اینایی که گفتی یعنیییییی چَ؟:دینقل قول:
نمیدونم چرا بیشتر تاپیکای مربوط به تبریز تو اکثر فروما رفتن پایین.خبریه؟ نکنه باز تراکتور خارج از خانه بازی داره همه رفتن ما جا موندیم ؟:10:
Printable View
اینایی که گفتی یعنیییییی چَ؟:دینقل قول:
نمیدونم چرا بیشتر تاپیکای مربوط به تبریز تو اکثر فروما رفتن پایین.خبریه؟ نکنه باز تراکتور خارج از خانه بازی داره همه رفتن ما جا موندیم ؟:10:
من هر 3 ماه تابستون DSL ميگيرم پارسال از يه شركت تازه كار به اسم لايزر گرفتم كه نمايندگيش توي پاساژ سهند بود ولي ديگه اشتراك جديد نميدن سرعت بالاي دانلود و آپلود داشت ، من 256 يك ماهه نا محدود رو گرفتم 49 تومان ولي بعدا با همون 49 تومان محدود همون سرعت رو ميدادن كه ديگه نمي ارزيد امسال هم دو ماه از همارا سيستم گرفتم 384 هر ماه 67 تومن بود + 9 تومن مخابرات ولي انصافا خيلي حال ميداد تو 2 ماه فقط 2 با قطعي داشت كه اونم نيم ساعته بود.
به نظر من بهتره واسه تعطيلات تابستون و عيد يه سرعت 256 به بالا بايد گرفت ولي واسه بقيه ايام همون 64 كفايت ميكنه!
با سلامنقل قول:
هنوز مخابرات تجهيزات خود را نصب هم نكرده است برسد به ارائه سرويس
با سلامنقل قول:
هنوز مخابرات تجهيزات خود را نصب هم نكرده است برسد به ارائه سرويس
قيمت هم مشخص نيست
سلام بچه ها خسته نباشید...من سه ساله که صبا نت دارم از سرعتش راضی م ولی دوست دارم نامحدود بگیرم...همارا سیستم با شرایط من جوره می خواستم فقط بدونم سرعت دانلودش چطوره؟اگر سرعت8 12 بگیرم تا چقدر میتونم سرعت داشته باشم؟مسلما همون سرعت رو که نمیده نه؟لطفا راهنمایی کنید این سرعت دانلود برام خیلی مهمه...همارا بگیرم یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر 16 کیلوبایت برثانیه (که رقم خوبیه....)نقل قول:
به نظر من شرکتها در سرویس های نامحدود چندان متفاوت نیستند....
در این حوزه، بیشتر پشتیبانی مطرح هست ... همین و بس!
موفق باشید :11:
راستی!
سرعت دانلود تون در صبانت چنده؟!؟!؟
دوستان معمولا براي سرويسهاي نامحدود سرعت دانلود همان سرويس خريداري شده تقسيم بر 8 تا 10 ميباشد ولي در بعضي از شركتها بدليل اينكه قيمت را پايين مي دهند و براي همين پايينتر هم دانلود مي دهند ولي شما كه صبانت عادت كرديد هيچ وقت از سرويسهاي همارا راضي نخواهيد بود حتي اگر پشتيباني خوبي داشته باشد.نقل قول:
مثل پشتيباني مي خواهد چه كند اگر شما مشكل داشته باشيد بياد برايت ويندوز عوض كند يا دقيقا بگويد شما چه مشكلي داريد در حالي كه خودش نمي داند چي به چي هست و حتي تجهيزاتش امكان شناسايي ويروس را ندارد
نمي دانم چرا دوستان فكر مي كنند پشتيباني بعضي از شركتها خوب و بالاتر از شركتها ديگر هست در حالي كه تمام شركتهاي اينترنتي پشتيباني دارند خودشم 24 ساعته يا حالا در تبريز يا تهران
دوست عزیز، اشتباه نکنید! :11:نقل قول:
منظورم اونی نبود که شما میفرمایید. :10:
برای همین پرسیدم که سرعتشون در صبا چند بوده
احتمالا ایشون از 1024 صبا استفاده میکنن و 128 خانگی، هیچ وقت باعث ایجاد رضایت نخواهد شد (از هر شرکتی که باشه) چون سرعتش یک دهم و یا کمتره.....
نقل قول:از هر دو دوست عزیز ممنونم:11:اتفاقا تنها ترس من همینه چون صبا نت سرعت عالی داره من 128 خانگی دارم و یک آهنگ 5 مگی رو در 15 ثانیه میتونم دان کنم...قطع اصلا ندارم یا داشته باشم موقتی..مثلا ماهی یه روز خرابی داره ...منتهی مشکل من اینه توانایی دانلود یه فایل بزرگ مثل فیلم ندارم ...شبانه خیلی سرعتش داغونه و روزانه محدود...نقل قول:
ببخشید اما شاتل چطوره؟میگند یک به بعد رایگان داره ولی اونم سه ماهه 5 گیگ میده که واقعا ظالمانه است...و در مورد سرعت و قطع وصلش بی اطلاعم منتهی همون یک به بعدش منو هیجان زده کرده ...میشه بگید سرعتش همینقدر که میگه 128 هست؟قطع وصلش چی؟
راستش خواستم این تاپیک رو کلا بخونم ولی خب شرایط شرکت ها هر روز عوض میشه مثلا صبا نت سرعتش در منطقه ما خراب بود و حتی قطعی زیاد داشت اما این چند ماه درست شده فکرکردم بقیه شرکت ها هم شاید تغیراتی دادند که خوندن اینهمه پست بی فایده باشه...بهرحال بازم ممنونم عزیزان:40:
شاتل قیمت سرویساش خیلی بالاست.شما چرا 512 محدود نمیگیرین؟شب میتونین حدود یک گیگ دانلودنقل قول:
داشته باشین.ولی روزانه اگه زیاد استفاده میکنی(روزی بیشتر از 70-80 مگ)مطمئنا براتون جواب نمیده.
البته من خودم سرویس 3 ماهه 512 محدود با حجم 5 گیگ با حجم اضافه 3 گیگ همارا (یعنی کلا 8 گیگ )گرفتم
که توخونه 2 نفری استفاده میکنیم.هر روز هم همه کارامونو (مثل چک میل و خبر و دانلود 2-3 تا آهنگ یا دیدن
ویدئو از یوتیوب بازدید از چند تا فروم و...) انجام میدیم.تا حالا که کم نیاوردیم.هر شب هم به طور مرتب حدود یه
گیگ دانلود دارم.شما اگه فکر میکنی بیشتر از این احتیاج داری میتونی با حجم های اضافه بیشتری شارژ کنی.
اگر من هر ماه شاتل رو شارژ کنم مناسب میشه یعنی هر ماه سه گیگ به ازای قیمتی کمی بیشتر از صبا نت که چون شبانه از یک شروع میشه بازم به نفعمه ...گفتم ترسم از قطع شدنا و سرعت پایین اومدناست ...این صبا نت منو خیلی لوس کرده:31:نقل قول:
ولی مگه میشه با یک خط تلفن دو تا شرکت راه انداخت؟:18:اگر بشه که عالی میشه ولی فکرنکنم نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خط دیگه لازم دارم...
نه نمیشه.باید یه خط دیگه بگیرینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
آخه با دو تا خط که نمیشه برای دو تا سیستم سرویس دهی کرد!!!
(البته با ترفندهای مخصوص فکر کنم بشه. به شرط اینکه یه مودم اضافی+ خط اضافی داشته باشی)
با این حال، باز هم نمیتونید بگید دو تا سرویس 512 میگیرم تا سرعتم بشه 1024؛ اصلا مودم ها جایی برای گرفتن دو تا خط تلفن رو ندارند که...
این که مودم جایی برای دو خط نداره دلیل نمیشه که این کار نشدنی هست.نقل قول:
من منظورم راه اندازی دو سرویس رو یه خط تلفن هست که نمیشه.(که باز اونم شدنیه ولی هیچ شرکتی تو
دنیا قبول نمیکنه.)
من نميتونم حتي 1 مگ از رپيدشر دانلود كنم!
مثلا کدوم فایل؟نقل قول:
لینک بدین لطفا
در ضمن ISP تون چیه؟
:11:
فرقي نميكنه هر فايلي كه ميخوام دانلود كنم ميگه يا در حال دانلودم يا چيزاي ديگهنقل قول:
براي سايت هاي شبيه رپيد هم در حالت خوشبينانه 500 ثانيه بايد صبر كنم
مكس نت
در ضمن كنار ساعت ويندوز يه پيغامي هي مياد كه اي پي شما بين چند نفر به اشتراك گذاشته شده
IP شما مثل این که با چند نفر مشترکه وقتی میری از راپید دانلود کنی چون فکر میکنه اکانت شما هک شده به همین جهت اجازه دانلود نمیده....نقل قول:
خب چون آی پی شما بین چند نفر دیگه به اشتراک گذشته شده و تو رپید هم در آن واحد فقط یه آی پی میتونه رایگان دانلود کنه پس از این مشکلات زیاده. و کلا از سایت هایی که در حالت Free در هر لحظه فقط یه فایل میشه دانلود کرد از این مشکلات دارین
این مشکل از مسخره ترین مشکلات مکس نته!
:18::18::18:نقل قول:
به اشتراک گذاشته شده؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
مطمئنید در تنظیمات Local Area Connection ، آی پی و DNS تعریف نکردید؟؟؟
از منوی استارت Run رو باز کنید.
تایپ کنید: ipconfig /release
بعد از گذشته چند ثانیه، تایپ کنید: ipconfig /renew
(به فاصله های بین کلمات دقت کنید)
بعدش یه 30 ثانیه صبر کنید... دوباره امتحان کنید ببینید حالت قبلی از بین رفت؟؟؟
اگر نرفت، هر چه سریع تر با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید....
یادتون باشه که دراین موارد نباید کم آورد... تا جواب مثبت نگرفتید فشار بیارید که چرا IP رو به اشتراک گذاشتید؟؟؟؟؟
مگه قرار نبود IP Valid بدید؟؟؟؟
(البته حضوری بهتر از تلفنیه)
راستش قبلا ها Maxnet از این ایرادات داشت.... ولی برطرفش کردند.... الان که این پست شما رو دیدم شاخ درآوردم... چون مدتهاست که این اتفاق نیافتاده بود.....
هيچ فرقي نكرد:نقل قول:
Your IP address .... is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
يا
You have reached the download limit for free-users. Would you like more?
Get your own premium account now! Instant download access! Or try again in about 14 minutes.
من فكر كردم طبيعيه همچين موردي ولي تمومي نداشت روزي 10 بار اون پيغام رو ميداد
بايد همينكارو كنم
با پشتیبانی تماس بگیرید....نقل قول:
متاسفانه آی پی تون مشترکه و کاریش نمیشه کرد.اگه زیاد دانلود میکنین بهتره یه اکانت بگیرین.نقل قول:
بله دوست عزيز اين حرف شما كاملا درست هست سرعت و امكانات تمام شركتها در حال تغيير هست و هرروز در يك حالت هست البته در حال حاضر تنها شركتي كه با صبانت مي تواني مقايسه كني پارس و همارا هست كه قيمتها خوب و سرويس خوب دارند در ضمن در حالت رايگان هم همان سرعت صبح را مي دهند و سرعت زياد فرق نمي كند گيگ اضافي هم مي دهند چون شنيدم صبانت گيگ اضافي هم نمي دهد در ضمن خيلي گرون هستنقل قول:
دوست عزيز الان مودمهايي در بازار هست قابليت ساپورت چند خط را دارند يا از روتر استفاده مي شود در ضمن ديروز يك اطاعاتي از دستگاه خيلي جالبي پيدا كردم كه قابليت ساپورت 4 خط اينترنت و كنترل سرويس روي مشتركين را مي دهد و قيمت مناسبي هم داردنقل قول:
دوست عزيز نوشته هاي ايشان كاملا درست هست شما يك آي پي در رنج مودم روي كارت شبكه ست كنيد كافي هست تا مشكل حل شودنقل قول:
كنترل كن ببين IP شما از رنج آي پي وليد هست يا نه ؟نقل قول:
فكر مي كردم تمام شركتها بايد از آي پي وليد استفاده كنند
منظورتونو كامل متوجه نشدمنقل قول:
با اي اس پي تماس گرفتم يه چيزايي گفت كه متوجه نشدم در مورد getway و اينجور چيزا
اینجور چیزا یعنی چی؟عددی برای گیت وی گفتن؟شما یه بار دیگه زنگ بزن چک کنن ببینن آی پی تون ولیدنقل قول:
هست یا نه.
دوست عزيز تمام شركتها اينترنتي يك سري آي پي ثبت شده دارند كه در كل دنيا شناخته شده است ولي به دليل اينكه اين تعداد براي بعضي از شركتها كافي نيست اين آي پي ها را بين مشتركين شريد مي كنند كه تبديل به 256 مي شود اگر ماكس نت از رنج اين آي پي به شما داده باشد موقع رفتن به رپيد به شما خطا مي دهد چون در يك ساعت گذاشته يكي از مشتركين ديگر هم از آن آي پي استفاده نموده استنقل قول:
بله گفت واسه192.168.1.1getway رو بزن درست ميشه.نقل قول:
دوباره با اي اس پي تماس گرفتم گفت انگار اي پي شما وليد نيست به ادمين ميگم تا عصر درست ميشه
دوست من اون Gateway به معنی درگاه تبادل اطلاعات هستش.192.168.1.1 هم آی پی مودم یا روتر شماس.نقل قول:
این قضیه ای پی اشتراکی هم چیز زیاد عجیبی نیست چند ماه اول که شاتل بودم اینجوری بود همارا هم اواسط چند ماهی آی پی اشتراکی میداد.
شما پیگیری کن و کوتاه نیا, چون به روشنی نوشتن که ای پی ولید داده میشه.
دوست عزيز من پيگيري كردم يك مشكل در سرورشون پيش آمده بوده به خاطر همين بوده اطلاع بدهيد حل مي شودنقل قول:
بالاخره چی شد؟ مشکل حل شد؟نقل قول:
نه حل نشد! با تلفن كه هردفه زنگ ميزنم يكي برميداره بايد يكي يكي توضيح بدي حالا بماند كه طرف از لحاظ اي كيو در چه سطحيهنقل قول:
حضوريم يه بار رفتم گفت اي پي وليد هست و بايد بررسي بشه تا يكي دو روز تماس ميگيريم تا الانم خبري نيست.
عجب پشتیبانی دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
داداشم یه گزینه لایزرم اضافی کن ما هم نظر بدیم :21::21::21:
الان بالاخره درست شد ولي براي هر فايل بايد 150 ثانيه صبر كنم!
بچه هایی که با همه ی ISP های تبریز آشنائی دارن بگن که کدومشون قیمت پایین تری میده ؟!