ممنون
ولی مثلا پکیجهای مربوط به WA راهم باید در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods گذاشت ؟!!
Printable View
ممنون
ولی مثلا پکیجهای مربوط به WA راهم باید در C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods گذاشت ؟!!
ی سوالی اصلاً چه طوری باید از اینا استفاده کنیم؟
یعنی کجا بریزم؟
اگه ميشه لباس و مو باشه!:46:
بعد اين دانلود ها رو كجا بايد بريزيم؟
اگه میتونی از فیلتر رد شی ادرس بدمنقل قول:
این فایل را framework.zip بگیرنقل قول:
از این ادرسوبعد از اکستراکت کردن (شامل فولدرهای Mods و Game و فایل Resource.cfg ) در این جا C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 کپی کن.کد:http://www.moreawesomethanyou.com/ts3/base/framework.zip
حالا هر فایل پکیج را که میگیری باید در محل زیر کپی کنی
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
بله همشون توی همون آدرس هستن چون همه ی پکیج ها با سیمز 3 بالا میاننقل قول:
میگم کسی تونسته بازم مومیایی بسازه؟
دوستان یکی 2 تا سوال :دی
کارهای اصلی که باید تو این بازی بشه چیه ؟ من الان ماشین خریدم ، هر روز میرم سر کار ، غذا و حمام و ... کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ با یه بنده خدایی دوست شدم :دی :دی اما هرکاری میکنم Best Friend مونده و بالاتر نمیره :( چیکار کنم که به مراحل بالاتر برسم و بتونم باهاش ازدواجی چیزی بکنم ؟ :دی
توی قسمت Romance و از Flirt شروع کن ، کم کم گزینه های بیشتری برات میاد که در صدر اونا ازدواجه :46:نقل قول:
سيمز شما يه سري آرزوهايي داره كه توي كادر سمت چپ پايين صفحه مياد و شما رو هر كدوم كليك چپ بزنيد انتخاب مي شه براي برآورده شدن و روي هر كدوم راست كليك كنيد كنسل ميشه.نقل قول:
برآورده شدن هر آرزو امتياز خاص خودش رو داره كه وقتي امتيازها زياد شد مي تونيد توي بازي توانايي هايي رو از جعبه اي كه پايين صفحه هست بگيريد.
و يه آرزويي هم براي كل زندگيش داره كه وقتي به اون برسه بيشترين امتياز رو براي اين كار ميگيره كه حدود سي هزارتاست.
ديگه اينكه شما مي تونيد مهارت هاي سيمزتون رو بالا ببريد. توي خود بازي فكر مي كنم 10 تا مهارت هست (البته با كلكسيونر 11 تا كه من چون از جك و جونور جمع كردن خوشم نمياد دنبالش نرفتم) . و با نصب پكيج مسافرت مهارتهاي ديگه ي مربوط به اون كشور ها هم اضافه ميشه
مي تونيد توي پارك و با ماهيگيري دنبال دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بگرديد و مهارت باغباني تون كه بالا رفت اونا رو بكاريد و پرورش بديد. مي تونيد معجون عمر بسازيد كه پير نشيد
مي تونيد مهموني بگيريد.
مي تونيد سخت كار كنيد و درجه ي شغليتون رو به بالاترين حد برسونيد و تو حرفه اتون معروف بشيد. در اين صورت اگه ستاره ي ورزشي يا موسيقي باشيد ازتون امضا مي گيرن و باهاتون عكس مي اندازند. (البته اين رو هم دوستان گفتند من دنبال شهرت نيستم) :27::43:
مي تونيد بچه دار شيد و مهارتهاتون رو به بچه اتون ياد بديد
خلاصه زندگي كنيد ديگه تا جناب عزرائيل سر برسه.
(البته مي تونيد آدم بكشيد و دزدي هم بكنيد كه من توضيحات انحرافي رو نمي دم)
اگه بقيه اش رو جا انداختم دوستان تكميل كنند :11:
اوائل كه مسافرت مي رفتم اين طور نبود اما اخيرا كه ميرم چين يا مصر دور تا دور صفحه يه كادر هاي قرمزي هست كه اعصاب خورد كنند.
فكر مي كردم يه جور راهنمايي اند براي فعاليت خاصي كه براي بالا بردن ويزا بايد انجام بدم اما اينطور نبود.
كسي مي دونه اينا چيه و چطور بايد از بين برن؟
خیلی حال دادی :40:. اگه برات مشکلی نیست بازم بزار البته همون تکی تکی که با دایال آپ هم بشه دانلود کردنقل قول:
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدی که چطوری میشه انجامشون داد؟ چون سیمز 3 بدون اینا خیلی کسل کنندست:
معجون عمر دونه ي ميوه ي عمر درخت پول آدم كشي
این در صورتی میاد که گزینه ی فیلم برداری رو بزنینقل قول:
کادر قرمز
درخت پول و ادم کشی رو نمیدونمنقل قول:
ولی معجون عمر رو برو اینجا نگاه کن:
میوه ی عمر رو هم تو این پست توضیح دادهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4427497&postcount=2672
درخت پول یه درختیه که هر میوه یه دلار بهتون میده . درخت آدم کشی هم من تا حالا ندیدم فقط یه گل داریم زشته بهش میگن گل مرگ کار خاصی نمیکنه .
ممنون كه پاسخ داديد، اما مشكلم اين نيست ، كادر قرمزي كه ميگم به اون باريكي نيست كه موقع فيلم برداري ميادنقل قول:
وقتي تو مسافرت نقشه شهر رو از بالا نگاه مي كني بعضي قسمتها مثلا كل يه پل يا يه مقبره يا اهرام كلا قرمز شدند!
سيمزهاي من هر دوشون آخرين لول شغل موزيسين هستند و توي اون وظايفي كه تو قسمت ستاره مياد اين بود كه برن مصر و چين اما نمي دونم اونجا بايد چي كار كنند. فكر مي كنم از اون موقع اينجوري شد.
براي پيدا كردن دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بايد توي قبرستون رو بگردي دونه هايي روي زمين افتاده با موس كه روشون وايسي بدون اينكه كليك كني نشون ميده كه دونه ي چي هستند اگه سيب و گوجه و كاهو و ... بود كه هيچ اگه دونه ي ناشناخته بود unknown seed برش دار سطح مهارت باغباني رو كه به 7 رسوندي مي توني بكاريش بايد صبر كني سبز بشن تا ببيني چي بوده. پس تند تند به قبرستون سر بزن و دونه زياد جمع كن.
دونه ي عمر سخت تر پيدا ميشه تا درخت پول.
ماهي مرگ رو هم براي معجون عمر مي توني تو قبرستون ماهي گيري كني و براي اون هم بايد لول آخر ماهي گيري باشي البته مي توني كتابش رو هم بخري و بخوني.
كشتن سيمزهايي كه تحت كنترل شما نيستند هم به اين صورته كه دعوتشون مي كني خونتون و دورشون ديوار ميكشي چند روز صبر مي كني كه عزرائيل برسه.:21:
كار بديه اما من يه بار با يه آقايي كارمون شديد به زدوخورد كشيد بعد از اون سيمزم نمي تونست هيچ كاري انجام بده تا كاري رو شروع مي كرد ياد اون مي افتاد و كارش كنسل ميشد. مجبور شدم بكشمش:5:
پيشنهاد مي كنم شما كه دنبال هيجاني سيمز بازي نكن چون تو سيمز اصلا هيجان نيست. حتي اين آدم كشيش هم كاملا يخه. البته لحظه ي رسيدن عزرائيل جالبه. :5:
خوب پس در اون صورت باگ حساب میشه
یک مدل موی دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگی جان اگه می تونی عکساتو یه جای دیگه آپ کنم من نمی تونم ببینم:46:نقل قول:
مگی جان اگه میشه یخورده لباس و وسایل هم بزار:دی
ممنون:11:
آقا يكي ميشه تا حالا چند تا اضافات واسه بازي اومده به ترتيب
بعد از نصب پکیج مسافرت، حذف سانسور من دیگه کار نمی کنه :13:برای شما هم همینطوریه؟ تازه چندتا پوست بدن دانلود کرده بودم :44:
در ضمن من یه موردی رو تازه پیدا کردم که اینجا ندیدم کسی گفته باشه اگه می دونید هم برای دوستهایی که نمی دونند:
وقتی که کد testingcheatsenabled true
رو زدید روی هر کدوم از آدمهای شهر در حالی که شیفت رو نگه داشتید کلیک کنید دو تا امکان میده:
اولی اینه که می تونی اونو جزو سیمزهای خودت داشته باشی، یعنی به سیمزهات اضافه میشه و کنترلش دستته
و دومی اینه که سن طرف رو توی سیم ثانیه ببری بالا و حتی در آن واحد به روح تبدیلش کنی. :5:
برای سیمزهایی هم که کنترلشون رو داری دوتا گزینه داره اولی اینه که میشه خصوصیات شخصیتشون رو تغییر داد:8:
و دومی هم همون بالا بردن سن هست.
با این اوصاف دیگه لازم نیست دور طرف دیوار بکشی و چند روز صبر کنی تا بمیره :27:
اطلاعات غلط ممنوع :نقل قول:
كار خاصي نميكنه؟! خيال كردي! اگر سيمت مثلا از گشنگي بخواد بميره اين گل همراهت باشه ميدتش به عزرائيل ولت ميكنه.
درخت پول به سختي گير مياد و ميوه اش رو نميتوني دوباره بكاري و اين كه معمولا مقدار پولي كه ميده بين 300 تا بالاتر شايد 1،000 بهت پول ميده. بستگي به مرغوبيتش ( quality ) داره مثلا اگر نوشته باشه very nice خوب مطمئنا پول بيشتري ميده از موقعي كه نوشته good .
درخت ادم كشي رو خوب اومدي! اصلا فكر نكنم داشته باشيم چنين چيزي. ولي ميوه ي اتشين خيلي خفنه! :31: من باهاش نكتار هم درست كردم.
راااستي بچه ها فكر كنم در مورد موميايي يه سنگ هايي هست كه اسمش يه چيزي تو مايه هاي mumituriom هست و به شدت كمياب هست. من با كلكسيون هلپر كل مصر رو زيرو رو كردم توي 12 روز فقط يه دونه ازش گير اوردم! اون موقعي كه موميايي ساختم اينارو تو بگ هام داشتم ولي وقتي ساختم ديگه نبودن. احتمال زياد هست كه مربوط به همون سنگ ها باشه.:10:
فقط همین The Sims 3 World Adventures اومدهنقل قول:
لباس:
کد:http://all-about-style.com/adult_feca.html
سلام من تازه بازی رو نصب کردم ممکنه یه نفر سیو هاش رو به من بده؟
میوه اتشین چیه؟
گل مرگ کجا پیدا میشه؟
میوه ی زندگی و میوه ی آتشین و میوه ی مرگ جز دونه های Extra هستند که کمیاب اند
سیو بقیه رو میخواید چیکار!؟ لذتش اینه که با آدم های خودتون بریدنقل قول:
گرچه من سیو زیاد دارم میخواید یکیشو بزارم! :دی
سلام بچه من فردا تازه می روم پچ بازی رو بگیرم و بیایم کنارتون باهم بریم مسافرت
شایدم هواپیماهامون به هم بخوره
یک سوال مگه با هواپیما نمی رن ؟
خوب از شوخی گذشته بچه ها می گم
ممنونم می شه بچه ها یک سایت خفن بگید که از این چیز های اضافی سیمز پر باشه من حدود یک 50 تا چیز از لباس ها و چیز های دیگه دارم ولی می دونید که نصب کردم ولی اون چیز هایی که می خوام نیست
می گم بچه ها تو این سیمز از اون گل آدم خور ها هست مثل قبلی هاش
خیلی گل های باحالی بودن :46:
PEGGYZONE سایت خوبیهنقل قول:
نه توی این نسخه گل های آدم خوار نداره
لومینا ول کن بابا من تا حالا سیمزم نمرده (:27:) نمیدونستم چیه . این درخت میوه آتیشی جریانش چیه ؟
ممنون میشم یه چند تا سیو بذارید (هرچی بیشتر بهتر):31: راستی چه جوری میرن مسافرت؟نقل قول:
بابا سیو میخواید چیکار . حالش اینه خودت بری .
مسافرتم توی این اکسپیشن جدید میشه
تو صفحه 241 کلی آدرس هستنقل قول:
اول باید EP جدید رو نصب کنید بعد از طریق تلفون یا کامپیوتر تراول رو انتخواب میکنیدنقل قول:
بعد هم مقصد و سیم های که مایلید بیان و همچنین روزهای اقامت
کارمون با این sims3 که تهران خریدم حل نشد سفارش دادم به p30world.
کلاٌ از بازی بیشتر بهم حال میده که Patch های بازی ها رو از net بگریم و برم با ها شون.:5:
ep چیه؟.....نقل قول:
راستی اگه میشه یه نفر درباره مومیایی توضیح بده اونم تو مسافرت میشه به دست آورد؟
دوستان من چطور میتونم یه خونه بزرگتر بخرم ؟ و اگر اینکار و کنم وسائلم از بین میره ؟ و اینکه زنم با من میاد اونجا ؟ :دی :دی
EP=Expansion Packنقل قول:
به بسته های توسعه دهنده بازی میگن
مثل همین world adventures که به تازگی منتشر شده
بله در مصر میتونی پیدا کنینقل قول:
مخصوصا در اهرام توی تابوت های مومیایی هستند
با تلفن یا کامپیوتر move رو انتخواب کنیدنقل قول:
وسائل رو میتونید بفروشید یا پک کنید اگه پک کردید باهاتون میاد در قسمت خرید وسایل سومی family inventory
باید کسانی رو که مایلید باهاتون بیان از همون قسمت move انتخاب کنید