مال من هم درست شده صبا و مخابرات
Printable View
مال من هم درست شده صبا و مخابرات
هی هر چند ساعت یه بار افت سرعت در حد تیم ملی میشه
به خاطر همین خرداده
اه
اه
اه
اقا كي ميخواد درست شه مرديم به خدا با اين سرعت افتضاح
کلا 2 روزه که مخابرات خراسان به طوری کلی دچار اختلال شده و شرکت ها جواب گو نیستند چون از دست اونا کاری بر نمیاد.
مخابرات که کلا جوابگو نبوده نیست.
من هر وقت از شاتل پرسیدم چرا سرعت اینقدر پایینه، فرمودن : مخابرات دچار پکت لاست شده و تا چندین و چند ساعت دیگر مشکل حل میشه اما مشخص نیست تا کی !
فکرشو بکنید 2 روز از اینترنت این همه کاربر پریده !
واقعا کی میخواد جواب بده.
باز اگه محدودیت زمانی نداشته یه چیزی ولی وقتی اینترنتمون ساعتیه ....!
دلايلي كه ميخان بيارن:
1-پاي يكي رو سيم
2-لنگر سيمو قطع كرده
3-كوسه گرسنش بوده سيمو جويده
:27:
معجزه که رخ نداده ولی صبح اصلا هیچ صفحه ای بالا نمیومد(در حالت عادی) اما از هیلتر شکون که استفاده میکردم(puff the magic dragon) صفحه با سرعت نصف دیال آپ بالا میومد.نقل قول:
اون موقعی هم که شما گفتی سرعت رو تست کنم اصلا نتوستم وارد سایت speedtest بشم(یعنی اصلا باز نشد)
اینجارو :8:
هدیه شاتل به ازای اختلالات اینترنت
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در بسترهای مخابراتی و پهنای باند کشور، از هفته دوم اردیبهشت، شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از استان های کشور بودهایم. از آن زمان همکاران فنی این شرکت تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت کاربران عزیزان، بستههای مختلف ترافیک رایگان به سرویس آنان اختصاص خواهد یافت. مشتریان عزیز، برای اطلاع از جزییات ترافیك اختصاص داده شده و زمان استفاده از آن میتوانند به پست الكترونیك خویش مراجعه كنند.
این هدایا شامل مشتریان شهرهای ، اردبیل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسیر، بم، بیرجند، پاكدشت، تهران، تبریز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شیراز، فولادشهر، فیروكوه، قزوین، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد، ورامین خواهد بود و به مشتركینی اختصاص خواهد یافت كه در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیك باشند. گفتنیست، مشتریان كه در خواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
:8:
مال من دیروز از صبح تا ساعت 8 قطع بود.فقط 12 ظهر به مدت 5 دقیقه با سرعت زیر دیال اپ وصل شد.
سلام
بچه های صبا اینترنت شب چطوریه واسه دانلود برای شم؟
یک شب پاشودم خیلی ت*خما*تی*ک بود... چه جوری همیشه بده یا بعضی وقتا خوبه؟؟:20:
مزخرف فعلن که همیشه همینه.:27:نقل قول:
فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتن :31: آخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزهنقل قول:
از ديشب كه فرمودند اضافه شده با اكانت هاي شاتل سرعت خوب شده شكر خدا يعني بهتر شده
به منم دادن:31:
ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه !
عزیزان دل برادر سرعت شبانه 0(صفر) است . 1 گیگ اصلا چیزه زیادی نیست در برابر این کم فروشی.
اگه سرعت شبانه بالا باشه، هر شب میتونیم 1 گیگ دانلود کنیم. اونقت اینا اومدن واسه سه ماه 1 گیگ دادن !
دوست من نکته جالب اینه که توی این مملکت همین رو هم می تونستن ندن صدا از 99 درصد ملت هم در نمی اومد!نقل قول:
حق با همه ست...:20:
من تست میکنم امشب و اگه درست بود خبر میدم...
اگه نه جمع شین یه حمله ی سایبری روشون بریزیم تا گوشی دستشون بیاد.
ديشب باز متاسفانه خبري از دانلود نبود گويا با اين يك گيگ قراره باج بدهندنقل قول:
ای بابا شما ها مثل اینکه متوجه نمی شین باز همون حرف خودتون رو میزنید و دلتون رو الکی خوش می کنید .
من چند سال dasl دارم . شاتل داشتم صبا هم داشتم و دارم . به گذشته کار ندارم در زمان حال این دوتا شرکت در اکثر نقاط کشور نه فقط مشهد و مناطق مشهد دارن پهنای باند نامحدود ( منظور 1 تا 2 مگ ) ارائه می دن البته در روز و در شب هم تا جایی که امکان داره شیر فلکه رو می بندن و یا سرعت شبانه صفر می شه یا میشه یه چیزی تو مایه های دیال آپ تحت این شرایط شما از حجم روزانتون مجبورید استفاده کنید که زودتر تموم میشه و باید شارژ کنید . در درستی مطالبی که گفتم بحثی نیست .
حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟
منم تو مشهدم و شبانه رو 2 ماهه بیخیال شدمنقل قول:
دوست عزیز من شخصا معتقدم این یک کلاهبرداری آشکار هستش. مشتری جمع کردن و حالا سیاست چاپیدن رو پیش گرفتن. اما شما از چی میخای شکایت کنی؟نقل قول:
خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...نقل قول:
بنابر سیاستهای تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.
نقل قول:
آخه نوکرتم من که راه خوبی رو پیشهناد کردم اما کسی توجه نکرد!
با پیشنهاد شما هم موافقم و صدرصد پایه ام.
اینم یه راهکار که خود دولت در اختیارمون گذاشته و تا حدودی تاثیر داره.
لطفا هر چه زودتر تاپیک مربوطه رو راه اندازی کن.نقل قول:
سلام
از دوستان خواهش دارم که به این آدرس سری بزنند و شکایت خودشون رو نسبت به شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیرن تنظیم کنند تا هر چه زودتر نتیجش رو بگیریم.
شکایت من در مورد سرعت پایین شبانه شاتل است که فرستادم.
هرچه تعدادمون بیشتر باشه زودتر نتیجه میگیریم.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
با تشکر.
علاوه بر 1 گیگ، 3 گیگ دیگه هم دادن؟!
قضیه چیه؟
سلام
دیروز شبانه خوب بود همون 3 گیگ رو دانلود کرد (صبانت) اما باز امروز بهم ریخت :31: مثل اینکه کلی هست که هم شاتل خراب میشه هم صبانت ....
من که سرعت 2 مگ دارم ماشالله شبانه 2کیلوبیت هست نه 2 مگ
ما هم مثل بقیه دوستان بیخیالش شدیم
افرادی که افتاب دارن چطور هست شبانش ؟
با خود شرکت تماس گرفتم گفتن شانه از تهران کنترل میشه اصلا دست ما نیستش
من قبلا 1 مگ صبا نت داشتم متاسفانه خطوط ما فيبر شد و الان از مخابرات اشتراك 128 گرفتم سرعت دانلودش خيلي پايينه روشي براي افزايش سرعتش نيست حالم گرفته شده !!
مگه روز ازت گرفتن خخخخخخخ:31:نقل قول:
من همینجوریش که همه دانلود هام رو می ذارم برای شب سره 2 ماه اکانت 3 ماهه رو تموم می کنم :31: بعد اگه بخوام تازه روز دانلود هم داشته باشم که :18:نقل قول:
من کاملا باهات موافقم... باید دست به عمل بشیم ... نئوریشو بیخیال... لطف کن پس خودت یک تاپیک بزن در این مورد تا افراد و جمع کنیم یا همین جا میتونیم جمع کنیم...نقل قول:
بعدشم همه ی مشهدی هایی که ADSL دارند و معترض هستند لینک اعتراض و میندازن تو امضاشون تا کسای دیگه هم مطلع بشند
نسبت به وعده هایی که میدن باید تعهد داسته باشند یا نه؟؟ میخواستن ندن شاید اگه شبانه رایگان نداشت خیلی ها شاتل نمیگرفتند.... حالا که یک سرویسی دارند میدن مثل آدمیزاد بدن...نقل قول:
البته بگم اینا همه دستشون تو یک کاسست
خب دست به کار شین دیگه بابا ...نقل قول:
نقل قول:
چطوری دانلود میکنی این همه :18: باورت میشه من یک شب از ساعت 4 تا 7 فقط 60 مگ دانلود کردم
دوست من یکی از دلایلی که تاحالا خرخرشون رو نجویدم همین عبارات هست که شما اشاره کردی .نقل قول:
اما من علاوه بر این مشکلات یا بیش از این به عدم وجود پهنای باند در شب , حتی با اکانت شبانه روزی اعتراض دارم .
بار ها شده من صبح زود کاری داشتم ولی اینترنتی وجود نداشته چه با اکانت شبانه , چه با روزانه .
البته شاتلکه کلن یک اکانت داره که دیگه هیچی .
این شرکت ها رو هم نمی شه واقعا تحریم کرد , چون ما مجبوریم .
عزیز دل برادر من با پست شما این کار رو کردم . هر چند قبلا هم به سازمان بازرسی شکایت کرده بودم ولی نتیجه ای حاصل نشد .یک دست صدا نداره دوست من ........:11:نقل قول:
نقل قول:
بابا میشه تو اعلام وضعیت نکنی . قبلا هم گفتم یا تو یک استثنایی یا یک پارتی کلفت داری در هر صورت خودت رو با ما بیچاره ها جمع نبند .:31:
آقا با این وضعیت که تو این تاپیک 2 نفر بیشتر پایه نیستن فکر نکنم فایده ای داشته باشه .
پس بسوزید و بسازید و صداتون هم در نیاد .
دوباره سلام
این فیلم رو اول ببینید 2 مگابایت بیشتر نیست ...
وقتی کسپراسکای(kaspersky) باز هست هیچ کدوم از دانلود ها پیش نمیره , اما درست وقتی که کسپر رو می بندم همه ی لیست شروع به دانلود می کنه . بعضی موقع ها برای من اینجوری میشه, فکر کردم شاید مشکل شما ها هم اگه شبیه این باشه , رفع بشه .کد:http://behizz.persiangig.com/capture-1.zip
امتحان اش ضرر نداره , یه دفعه آنتی ویروس رو موقع دانلود ببندید . (البته کسپر همون موقع که بسته میشه همه ارتباطات اینترنتی رو قطع می کنه در نتیجه باید یه دور , دستی دیسکانکت بشید و دوباره کانکت !! )
نقل قول:
:41:
به نظر شما همه کسپر دارن؟
به نظر شما همه آنتی ویرس دارن؟
به نظر شما ...
اصلا منطقی نیست...
بازهم ممنون از راهنماییتون.
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
مخلصم.نقل قول:
آقا با این وضعیت که تو این تاپیک 2 نفر بیشتر پایه نیستن فکر نکنم فایده ای داشته باشه .
پس بسوزید و بسازید و صداتون هم در نیاد .
شما تاپیک رو بزن، متنش رو همچین مشتی آماده کنید اطلاع رسانی میکنیم باهم.
100 نفر هم بشیم خوبه.
استارتش بخوره خیلی ها جذب میشن.
البته wimax یه رقیب میشه برای ISP های adsl ... فقط یکم باید جون بگیره
تاپیک رو بزنید، مطمئنا خیلیا اعلام آمادگی میکنن!
میشه یه مبارزه نمادین و از شهرهای دیگه هم میان و اعتراضشون رو ثبت میکنن چون اگه این شکایت بررسی بشه و نتیجه بگیره مطمئنا شرکتها مجبور میشن بقیه جاها رو هم درست کنن و ...
من که به این قضیه امید دارم!
تاپیک رو بزنید و لینکشو اینجا هم بزارید! تو امضاهاتون هم بزارین که دیگه حله!
تو فروم های دیگه هم یه اطلاع رسانی بکتیم و تو مثلا Garena و سرورهای دیگه هم یه اطلاع رسانی بشه، فکر کنم تعداد خیلی راحت بیش تر از 200-300 نفر بشه!
فقط یکی با یه نگارش خوب یه تاپیک در این مورد بزنه!
آقایون مشهدی تست کنید شاتل امروز کم میکنه یا نه؟چ
برای من از صبح هیچی کم نکرده. نمیدونم دانلود کنم یا نه.
ویرایش: درست شد الان. کم کرد. کم کرد.
چی تو ایران منطقیه ؟ :31:نقل قول:
گفتم شاید بعضی ها هم ناحیه شون سرعتش مثل جای ما بالا هست اما آنتی ویروس شون جلو سرعتو میگیره ...
این تاپیک اعتراضی که میزنین خوبه , اگه راه بندازین خیلی ها از شهرهای دیگه هم اعتراض دارن میان .
فقط مشکلش اینه که صبانت این چیزا حالیش نمیشه اما شاتل و بقیه شرکتا براشون مهمه .. !!
سرعت اومده پایین؟
مخابرات که سرعت کم شده
چه وضعیه ، نوسانی کار می کنن؟! نکنه هندلیه!
کسی نمیخواد تاپیک مذکوره رو بزنه؟!
امروز سرعت باز زیر 3 هستش همون هم به زور. 4 تا صفحه هم به هزار بدبختی باز میشه!
نقل قول:
بزن خودت این جا کسی پایه نیست
سرعت صبح افتضاح بود شب خوب شده