نظرت ثبت میشه..نقل قول:
نظرت ثبت میشه..نقل قول:
عماد جون اي كاش پيش بيني كل ليگ رو داشتيم.
اون وقت از خجالت دوستان در ميومديم:27:
مگه اینکه شما اینطوری فک کنی
ما که اینطور فکر نکردیم !
استقلال1-سپاهان2(خدا کنه اینجوری نشه)
دوست داشتم، ولی نمیشه.. آخه اینجا تاپیک استقلاله.. فقط باید بازی های استقلال رو پیش بینی کنیم..نقل قول:
چنین تاپیکی هست.:8:نقل قول:
نظرت ثبت میشه..نقل قول:
رقابت قشنگ شده. :31:
افرادی که تا الآن تو مسابقه پیش بینی [استقلال - سپاهان] شرکت کردن..
صفحه ی 331، پست 3301
استقلال 2 سپاهان 1
نظرت ثبت میشه..نقل قول:
تا 2 دقیقه دیگه میتونی پیش بینیت رو تو همون پست بالا ببینی..
استقلال 3 - سپاهان 1
سلام به همه ی دوستان.
بچه ها مریم پاییزی دوباره از اومدن به بخش ورزشی محروم شده.کسی میدونه چرا؟پیگیری کنید.
سلام ناصر جان.. چند روزی پیدات نبود..نقل قول:
مسعود رو هم محدود کردن.. من دلیل محدود کردن مسعود رو نمیدونم.. اون که کاری به کار کسی نداشت..نقل قول:
همین دورو براییم.نقل قول:
سلام ناصر جان.. چند روزی پیدات نبود..
چه خبرا.
نظرت ثبت میشه..نقل قول:
میگم بریم با POP میون بزاریم.اینجوری که نمیشه فردا هم مارو راه نمیدن.نقل قول:
استقلال 2 سپاهان 1
یا استقلال 2 سپاهان 0
خبر خاصی که نیست.. فقط ظاهراً دوباره دو تا از بچه های تاپیک رو، محدود کردن واسه دسترسی به این انجمن..نقل قول:
یکیش رو انتخاب کن.. نمیتونی دوتا پیش بینی داشته باشی..نقل قول:
میخوای شیر خط بنداز..
كادر فني جديد تيم هاي پايه استقلال انتخاب شدند
خبرگزاري فارس: معاون اجرايي آكادمي استقلال گفت: كار خود را اغاز ميكنيم و مربيان جديد تيم هاي پايه را هم انتخاب كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد كاظمي به عنوان معاون اجرايي آكادمي باشگاه استقلال انتخاب شد. روز گذشته نيز عليرضا منصوريان از سوي علي فتح ا..زاده به عنوان جانشين حسن روشن مدير اين آكادمي شد.
محمد كاظمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بعد از مذاكره با پيشكسوتان باشگاه اين نفرات را به عنوان مربيان تيم هاي پايه انتخاب كرديم.
سرمربي تيم جوانان: آرش لب جويي
سرمربي تيم نوجوانان: مصطفي اردستاني
سرمربي تيم نونهالان: علي چيني
كاظمي ادامه داد: سرمربي تيم اميد را هم در روزهاي آينده و به زودي انتخاب خواهيم كرد. براي شروع كار در آكادمي از حسن روشن، پيشكيوت قديمي باشگاه رخصت ميگيريم. عليرضا منصوريان نيز تا پايان هفته از آلمان به ايران بازميگردد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
ميداوودي: انتقالم به پرسپوليس يا استقلال بستگي به شرايط تيمم دارد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي همراهي يكي از نماينده هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا همه چيز به شرايط استقلال اهواز در ليگ برتر بستگي دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميلاد ميداوودي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: خوشبختانه همه بازيكنان در شرايط مطلوبي قرار دارند و براي ديدار با تيم ملي قطر آماده هستيم، اگر چه فكر نمي كنم آنها با تيم اصلي برابر ايران بازي كنند.
وي ادامه داد: به هر حال در دور ه گذشته تيم ملي ايران قهرمان مسابقات غرب آسيا شد بنابراين حريفان با اين شناخت و با انگيزه بالا برابر ما حاضر مي شوند. شناخت زيادي از تيم ملي قطر نداريم؛ اما اميدوارم قهرماني دوره گذشته را تكرار كنيم.
مهاجم تيم فوتبال استقلال اهواز خاطر نشان كرد: ايران هميشه يكي از بهترين تيم هاي آسيا بوده و هست، به همين دليل حتي تيم ملي قطر با ستاره هاي خارجي خود نيز برابر ايران انگيزه زيادي دارد و منطقي است كه آنها براي هنرنمايي برابر ما حاضر شوند.
ميداودي درباره مسابقات مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و اولين ديدار در عربستان گفت: عربستان از تيم هاي قدرتمند آسيا است؛ ولي شرايط براي ما در اردو مناسب است. با اضافه شدن لژيونرها به قدرت تيم ملي نيز افزوده خواهد شد و اميدوارم با برنامه ريزي مطلوب بتوانيم با آمادگي كامل راهي عربستان شويم و در اولين گام 3 امتياز مسابقه را به دست آوريم.
وي درباره موقعيت تيم باشگاهي خود تاكيد كرد: متاسفانه در دومين مسابقه از ليگ برتر برابر مس كرمان شكست خورديم؛ اما هنوز مربي نداريم، البته در آغاز فصل قرار داريم و با حضور يك سرمربي شرايط استقلال اهواز تغيير خواهد كرد. با حضور اكبر ميثاقيان بار ديگر به موقعيت و جايگاه اصلي برمي گرديم.
ميداوودي درباره شايعه انتقالش به يكي از تيم هاي پرسپوليس يا استقلال تهران خاطر نشان كرد: مسئولان باشگاه استقلال اهواز اعلام كرده اند شرايط قراردادم طوري است كه مي توانم در صورت تمايل و داشتن پيشنهاد از تيم هاي داخلي كه در ليگ قهرمانان آسيا حاضر هستند، مي توانيم با آنها بپيوندم.اگر به من اختيار داده اند كه اين زمينه با دريافت يك پيشنهاد از يك تيم ايراني كه در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد، منتقل شوم.
وي ادامه داد: بايد شرايط باشگاه استقلال اهواز را ارزيابي كنم. اگر موقعيت تيم خوب باشد اين امكان وجود دارد كه در ليگ قهرمانان آسيا يك تيم ايراني را همراهي كنم.
انتهاي پيام/
استقلال 2 سپاهان 1 رو انتخاب میکنم.اما امیدوارم 2 بر صفر ببره.
باید به مدیریت کل بگین.
نظرت ثبت میشه..نقل قول:
نمیدونم...... :41:نقل قول:
جالبه...........
سپاهان بازی های قبیلش رو چیکار کرده ؟ بگید تا بگم چند چند میشن
هفته اول :نقل قول:
پاس 0 - 0 سپاهان
هفته دوم :
برگذار نشد
با پاس مساوي كرده بود 0-0
بله مساوی کرده بود.
کسی می دونه مریم ومسعودبراچی محروم شدند؟
استقلال 2 - سپاهان 1
فقط به شرطیکه همتون بیاین استودیوم!
خب آره شاید
استقلال 2 - سپاهان 1
تا حالا که اصلا خوب نبوده . امیدوارم استارت تیم تو این بازی زده بشه
من که نمیتونم بیام. آخه تا تهران خیلی راهه. ولی اگه بودم حتماً میرفتم..نقل قول:
نظرتون ثبت میشه..نقل قول:
:46::46:سلام
استقلال سروه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
پرسپولیس:31::31::31::31::31::31::31:
بچه ها به نظر شما امیر قلعه نویی از فرهاد مجیدی در بازی با سپاهان استفاده میکنه یا نه باز علیزاده 90 دقیقه خواهد بازی کرد؟؟؟؟
به نظر من که بازی کنه حالا نظر شما چیه؟؟؟
مبین جان، قاعدتاً دیگه باید نوبت فرهاد باشه که امتحان خودش رو پس بده.. به نظر من بهش بازی میده..
اره باید به فرهاد بازی بده. به نظر من فرهاد از علیزاده بهتره.
به نظر من از علیزاده در دقایق پایانی بازی که یک گل عقب یا مساوی هستیم استفاده کنه ...نه که از اول بازی برای استقلال بازی کنه ...نقل قول:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10: