فعلا که پارس آنلاین واقعا گند زده سرعتم از 180 تو شبا اومده بین 50-20
256 خط 422
Printable View
فعلا که پارس آنلاین واقعا گند زده سرعتم از 180 تو شبا اومده بین 50-20
256 خط 422
منم امدم همینو بگم مردشور این پارس وی اینم احتمالا یوزراش میزارن شبا دانلود کنن جون عمه شون تا قبل ساعت 1 سرعت 144 بود الان اومده روی 50 تا 60 متغیره خدایش اینگاری خودشون هم می خوان جمع کن برن چپونی دنبال بهونه می گردن :whistle: تو روز که گند زدن سرعت 30 تا 40 به زور و منت خواهش اینم از شبشون
از همه دوستان ممنون که راهنمایی کردن....من تا 1ساعت دیگه میرم که از اندیشه128 -3 گیگ بگیرم....
ممنون....
موفق باشید
یک خبر جالب برای عاشقان بازی کانتر .
با adsl دامون می توانید رایگان گیم نت را به خانه ببرید دقت کنید رایگان.
گیم سرور دامون نت راه اندازی شد .گیم سرور دامون نت راه اندازی شد !
این سرور فعلاً برای بازی Counter Strike 1.6 فعال میباشد .
به زودی سرور بازی های دیگر نیز فعال می شوند.
نحوه اتصال به گیم سرور :
فقط کافیست به جای Username و Password خود در کانکشن مربوط به ADSL به جای یوزر خود از این Username و Password استفاده کنید :
Username : Game
Password : Game
و بعد وارد بازی counter Strike 1.6 شده و در قسمت Find Server در بخش favorite دکمه ADDServer را کلیک کرده و آدرس 192.168.20.3 را وارد نمایید و در نهایت دکمه OK را بزنید!
بر روی Daamoon Game Server دوبار کلیک کرده و وارد بازی می شوید .
هم اکنون برای لاهیجان و رشت
بله به سلامتی میخوان برن شغل آبا واجدادیشون رو دوباره احیا کنن:31:نقل قول:
سگ ب....اشه تو اون خدماتشون:34:
سرعت 30 بود دیشب ساعت 5.5 تا 6 اومد رو 80 اونم واسه نیم ساعت:15:
شما که میگی یوزراش میرن شب دانلود میکنن به نظرت چند نفر شبا دارن دانلود میکنن که اینقده سرعت پایین هست
500 نفر 800 نفر؟:17:
اینا قبلا دانلود نمیکردن ؟ هرچی هست از خود گور به گوری پارس وی هست:32:
اصلا سرعت کمشون بازم بخوره تو فرق سرشون :23::24:این dc شدن دم به دم دیگه چه صیغه ای هست :18::13:10 دقیقه به 10 دقیقه dc میشم:2:
2 تا پیچ نمیشه باز کرد:47::29:
دوستان سلام... :31:
رفتم از اندیشه گرفتم و الان موندم با مودم!!
میشه اون آموزش رو که تو صفحه ی 176 هست رو جای دیگه آپ کنین و بذارین؟آخه ف.ی.ل.ت.ر هست...
یک خبر بسیار جالب برای دوست داران بازی کانتراستریک تحت شبکه.
به وسیله ADSLامون شما می توانید به صورت رایگان وبدون هیچ مشکلی تحت شبکه با دیگر دوستان بازی کنید .
گیم سرور دامون نت راه اندازی شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم سرور دامون نت راه اندازی شد !هم اکنون برای لاهیجان و رشت
این سرور فعلاً برای بازی Counter Strike 1.6 فعال میباشد .
به زودی سرور بازی های دیگر نیز فعال می شوند.
نحوه اتصال به گیم سرور :
فقط کافیست به جای Username و Password خود در کانکشن مربوط به ADSL به جای یوزر خود از این Username و Password استفاده کنید :
Username : Game
Password : Game
و بعد وارد بازی counter Strike 1.6 شده و در قسمت Find Server در بخش favorite دکمه ADDServer را کلیک کرده و آدرس 192.168.20.3 را وارد نمایید و در نهایت دکمه OK را بزنید!
بر روی Daamoon Game Server دوبار کلیک کرده و وارد بازی می شوید .
سلام بچه ها ////
بچه ها كمك...من الان با دايال آپ اومدم...كانكشن اي دي اس الم رفته..ايني كه كنار ساعت ميومد...نيست..چطور بايد بيارمش؟؟؟ميخوام كانكت شم اين ارور مياد....
error 769:the specified destination is not reachable
البته الان كامپوترم ويروس گرفته فجيع...همه چي بهم ريخته اس.كامپيوتر به زور بالا مياد...ديروز اصلا به اينترنت وصل نشدم...همش اون ارور ميداد...فكر كردم مشكل از خودشونه...ولي امروز هم درست نشد.....ممكنه مشكل از كامپيوتر باشه؟؟؟
خواهشا هر چه سريعتر جواب بديد...
اون قسمت توي network connection كه نوشته LAN or High speed internet قبلا دوتا بود كه يكيش همونيه كه بغل ساعت هم ميومد...الان اون نيست...
وااااااااااي خدا اين دايال آپ ديگه چيه؟؟؟؟سرعت 32
سلام. من می خواستم بدونم این کارهایی که برای نصب مودم انجام دادم درسته اول اتصالات مودم رو وصل کردم بعد چراغ Lan و Power روشن شد اینم بگم که اصلا وارد تنضیمات مودم نشدم چون تویه این تایپیک خوندم که مودم tp-link 8811 خود به خود تنظیم شد ست بعد یه کانکشن از نوع PPPOE ساختم چراغ adsl ام روشن شد زنگ زدم شرکت رمز رو ام رو بگیرم گفتن مخابرات رمز رو نداده موند برایه شنبه بعد از 5 دقیقه هم چراغ adsl ام خاموش شد ???!!!
اندیشه که فعلا مشکلی نداره . در نتیجه مشکل از همون ویروسه که حسابی گند زده به ویندوزت ! :21: اگه شکلک شبکه کنار ساعت حذف شده و با قطع کردن سیم لن از کامپیوتر ( یا خاموش کردن مودم ) شکلک با ضربدر قرمز کنار ساعت نمیاد به این معنی هست که کارت شبکت غیر فعاله ... بهترین کار از نظر من ( حالا که می گی سیستم حساااابی ویروسی شده ) اینه که درایو ویندوز رو فرمت کنی و از اول یه نسخه تر و تمیز و تازه نفس ویندوز نصب کنی بعدشم یه آنتی ویروس خوب که اول آپدیتش می کنی بعد کل سیستم رو یه اسکن حسابی می کنی !! تنها کار اصولی همینه که گفتم ! اما اگه می خوای کار غیر اصولی کنی و با همین ویروس بسوزی و بسازی برو <control panel>system>hardware بعدش تو قسمت device manager تو زیر شاخه network adapters لیست کارت شبکه کامپیوترت موجوده . روش کلیک راست کن همه رو uninstall کن. بعدش کامپیوترت رو ری استارت کن . باید اتوماتیک کارتهای شبکه شناسایی بشن . ( اگه نشد یه نگاهی هم به بایوس بنداز تو قسمت network که این ویروسه تنظیمات اونجا رو بهم نریخته باشه و از اونجا disable نشده باشه )نقل قول:
حالا باید شکلکش کنار ساعت بیاد .اگه نیومد بازم یه نگاهی به قسمت network connections بنداز . اگه اونجا وجود داشتن روشون کلیک راست کن enable کن .
این هم توضیحات تقریبا کامل ( با اینکه زیاد ربطی به تاپیک ما نداشت ! ):13:
مبارکه .نقل قول:
بفرما اینجا آپلود شد ( البته چون free user بود 10 بار بیشتر نمیشه ازش دانلود کرد )
[HTML]http://rapidshare.com/files/358331437/help_Tp-link8811_Farsi.pdf.html[/HTML]
بهتره نصب تو حالت lan رو انجام بدی . ( یه کمی از حالت usb راحت تره . دردسرش هم کمتره )
@ masoud تنظیم خاصی نداره اما بهتره یک بار مودم رو به روشی که تو این فایل راهنما هست quick setup کنی . یادت باشه وقتی می تونی این تنظیم اتوماتیک رو انجام بدی که چراغ ADSL مودمت روشن بشه یعنی خطت راه اندازی شده باشه .
موفق باشی.
سلام به همگی و به بیرک عزیزنقل قول:
آقا این لینکی که گزاشتی مثل اینکه 10 بار دانلودش تموم شده:41::13:
واسه همین اینو براتون آپ کردم:8::21:
لینک مستقیم هست و اکانت هم نمیخواد
فقط یه صلوات نثار روح مرحوم پدربزرگم بکنین:40:
بیرک جان خواهشا free آپ نکن :11:کد:http://rapidshare.com/files/358369217/help_Tp-link8811_Farsi-ebrahim_cid.pdf
----
مرگ بر پارس وی:2:
دامون بهتر از پارس وی هست حداقل dc نداره اینقده
سلام.adsl بالاخره وصل شد.مشکل از مخابرات بود.
مشکل از خودتونهنقل قول:
هر دفعه که دیسکانکت میشید و دانلود منیجر دوباره درخواست دانلود میده که معمولا دانلود منیجر 7 8 تا کانکشن داره که اینا حجم کم می کنه
یعنی اگه شما بخوای 100 مگ رو با 7 کانکشن بگیری با 1 بار dc شدن
کلا 1.4 گیگ حساب میشه:2:
یه چیز دیگه ایی که یادم رفت بگم اینه که تویه جعبه یه برگه راهنمایه نصب سریع(quick setup) فارسی بود اول کارته شبکه ام رو فعال کردم رو local area connection کلیک راست کردم تیکه گزینه show icon in....رو زدم روی internet protocol (TCP/IP)دو بار کلیک کردم ip address رو 192.168.1.4,subnet mask رو 255.255.255.0,getway رو 192.168.1.1 قرار دادم. یه نرم افزارکه تو cd هست(TP-LINK ADSL Modem_Router Utility.exe) برایه نصب سریع اونو اجراکردم ادرس پیش فرض (IP Adress) 19.168.1.1نام کاربری admin, رمز عبور admin بود loginکردم وارد سربرگه quick setup شدم نوع connectionرو PPPOEانتخاب کردم Vpi/Vci اندیشه ام که 35/8رو وارد کردم فقط یه نام کاربری و رمز عبور مونده که اونو باید از شرکت بگیرم وارد کنم submit کنم یه کانکشن PPPOEساختم الان چراغ adslام ثابته میخوام بدونم تا اینجا کارهایی که انجام دادم درسته؟؟
سلام:20:نقل قول:
داداش دمت گرم تو این ناراحتی کم شدن سرعت کلی ما رو خندوندی:31:
اخوی میزونی؟
تاریخ این پست ما رو دیدی مال کی هست؟:46:
اگه اینجوری بود تا به حال اکانت راپید من ترکیده بود اون 5 گیگ ترافیک شیر هم نابود شده بود:27:
اینجوری که شما میگی نیست چون اگه اینجوری باشه که دیگه هیچی:27:
تازه شما مث اینکه به توضیحات اکانت پرمیوم دقت نکردی:41:
support download manager یعنی چه با dap بگیری چه با idm چه با flashget یا هر چیز دیگه ای حجمت باید درست همون مقداری که دانلود کردی باشه:5:
در ضمن تعدادکانکشن ربطی به حجم نداره چون اگه 100 مگ با 16 کانکشن بگیری از هر کانکشن 6.25 مگ دان میکنی که در کل میشه 100 مگ نه بیشتر:5:
دلیل اون قاط زدن هم نه راپید شیر بوده نه نه شرکت ها مثل اندیشه و پارس( خدایی این یکی کار پارس وی نبوده):19:
بلکه زیر سر شرکت بانشاط و پرطراوت مخابرات(زیرساخت) بوده کلن اگه یه روز پا شدین و دیدین پارس وی و اندیشه باز نمیشن بدونین کارکار زیرساخت جون هست:18::27:
چرا هم کار مخابرات هست چون من با اکانت خودم لیچ میکردم تو اون چند وقت و از لیچ میدانلودیدم و حجم درست کم میشد تازه اگه من مستقیم 20 تا دانلود میکردم :2:لیچ داشت با 9 مگ بر ثانیه دانلود میکرد :40:پس مشکل از ایران بوده نه از راپیدشیر:21:
ببخشید که زیاد حرف زدم:31:
امیدوارم که خواسته باشی با ما شوخی کنی آقا آرمان:21:
---------
راستی بر وبکس پارسی سرعت شما هم مث نوار قلب میمونه
یه وقت سکته نزنه ما رو لنگ بزاره
سلام به دوستان عزیزم یه مشکل دارم تا حالا هرجا مطرح کردم راهنمایی درست حسابی نگرفتم حالا خواستم اینجا مطرح کنم شاید کسی بلد باشد.
من یک مودمadsl tp-link td-8840دارم که دارای 4 پورت lanست هم بلدم 1 کامپیوتر وصل کنم و از مدوم استفاده کنم وهم بلدم 4 تا سیستم را با 4 تا اکونت adslبه هم وصل کنم ولی بلد نیستم که چگونه با یک اکونت adslچهار تا سیستم رو به اینترنت وصل کنم(که برای همین این مودم را خریدم تا از خرید هاب راحت شم) لطفا کمک کنید . (بعد لطفا نگید که یک سیستم رو کانکت کن وبقیه رو وصل کن به مودم وصل میشه چون امتحان کردم.)
آقاکسی نمی دونه مشکل پارس وی چیه تا قبل از ساعت 1 داشتم با 144 دانلود می کردم البته نوسان زیاد داشت ولی بعد از ساعت 1 سرعت امد روی 40 تا 50 جدی جدی انگار می خوان همین چند تا مشتری رو هم که دارن بپرونن دوستان تو اندیشه هم با این ساعت رایگان مشکل دارند یا نه سرعت اونا هم یهویی اینقدر کم می شه تو ساعات فری ممنون می شم راهنمایی کنید
خدارو شکر کنید من الان با شاتل دارم با 8 دانلود میکنم .نقل قول:
سلام دوستان من از اندیشه ADSL گرفتم و مودو رو خودم نصب کردم الا یه مشکل دارم adsl فعال است اما نمیتونم کانکت بشم چراق adsl روشن هست:13:
ولی اینو بگم اسپلتیر رو وصل نکردم میتونه از نویز باشه یا چیز دیگه ای هستش :10:
ممنون میشم راهنمای کنید:11:
پس خوش به حال من که با اندیشه دارم با سرعت 230 دانلود میکنم:31:
سلام مگه شاتل سرویسش رو شروع کرده من نمی دونستم شما تو کدوم مرکز هستی این ۸ کیلو که گفتی یعنی چه؟اینکه همون دایل اپه؟نقل قول:
خدا بهت صبر بده برادر بجه های اندیشه اگه سرعتشون زیره ۱۰۰ کیلو بیاد زمینو به آسمون می دوزن :5:
سلام مگه شاتل سرویسش رو شروع کرده من نمی دونستم شما تو کدوم مرکز هستی این ۸ کیلو که گفتی یعنی چه؟اینکه همون دایل اپه؟نقل قول:
خدا بهت صبر بده برادر بجه های اندیشه اگه سرعتشون زیره ۱۰۰ کیلو بیاد زمینو به آسمون می دوزن :5:
پسوردو بده به مودم اصولا پشتيباني وظيفش توضيح دادن اين موارد هست تماس بگيريدنقل قول:
پارس آنلاین سرعتش از حد استانداردم کمتر شده گند زدن به سرعت
نه من تهرانم اینجوری ما باید بیایم رشت از اندیشه سرویس بگیریم حتما چون شرکتی مثل اندیشه دارید شاتل نمی تونه بیاد اونجا دزدی کنه وگرنه میومدنقل قول:
زنگ بزن اندیشه بگو بهشون 3 سوته خطت رو راه میندازن..نقل قول:
birak کجایی که جواب ما را بدی؟:41:
سلام به دوستان عزیزم یه مشکل دارم تا حالا هرجا مطرح کردم راهنمایی درست حسابی نگرفتم حالا خواستم اینجا مطرح کنم شاید کسی بلد باشد.
من یک مودمadsl tp-link td-8840دارم که دارای 4 پورت lanست هم بلدم 1 کامپیوتر وصل کنم و از مدوم استفاده کنم وهم بلدم 4 تا سیستم را با 4 تا اکونت adslبه هم وصل کنم ولی بلد نیستم که چگونه با یک اکونت adslچهار تا سیستم رو به اینترنت وصل کنم(که برای همین این مودم را خریدم تا از خرید هاب راحت شم) لطفا کمک کنید . (بعد لطفا نگید که یک سیستم رو کانکت کن وبقیه رو وصل کن به مودم وصل میشه چون امتحان کردم.):11:
جابر جان شما مگه نمی تونی از 4 تا پورت lan به طور همزمان استفاده کنی احتیاج به اکانت adsl نداری که یوزر و پس رو رو مودم ست کن 4 تا کابل بزن به پشت مودم بعد اون سرو به کارت شبکه کامپیوترت من که اینجوری راحت کار می کنم
درست شد :31:نقل قول:
ببین من درست متوجه شدم یعنی من مودم طوری تنظیم کنم که بدون کانکشن خودش کانکت شه (یعنی یوزرنیم وپسورد بدم به مودم تا بعد از روشن کردن مودم خودش بدون کانکشن از طریق کامپیوتر کانکت شه)در این صورت وقتی 4 تا لن به 4تا لن کامپیوتر مختلف وصل کنم کامپیوترها به اینترنت وصل میشن .منظورت همین بود؟:5:(چون من با کانکت شن از طریق کامپیوتر کانکت میشم )نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
همون طور که دوستمون هم گفت مودم شما 4 تا پورت لن داره که می تونی به راحتی 4 تا کابل لن رو برای 4 تا کامپیوتر مستقیم بهش وصل کنی و از اینترنت استفاده کنی . بدون اینکه نیاز باشه 4 تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی یا حتما یه کامپیوتر سرور باشه و بقیه به اون وصل شن . شما برای این کار نیاز نداری که واسه تک تک کامپیوترها کانکشن pppoe درست کنی بنابراین نیازی به 4 تا اکانت adsl نداری . کافیه همون یه دونه اکانت ( یوزر و پسورد ) رو داخل مودم تنظیم کنی. تو این حالت هر دفعه که مودم رو روشن می کنی خودبخود کانکت می شه و 4 تا خروجی لن برای هر 4 تا کامپیوتر اتوماتیک به اینترنت وصل میشن . ( یعنی داخل اون 4 تا کامپیوتر نیازی به ایجاد کانکشن نیست )
تو سایتای مختلف راهنمای مودم 8840 هست . از جمله اینجا پایین صفحه :
[HTML]http://www.sabanet.ir/modem_install.asp#طریقه_نصب_مودم_TP-Link_ADSL2+_Router__[/HTML]
اما اگه بخوای برای اندیشه تنظیم کنی اینجوری تنظیم کن :
مدل های TD-8840 و TD-8841
قبل از هر کاری ( بخصوص اگه قبلا تنظیمات مودم رو دستکاری کردی ) بهتره با نگهداشتن کلید پشت مودم واسه چند ثانیه اون رو ریست کنی . برمی گرده به تنظیمات کارخانه ای اولیه. بهتره بعد از این کار به گزینه wan که تو شاخه advanced setup هست بری و تو ردیف remove همه رو تیک بزنی و آخرش کلید remove و بعدش save/reboot رو بزنی ... با این کار همون تنظیمات پیش فرض هم پاک میشه و از قدم اول می تونی مودم رو تنظیم کنی . این هم توضیحات دوستمون که لابلاش منم یه توضیحی دادم :
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8840 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
* با تایپ 192.168.1.1 تو اینترنت اکسپلور هم می تونی به تنظیمات مودم دسترسی داشته باشی و با گزینه quick setup تنظیم اتوماتیک رو مرحله به مرحله انجام بدی . اگر هم برای ورود به یوزر-پسورد نیاز داشت جفتشو وارد کن admin و تیک save رو هم بزن. حالا :
7- در صفحه باز شده تغییرات ذیل انجام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید.
*اگه با تنظیم اتوماتیک جلو بری خودش PVC رو بصورت 35/8 تشخیص میده که برای اندیشه همین تنظیم درسته .
*حواست باشه گزینه Enable DHCP server تیک خورده باشه.
حالا تنها تنظیم خاص اینجاست که تو گزینه های ppp user name و ppp password همون یه دونه یوزر-پسوردی که برای اشتراک اینترنت داری اینجا وارد کن ( همونا که قبلا تو کانکشن داخل ویندوز وارد می کردی )
در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
حالا هر وقت که مودم روشن می شه واسه هر 4 تا خروجی اینترنت قابل دسترسیه .
کار عجیب غریب دیگه ای لازم نداره ! :46:
موفق باشی.
ببخشید فقط 2تا سوال دیگه دارم (در نصب با CD):نقل قول:
1. اینکه در قسمتATM VC CANFIGURE در زیر قسمتی که گفتیدVPI=8وبه جای VCI=35 قراردهید یک گزینه است به نام ENCAPSULATION Modeوجود دارد که یا باید llcیاvc/muxتیک بخره این باید کدام را انتخاب کنم.
2.حواست باشه گزینه Enable DHCP server تیک خورده باشه. در نصب با cdاین گزینه نیست.
خیلی ممنون.
LLC رو باید تیک بزنی.
1) تو قسمت ENCAPSULATION MODEگزینه LLC رو انتخاب کن .نقل قول:
2) اگه تو نصب با سی دی به این گزینه برخورد نکردی عیب نداره چون معمولا تو حالت پیش فرض گزینه ای که گفتم فعال هست . نکته مهم اینه که آخر سر مودمت بصورت کانکشن PPPOE تنظیم شده باشه و کانکت با یوزر-پسوردی که داخل مودم وارد کردی اتوماتیک انجام بشه ...
اگه با روش سی دی نتیجه نگرفتی یه بار با زدن کلید پشت مودم اون رو ریست کن بعد با تایپ آی پی برو قسمتی که گفتم ( advanced setup > wan ) همه رو remove کن .بعد از ری بوت شدن مودم دوباره پنجره اکسپلور رو ببند و باز کن و مجدد با تایپ آی پی این دفعه وارد quick setup بشو .. الی آخر ... تو این حالت تنظیماتی که گفتم تو پنجره ای بنام Connection Type میاد که باید روی PPPOE باشه و زیر همون صفحه گزینه Encapsulation Mode هم هست که روی LLC/SNAP BRIDGING هست تغییرش نده .
تو صفحه PPP Username and Password هم می تونی یوزر-پسورد اکانتت رو وارد کنی .
موفق باشی.
با تشکر از همه ی دوستان باCDانجام دادم هر 4 تا کامپیوتر به راحتی وصل شدن باز هم تشکر می کنم.