کلیک راست کن تو صفحه گزینهنقل قول:
switch page direction
رو بعد از لود کامل صفحه بزن ببین درست میشه یا نه؟
کلیک راست کن تو صفحه گزینهنقل قول:
switch page direction
رو بعد از لود کامل صفحه بزن ببین درست میشه یا نه؟
ممنون ولی من همچین گزینه ای توی راست کلیک ندارم !نقل قول:
این تصویر مال نسخه 3 است وقتی تو صفحه ای که کامل لود شده اگر تولبار سمت چپ بود گزینه سبز را می زنم درست میشه.نقل قول:
می تونی یک تصویر برام بزاری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید باشه گزینه چون تو seamonkey هم هست.
سلام
ببخشيد چرا ما نمي تونيم تو پروفايل عضو هاي جديد پيام بفرستيم ولي تو پرو فايل افراد (در انتظار ايميل فعال سازي , داره خودموني ميشه و...) ميشه فرستاد چرا؟؟؟؟
سلام من در رابطه با خطرات معدن اورانیوم و اثر آن روی معدنچیان مطالبی را می خواهم
سلام
من هر چي ميخوام عكس بزارم مشكل پيدا ميكنم و نمي تونم عكس بزارم و عكسي رو كه مي زارم به صورت ضربدر مي اد
براي مثال:
سلام به دوستان عزیز
من مشکلی با این فرم دارم اینه که نمیتونم داخل این فرم چیزی بنویسم و میدانم احتمالا قفل شده این آدرس سایته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Visa Application Form Download و فرم ویزا را از اینجا دانلود کردم حالا خواستم ببینم شما میتوانید این پی دی اف را تبدیل به ورد کنید اگر تونستید خواهشا مراحلش را قدم به قدم بهم بگید.
ممنونتون از همه
مریم
سلام
این کادری که در آخــر تاپیک ها با عنوان "Tags" هست، به چه کار میاد؟
ممنون
آدرسه عکسهاتون مشکل دارهنقل قول:
نمونه:
key wordsنقل قول:
مخصوصه کلماته کلیدیه مربوط به اون تاپیک هست
موتوره جستجوی انجمن اینطوری راحت تر میتونه مطالب رو پیدا کنه و دسته بندی کنه:46:
نقل قول:
خیلی از کاربرهای سایت از FF استفاده میکنن و مشکلی ندارن
مشکل از مرورگرتونه
ممنون عزیزنقل قول:
توی نسخه 3 هیچ مشکلی نیست ولی با 2 این مشکل رو دارم و فقط هم با این انجمن ، مثلا پرشین تولز هیچ مشکی واسم نداره و به راحتی اسکرول میشه .
اینم عکس :
کد:http://irdivx.googlepages.com/FF.JPG
فهمیدم مشکل چیست:نقل قول:
منوی شما بخاطر زیاد بودن گزینه ها بصورت جابه جایی شده باید یا موس را روی فلش پایین که سبز کردم نگه دارید تا گزینه های پایینتر بیاد یا روش کلیک را نگه داری تا گزینه های پایینتر بیاد.
اون Properties اونجا آخرین گزینه هستش ، دیگه از اون پایین تر نمیاد ، کلا فکر نکنم ، ورژن 2 فایر فوکس همچین گزینه ای داشته باشه .
در ضمن اون گزینه هم فقط دایرکشن رو عوض می کنه یا اگه صفحه از پهنا بزرگتر از اندازه هم باش اون رو یه طوری جمع و جور می کنه !؟
پایین تر از Properties ان مثلث کوچک کار نمی کنه؟؟؟نقل قول:
دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
پیشنهاد می کنم تو این تاپیک مطرح کن شاید یکی بتونه کمک کنه
Mohsen EA, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: - Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? - If you are trying to post, the administrator may have disabled
your account, or it may be awaiting activation
اومدم پست بدم اين اومد اين يعني چي ؟؟؟:18:
تو کدوم تالار؟
شاید دسترسیت محدود شده
سلام. چجوری می تونم یک تایپیک رو از یک انجمن انتقال بدم به یک تایپیک دیگه؟
سلامنقل قول:
با درخواست از مدیر اووون انجمن
【ツ】
سلام
در انجمن لینکی وجود دارد که به صفحه آخر هر تاپیک برود. اگه هست بگید خیلی لازم دارم.
کینگ جان شما تو کناره هر تاپیک یه فلشه کوچیک اولش میبنید
اون بزنید به اولین پستی که بعد از آخرین بازدید شما داده شده میرید
برای اخرین صفحه رفتن هم که هر تاپیک که تعداده زیادی صفحه داشته باشه آخرش مینویسه:
آخرین صفحه!
اونو بزنید میرید آخرین صفحه
مدیر انجمن مبدا یا مقصد؟مدیران انجمن علمی و متفرقه کی هستند؟چجوری باید درخواست بدم؟نقل قول:
مدير مبدانقل قول:
انجمن علمي : ديانلا و مگمگ
متفرقه : ارشد ها
تعداد پست های من در جا می زنه چرا ؟
سلامنقل قول:
در انجمن هايي پست ارسال کردين که شمارش پست در اونها غير فعاله مثل خير ورزشي و همين جا
با سلام
من می خوام تو امضام نوشته یا عکس بذارم . دکمه مشاهده رو که می زنم تو امضام هست ولی ذخیره کردن رو که میزنم توی امضا تو پاسخ هام هیچ چی نیست . علت چیه ممنون میشم راهنماییم کنید
این قسمت ورزشی چی شده؟؟
من که نمی تونم پیداش کنم؟؟!! حذفش کردین
بسته شده؟؟...
احتمال شما امکان دسترسی بهش رو نداریننقل قول:
جایی نرفته . سر جاشهکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=132
نه بابا ظهر اونجا بودم
اگه اینطوری بود یه اخطاری چیزی می دادن
فاشیست گرامی . وقتی دوستانتون بخاطر کل کل بن شدن از انجمن فکر میکنم به حد کافی اخطار نمایان بود . میتونید از باقی انجمن ها استفاده کنید .
احتمالا شما در زمان ثبت نام تیک گزینه نمایش امضا رو برداشتید . در منوی تنظیمات مجددا فعالش کنیدنقل قول:
سلام
چطوري سوال كنم
نميتونم پست هامو ويرايش كنم به هر دري زدم نشد:41:
شما کوکی ها رو پاک کن شاید درست بشه.نقل قول:
سلام
ببخشید اگه سوال تکراریه ... چون تعداد صفحات بالاست نتونستم جوابمو بگیرم ...
چطور میتونم پستی که نوشتم رو حذف کنم ؟ در ضمن سرچ پی سی ورلد یه کم گیج میزنه ... واسه شما هم همینطوره یا من بلد نیستم ... لطفا راهنمایی کنید
سوال اولي رو نميدونم ولي سرچ سايت تشنج ميزهنقل قول:
دوست عزیز شما نمیتونی پستتو پاک کنی مگر اینکه به مدی یا همکاران اونبخش گفته بشه
در صفحه اول انجمن و بعضی از تاپیک ها وقتی نام کاربر و رمز خود را میزنم بازم در تابلو اعلانات می نیویسه شما بصورت مهمان وارد شده اید !!!!!
لطفا کمک کنید
اگر كسي را به عنوان دوست انتخاب كنيد و به ليست اضافه كنيد آيا به طور خودكار به ليست او هم اضافه مي شويد؟
تا زمانی که طرف مقابل این درخواست شما رو قبول نکنه نه اون شخص در لیست شما خواهد بود و نه شما درلیست دوستان اون فرد مورد نظر...نقل قول:
ضمن اینکه میتونه حتی درخواست شما رو رد کنه...
پس اگه در پروفایلتون دوستی رو دیدید مطمئن باشید که اگه درخواست از طرف شما بوده اون فرد حتما قبول کرده که الان اسمش در لیست دوستان شما هست...
موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد
.برای انتخاب عکس امضا میگه باید آدرس بدی.این آدرسو چجوری بدم؟
شما اول عکست رو توی یه آپلود سنتر مثل این سایت آپلود میکنی »
بعد که آپلود شد در صفحه جدید چند تا لینک داده .کد:Tinypic.com
یه جا نوشته Direct Link .
از اون به عنوان آدرس استفاده کن .