منم بازی رو تموم کردم
بازی عالی بود از هر نظر
و خوشحالم که زیاد ترسناک نبود چون اصلا اهل بازی ترسناک نیستم
ممنون
Printable View
منم بازی رو تموم کردم
بازی عالی بود از هر نظر
و خوشحالم که زیاد ترسناک نبود چون اصلا اهل بازی ترسناک نیستم
ممنون
خیالت راحت، تنها شرکتی که بازیش بدون مشکله همین پردیسه!نقل قول:
بچه ها در قسمت Benchmarks در قسمت Variable benchmark برای شما چه عددی را نشان می دهد
برای من 59.5 FPS
در ضمن سوالی داشتم گزینه Anti_aliasing رو اگر روی 2X-4X-6X-8X-8XQ-C16X-c16XQ روی یکی از اینا بگذارم چه تغییری ایجاد میشه در گرافیک
همچنین گزینه Motion Blur
بچه ها من این چارابتری که همه جا اتشفشانیه گیر کردم با شیوا میرم از رو سنگ میوفتم بعد از یه بریده کیپرم راهم رو ادامه میدم تا سنگ بزرگ و تکونش میدم میندازمش داخل مذاب یعد اصلا بهم Jump نمیده؟! آیا من اشتباه میرم یا اصلا باید چیکار کنم؟
نه اون سنگه در حقیقت کار Sheva رو راحت می کنهنقل قول:
شما باید از دست wesker فرار کنید و نزارید بزنتتون
همون جا همش بچرخید تا Sheva بیاد کمکتون ، االبته Wesker دنبال اون هم میره که باید از دور بهش شلیک کنید تا Sheva رو نکشه
بعد یه چیزی رو سینه ی Wesker ظاهر میشه رنگش زرده و همون نقطه ضعفشه در حقیقت
باید وقتایی که اون ظاهر میشه بهش شلیک کنید و وقتی Wesker گیج شد برین نزدیکش و اون آمپوله رو بزنید بهش
برو بکس یه مشکل دارم اینم اینه که وقتی می رم تو بازی بعد از 5 دقیقه بازی کردن بازی کند می شه و نمی شه بازی کرد به گرافکم دست زدم خیلی گرم بود گفتم شاید گرافیکم داغ می کنه 9600 GSo مدلش بعد از بازی اومد بیرن سریع دمای گرافیگمو نگاه کردم 56 بود فکر نکن از گرافیک باشه نمی دونم کسی راه حلی نداره ؟؟ به این مشکل کسی بر نخورده؟؟
دمای 56 برای گرافیک کاملا عادیه !نقل قول:
برو بکس یه مشکل دارم اینم اینه که وقتی می رم تو بازی بعد از 5 دقیقه بازی کردن بازی کند می شه و نمی شه بازی کرد به گرافکم دست زدم خیلی گرم بود گفتم شاید گرافیکم داغ می کنه 9600 GSo مدلش بعد از بازی اومد بیرن سریع دمای گرافیگمو نگاه کردم 56 بود فکر نکن از گرافیک باشه نمی دونم کسی راه حلی نداره ؟؟ به این مشکل کسی بر نخورده؟؟
احتمالا CPU شما دماش میره بالا . دمای سی پی یو رو چک کنید . اورکلاک که نکردید ؟
دوستان من اين بازي رو گرفتم موقع نصب زبانش ژاپني بود وقتي هم نصب كردم وارد بازي شدم بازم ژاپني بود
چيكار كنم انگليسي بشه !!!!!!!!!!!!!
سلام
نحوه Save کردن مرحله ها چجوری ؟
کلا سیو این بازی چطوریه ؟
تو ترینر هم دکمه F10 مخصوص سیو هست . اما آیا کار میکنه ؟
تو خود Luncher بالا یه Language هست انگلیسیش بکن.نقل قول:
سلامنقل قول:
خود به خود به هر چک پوینت ( cheak point ) که رسیدید اون بالا می نویسه : cheak point یا saving ... ، اگه cheak point خالی بود و saving نداشت یعنی سیو نشده فکر کنم اگه از pause بازی بیای بیرون سیو بشه .
مؤفّق باشید
اين Luncher كجا بيده !!!!نقل قول:
اینجا بده که دورش زرد کشیدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من اول چپتر 1 - 4 ( چهار - یک ) گیر کردم.
یعنی بازی ران نمیشه. وقتی که میزنم بره تو بازی ارور زیر رو میده :
بعد جالبش اینه که اونی که من گرفتم سه تا دی وی دی بود.
همه ی دی وی دی ها هم تا ته پر بودن.
حالا این فایل رو واسه ما آپلودش می کنین؟؟؟
جواب میده یا نه؟؟
خوب این چک پوینت ( Cheack Point ) کجاست ؟نقل قول:
شرکت Boysteam هست و هزارجور عذاب دادن! (البته مال من مال هیچ شرکتی نیست و فقط کپی شده از سی دی اورجینال کاپکام هست:20:)نقل قول:
صفحه های قبل در مورد مشکل شما بحث شده.
باید برید یه پک دیگه بگیرید! ظاهرا Boysteam یادش رفته پک 600مگی رو تو سی دی هاش رایت کنه:13:
دوست عزیز یعنی چی چک پوینت کجاست!؟نقل قول:
چک پوینت همونیه که وقتی در یه چاراپتری قسمت مهمی رو رد کردی خودش واست از اونجا نگه میداره دواقع سیو موقت میکنه تا وقتی مردی دوباره از اونجا برات اجرا بشه. و وقتی کارو از چک پوینت نیمه تموم بزاری پاک میشه و باید از اول بری!
Saving هم که دیگه معلوم کلا مرحله رو واسه دفعات بعد سیو میکنه.
نقل قول:
عكسها را ديدم
كمي فرق كرده ولي گرافيك كل بازي تعريف خاصي نداره
مثلا در كرايسيس وقتي 2x aa ميدادي ممكن بود سيستم نكشه
و اگه ميكشيد گرافيك بازي خيلي عوض ميشد
اما در اين گيم من aa را هم گذاشتم آخر ولي چيز خاصي نديدم
منظور در كل گرافيك بازي متوسط هيت
و ارزش اينو نداره كه دنبال direct x 10 و چيزهاي ديگه باشيم
دوستان کارت گرافیک من intelR G33 G31 express chipset family هستش که onborde و فکر کنم 256 باشه.به نظرتون این کارت گرافیک این بازی رو ساپورت میکنه؟اگر نمیکنه چه کارت گرافیکی بگیرم که این بازی رو ون اجرا کنه؟ضمنا مادربورد من g31m-s2c هستش.
نامردا چرا جواب ندادید ؟ منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!نقل قول:
روخدااااااااااااااااا
یه کرک و یه ترینر خوب بذارید که ترینره به کرکه بخوره .
جون هرکی دوست دارید سریع و سالم
نوکرم
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
اینکه اصلا ترسناک نیست .
مثل این بازی الکی ها شـــده
مـال منم همینطوریهنقل قول:
نامردا چرا جواب ندادید ؟ منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
ترو خدا یه ترینر یا یه کدتلقب واسه جون بدین دیـــگـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه
مطلبی که نوشتم کـــو ؟؟؟
گفتم من رمز جون رو میخوام .
مگه حرف بدی زدم پاکش کردین ؟
اگه ندارید بگید ندارم درخواست رو چرا پاک میکنید ؟
سلام به اساتید
من دیروز بازی رو تهیه کردم و تا دی وی دی هست نصب کردم ظاهرا مشکلی نداره ولی دو مشکل برای من ایجاد شده
1 بازی رو نمی تونم سیو کنم ( تو رو خدا بگین چطور سیو کنم ) یعنی اصلا جایی برای ساخت پروفایل نداره از شما هم آیا اینطوری هست بعدم جایی برای لود نداره بگید چه کار کنم من دیوانه این بازی هستم خواهشا کمک کنید
2 بازی در بعضی از جاها دموی بازی رو نشون نمی ده
1.سیو و لد اتوماتیک هستنقل قول:
2.در صفحات پیش گفتم
یه فایلی هست باید نصب کنید
درست میشه
دوست عزیز شما باید برنامه xlive رو نصب کنی تا سیو بشهنقل قول:
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما که لطف کردین توضیح دادین لینک این سیو و لود اتوماتیک رو هم بذارین تا دانلودش کنم حجم برنامه چنده می شه با اینترنتی نفتی دان کرد یا نه بازم ممنون .
منتظر لینک دانم
توی بازی Fuel هم اینجوری بود نمی دونم مشکل از چی ممنون می شم کمکم کنید اینم مشخصات و دمای سی پی یونقل قول:
الان هم تازه Pc رو روشن کردم گفتم امتحان کنم خن=ک ببینم چی می شه ولی باز بعد از 5 دقیقه همون آش همون کاسه بعد سریع اومدم دمای گرافیک رو چک کردم 48 بود (دیر هم کهع چند بازی امتحان کردم هر بار 5 دقیقه 1 بار هنگ می کرد و یه بار که کند شده بود یه هو رنگ ها به هم ریخت و چاره ای جز ریستارت نموند)
اینم عکس از مشخصات و دما سی پی یو با نرم افزار OCCT
کدام سخت افزار مشکل داره؟
سلام
دوستان این بازی در کل چند ساعت گیم پلی داره ؟ طولانیه ؟
اگر ممکن هست لینک دانلود Patch ها و Xlive رو بزارید ممنون ...........
با این گرافیک که عمرا نمیشه بازی کردنقل قول:
حداقل یه گرافیک 8500 جیفورس باید بگیرید. گرافیک ها مادربرد در اصل بیشتر کار راه انداز هستن و به درد بازی نمیخورن.
به نظر من رمتون رو چک کنید. اگر دوتا ماژول دارید جدا جدا با بازی تست کنید احتمالا یکیشون مشکل داره اگر هم یدونه هستش با یه رم دیگه.نقل قول:
اما ممکنه همون نیم درصد اورکلاک شما هم تو این اشکال موثر باشه.
بچه ها کسی میدونه چطور میشه فشنگ خرید ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين ترينر آيا واسه شما جواب داده ؟
واسه من كار نميكنه و خارج ميشه يه دفعه از بازي با يه پيغام
اگه اولش خوبه بعد کم کم سرعت کامپیوتر پایین میاد حتما یکی از سخت افزارها داغ میکنه .نقل قول:
بچه های سخت افزار بهتر میتونند کمکت کنند :31: اونجا یه تایپیک بزنی حتما به نتیجه میرسی :27:
وقتی فریم ریت تفاوتی نداره توی 2 ویندوز . دلیلی برای بازی کردن در Direct X 9 نمیمونه !نقل قول:
عكسها را ديدم
كمي فرق كرده ولي گرافيك كل بازي تعريف خاصي نداره
مثلا در كرايسيس وقتي 2x aa ميدادي ممكن بود سيستم نكشه
و اگه ميكشيد گرافيك بازي خيلي عوض ميشد
اما در اين گيم من aa را هم گذاشتم آخر ولي چيز خاصي نديدم
منظور در كل گرافيك بازي متوسط هيت
و ارزش اينو نداره كه دنبال direct x 10 و چيزهاي ديگه باشيم
متاسفانه امکان خرید فشنگ توی این نسخه حذف شده!نقل قول:
فقط میتونید برای سلاح Grenade launcher فشنگ بخریدنقل قول:
بازي رو شما دوباره نصب كن من با بازي Frontlines:FOF اين مشكلو داشتم 10 دقيقه بازي ميكردم يهو ارور دماي سي پي يو ميداد.نقل قول:
كسي نيست تو حالت مرسناريز ركورد زده باشه؟تا الان تو زمين هاي 1 تا 4ركردام اينه:16342
12356
9443
13920
یه راهش اینه که از هر تفنگی که میخای فشنگ بخرینقل قول:
همون تفنگ رو بخری بعد بفروشیش با این کار خود تفنگ فروخته میشه ولی فشنگ هاش میمونه :31:
:31: خوب این وسط کلی ضرر میکنیم :41:نقل قول:
دوستان نگفتین زاویه دوربین رو نمیشه عوض کرد ؟
البته کم کم دارم عادت میکنم.
الان مرحله 2-2 رو هم تموم کردم .
دوستان کسی کرک این بازی رو که از گروه reload یا razor باشه رو داره
اگه داره بی زحمت بگذاره واسه دانلود
باتشکر