سلامنقل قول:
به انجمن دانلود نرم افزار مراجعه کنید :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185316&page=5
Printable View
سلامنقل قول:
به انجمن دانلود نرم افزار مراجعه کنید :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185316&page=5
چجوری می تونم در ویندوز عکلیاتی رو که انجام دادم لغوشون کنم وبه حالت اول برگردم.البته بیشتر منظورم عملیات سادست مثلا یه پنجره ای رو که باز کردم و حالا بسته شده رو دوباره برش گردونم.
سلامنقل قول:
باز کردن پنجره رو نمیشه برگردوند اما اگه فایلی رو که داخل اون پنجره بوده ، قبلا اجرا کردی ، تو History میمونه.
عملیات برگردوندن برای کارهایی مثل Copy یا Paste است که با کلید های Ctrl + Z انجام میشه.
موفق باشید :40:
عزیز اینو به یک کی رجستری تبدیل (سیو)کن و اجراش کننقل قول:
کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Shell"="Explorer.exe"
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects2]
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Streams]
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StreamsMRU]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\explorer.exe]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoToolbarsOnTaskbar"=dword:00000000
"NoSetTaskbar"=dword:00000000
"NoSaveSettings"=dword:00000000
"NoActiveDesktop"=dword:00000000
"ClassicShell"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Explorer Bars\{32683183-48a0-441b-a342-7c2a440a9478}]
@="Media Band"
"BarSize"=-
"NoBandCustomize"=dword:00000000
"NoMovingBands"=dword:00000000
"NoCloseDragDropBands"=dword:00000000
"NoSetTaskbar"=dword:00000000
"NoToolbarsOnTaskbar"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoMovingBands"=dword:00000000
"NoCloseDragDropBands"=dword:00000000
"**del.NoMovingBands"=" "
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"**del.NoSaveSettings"=" "
سلام
من هم xp دارم هم vista. وقتی رو حالت safe mode می زنم بدون اینکه ازم بپرسه خودش می ره تو ویستا. من می خوام برم تو xp باید چیکار کنم؟؟
سلام نمی دونم چرا وین دوزم آپدیت نمیشه ؟
تو Control Panel گزينه Automatic Windows Update رو نگاه كنيد ببينيد روشنه يا نه . در ضمن اگه ويندوزتون اصل نيست آپديتش نكنيد بهتره .نقل قول:
سلام...
بعد از اينكه ويندوز رو عوض كردم , هر از چند گاهي صداي كامپيوتر قطع ميشه و وقتي رو volume control كليك ميكنم اين ارور رو ميده
چكار كنم؟
با تشكر :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار درایور کارت صدا رو Uninstall کن و دوباره نصبش کن . احتمالا مشکلت حل بشه.نقل قول:
سلام
تو مدیا پایر فیلمای dvd صدا ندارن میشه راهنمایی کنین؟
سلامنقل قول:
چند تا چیز رو باید چک کنی.
1.لغزنده ی صدا در مدیا پلیر
2.نصب بودن بدون اشکال کارت صدا
3.همخوانی کارت صدا با ویندوز
4.تنظیمات Volume Control در کنترل پنل.
5.استفاده از نرم افزاری دیگر برای پخش DVD (ممکنه نرم افزار نتونه دی وی دی رو بخونه)
سلام
من هنگام باز كردن Internet Download Manager اين ارور رو دريافت ميكنم
مشكل از كجاست
با تشكر
سلامنقل قول:
میگه که ویندوز نمی تونه به محل فایل دسترسی داشته باشه .
سوال : جای پوشه ی IDM رو عوض کردی ؟
واسه رفع این مشکل نرم افزار رو Reinstall کن.
منون که جواب دادین ولی من فقط با ویندوز مدیا پلیر این مشکلو دارم!نقل قول:
سلامنقل قول:
موارد بالا رو چک کن اگر مشکلت حل نشد اطلاع بده.
سلام
دیروز که کامپیوترما خاموش کردم شب که رفتم دیدم این پیغاما میده
چیکار کنم؟
کلی فایل روی فایل ویندوز دارم و نمیشه یه ویندوز دیگه نصب کرد
همه درایوامم پره
راهی دیگه هست به جز نصب ویندوز؟
اگه نیست میشه روی فلش مموری نصب کرد؟:19:
اینم ارور:
سلامنقل قول:
سؤال : دیروز قبل از اینکه سیستمو خاموش کنی ، نرم افزار یا سخت افزار جدیدی نصب کردی ؟
احتمالا نرم افزاری نصب کردی که موجب این مشکل شده .
معمولترین راهی که برای رفع این مشکل بکار می گیرند :
درآوردن باتری داخل کیس و بعد از چند ثانیه گذاشتن سر جاشه.
ضمنا Safe Mode رو هم امتحان کن ببین بالا میاد اگر بالا اومد فایل هایی که نیاز داری رو تو درایوی غیر از درایو ویندوز انتقال بده و ویندوزو عوض کن.
ویندوز هنگام بالا اومدن یه ارور میده و میگه بعضی dll ها نیستن و صفحه همون طور سیاه باقی می مونه.
با repair که توی سی دی ویندوز هست، چه طور میشه فایلهایی که گم شدن یا خراب شدن رو تعمیر کرد؟
یعنی وقتی وارد rapair شدم چی کار باید بکنم؟
با سلام خدمت دوستان
دوستان من دکه prl scr print رو که میزنم از صفحه عکس نمیگیره
کسی میدونه مشکل چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم من به تازگی ویندوز عوض کردم حالا رو بعضی از درایو هام که دابل کلیک میکنم این صفحه میاد
چکار کنم؟کد:http://www.freezpic.com/pics/0f767634843d5861947a9468854441b7.jpg
اونوقت چیا پاک میشن یا عوض؟نقل قول:
سلام ویندوز من XP sp2 هست . وقتی مموری موبایلمو تو رم ریدر میذارم و به Usb وصل می کنم . پیغام Not Recogniz می ده . قبلا هم همچین مشکلی داشتم . وقتی هم روی آپدیت دیوایس می رم از سی دی میگردم تا درایورش نصب بشه هیچی پیدا نمی کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
تمام مراحلی رو که واسه نصب ویندوز طی می کنی انجام بده تا موقعی که توی یکی از صفحه ها اون پائین در نوار آخری نوشته R=Repair یعنی اگر دکمه R رو فشار بدی ویندوز نسخه فعلی ویندوز رو بهت نشون میده و اگه Enter بزنی ویندوز شروع به Repair شدن میکنه.
پیشنهاد می کنم اگر همراه کیبوردتون CD راه اندازی وجود داره ، نصبش بکنین اگر بازم نشد روی Run کلیک کنید و عبارت ChkDsk رو بنویسید تا ویندوز تمام فایلهای خراب و Broken شده رو درست کنه و اگر باز هم درست نشد به این پست مراجعه کنید :نقل قول:
در مورد سؤال دوم هم که باید بگم روی درایو کلیک راست کنید Open With رو انتخاب کنید سپس دو گزینه برای شما میاد و شما گزینه اول (الان یادم نیست چی نوشته بود)رو انتخاب می کنید سپس ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فایلی رو که نیاز داره به شما اعلام می کنه و میگه که در چه سایتی وجود داره و شما با رفتن به اون سایت فایل ضروری رو دانلود می کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1681656&postcount=3
چیزی پاک نمیشه بجز اطلاعات فعلی بایوس که با درآوردن باتری Default میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
میگه نمی تونه بشناستش.
پیشنهاد می کنم رم ریدرتون رو روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کنید .
شاید مشکل از USB ها باشه.
نشد!
باتری هم برداشتم نشد!
چیکار کنم؟:41::41::41:
با سی دی ویندوز از بوت رفتم repair کنم نوشت
Type EXIT to quit from Windows repair Consol
با یه لپ تاپ نمیتونم هارد به هارد کنم؟
اگه میشه لطفا بگید چطوری ؟
نمیخام اطلاعاتم از بین بره!!!!
اصلا من وقتی روی درایو راست کلیک میکنم گزینه open with ندارمنقل قول:
پیشنهاد می کنم اگر همراه کیبوردتون CD راه اندازی وجود داره ، نصبش بکنین اگر بازم نشد روی Run کلیک کنید و عبارت ChkDsk رو بنویسید تا ویندوز تمام فایلهای خراب و Broken شده رو درست کنه و اگر باز هم درست نشد به این پست مراجعه کنید :
کد:
در مورد سؤال دوم هم که باید بگم روی درایو کلیک راست کنید Open With رو انتخاب کنید سپس دو گزینه برای شما میاد و شما گزینه اول (الان یادم نیست چی نوشته بود)رو انتخاب می کنید سپس ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فایلی رو که نیاز داره به شما اعلام می کنه و میگه که در چه سایتی وجود داره و شما با رفتن به اون سایت فایل ضروری رو دانلود می کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1681656&postcount=3
پیغام یه چیز دیگه ای میگه
میگه باید برم توی کنترل پنل و یه تنظیماتی رو دوباره از اول انتخاب کنم
اینی که شما میگین مال زمانی که برنامه اجرا کننده یه فایل وجود نداشته باشه
Safe Mode رو امتحان کردی ؟نقل قول:
اگر دکمه ی F1 رو فشار بدی و عبارت Association رو سرچ کنی و طبق عکس اون گزینه ها رو انتخاب کنی ، 3 تا حالت برای وضعیت های مختلف وجود داره .نقل قول:
هر کدوم رو تک تک امتحان کن بین کدومش جواب میده :
بله
اما همون ارور 2باره
با سلام خدمت اساتيد!
حدود يك هفته اي هست كه با كامپيوترم بدجور كلنجار ميرم اما هر بار يه چيزيش ميشه...
يه چيزيش رو كه درست مي كني يه چيز ديگش خراب ميشه!!
و اما داستان....
من روي سيستمم 4 تا هارد دارم كه 2 تاشون را Raid0 كردم. الان بعد از حدود پنج سال احساس ميكردم كه يه جورايي داره مشكل ساز ميشه چون فكر مي كردم كه يكي از هاردها داره صدا در مياره كه براي حل اين مشكل سريع بك آپ گرفتم و بعد از پنج سال از Raid خارج كردم.. البته قبل از خارج كردنم بعضي مواقع كه مي خوام ويندوز (SP3) نصب كنم وقتي كه ميخواي درايوي را براي نصب انتخاب كني با مشكل مواجه شده و ميگفت كه نميتونه توي اين درايو نصب كنه چون هارد خيلي زياده!!!!!
خلاصه بعد از خارج كردن از Raid اين مشكل نيز حل شد.
اما مشكل تازه كه جديدا متوجه شدم!!(اونم بعد از 10 سال سابقه نصب ويندوز!)
بعد از نصب و در انتها كه آخرين ريستارت ميشه و هنگامي كه تصوير بوت يه مقداري كوچكتره كه بعد از اون ميگه كه با اين رزولوشن باشه كه Yes . No ميده و وقتي هم كه Yes ميزني يه گزينه ديگه ميده كه بايد اوكي كني(ثانيه شمار داره) * توضيح اينكه وقتي در ويندوز رزولوشن را عوض مي كنيد اين پيغام را مي بينيد. بگذريم ...
اخير متوجه شدم كه قبل از اين پيغام ها پيغام جديدي مبتني ذخيره فايل از اينترنت!!! ميكنه كه يه فايل Html هم هست كه چه داونلود كني و چه نكني (در حالي كه به اينترنت نيز وصل نيستي!) هنگ ميكنه كه بعد از ريستارت دستي(كليدش) ويندوز بالا مياد اما بدون هيچ تم!!
حتي در منوي راست كليد در Quick Lanch هم وقتي گزينه show quick Lanch نيز همانند مواقعي كه ويروس اتوران ميگيري و Show Hiden را ميزني هيچ عملي انجام نميده!!!!
ويندوزي كه من معمولا نصب مي كنم MRT هست . چون بعد از نصب يه سري از برنامه هاي لازم مثل FireFox,WinRar, Pdf Reader,Codec,.... و خيلي چيزهايي كه واقعا ضروري هست را نصب ميكنه (يه جورايي انگار كه Plus!) كه حتي اينها را نيز نصب نمي كند..
احتمالاتي كه فكر مي كردم
يكيش در بايوس و غير فعال كردن حالت ساتا! - كه باز هم عملي نشد * البته مشكل اون داونلوده ديگه نبود!
يكيش ويروس - كه يه بار با Avast ويروس اتوران كه پيشترفت نيز كرده بود و يه سري ديگه را حذف كردم و دوباره ويندوز نصب كردم كه!!!
يكيش آپديت بايوس بود كه از شانس من مادربوردم يك ماه پيش بايوس جديدش اومده بود- خودم هميشه آخرين ورژن را نصب كرده ام!!
و آخريش هم تغيير در پارتيشن ها بود . كه جاي هارد ها را عوض كردم يعني هاردي كه ويندوز نصب ميكردم را با يه هارد ديگه كه پارتيشن بندي ميكردم عوض ميكرد - حتي پورت هاش!!
حالا ميخوام بدونم كه چطور ميشه كه اين مشكل را دارم...
حتي ديروز رفتم يه آخرين نسخه MRT را گرفتم كه مربوط به 2009 هم بود را نصب كردم اما بازم همين مشكل را دارم...
يه چيزي هم كه يادم رفت بگم بعضي مواقع (از بس ويندوز نصب كردم!) هم بعد از اون آخرين لاگين و اون پيغامهاي مبتني بر رزولوشن انگار كه ويندوز ميخواد آخرين آپديت ها را بكنه پيغام معروف سي دي ويندوز را درون دستگاه قرار دهيد را ميده كه هر كدام از سه گزينه را بزني هيچ فرقي نميكنه! - گزينه ها Ignore - Information - Cancel
در كل مشكلم اينه كه برنامه هاي اضافي و Themeها و Quick Lanch را بعد از نصب نمي بينم و جالب اينجاست كه وقتي كه درايور چيپ ست را نصب مي كنم بعد از ريستارت چندتا از درايو ها را دوباره (همونايي كه Raid بودن) را دوباره به عنوان ديسك ميشناسه يعني جايگزين قبلي ها ميكنه!!
او چقدر نوشتم... اميدوارم كه بتونين حوصله كنين و اين مشكلات من را بخوانيد و مرا كمك كنيد....
موفق و پيروز باشيد.!
جناب M_E_H_D_I نمي دونم مشكل شما چيه ولي 2 توصيه داشتم :
1- تعداد زياد سخت افزار بعضي وقتها مشكل ساز ميشه . به خصوص زماني كه سخت افزار رو به فرسايش مي ذاره .
2- اصلا سراغ برنامه هايي كه ايران دستكاري كرده نريد . از خير اين ويندوز mrt بگذريد كه خيلي مشكل داره . من يه ويندوز معمولي دارم هر 6 ماه يه بار عوض مي كنم . دوستم تا زماني كه mrt رو داشت تقريبا هر هفته عوض مي كرد . يه بار هم ويندوز 64 بيتي شو گرفتيم بدون هيچ پرسش و پاسخي پارتيشن بندي رو به هم ريخت .
سلامنقل قول:
پیشنهاد می کنم به هبچ وجه ممکن ویندوز MRT نصب نکنید چون تغییرات زیادی صورت گرفته و بیشتر فایلهای ویندوز دز حالتهای مختلف نمی تونن عملکرد خوبی داشته باشن.
در ضمن سیستمتون رو با ESET Samrt Security 4.0 آپدیت شده اسکن کنید.
در این رابطه با یک متخصص سخت افزار که خوشبختانه در این فروم زیاد هست مشاوره بگیرید و تعداد هارد ها رو هم با نظر متخصص تغییر بدید.
دوستان پيشنهادشون در مورد بهترين ويندوز سرويس پك 3 چه چيزي ميباشد.؟
جوري كه يه سري از برنامه هاي مهم را خودش نصب كنه!
البته اين را اضافه كنم كه در پك ويندوز MRT ويندوز اورجينال نيز موجود ميباشد. كه فكر مي كنم كه اصلا دستكاري نشده!
سلامنقل قول:
بنظرم همین ویندوزیه که توی انجمن برای فروش گذاشتن . من همینو خریدم و الحق و الانصاف ویندوز عالیه اه.
این کار رو باید با نرم افزار هایی مثل nLite انجام بدید.
عزیز اصلا همچین چیزی وجود نداره.MRT مخفف شده ی "محمدرضا توکلی" می باشد یعنی همون کسی که اینو دستکاری کرده و یه
سری نرم افزار روش انداخته.
دوست عزيز مراقب باشيد . صاحب امتياز ويندوز شركت مايكروسافته نه MRT . ويندوز اصل MRT اصلا معني نمي ده .نقل قول:
ضمن اينكه نسخه اصل ويندوز قيمت بالايي داره . مثلا زماني كه يه لپ تاپ مي خريد بسته به نوع تا حد 100 هزار تومان قيمت ويندوز باهاتون حساب ميشه .
سلام,من زیاد با برنامه microsoft office word کار نمی کنم.حالا چطور تو محیط ورد بین زبان ها سوییچ کنم؟چون ctrl+shift رو که میگیرم نمیتونم لاتین تایپ کنم یعنی زبان عوض نمیشه.
تركيب Alt+Shift رو بزنيد .نقل قول:
اتفاقا اول این ویندوز را داشتم که متاسفانه اصلا ازش راضی نبودم .. خیلی هم تم داشت و برنامه های زیادی نصب میکرد. ولی برای من خوب نبود.نقل قول:
اینهایی را که فرمودین بنده خودم می دونستم.نقل قول:
منظور از ویندوز ام آر تی نوع جدیدی از ویندوز نیست.!
من خودم ترجیح میدم که بهیچ عنوان از نسخه های اصلی استفاده نکنم . چون قیمت بالایی داره در حالی که در ایران احتیاج به این همه هزینه نیست.
از دو دوست عزیز که مرا راهنمایی کردند کمال تشکر را دارم.
من فکر میکنم که اشکالات سخت افزاری داشته باشم.
می خوام تمام قطعات را جدا و دوباره اسمبل کنم. تا شاید مشکلم حل شود.!
چون مثل اینکه گرد و غبار داخل کیس خیلی زیاده!
موفق باشید.
alt+shift رو هم زدم ولی باز عوض نشد.در تنظیمات ویندوزم shift+ctrl رو می زنم زبان عوض میشه.نقل قول:
منظور من هم خريدن نسخه اصل نيست . نسخه هايي به عنوان MRT - فارسي شده - بدون سريال نامبر و ... نخريد .نقل قول:
موفق باشيد .
سلامنقل قول:
یکبار تنظیمات Regional & Language Options موجود در Control Panel رو چک کنید.
سلام ...اگه میشه مشکل من رو هم برسی کنید
مدتی قبل ویندوز سیستمم رو عوض کردم .... امروز به دلایلی به فلاپی درایو نیاز پیدا کردم... تازه متوجه شدم فلاپی درایو در مای کامپیوتر نیست ...... میخوام بدونم میشه بدون نصب دوباره ویندوز این مشکل رو حل کرد ؟ ؟ ؟