راجب تکمیل ظرفیعت عرض شود که؛شنیده شده که دانشگاهای سراسری تکمیل ظرفیت نداره امسال.
ولی ازاد ؛ مثلا فرض کن یکی ازاد قبول میشه ولی نمیخواد بره، یه صندلی اضافه میشه که قبل از تشکیل کلاسا اعلام میشه و نتایجش تا شروع کلاس ها معلوم میشه. اوکی؟
Printable View
راجب تکمیل ظرفیعت عرض شود که؛شنیده شده که دانشگاهای سراسری تکمیل ظرفیت نداره امسال.
ولی ازاد ؛ مثلا فرض کن یکی ازاد قبول میشه ولی نمیخواد بره، یه صندلی اضافه میشه که قبل از تشکیل کلاسا اعلام میشه و نتایجش تا شروع کلاس ها معلوم میشه. اوکی؟
دفترچه کی میاد؟ اسفند؟!
حالا بزارید ببینید قبول می شید بعد غصه بخورید چرا نمی تونید خودتون انتخاب رشته کنید..در ضمن ترم اول معمولا انقدر درست ها اسون هست که مهم نباشه استاد کیه...
30 شهریور من اخر متوجه نشدم نتایج ازاد کارشناسی ناپیوسته هم می یاد یا ماله دولتی هست فقط؟ ازاد کی می یاد قبلا هم پرسده بودم اگه می دونید بگید
نقل قول:
ترم اول که معمولا ریاضی و این درس های محاسباتی ارائه میشه و خیلی هم آسون نیست
30 شهریور نتایج نهایی دولتی میادنقل قول:
نتایج آزاد رو هم تو اخبار اعلام کرد اول مهر میاد
این حالتی که شما میگی به وجود نمیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad x
چرا ؟ به چند دلیل :
1) 10 نفر از رشته کامپوتر + 10 تا از رشته فلان + 10 از .... + 10 نفر از بچه هایی که مشروط شدن= یه کلاس کامل.
2) این بچه های بالا شاید همه کلاس هاشون مشترک نباشه ولی خیلی هاش مشترک میشه. چون ترم اول یه سری پیش نیاز میدن+ عمومی.
3) در ضمن اینطور که میگی هم کارای دانشگاه ردیف نیست؛ یکی از بچه ها رفت یه ترم ازاد خوند بعد اومد دانشگاه ما؛ 1 ترم هم مرخصی رفته. بعد یه سری پیش نیاز ها رو وقتی پاس کرد که درسایی که به اینا پیش نیاز میخورد رو پاس کرده بود. یعنی بر عکس کاملا.این کارا هیچ کدوم بر طبق قانون نیست ولی انجام میشه. بر طبق گفته های شما این شخص باید 1 نفری سر کلاس بشینه دیگه ؟
فقط اونجا گویا اینطوره چون من ترم اول کارشناسی که کرمان بودم حذف اضافه بود برامون اما چون نمیدوستیم دقیق کی به یکه نکردیم :| همچین چنگیم به دل نمیزد کلا برنامه درسی و واحدهاش :|نقل قول:
کاردانیمم همینطور بوده :5:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
خیلیا میگن هفته اول مهر جواب کاردانی به کارشناسی آزادم میاد ، بعضیام میگن تا 15 امنقل قول:
منم خودم خیلی تو تنگ نا قرار گرفتم نمیدونم چیه تکلیفم ! اگه صبر کنم تا اعلام نتایج آزاد دانشگاه کرمان چیه میشه ؟!! غیر انتفاعی سراسری هستش کرمان ترم 2 حساب میشم اما خودم تهرانم میخوام که آزاد رودهن برم...:41:
شما به نتایج سراسری هیچ امیدی نداری؟شاید غیرانتفاعی یه جایی نزدیک به تهران قبول شیدنقل قول:
منم خودم خیلی تو تنگ نا قرار گرفتم نمیدونم چیه تکلیفم ! اگه صبر کنم تا اعلام نتایج آزاد دانشگاه کرمان چیه میشه ؟!! غیر انتفاعی سراسری هستش کرمان ترم 2 حساب میشم اما خودم تهرانم میخوام که آزاد رودهن برم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کنکور آزادتون راضی نبودید ؟
من الان علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی قبول شدم و سراسری هم 100% قبول میشم هر دو هم سمت قزوین و آبیک
فردا میخوام برم ببینم علمی کاربردی شرایطش چطوره اگر کلاس هاش برای شاغلین جدا باشه و بشه پنجشنبه جمعه برگزار بشه مجبورم بیخیال سراسری بشم چون سراسری حداقل دو روز در هفته برگزار میشه و اونم وسط هفته که برای شغل ما دردسر ساز میشه
واقعا حیفه و دل آدم میسوزه که سراسری رو ول کنه بره علمی کاربردی ولی خوب اگر با شرایط سراسری نشه کنار بیایم مجبوریم بریم علمی کاربردی
پودمانی رو میگی دیگه؟نقل قول:
پودمانی علمی کاربردی زیاد میگن جالب نیست و باید آخرش آزمون هم بدید.
ولی نه کلا اگر بتونی تهران باشی علمی کاربردی بهتره منم کنکور اصلیشو میدوم اگر بشه عوض کنم.
نقل قول:
ما که آزمون دادیم یکبار اول برای پذیرش و فکر نکنم دیگه نیاز به آزمون باشه برای ماها که از طریق آزمون وارد دانشگاه علمی کاربردی پودمانی بشیم
دوره کاردانی پودمانی که کنکور نداره اخر سر یک امتحان جامع هم دارند ولی دوره کاردانی که کنکور داره در آخر سر امتحان جامع ندارندحالا شما این مورد رو مطمئنی ؟
امروز من رفتم قزوین برای پرسیدن شرایط ثبت نام
من رشته نرم افزار وبدم الان it قبول شدم فکر کنم حدود 2 تا درس پیش نیاز باید بگذرونم + اینکه گفتن ترم الو کلاس ها رو ما براتون انتخاب میکنیم و از ترم 2 به بعد شما خودتون هر روز دوست داشتید کلاس هاتون رو بر میدارید و میتونید پنجشنبه جمعه ها هم بیاین ولی ترم اول 2 روز در هفته کلاس هست اونم وسط هفته
شهریه هم 2236 هزار تومان که خود دانشگاه میگرفت و حدود 40 هزار تومان هم 15 درصد حق نظارت دانشگاه علمی کاربردی بود که رو هم میشد چیزی حدود 380 هزار تومان برای ترم اول
والا تا اونجایی که من میدونم پودمان یعنی آزمون آخر ولی مثل اینکه آزمون اولش گرفتن پس مشکلی نداره، حالا باز از بچه های تاپیک علمی کاربردی برسیم.
کنکور it که دادین و قبول شدین سوالاش با نرم افزار متفاوت بود دیگه؟
قزوین رفتید ثبت نام کرد؟
شهریه اش که با غیر انتفاعی تقریبأ یکسانهنقل قول:
من رشته نرم افزار وبدم الان it قبول شدم فکر کنم حدود 2 تا درس پیش نیاز باید بگذرونم + اینکه گفتن ترم الو کلاس ها رو ما براتون انتخاب میکنیم و از ترم 2 به بعد شما خودتون هر روز دوست داشتید کلاس هاتون رو بر میدارید و میتونید پنجشنبه جمعه ها هم بیاین ولی ترم اول 2 روز در هفته کلاس هست اونم وسط هفته
شهریه هم 2236 هزار تومان که خود دانشگاه میگرفت و حدود 40 هزار تومان هم 15 درصد حق نظارت دانشگاه علمی کاربردی بود که رو هم میشد چیزی حدود 380 هزار تومان برای ترم اول
برای کلاسها هم / خوب هرجای دیگه قبول شی می تونی کلاسهات رو جوری انتخاب کنی که به کارت لطمه نخوره
البتهبرای شاغلین پیام نور و علمی کاربردی بهتره / شما که تقریبأ می دونی کجا قبولی ، از اونجا هم بپرس شاید با شرایط کاریت جور باشه
آره من هم فکر می کنم پودمانی دیگه کنکور اولیه نداره /نقل قول:
والا تا اونجایی که من میدونم پودمان یعنی آزمون آخر ولی مثل اینکه آزمون اولش گرفتن پس مشکلی نداره، حالا باز از بچه های تاپیک علمی کاربردی برسیم.
این نتیجه کاردانی به کارشناسی که جدیدا انتخاب رشته کردند کی میاد؟
دوستان همین الان تو اخبار شبانگاهی شبکه 3 اعلام کرد که نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی فردا میاد
به امید قبولی همه ی دوستان عزیز :20:
منم این خبر رو شنیدم ولی ساعتشو نگفت بد جنس
راجع به کسانی که از علمی کاربردی می خواستن بدونن:من کاردانیم از موسسه نو آوران عصر داننش پودمانی در تهران خیابان سید خندان میباشد.
علمی کاربردی 2 مدل داره 1. ترمیک(ترمی) ---->هم کاردانی داره و هم کارشناسی.اول کنکور داده میشود در صورت قبولی وارد دانشگاه شده
2.پودمانی------>تا پارسال فقط کاردانی داشت اما امسال کارشناسی هم گذاشتن.تا پارسال آخرش آزمون جامع میدادیم اما امسال از کسانی که کارشناسی شرکت کردن اولل آزمون گرفته شد به جای آخر..آزمون بسیار ساده است همه قبول میشون البته فقط پودمانی را عرض کردم آزمون ترمی تقریبا سخته قبولیش هم راحت نیست.کاردانی تا معدل 16 ما تو کلاسمان داشتیم البته چون شرط معدله و کاردانی بود و دانشگاه تو تهران زیاد داره احتمال قبولی تا معدل 12 هم وجود داره
مدرکشم خوبه البته باید تلاش کنی تا یاد بگیری هر چیزیو نه اینکه واسه نمره بری مدرک منو شرکت های بزرگ مثل مشاورین آتک قبول کردن البته نرم افزار جانبی قوی که بلدم باعث شد وگرنه به مدرک ربط نداره .راستی اگه دانشگاه علمی کاربردی خوب میخواین اول دانشگاه خودم و دوم هر دانشگاهی به جز دانشگاههایی که زیر نظر وزارت ارشاد هستند.چون هم شهریه اونه از جاهای دیگه بالاتره هم واحد کمتر میدن.یعنی انهایی که زذن واحد 1.2.3...52 و یا هر چیزی خوب نیست
و خوبی علم کاربردی کلا به اینه که هر رشته ای باشی مهم نیست میتونی هر رشته ای علاقه داری بخونی تازه اگه دوست نداشتی بعد از ترم 1 مجاز به تغیر رشته هستی
پس کو چرا نیومده؟؟نقل قول:
فک کنم سازمان سنجش کنکور کاردانی به کاترشناسی رو از یاد برده
من نرم افزار کنکور دادم ولی چون غلمی کاربردی تو مقطع کاردانی به کارشناسی پودمانی رشته نرم افزار نداشت (البته فکر کنم) من زدم IT گرایش تجارت الکترونیک و قبول شدمنقل قول:
دیروز رفتم برای ثبت نام اما ثبت نام نکردم و منتظرم جواب سراسری بیاد چون اون رو هم 100% قبولم برم ببینم اون دانشگاه چطوره
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
شهریه حدود 400 باید در نظر بگیری البته من که نمر افزار بودم گفت حدودا 2 تا درس پیش نیاز باید بگذرونینقل قول:
نقل قول:
حدود 380 هزار تومان
:دینقل قول:
شهریه حدود 400 باید در نظر بگیری البته من که نمر افزار بودم گفت حدودا 2 تا درس پیش نیاز باید بگذرونی
این دوتا که فرقی با هم ندارن
حدود 380 = حدود 400 :دی
پارسال دانشگاه غیر انتفاعی شاهرود ترم اول رو بدون استثناء از همه ورودی های جدیدشون 400 گرفته بود / باید ببینیم امسال چه خوابی برامون دیدن :46: فکر می کنم تقریبأ همه جا مثل هم باشه
اول گفتن نتایج نهایی اوایل صبح سه شنبه میاد الان میگن ساعت 18 . دارم دیوونه میشم
دوستان،لطفابرای بحث در مورد نتایج نهایی و اعلام نتایج فقط و فقط از تاپیک زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
فکر کنم امسال رو 450 باید باشه چون شهریه ثابت ها و متغییر ها هر ساله اضافه میشهنقل قول:
الان شهریه ثابت IT دیروز من پرسیدم برای علمی کاربردی 170 تومن بود
..........
سلام
جواب ها اومد دوستان برید نگاه کنید
خدارو شاکرم که من بلاخره قبول شدم همونجایی که میخواستم و دوست داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس چیه فایده نداره اینده کاری هم نداره اصلا رفیق بیا بریم سیگاری شیم:31:نقل قول:
دوست عزیز چرا انقدر شما سخت می گیری به خودت خوب ترم دو حساب بشی مگه ایرادی داره؟ من کاردانی ام را با ترم 3 شروع کردم دیگه بدتره این!؟ یا اونا هم تموم کردم و حتی زودتر! یعنی با ورودی سال 84 منکه 83 بودم تموم کردم خوبی هم داشت شهریه مثلا یکی از دسهای برای 84 مثلا بود 140 تومن برای من بود 120 تومن چون ورودی 83 بودم !
پس چیزی از دست نمی دی...تازه اینکه ازاد بود و من شهریه ثابت دو ترم هم دادم!
مهم اینه که مدرک رو می خوای بگیری که می گیری.
دفترچه کی میاد؟
سهمیه بسیج هم داره؟!
تا آخر سال میادنقل قول:
بسیج هم تاثیر ندارد:27:
سلام به داداشای گلم من منتظری مشهد قبول شدم خدا رو شکر میکنم بارتبه240 الکترونیک
چرا ظرفیت پذیرش را نزده توی دفترچه؟
ظرفیت معمولا چقدره؟!
منو که با اون رتبه فضایی مردود اعلام کردن :|
تقریبا داغون بسر میبرم اگه آزاد نشه ...!
ALI JON کنکور یعنی قمار...یعنی شما یک سال از عمرت و جوونیت رو به خاطر این قمار بزاری رو میز..
تازه قمار به نظرم پاک تره چون با این سهمیه ها شما با کسی قمار می کنی که طرف یه پیک اس همیشه تو دستش داره.
می شه بپرسم چند ماه واسه دولتی خوندی؟ و کلا چند نفر شرکت کننده داشت و رتبت بین اونا چند شده بود و چی انتخاب کردی و چرا مردود؟
ولی اصلا داغون نباش ارزش نداره به خاطر این مسائل داغون به سر ببری! تازه یک سال دیگه هم گفتن دنیا به پایان می رسه
ازاد هم ایشالا با هم قبول می شیم
كارداني به كارشناسي پيام نور حداقل چقدرطول ميكشه؟؟؟ چند ترمه حداقل؟؟؟
ميشه سريع گرفت؟؟ يا دانشگاه هاي ديگه بهتره؟؟
رشته هاي فني و كامپيوتر خوندن (كارداني به كارشناسي ) تو پيام نور سخته يا راحته؟؟؟
فراگیر کلا 6 یا 7 ترمه میتونید بگیریدنقل قول:
بستگی به خودت داره که چطور درس بخونی...
رسمی هم 5 یا 6 ترمه
در مورد سختی هم ، کلا پیام نور سخته خصوصا رشته های فنی
سلام میگم من ترم پیش کاراموزی گرفتم ولی بعد کلا حذف ترم کردم و کاراموزیا نرفتم(چند روزشا رفته بودم) و به کسی که پیشش میرفتم کاراموزی نگفتم که من دیگه نمیام میخواستم بدونم لازمه از اموزشکدمون نامه براش ببرم یهو نره شکایت کنه!
این فونتی که شما نوشتی چرا اینجوری هست! شبیه دست خط میخی شده و حروف نا خوانا و..نقل قول:
ولی اینجورکه من متوجه شدم نیازی نیست..شما کاراموزیت حذف می شه .اون طرف هم که بیکار نیست بیاد دانشگاه شما شکایت کنه ..نیروی کار مجانی شما هستید براش حالا هم نبودید..
ولی اگه بخوین مهر تایید بتون بده که اینجا کاراموزی رو گذروندید کارتون بش گیره و ممکنه همکاری نکنه! ولی اگه مهر تایید رو نمی خواین که هیچ مشکلی نیست و باید ترم بعدی کار اموزی رو دوباره بگیرید..
البته این براید دانشگاه ازاد بود...خودم همین کارو یه سری کردم ولی کلی شهریه پیاده شدم به خاطر این اشتباه و دوباره گرفتم.
نتايج آزاد كي معلوم ميشه ؟؟؟
ممكنه تا قبل از يكشنبه يا دوشنبه بياد ؟
تو غیر انتفاعی ها همون موقع ثبت نام باید شهریه رو پرداخت کنیم ؟؟؟
اگه آره حدودا چقدر باید ببریم ؟
یه قسمتی از شهریه ترم اول رو باید واریز کنین و بعد فیش پرداختی رو برای ثبت نام تحویل بدین.اگه از pos هم استفاده کردین که خودشون میبینن و نیازی به فیش نیست.نقل قول:
سال ۸۸ که من ثبت نام کردم نزدیک به ۳۰۰ تومن ریختم به حساب که حدود ۳/۴ کل شهریه اون ترمم بود.
میدونید میشه جای کسی رو که نمی خواد بره غیر انتفاعی خرید یا نه؟
سلام
یه سوالی داشتم نزدیک ترین زمان آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه ها(فرق نمیکنه) چه آزمونیه؟
میخواستم خودمو آماده کنم برای اون آزمون