سلام.الان رم 16گيگ و32گيگ تو بازار چنده؟ممنون ميشم
Printable View
سلام.الان رم 16گيگ و32گيگ تو بازار چنده؟ممنون ميشم
تند نرو داداش...واستا باهم بریم...:10::31:نقل قول:
16 هنوز درست حسابی وارد بازار ایران نشده...32 هم هنوز تو مراحل تولیده و عرضش میافته تو 88...:46:
شاد باشی:40:
ثبت نامم درست بوده؟نقل قول:
ثبت نام کردم..اس ام اس اومد که سرویس جی-پی-آر-اس شما فعال گردید.
بعدشم که اس ام اس تنظیمات اومد
دیگه نمیدونم چیکار باید کرد..خیلی که زیاد تستش میکنم ..آنتنه گوشیم کلا قطع میشه..میگه بچه بی خیال شو برو خونتون:31:
آقا من چند بار تو این تاپیک از دوستان خواستم تا اگر با برنامه وب کم کار کردن بیان یه سری توضیحاتی بدن..آخه من برنامه رو که نصب میکنم نمیتونم اجرا کنم وب رو..ممنون میشم دوستانی که برنامه رو دارن یا تست کردن بگن چه طوری تونستن باهاش کار کنن..
ممنون
خطتون 12 هست یا 19؟ علامت GPRS وصل میشه یا نه؟ منظورم اون دو تا فلش برعکسه که معمولا" به صورت خط چین هستند...موقعی که وصل باید به صورت یک پارچه درمیاند...برای شما هم میشه؟نقل قول:
به عبارت دیگه تو این آدرس صفحه ای ایجاد میشه؟
Menu>Tools>Connectivity>Conn.mgr>Active Data
یا همیشه (no active connections)
هست؟
رفيق يعني الان رم 16 تو بازار نيس؟:19:نقل قول:
پس بالاترين 8گيگه؟قيمتش چنده؟
بعداز ديدن نمره ي فيزيك مدرنم اين بد ترين خبر بود
ممنون:40:
شما اينو هم در نظر بگير كه ممكنه مشكل از مخابرات باشه ، مثل اينترنت معمولي كه گاهي قطع ميشه يا گاهي بهم ميريزه .نقل قول:
من امروز هر كاري كردم نتونستم وصل بشم ولي ديروز مشكلي نداشتم . . .
با توجه به این که n82 سنسور شتاب سنج داره
این یعنی این که اگه موبایل رو تکون بدیم خراب می شه؟
دوست عزیز مراحل راه اندازی وب کم به این صورته خودت ببین کجارو اشتباه رفتینقل قول:
آقا من چند بار تو این تاپیک از دوستان خواستم تا اگر با برنامه وب کم کار کردن بیان یه سری توضیحاتی بدن..آخه من برنامه رو که نصب میکنم نمیتونم اجرا کنم وب رو..ممنون میشم دوستانی که برنامه رو دارن یا تست کردن بگن چه طوری تونستن باهاش کار کنن..
ممنون
1-نصب برنامه روی کامپیوتر
2-نصب برنامه بر روی گوشی
3-تنظیم پورت یو اس بی ای که گوشی رو بهش وصل کردید از برگه ستینگ نرم افزار (معمولا وقتی پورت رو درست وارد کنید در تب اول گزینه Ready ظاهر میشه)
4-بعد از اینکه مطمئن شدید که پورت درسته درپوش دوربین و برنامه رو باز کنید از توی گوشیتون و از قسمت Option گزینه Connect رو بزنید اگه پورت درست بود تصویر روی صفحه نمایش ظاهر میشه
نه چه ارتباطی بهم داره.اگه زیاد تکون بخوره تصویر صفحه نمایشش هی افقی عمودی میشه که در صورتی که از این قابلیت خوشتون نمیاد میشه از بخش Setting سنسور شتاب سنج رو غیر فعال کردنقل قول:
با توجه به این که n82 سنسور شتاب سنج داره
این یعنی این که اگه موبایل رو تکون بدیم خراب می شه؟
چقدر جالب منم یکدفعه مموری رو پر از اهنگ و کلیپ کردم بعد که از کاپیوتر جداش کردم خواستم برم گوش بدم دیدم نیستش !نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
قسمت جالبترشم اینه که مموری منهم Sandisk 4gig اصل هستش!
خيلي بگردي كه پيدا ميشه...من 1 ماه دنبالش بودم و بالاخره تو فروم اولين كسي بودم كه تو تهران كه رم 8 گيگ گير آورده....آدرس دادم مغازشو خالي كردند...:31:نقل قول:
شاد باشي:40:
مرسی از وقتی که گذاشتیننقل قول:
خوشبختانه دیشب به صورت ییهویی وصل شد..به این نتیجه رسیدم که مشکل از مخابرات بوده
البته شما گفته بودین محدودیت داره...اما من الانم دوباره امتحان کردم وصل شد..هم با 12 و هم با 19:40:
بازم مرسی از راهنمایی هاتون:11:
دوستان من سیم کارتم ایرانسله وقتی وصل می شم اینترنت ...توی گوگل که میرم 200 تومن کم میکنه مال شما هم ایطوریه؟؟؟؟
خوب حقیقتش من هم فکر میکنم مشکل من همینه.پورت USB شناخته نمیشه ..نمیدونم چرا ..یعنی من درب دوربینم رو هم که باز میکنم وconect رو میزنم اتفاق خاصی رخ نمیده...به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟ربطی یه آپدیت شدن گوشی و این حرفا نداره؟:10:نقل قول:
3-تنظیم پورت یو اس بی ای که گوشی رو بهش وصل کردید از برگه ستینگ نرم افزار (معمولا وقتی پورت رو درست وارد کنید در تب اول گزینه Ready ظاهر میشه)
4-بعد از اینکه مطمئن شدید که پورت درسته درپوش دوربین و برنامه رو باز کنید از توی گوشیتون و از قسمت Option گزینه Connect رو بزنید اگه پورت درست بود تصویر روی صفحه نمایش ظاهر میشه
سلام دوستان....
من یه چیز جالب برام پیش اومده البته میخوام بدونم واسه شما هم هست یا نیست یا کمه؟؟؟
اینه که گاهی اوقات این شتاب سنج ما قاط میزنه ینی تو حالت افقی میمونه به جز با ریستارت بر هم نمیگرده.....
البته این اواخر تعدادش بیشتر شده ......
راستی هیچ را هی نیست که بشه پیام های ذخیره شده روی فون مموری رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟؟
این مشکل اسم نویسی مخاطب هم در موقع زنگ خوردن تلفن حل نشد؟؟؟ اخه من همه ی مخاطبام کامل درستن ینی با 0913 اغاز شدن یکی هم ازشون بیشتر تو گئوشی ندارم ولی بازم شمارشونو مینویسه...
من فکر کنم اونهایی که روی سیم کارت باشن همشون اینجوری میشن وعیب از طرز ذخیره کردن واین حرفا نیست ولی بازم اساتید اگه بلدن کمکی بنماین.
خیلی ممنون
نوکریم
شما یه امتحان کن اون مخاطبی که شمارشو میندازه به جای صفر اولش بنویش 98+ یا 098 ببین شاید درست شد.نقل قول:
این مشکل اسم نویسی مخاطب هم در موقع زنگ خوردن تلفن حل نشد؟؟؟ اخه من همه ی مخاطبام کامل درستن ینی با 0913 اغاز شدن یکی هم ازشون بیشتر تو گئوشی ندارم ولی بازم شمارشونو مینویسه...
درسته شماره ها در سیمکارت توسط گوشی مستقیما شناسایی نمیشن
موقع شماره گیری میشه ولی موقع زنگ خوردن نه
خوب همه شماره ها رو از سيمكارت به contacts كپي كنيد . كاري نداره كه . . . .:31:نقل قول:
اینو خودم میدونم در جواب دو پست بالا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی وقتها اس ام اس بسختی از گوشیم بیرون می ره.
اشکال از چیه؟
برای من N95 8gb هم دارم همینطوریه .....
فکر نکنم مربوط به گوشی باشه .....
آخه چندین روزه همراه اول در ارسال sms قاط زده ......
توی سایت همراه اول رفتم و مشکل رو گفتم جواب دادن چون در حال تعویض دکلهای BTS هستند این مشکل هست ...
گاها با تغییر شماره آخر مسیج سنتر از 500 به 501 و 502 این مشکل کمتر میشه
سلام دوستان
میگم احیانا شما مشکل refresh کردن در موزیک پلیر ندارین ؟ وقتی یه تعداد آهنگ میریزم رو گوشی و refresh میکنم ، بعضی از آهنگ ها رو نمیاره .
سلام.از کجا میشه فهمید که n82 ای که بر میداریم اصلیه؟
متاسفانه از هیچ جا نمیشه ....
ماشالا که اینقدر خوب کپی میکنن که به سختی میشه فهمید .....
دوست عزیز من این مشکل رو ندارم ولی گالریش گاهی اوقات قاط می زنه و وبعضی ویدو ها رو نمیارهنقل قول:
قبل از آپديت هم همينجوري بود . . . .نقل قول:
با ttpod كه سرچ ميزنم ، همه ي آهنگ ها رو پيدا ميكنه ولي با خود موزيك پلير نه . بدبختانه موزيك پلير اين گوشي فقط آهنگ هاي داخل ليست خودش رو پخش ميكنه .
نميدونم چرا اينجوريه . . . :18:
اسم فولدرش رو عوض كن...نقل قول:
من يه بار يه فولدر Best ريختم...خودمو كشتم تو پلير اد نكرد...با X-PLORE پخش ميكرد...ايمشو عوض كردم درست شد...:18:
شاد باشي:40:
دوستان این گوشی نوی ویل داره؟چجوری باید ازش استفاده کرد؟
خير نداره...نقل قول:
شاد باشي
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک n82 گرفتم وقتی میخام تنظیمات gprs ایرانسل را ذخیره کنم اصلا اس ام اس ارسالی از 140 را باز نمی کنه به نظر شما مشکل از کجاست
وایرلس لن و wifi چه طور؟
wlan داره ......نقل قول:
سلام
گوشیمو 280 تومن بفروشم خوبه؟ N82
یه 6630 هم دارم با یه W700i این دوتا رو چقدر بفروشم؟
200 اگه بخرن خوبه البته بستگی به تمیزی گوشی داره.
دوستان عزیز کسی میتونه نحوه تنظیم ptt (همونوکه گوشی مثل واکی تاکی میشه) رو توی گوشی ان 82 برای من توضیح بده؟
سلام عزیزنقل قول:
اگه توی ایرانی که هیچ (چون توی ایران فعال نیست):41::41:
اگه خارج از کشور هستی هر شماره ای برای خودش یه مشخصه PTT داره که می تونی بری توی PTT و شماره طرف را انتخاب کنی -بعد اگه طرف اون نزدیکی ها باشه گوشیش زنگ میخوره و میتونی بدون هزینه (مثل بیسیم) باهاش حرف بزنی:27:
Push To Talk
سلام
من تاریخ ماه و روز رو بصورت 2009/11/20 وارد میکنم ولی بعد گذشت چند ساعت دقیق به تاریخ میلادی اون روز برمیگرده قسمت Auto update هم غیر فعال هست خواستم ببینم کلا" این امکان رو ندارن یا مشکل از گوشی من هست.
سلام به همه اساتید
من چطور میتونم sleep mod گوشیمو فعال کنم
با تشکر
سلام
ببخشید می خواستم بدونم چرا وقتی بعضی از برنامه ها رو وری گوشیم می فرستم می گه نمی تونم بخونم؟
(برای مثال یه یه فیلم یا بعضی از برنامه ها یا بازیی که می دونم روی n82 نصب می شه)
اگه برنامه ای باید نصب کنم تا درست بشه یا به صورت خاصی باید انتقال بدم (یعنی اگه با بلوتوث نمی شه) ممنون می شم که بگین.
یکی شو مثال بزنید...حتما" گوشی نمیتونسته بخونه که ارور داده...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
این سوال منم هست.نقل قول:
سلام به همه اساتید
من چطور میتونم sleep mod گوشیمو فعال کنم
با تشکر