید من تازه کارم.
اینکارو نکنیا چون جیلبریک نمیشهنقل قول:
راستی دستگاهت چیه؟
دوستان،کسی تاریخ دقیق معرفی آیپاد ها رو نداره؟:31:
تاریخ دقیق رو اپل تا چند وقت دیگه میگه ولی مثل همیشه باید تو سپتامبر باشه همون شهریور معرفی میشن 1ماه بعدشم تو ایران میاد...