قدرتمندترين تيم اروپا رو داريم سخني از استاد end_of_world
قدرتمندترين تيم اروپا رو داريم سخني از استاد end_of_world
آره آره:21: ديگه هرگز از ياد نميره!نقل قول:
دیشب واقعا یکی از بهترین شبهایی بود که تا ۳ بیدار بودم. هیچ وقت یادم نمیره. خصوصا اینکه تو این تاپیک با بچه ها بودیم. ایول به همتون.
کل فصل و قهرمانی یه طرف این یه بازی یه طرف
یاد اون بازیی افتادم که تماشاچی های رئال بلند شدن و واسه رونالدینیو دست زدن ولی دیشب خبری از اون بارسا نبود خبری هم از رونالدینیو و هیچکدوم از بازیکنهای بارسا نبود یه تیم داغون بود که نمی تونست نفس بکشه.درکل این بازی خیلی بهم چسبید
کسری جان اجازه هست از امضات استفاده کنم؟؟؟؟
آقا یه سوال بی ریط -- مدل موی ژاوی چرتکه اسمش چیه - خیلی باهاش حال کردم!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای که چقدر من بدبختم....
دیشب خوابم برد...
اما خوشحالم که بردیم مهم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره به هر حال مدیر باشگاه یه فصل سخت رو پشت سر گذاشته وباید خسته باشهنقل قول:
ما اینجا جای شما رو سعی کردیم پر کنیم :10::10::10::10:
سلام رئیس فیشر و سلام به همه رفقای عزیز .........
ایول به همه شما ........راستی خیلی خوب بازی کردیم ها رسمآ به همه شما تبریک میگم ویه سوال دارم:
میگم شما بازیهای بعدی رئال هم تو این تاپیک میایین یا نه؟
من شاید بیام ---- از خردادم که adsl میگیرم و صبح تا شب اینجا پلاسیم!!!1
احمد جان درباره مدل مو چیزی نمیدونی؟؟
خوب بکام جان این مسئله به این تاپیک ربطی نداره ولی خوب تاپیک رئاله دیگه ...
خوب باید بگم که نه والا من در تمام طول بیست او اندی که از خدا عمر گرفتم به خدا تنها چیزی که برام مهم نبوده مدل مو هستش و تو عمرم تنها تو 13-14 سالگی فقط یه دو سه باری ژل زدم و بقول معروف تریپ زدم ولی همیشه موهام رو با یه شونه چوبی کوچیک که همیشه تو جیبم هست حالت میدهم ........
راستی پس اینو براتون بگم که فرانک ریکارد اظهار داشته که من واقعآ زحمتمو در بارسا کشیدم و شاید در حال تنها و اسانترین راه رفتن از بارسا هست......
احمد جان نظرت درباره امضا چیه؟؟
بذار ما هم یه نظری بدیم.نقل قول:
ایول خیلی باحاله یاد بازیش افتادم. یادش بخیر, چه سانتر هایی می کرد.
فک کنم الان خیابانی پس افتاده ! دیشب چه گیری به مسی و مصدومان بسیار زیاد بارسا داده بود !!! :27: هر 2 دقیقه یه بار می گفت.
"یعنی چه کسی یا اتفاقی می تونه بارسا رو از این گرداب دربیاره" از سخنان گزارشگر کار بلد شبکه سه :27:(با چه ناله ای هم می گفت !!!) !!!! :27:
6 تا دیگه می زدیم کاملا از گرداب در می اومدن !!
سلام دوستان .
من سال 2005 اسنجا عضو شدم اما تازه الان شروع به پست زدن كردم . ( ته سوژه خندستا )
ولي اومدم كه به جمع رئالي ها بپيوندم چون رئاليم خفن !!!!
خوش اومدید ...
راستی خیلی زیاد شدیم ها ...
حالا فقط یه جام باشگاهها رو کم داره
فصل بعد فقط کاپ باشگاهها
رايکارد :آسان ترين چيز رفتن است .
به گزارش سایت هوادارا ن رئال و به نقل از تریبال فوتبال فرانک رایکارد سرمربی بارسلونا اذعان داشت که قبول ندارد که تیمش در بازی دیشب تحقیر شده است .
هنگامی که از او پرسیده شد که بازیکنانش تحقیر شده اند رایکارد گفت : نمی توانید این را این قدر ساده بگویید . ما ضعیف بودیم و باختیم . این بخشی از فوتبال است . این پایان سیکل ما نبود . شما بعد از یک شکست همه چیز را نمی بازید . ما باید فقط به بازی بعدی توجه کتید . شاید آسان ترین چیز خارج شدن از بارسا باشد . من به آن فکر نکرده ایم . من با تیم هستیم و همین طور در لحظات بد . من بخشی از یک گروهم .
وسلی اشنايدر : نگذاشتم برادرم به رئال بيايد !
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال وسلی اشنایدر اظهار داشت که مانع از حضور برادرش در رئال مادرید شده است !
رودنی (برادر وسلی) آماده بود که پس از پایان فصل از تیم جوانان آژاکس راهی رئال مادرید شود .
اما وسلی ستاره ی رئال اظهار داشت : رئال مادرید او را می خواست و رودنی بسیار از این خوشحال بود . اما وقتی که شنیدم این بحث را متوقف کردم . من دوست ندارم که بازیکنان خام و بی تجربه راهی تیمهای بزرگ شوند . به او گفتم که ایتدا باید خودش را در تیم اصلی آژآکس نشان دهد .
کاسياس : ريکاردو زامورا برای کل تيم است .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ایکر کاسیاس از بدست آوردن جایزه ی ریکاردو زامورا بسیار شادمان است .
وی گفت : این جایزه برای کل تیم است زیرا تیم از این جایزه بزرگتر بود . ما خودمان را برای بهترین بودم آماده کرده بودیم . این جایزه به دروازه بان می رسد اما متعلق به کل تیم است . این بازی مهم بود چون که با عملکرد ویکتور والدس همه چیز برای او تمام شد . این عالیترین جایزه ای بود که دوست داشتم اما حقیقتا این برای کل تیم است .
* الحق والانصاف امسال کاسیاس بهترین دروازه بان اروپا بود . اگه اول فصلو به یاد بیاریم واقعا نقششو تو این قهرمانی می فهمیم .
يحيی توره : تحقير شديم .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل یحیی توره اعتقاد دارد که بارسا تحقیر شده است .
وی گفت : تحقیر شدیم . من هم عضوی از آن وضعیت تمسخر آمیز بودم . مادرید با انگیزه شروع کرد خوب بازی کرد و بسیار ممتاز بود .
وی اظهار داشت که برای اولین بار فرانک رایکارد را این قدر ناراحت می بیند .
هيگواين : نمی خواستيم تحقيرشان کنيم !
به گزارش سایت هواداران رئال هیگواین و مارسلو هم از پیروزی در بازی دیشب شادمان اند.
هیگواین گفت : بسیار خوشحالم . چون ما علیرغم قهرمانی لیگ در پامپلونا در الکلاسیکو ریلکس نبودیم در حالی که وضعیت قهرمانی هم مشخص شده بود . چهار گل چیز مناسبی برای بارسلونا نیست . نمی خواستیم تحقیرشان کنیم .
مارسلو نیز گفت : این بهترین بازی عمرم بود . از زمانی که در اینجا هستم در آرزوی چنین چیزی هستم . این که بارسا را در یک بازی بزرگ در هم بکوبیم .
شوستر : اختلاف ۱۷ امتيازی با بارسا يک شگفتی بزرگ است .
به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال برند شوستر که از پیروزی در الکلاسیکو خوشحال است گفت :بعد از زدن اولین گل می خواستیم تا در استادیوم پر جلوی هوادارانمان بهتر باشیم . شیوه ی بازی تیم مثال زدنی بود . گاهی اوقات وقتی که قهرمانی در جیب شماست می توانید در برابر بارسائی که خیلی بد بوده راحت باشید . در میان یک جو تیمی مثبت بارسا را شکست دادیم .
وی در مورد بارسا گفت : وضعیت بارسا نمی توانست برای یک مدت طولانی خوب باشد . اختلاف ۱۷ امتیازی با بارسا یک سورپرایز بزرگ است . من ذر ابتدای فصل اصلا انتظارش را نداشتم . ما باید خوشحال باشیم .
بيشترين تماشاچی در بازی ديشب
در کل دیدارهای تاریخ دوباشگاه از سال ۲۰۰۴ به بعد،هیچ بازی به اندازه ال کلاسیکو ی دیشب در اسپانیا نظاره گر نداشت در دیدار دیشب ۹ میلیون و ۲۶۴ هزار اسپانیایی از تلویزیون شاهد این بازی بودند.
ممنون .نقل قول:
رئال ديگه . كاريش نميشه كرد
مثل اينكه ويكتور والدس از خود طرفداران بارسلون منطقي تر است !!!
«ويكتور والدس» دروازهبان بارسلونا كه در برابر رئال مادريد، چهار بار توپ را از دروازهاش بيرون آورد، معتقد است رئاليها بسيار بهتر از آنها بازي كرده و شايستهي اين پيروزي درخشان بودهاند.
به گزارش ايسنا، والدس هيچگاه دروازهبان مطمئني براي بارسا نبوده و به نظر ميرسد «خوان لاپورتا» بايد براي فصل آينده دروازهبان بهتري را به بارسلونا بياورد.
والدس گفت: امشب (چهارشنبه) شبي است كه بايد خيلي زود آن را فراموش كنيم. آنها فراتر از حد تصور ما خوب بودند. در تمامي خطوط برتري نسبي داشتند به خوص در خط مياني همين موضوع موجب شد، ما نبص بازي را به آنها واگذار كنيم و در نهايت به بدترين شكل ممكن ببازيم.
والدس ادامه داد: تمام شكستها سخت هستند ولي باختن به رئال مادريد آن هم با اين نتيجه نميتواند قابل قبول باشد. اميدوارم هواداران ما را ببخشند. اميدوارم با حفظ كادر كنوني در فصل آينده بتوانيم بهترين نتيجهها را بگيريم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظر خود من :
خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
واقعا شرايطتون سخته
اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم
:40:زنده باد ارتش سفيد مادريد:40:
منم قبول دارم ....نقل قول:
نظر خود من :
خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
واقعا شرايطتون سخته
اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم
وقتی دیشب رایکارد رو دیدم سرشرو انداخته بود پایین یا اون موقع که داشت گریه می کرد . دلم براش سوخت ....
یه ذره حجمش زیاده لینکش رو گزاشتم ....
کد:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/13/Estadio_Santiago_Bernab%C3%A9u_01.jpg/795px-Estadio_Santiago_Bernab%C3%A9u_01.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.panoramio.com/photos/original/48711.jpg
بابا دمت گرم عكساي باحالي بودن
راستي بچه ها منو شناختين ؟:21:
فدات بشم عزیز حیف چقدر زود تورو از دست دادیم ... اومدی مادرید یه سر بیا باشگاه ;)نقل قول:
اوه اوه چه تیریپ داش بزرگی برداشته...نقل قول:
بش بگو شما خودت هم معلوم نیست فصل بعد اینجا باشی :27:
سنت سنت پولی که بهش داده شده از شیر مادر حلال ترش باشه!نقل قول:
می خوایم بابت هر یه امتیاز اختلاف یه میلیون به قرار دادش بیافزاییم :10:نقل قول:
آره عجیبه منم هر سری که بعد از باخت چهره اش رو میبینم می خوام بغلش کنم... خیلی مظلومه...نقل قول:
به نظرم از سر بارسایی ها هم زیاده... متعصبا لیاقت ندارن کسی واسشون کاری بکنه
رائول افت کرده بود یادتون میاد هوادارا چیزی بهش گفته باشن؟
اما این بیچاره که بارسارو قهرمان اروپا کرد(در کل بارسا 2بار قهرمان شده) و از اون حالت وخیم رهاش کرد اینجوری باهاش برخورد میکنن و بهش حمله میکنن(چند وقت پیش به خونش حمله شد)...
--------------------------------------
راستی وحید جان بابت تصاویر ممنون خیلی زیبا بودن :)
احمد جان امضات خیلی باحاله ;)
--------------------------------------
دوستان کسی میتونه فیلم کامل بازی رو گیر بیاره؟
بازيكن برزيلي بيرقيب تيم فوتبال ميلان از علاقه قلبي خود براي پيوستن به رئال مادريد سخن گفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، مهاجم آ.ث ميلان ايتاليا در نشست خبري روز گذشته خود اظهارداشت: اين تيم فصل نسبتا خوبي را پشت سر گذاشت. ما با تمام مشكلات، بالاخره هواداران خود را به خصوص با پيروزي در دربي، راضي كرديم.
كاكا افزود: از اينكه رئال مادريد با تمام سرديهاي من در گذشته، همچنان به دنبالم است، بسيار خوشحالم. اين مسئله براي من بسيار ارزشمند و با اهميت است.
وي عنوان كرد: رئال مادريد قهرمان لاليگا شده است. اين تيم درسال آينده با هدف قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا وارد ميادين مي شود.
دوستان خواهش مي كنم بگرديد اگه فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد حتما بذاريد
به خدا خيلي حياتيه
اين بازي بايد براي هميشه حفظ بشه
همه دست در دست هم بديد و بگرديد
خواهش مي كنم تمام سعي تون رو بكنيد
گل هاي بازي ديشب :
رائول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روبن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیگوئن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیستلروی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لينك فيلم كامل بازي رو پيدا كرديد بذاريد
داشي من فيلم بازي رو دارم . خيالت راحت :5:نقل قول:
واقعا داري
منم ميخوام از كجا دانلودش كنم
لينكشو داري؟
دست شما درد نکنه دیگه !:31:نقل قول:
راست میگه دیگه اگر بیاد باید بره قرضی تو تیمهای دیگه بازی کنه مثل چند تا از بازیکنها
رئاله شونصد تا بازیکن توپ داره. بهتره بیشتر تجربه کسب کنه. این نصیحت من به داداشم بود !!:27:
سلام بچه ها من لينك تورنت بازي رو پيدا كردم
اونايي كه سرعت بالا دارن لذت ببرن
من كه از همين الان گذاشتم واسه دانلود
اينم لينك دانلود
کد:http://www.seedpeer.com/8844136/%5Bfbtz.com%5D+%5BKC%5D+La+Liga+Real+Madrid+vs+Barcelona+English%2FSpanish+Commentary+H264+7th+May+08/d0d69306b23eec1eca19505b19789fb80aba8864
سانتياگو برنابئو يسته ( 8 ژوئن 1895 - 2 ژوئن 1978) يكي از مهمترين اشخاص رئال مادريد در طول تاريخ است كه رئال مادريد را از تيم دوم مادريد به پرافتخار ترين تيم اسپانيا و اروپا رساند . استاديو فعلي هم به نام اين قهرمان است .
جواني :
او متولد آلمانسا (آلباسته) بود اما خانواده ي برنابئو به مادريد مهاجرت كردند در حالي كه سانتياگوي جوان سني نداشت و در سال 1909 در 14 سالگي به رئال مادريد پيوست .
در 1912 وقتي كه باشگاه به آدرس جديدش در خيابان او دانل نقل مكان كرد برنابئو يكي از داوطلبان پرداخت پول بايت زمين و رنگ فنس ها بود . او از 17 سالگي به تركيب اصلي راه يافت و ركورد 1200 گل را از خود به جا گذاشت و تا بازنشستگي اش در سال 1927 بارها بازوبند كاپيتاني را به بازو بست . او تا سال 1935 نیز با تیم همکاری کرد . ایتدا به عنوان مدیر فنی سپس کمک مربی و در نهایت مربی. در سال 1936 با شروع جنگهای چریکی اسپانیا او از فوتبال دست کشید . در طی جنگ او به عنوان یک سرباز فاشیست زیر نظر جنرال مونیز گراندز به مقابله با جنرال فرانکوی آزادی خواه پرداخت .
پس از جنگ
برنابئو شروع به کاشتن باشگاه از نو کرد . او از هر جهت باشگاه را دوباره ساخت . به طوری که این تیم از یک تیم معمولی به یک وضعیت حوفه ای در آینده تبدیل شد . او شروع به استخدام مردمی که عاشق حقیقی رئال بودند همچون ریموندو ساپورتا کرد .
او سپس شروع به تاسیس استادیومی کرد که امروزه به نامش است و بزرگترین استادیوم اروپاست . کار او در آن زمان " تاسیس استادیوم بزرگ برای یک باشگاه کوچک " نامیده شد . طرح این زمین بسیار حرفه ای بود که در طی این سالها هیچ گزندی به آن نرسیده است . او استراتژی بعدی خود که به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ جهان بود را نیز آغاز کرد که بزرگترین آنها آلفردو دی استفانو بود . در طی ریاست برنابئو بسیاری از اسطوره ها همچون مولونی ، مونیز ، دی استفانو ، گنتو ، ریال ، سانتاماریا ، کوپا ، پوشکاش ، آمانسیو ، پیری ، نتزر ، سانتیانا ، خوانیتو و کاماچو و بسیاری از افراد دیگر آمدند و رفتند .
میراث او برای اروپا
در سال 1955 ، گابریل هانوت خبرنگار روزنامه ی اکیپ پیشنهاد برگزاری کوپا لاتین ( یک تورنمنت که باشگاه های فرانسه ، اسپانیا ، پرتغال و ایتالیا در آن رقابت می کردند) را مطرح کرد . برنابئو به همراه گوستاو سه بس و بدریگنان او را در هتل سفیر پاریس ملاقات کرد و چیزی که امروز لیگ قهرمانان نامیده می شود را تاسیس کرد .
÷یش از نزگ برنابئو 35 سال مدیر رئال مادرید بود و موفق به برد یک جام بین قاره ای و 6 جام اروپایی و 16 لالیگا و 6 جام اسپانیایی شد . او در سال 1978 وفات یافت در حالی که در حال مشاهدی ی جام جهانی در آرژانتین بود .
فیفا به افتخار او سه روز از این تورنمنت را با اندوه سپری کرد .
در 2002 او به عنوان الگوی فیفا شناخته شد .
جا دارد در اين سال كه قهرماني خود را جشن گرفتيم به ياد او باشيم و بخاطر شادي روح اين عزيز دعا كنيم
:11:روحش شاد و يادش گرامي :11:
دستت درستنقل قول:
لذت بردیم
ایول بابا کولاک کردین به خدا اگه میدونستیم که تا الان هستین صد در صد می اومدم خوب خوشحالم که روز به روز به تعداد رئالی ها اضافه میشود و رئال همون رئال 2002 می شه ولی یه نکته بسیار مهم رو باید یاد اوری کنم:
اول باید بگم که خدا گواهه که نه قصد نصیحت دارم و نه قصد توهین فقط و فقط یه نکته شخصی هست که اگه موافقین که ایول و اگه نیستین هم به من چه خوب نکته اینه که واقعآ اگر طرفدار رئال هستیم در هر وضعی طرفدارش باشیم ونشه خدای ناکرده با یه افت و یه باخت و یه حذف شدن دلمون رو بزنه همونطور که خیلیا بودن و با 2 سال ناکامی رئال و درخشش بارسا رفتن هوادار بارسا شدن من میگم اگه مثلآ من طرفدار رئال اسمم هست واقعآ باید دو اتیشه طرفدارش باشم و خدا رو شکر که من از 99 به اینور صد در صد طرفدار رئال بوده ام و به این مسئله افتخار میکنم و سال بعد از هواداری من 10 سال میگذرد و یا از دوستان این تاپیک مثلآ چارلی بعد اوت شدن رئال از لیگ قهرمانان من فکر میکردم بره وبر نگرده اخه خیلی دلشکسته بود ولی هنوز 2 روز نشده بود که برگشت اونم چه برگشتنی طوفانی و ده برابر بیشتر طرفدار رئال شد خوب اینه روش صحیح و امیدوارم که همه ما روش چارلی عزیز یا همون گاگوی خودمان رو پیش بگیریم..........
امیدوارم که منو ببخشید و حمل بر خودخواهی بنده نشه فقط خواستم بگم که دوستان عزیز ما باید تا اخر اخر که اخر نداره با رئال باشند ............