سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم
Printable View
سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.
نقل قول:
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.
به نظر من و خیلی ها صدای سوت داور عالی طراحی شده تو واقعیتم همینطوریه من که همه سوتا رو میشنوم ومشکلی نداشتم
فکر نکنم دوست عزیزنقل قول:
سیستم مورد نیازش رو صفحه اول نوشته
سلام دوست عزیز من یه پچ تو صفحه 299 گذاشتم لیگ انگلیس و اسپانیا رو کاملا درست می شهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3103292&postcount=2985
نقل قول:
با این کارت مشخصاتی که نوشتی فقط میشه این بازی رو با رزولیشن 480×640 Low بازیش کرد که اصلا حال نمیده
نقل قول:
دوستان اخر سر به من نگفتین چیکار کنم الان مثل .... تو گل موندم:18: :41:
فکر کنم این همون مشکل بیرون پریدن از بازیه که خیلی ها داشتن.وقتی این ارور رو میده از بازی خارج میشه؟نقل قول:
اگه آره مشکل از کرک بازیه.من که نسخه بدون کرکش رو گرفتم و مشکلی ندارم.
میتونی صدای تماشاگرا رو کم کنی تا صدای سوت بهتر شنیده بشه.نقل قول:
آقا این داور چرا اینجوری میکنه؟؟؟ هر خطایی که میشه بدون استثناء دست به جیب میشه!!! و دوم اینکه نمیشه کاری کرد دروازبان قوی تر شه؟ آخه 80% تو÷ها گل میشه!!
ولی در کل امسال Pes یه چیز دیگه بود...
نقل قول:
تو Setting از شاخه Audio قسمت Audio OutPut اگر که Surrond Sound را انتخاب کنی بهتر میشه
یه سوتی از pes من داشتم بازی دومم رو تو لیگ میکردم که roney اخراج شد ناراحت شدم ولی بعدش که بازی بدی دیدیم تو زمینه تعجب کردم
سلام من هم اين مشكل را دارم.(از بازي بيرون پريدن ناگهاني. البته ديگه نميشه ادامه داد ) ميشه شما اين كرك رو براي من بفرستيد.نقل قول:
ادرس ايميل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر قبلي از شما
عزیزم من گفتم که نسخه بدون کرک رو دارم.نقل قول:
حتما تو تو لیگ اخراج شدی و بازی بعدیت تو جام حذفی بود...نقل قول:
اين فوتبال چند مشکل داره
يکي اينکه خيلي اين بازي کند شده آيا راهي واسه سرعت زياد شدن داره ؟
دوما شوتا خيلي کم جونن و مثل 2008 نيستن
وقتي گل ميزني بازي خيلي ساکته
شوت داور خيلي صداش کمه
فعلا اينا رو من ديدم
ولي با اين همه مشکل عمرا فوتبال فيفا بتونه به پاي Pes برسه
کسي اگه اطلاعاتي داره در مورد اين مشکلا يه توضيحي بده
با تشکر
بله داوران به شدت سختگیر شدن... اما این که خوبه مرد مومن.
این چرا سایتش خرابه ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
لینکی که دادین خرابه دوست عزیز... خدایی زور درستشکن که کف کردیممم.
خدمت دوستان عزیز عرض کنم در becom a legend بعد از پایان فصل و در حالی که تیما دارن بهت پیشنهاد میدن میتونی سختی بازی رو کم یا زیاد کرد که خیلی خوبه چون اگه آسون بشه بعد از یه مدت عادی میشه
این مشکلی که بیشتر شایدم همه بچه ها دارن ولی خبر ندارن همین کندی و می گم همه فکر میکنن نوع فوتبال اینطوریه ولی به راحتی می تونید کاری کنید که توپ مانند واقعیت سریع باشه وکندی از بین بره اگه خواستید راههنماییتون میکنمنقل قول:
اسمش کیت سرور هست، نه کیت. کیت اسم لباس ها هستش!نقل قول:
سلام یه سوال درمورد پس 2009 داشتم خاهشن زود جواب بدید
در مورد شوچنکو که هنوز تو تیم چلسی میخام ببرمش تو تیمه میلان ولی بلد نیستم چکار کنم.
دوستان اگه می خوان از صدا لذت ببرین (صدای تماشاچی ها و گزارشگر و ....) از اسپیکر 5.1 استفاده کنید
خیلی باحال میشه
نقل قول:
سلام یه سوال درمورد پس 2009 داشتم خاهشن زود جواب بدید
در مورد شوچنکو که هنوز تو تیم چلسی میخام ببرمش تو تیمه میلان ولی بلد نیستم چکار کنم.
البته ماله من که تو میلانه اما برا شما 1 میری قسمت ادیت بازی 2 تیم رو انتخاب میکنی 3 ریجست پلیر 4 تیم خودتو انتخاب میکنی بعد اد پلیر رو میزنی 4 بعدش شوا رو از چلسی میاری میلان به همین راحتی :31:
اگه نتونستی بگو با عکس بزلرم
سلام
میخواستم بدونم برای درست شدن اسم و پرچم و ... تیم ها . بهترین پچی رو که تا حالا اومده کدومه لطفاً لینکشو بذارین.
ایقدر اینجا پچ زیاده نمیدونم کدومشو بگیرم همه هم می گن این بهترینه.
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
با تشکر
سلام من پی اس 2009 رو دانلود کردم همونی که 1.44 گیگ هست حالا از فشرده خارجش کردم بعد از نصب 1.76 گیگ است فایل اگزه و سیتینگ رو نداره چیکار کنم ضمنا من 3 پارت اول رو از یه سایت اپلود گرفتم بعدا" اختار اورد و نمیگذاشت دانلود کنم رفتی به لینکهای دیگه که گزاشته بود 5 پارت عدی که 200 مگی ب.د رو دانلود کردم ودر حین اکسترکت 8 فایلی که گرفتم میرسه به چهارمی تموم میکنه حتی اخطار بالا نمی اره و از سایتی که دانلود کردم سایزی که داده بود همونی بود که من ان چهار پارت رو باز کردم لطفا جوابم رو بدید
اگر img های توی پچ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به برنامه های جانبی Kit Server نیست؟
بهترین روش اینه که از جدیدترین پچ یا اپشن فایلی که بچه ها گذاشتن استفاده کنیدنقل قول:
در غیر اینصورت باید برید در قسمت edit و register players و تیمها رو انتخاب و بازیکنتون رو جا بجا کنید
اگه میشه کمکم کننقل قول:
اگه هم میتونی در مورد کم بودن صدای سوت داور کمکم کن
خیلی بده
کسی در این باره نظری نداره؟نقل قول:
یکی از دوستان یک پچ برای دانلود گذاشتند که ارور میداد و فکر کنم بدلیل کرک شدن بازی بودنقل قول:
نقل قول:
«ه منظور من نسخه دمو بودن بازی هست
فوق العاده هست!!!!فقط همین فقط همین یا شاید فراتر از فوق العاده من به عنوان یک فن ساکر از 2009 راضی که هستم هیچ بلکه فراتر از انتظارات من بود!!!!
فقط سوال دارم ایا میشه ورزشگاه هم به بازی اضافه کرد؟؟؟
نه دوست عزیز اینطور نبودهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
ببینم شما دوستان اصلا پستهای این تاپیک رو میخونید؟ یا اینکه زرتی میاین پست میزنین مشکلتونو میگین بعد چند روز دوباره میاین یه پست میزنین بدون خوندن پستهای قبلی؟؟ اصلا دقت میکنین؟!!!!نقل قول:
این مشکل بیرون پریدن از بازی رو کسایی که با رزولوشن بالاتر از 1024 بازی کنن دچار میشن! بچه ها هم اومدن اخبار و خود پچ رسمی کونامی رو برای این موضوع گذاشتن! اصلا دیدین شما؟؟؟؟؟ بد نیست 10-20 صفحه قبل رو قبل از پست زدن بخونید ها!
منم اومدم گفتم که چون ما از ورژن کرک شده استفاده میکنیم نمیتونیم از پچ استفاده کنیم واسه همین فایل کرک شده ورژن 1.10 رو گذاشتم واسه دوستان! دیگه نمیدونم مشکل چیه! همه چی که هلو برو تو گلو نیست اخه!! چند صفحه ی قبل هم نگاه کنید دیگه!
راستی am جان پرسیده بودی که با این پچ مشکل حل میشه که خدمتت بگم من الان دارم همون فایلی رو که برات لینکشو گذاشتم استفاده میکنم دیگه مشکل کرش ندارم سعی کن یه جوری دانلودش کنی
در مورد vSync هم که دوستان پرسیده بودن چرا با اینکه کارایی رو که من گفته بودم کردیم هنوز هم اون گزینه خاموشه خدمتشون بگم اون گزینه فقط توی حالت 60 هرتز روشن میشه (که توی این حالت چشم ادم باباغوری میشه!) با اون کاری که من گفتم دیگه احتیاجی به روشن شدن این گزینه توی ستینگ خود بازی نیست! با اون کار Vsync خودش روشن میشه و دیگه تصویر اون حالت رو نداره
اقا چرا تو بارسلونا Goudjansen و sergio Busqets نیست ؟
به خاطر یک اشتباه بزرگ مجبور شدم become a legend دوباره از اول بازی کنم!
حواسم نبود به جای لیگ اسپانیا لیگ فرانسه را اورد بودم و توی تیمها خبری از بارسا و تیمهای اسپانیایی نبود و این خیلی ستم بود!
خود من که تا حالا در بازی هیچ مشکلی نداشتم و از بازی راضی هستم هرچند باگ هایی در بازی هست که چشمگیر نیست.
نقل قول:من تا حالا تمام پچ ها ی این تاپیک را دانلود کردم و بهترین پچی که دانلود کردم در ادرس زیر گذاشتم:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3101809&postcount=2911
لباس های تیم های اسپانیایی و انگلیسی به همراه نامشون درست میشه
همینطور اخرین نقل و انتقالات و اسم بازیکنان ایران هم درست میشه.
نقل قول:
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
فکر نکنم بتونید همچین کاری را بکنید
البته می تونید با برنامه Game Graphic Studio فایلها را جایگزین کنید.
اما کلا بهتره با کیت سرور کار کنید.
Kit Server میشه لینک دانلود این برنامه رو بهم بدید ؟ و آموزشش
مشکل کمی صدای سوت داورو نمیشه هیچکاریش کرد ؟
ایا کسی میدونه که چرا مربع و ضربدر رو با هم نگه داشتنی برای گرفتن توپ از حریف بعضی موقعها کامپیوتر خودش تکل میزنه بخصوص توی محوته جریمه که نباید تکل زد خود به خود تکل میزنه پنالتی میده
چرا کسی جوابم رو نمیدهنقل قول:
نقل قول:
برو به سایت زیر قسمت برنامه در pes2009
اونجا همه ی نسخه های کیت سرور هست
نقل قول:
کد:www.--------.tk
فیس پیتر چک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که میخوان دانلود کنن برن به سایت زیر قسمت فیس در pes2009
نقل قول:
کد:www.--------.tk