البته هک شده ولی منظور از هک شدن این نیست که الان میشه بازی غیر ارجینال رو روی PS3 اجرا کرد. بلکه تو وبلاگش اشاره کرده که تونسته RAM رو READ / Write کنه. به قول خودش این یعنی هک کردن و اشاره کرده که هنوز مراحل دیگهای از بعد نرم افزاری باقی مونده.
Printable View
البته هک شده ولی منظور از هک شدن این نیست که الان میشه بازی غیر ارجینال رو روی PS3 اجرا کرد. بلکه تو وبلاگش اشاره کرده که تونسته RAM رو READ / Write کنه. به قول خودش این یعنی هک کردن و اشاره کرده که هنوز مراحل دیگهای از بعد نرم افزاری باقی مونده.
خوب شما همون هک نشده رو تهیه کن و بازی کپی نخر :46:نقل قول:
حذف شود :-)
اون هم به زودی . ولی Ps3 خوب مقاومت کرد روحش شاد :27:نقل قول:
حالا كه سيس هك شد خريدي؟:31:
رفقا . بالاخره بعد از کلی تحقیقات برای خرید PS3 بین Fat و Slim امروز رفتم و یه Slim 120G گرفتم . با اینکه واقعا به Fat علاقه داشتم مجبوری Slim خریدم . از آشناهای نزدیک خریدم که هم فت داشت و هم اسلیم و کلی باهام صحبت کرد که چون غریبه نیستی اسلیم بخر و فت دیگه تولید نمیشه و این فتهای تو بازار هم همه استوک هستند و از این صحبتها ...
در ضمن من میخواستم از فروشگاه هایپر استار تهران Fat80G با 2تا بازی بخرم 356 هزار + 1سال گارانتی لادیز .
که از خوش شانسی گارانتی لادیز کار تعمیراتش رو داده دست رفیق خودم . باهاش مشورت کردم و اونم گفت Fat رو بیخیال شو که همین الان 4 تا دستگاه تعمیری از فتهای هایپر استار پیشمه و اونام همه استوک هستند و میخوان رد کنن بره . خلاصه رای مارو زدند . علارغم میل باطنیم که خیلی دوست داشتم فت بخرم رفتم و یه اسلیم خریدم .
البته از خریدم راضی و خوشحالم ;-)
خوب خریدم ؟ : PS3 Slim120G + Uncharted1 + Resistance 1 + Infamous + HDMI Cable = 400/000 T
راهنمایی میخوام راجع به اینکه تمام تنظیماتش رو چه جوری به بالا ترین حد ببرم و کلا بهترین کیفیت + کارایی رو ازش بگیرم ؟( آخه 2 ساعته گرفتم و به منوش عادت نکردم البته تصویر رو به 1080p بردم)
دوستان Ps3 باز هر راهنمایی لازم میدونند بفرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازيات دسته 2 گرفتي.:13:
مباركت باشه دوست عزيز، منم بدجوري بين فت و اسليم مونده بودم، ممنون از اينكه كامل توضيح دادي و منو از شك دراوردي، منم همين روزا يه اسليم ميگيرم.نقل قول:
آره دست دو گرفتم . ولی 1 خش ریز هم روشون نمیبینی . البته بلوری تقریبا خش افتادن تو کارش نیست .نقل قول:
کلا خوب خریدم ؟
ببخشيد دوستان ميخاستم بدونم كه ps3 هم مسله xbox360 ميشه بازياشو داخله هافزش زخيره كرد
PS2 که تو کربلا هست هک شده است؟؟
یعنی بازی 1000 تومنی معمولی میخوره؟؟
آخه قبلا یه پی اس1 هک نشده از آمریکا اورده بودن پدرمو درورد
اصلا اونجا چنده قیمتش؟؟
میشه بجا دیویدی پلیر راحت استفاده کرد یا دردسر داره؟؟دایویکس هم میخونه؟
بله میشه . ولی نه مثل XBOX360 که تمام دیسک رو روی هارد ذخیره کنه . در PS3 ریختن بازی روی هارد فرق میکنه . مثلا من همچین تجربه ای کردم :نقل قول:
1. اصلا بعضی از بازیها روی هارد ذخیره یا نصب نمیشن ( مثل Uncharted 1 ) - حتما نیازی نبوده که بشن ;-)
2. بعضی از بازیها حجم کمی رو روی هارد کنسول نصب میکنند ( مثل Resistance 1 که صد و خرده ای مگابایت رو روی هارد ریخت )
3. بعضی از بازیها حجم بیشتری رو ری هارد نصب میکنند ( مثل Infamous که یک گیگابایت و خرده ای رو نصب کرد )
4. شنیدم مثلا برای بازی MGS4 که حجم زیادی رو در هارد نصب میکنه این رقم در نهایت به چهار - پنج گیگ میرسه
در مواقع انلاين بازي كردن هم يه مقداري بايد دان كنيد
از 20-30 شروع ميشه تا 1 گيگ براي MGS4
سلام میخواستم بدونم کی ps3 بازیهای کپی را اجرا میکند که ما هم یک فروند بخریم راستی از اون هکر خبری نشد ممنون موفق باشید
فعلا که خبری نیست.باید منتطر موندو دید که این هکر کارش را به کجا میرسونه.نقل قول:
با عرض سلام خدمت اساتید محترم من یک ماه که ps3 80 GB خریدم میخام روش yellowdoglinux 6.2 نسب کنم ولی هر کاری کردم نشد لینوکس مخصوص ps3 با هزار بدبختی دان کردم نشد.اینم لینک آموزشش که به صورته pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه مراحل مو به مو میرم اونجایی که شکل ماوس در یک زمینه سیاه میاد که بعد اون باید زبانشو انتخاب کنم هنگ میکنه و دیگه هیچی کار نمیکنه .
PS3 80 GB FW:3.15
yellowdoglinux 6.2 PowerPC
ممنون میشم که راهنماییم کنید الان یه ماهه که دارم دیونه میشم
PS2 که تو کربلا هست هک شده است؟؟
یعنی بازی 1000 تومنی معمولی میخوره؟؟
آخه قبلا یه پیاس1 هک نشده از آمریکا اورده بودن پدرمو درورد
اصلا اونجا چنده قیمتش؟؟
اگه هک نشده باشه چقدر میگیرن مدش کنن؟؟
دوست عزیز اینجا تاپیک ps3 هست نه ps2 شما باید در تاپیکی که لینکش را در زیر گذاشتم سوالتون را مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=128699
نقل قول:
سوالتو اينجا مطرح كن شايد بتونن راهنماييت كنن:
کد:http://www2.bazinama.com/message/forum113.html
هكر آيفون، پلي استيشن 3 را هم هك كرد !
نقل قول:
ه گزارش عصرفردا به نقل از پي سي ورلد، جرج هتز در وبلاگ خود چنين نوشته كه پس از 5 هفته تلاش سرانجام توانسته نرم افزاري كه خود طراحي كرده را بر روي كنسول بازي PlayStation 3 نصب كند.
PlayStation 3 تنها بازي هايي را اجرا مي كند كه داراي يك امضاي ديجيتالي مورد تاييد سوني هستند، اما اين هكر جوان موفق به نصب و اجراي بازي شده كه فاقد اين امضاي ديجيتالي است.
وي مدعي است به كل حافظه اين سيستم دسترسي دارد و مي تواند اطلاعات مورد علاقه اش را روي آن رايت كند. وي مي گويد تا حدي به پردازنده اين كنسول نيز دسترسي دارد.
وي مي گويد با استفاده از يك سخت افزار ساده و نرم افزاري كه نگارش آن چندان ساده نبوده كنسول PlayStation 3 سوني را هك كرده است، البته وي جزييات فني كارش را افشا نكرده است.
وي در سال 2007 هم با دستكاري گوشي آيفون كاري كرده بود كه اين گوشي در هر شبكه اپراتوري فعال شود. اين در حالي است كه آيفون در آمريكا تنها با شبكه اپراتوري AT&T سازگار است.
با هك شدن كنسول سوني اجراي بازي هاي قديمي يا بازي هاي لينوكس بر روي آن ممكن مي شود.
کد:http://www.asrefarda.com/component/content/article/42-rightnews/3900-news.html
یعنی کاملا هک شده یا نه هنوز سرکاریم
اگه هک شده بریم PS3 بخریم .
یعنی باید صبر کنی تا همین روش رو از یک راه قابل فهم برای همه ارائه بده و بعدش Ps3 هم به سرنوشت 360 دچار میشه .نقل قول:
دوستان
يه پيشنهاد جالب شد بهم...يه مشاوره بديد بد نيست...
يكي از دوستان تازگي پلي استيشن 3 خريده...ميگه ميخواد رد كندش...گفت ميخوام با گوشيت عوض كنم...نيازم نيست هيچكي سر بده...
دستگاش تميزه تميزه---يه ماه خريده و اصلا بازي نكرده...
به نظرتون عوض كنم گوشيمو باهاش ضرر ميكنم يا سود؟چون گوشيمو الان فكر نكنم 300 هم بخرن!نه؟250 تا 270!ولي اون حدودا 470 تومن نو و جديدش هست كه با اين هيچ فرقي نداره...
فكر كنم اگه خواستم بفرومش باز پلي استيشن رو بيشتر ميتونم بفروشمش.نه؟
در كل چكار كنم؟منو كه كرم فروختن اين گوشي گرفته...چه كنم الان؟اصلا خاطرات خوشي با اين گوشي ندارم...يه جورايي واسم نحس بود ! يادت بخير n95 كه چه خاطرات و روزاي خوشي باهات داشتم.... هي...كجايي...؟
طاق بزن بره که از این فرصت ها کم گیر میاد :دینقل قول:
...Congratulationنقل قول:
طاق بزن بره که از این فرصت ها کم گیر میاد
جدي؟نقل قول:
گرافيك ps3 خوبه؟نسبت به xbox چطوره؟
قيمت نو و دست دوم اين دستگاه چنده؟
از قيمت گوشي من خبر داريد؟
بنظرتون سود ميكنم يا ضرر؟
اگه خواستم ps3 رو بفروشم...؟
قيمت بازي هاش پايين اومده؟
گرافیک Ps3 و 360 از نظر مقایسه چشمی تقریبا مثل هم دیگست ، ولی از نظر سخت افزاری 360 سخت افزار قوی تری داره به جاش Ps3 یک سری جلوه های پردازشی منحصر به فرد خودش رو داره ، به طور کلی مقایسه این دو تا کنسول با هم اشتباهه چون هر کدومشون برای خودشون یک غول محصوب میشوند و اگر کسی میخواد تا خرخره لذت ببره باید جفتش رو با هم داشته باشه .نقل قول:
واقعا داستان این که این قبیل دستگاهها (کنسول PS3 و XBOX360) دیسکهای VCD رو پشتیبانی نمیکنه چیه ؟
واسه من شده سوال . چون XBOX360 پخش نمیکرد و الانم که PS3 گرفتم اینم پخش نمیکنه . آیا انحصار VCD دستشون نیست یا دلیل دیگه ای مثل قدیمی شدن و دلایل دیگه ای داره ؟
قدیمی شدن:20:
VCD رو تا چند وقت دیگه همین دستگاه های معمولی پخش هو ساپورت نمیکنند ، کنسول های فوق مدرن نسل چهارم و پنجم که جای خود دارد .نقل قول:
سلام دوستان
دیروز بنده در حال بازی کردن re5 آنلاین با یکی از دوستان خارج از کشور بودم که ناگهان اینترنت دوستم قطع شد بعد از مدتی که دو باره کاننکت شد برام پیام داد که منو invite (دعوت) کن تا ادامه بازی رو با هم بریم من چون بلد نبودم ازش پرسیدم چه طوری اینکار رو انجام بدم بهم جواب داد برو روی آیکون من و بزن مثلث و سپس اینوایت کن ولی من هرچه دنبال این گزینه گشتم پیداش نکردم.
حالا میخواستم بدونم چه طوری باید یک نفر رو دعوت به بازی کرد.
2- کسی قیمت Call Of Duty : Modern Warfare 2 ریجین پال رو داره؟؟؟؟
مگه طرفو تو ادد ليست نداري؟
چرا دارمنقل قول:
الان که آف هسته گزینه اینوایت رو داره ولی وقتی تو یه بازی دیگه هسته ندارم؟؟؟؟؟؟
یه چیزی مثل اینوایت xbox live میخوام که مستقیم بیاد پیشه خودم.
کسی که 3 رو 95% هک کرده
[HTML]http://www.google.com/imgres?imgurl=http://doubledt.com/wp-content/uploads/2007/08/george-hotz-iphonehacker.jpg&imgrefurl=http://doubledt.com/news/hacker-to-unlock-iphone-could-face-legal-threats.html&h=331&w=220&sz=13&tbnid=mPDA-6VqJibaRM:&tbnh=119&tbnw=79&prev=/images%3Fq%3DGeorge%2BHotz&hl=en&usg=__-H8jFkH4hdzZA5mEdz5Bl66h_Ic=&ei=FRthS6XqAof20wSCh7X iCg&sa=X&oi=image_result&resnum=9&ct=image&ved=0CC QQ9QEwCA[/HTML]
البته این هک نرم افزاری بوده و 5% بقیه ظاهرا سخت افزاری که این بابا یعنی جورج هوتز کشیده کنار.انگار از سونی ترسیده
که یوقت خفتش نکنه.جالبه که جورج فقط 20 سالشه!!نصفه توه خجالت بکش!!:31:
و بقیه کار رو به بقیه سپرده با دادن کد اصلی رد شدن از سیستم امنیتی اصلی کنسول.تو وبلاگش این کد هست اگه خواستین:31:فرمتش zip هست
دانلود برنامه که واسه هک لازمه :31:و یه عکس از رو برد که هک شده:
[HTML]http://geohot.com/ps3_exploit.zip[/HTML]
دیگه روش کارو نمیدونم:20:
ضمنا این هک روی ورژن 2.40 بوده و هنوز ورژن 3.10 این نرم افزار های هک رو اجرا نکرده که ظاهرا باید سیستم عامل تغییر کنه.
منبع:
[HTML]http://www.pcworld.com/businesscenter/article/187833/playstation_3_----_released_online.html[/HTML]
بلاگ جورج:
[HTML]http://geohotps3.blogspot.com/2010/01/heres-your-silver-platter.html[/HTML]
من که شخصا از این اتفاق خیلی ناراحت شدم.تمام قدرت و کلاس 3 به هک نشدنش بود:19:
دوستاي عزيز
اين جريان هك چيه؟
يعني باگه يه ps3 خريدم و هك شده نبود ديگه هك نميشه كردش؟
سلام
جریانه هک این بود که یه نفر می خواست کنسول رو کپی خور کنه که یا هنوز موفق نشده و یا داره روش کار می کنه.
نه باگه نه چیز دیگه Ps3 هم که شما خریدی نباید هک شده باشه و نمیشه هکشم کرد.
نقل قول:نقل قول:
قبول ندارم . حتی اگر واقعا هم دلیلش همین باشه دلیل مسخره ایه ( نظر شخصی )
فروشگاههای حرفه ای از VHS تاBlu-ray خیلی از کاراشونو دارن . این که حالا یه فرمت پخش از لیست ساپورتهای یک دستگاه پر قدرت کم بشه نفعی برای سازنده نداره مگر اینکه دلیل علمی یا مادی داشته باشه . حتی ضعف هم هست .
بازي ps3 سال 2009 بهتره از كجا بخرم ؟ از اونجايي كه ps3 مو خريدم بازياي پارسالو مي داد 10 تومن
جايي هست هم مطمئن باشه هم ارزون تر بده ؟ از كجا بفهمم دست دو نيست ؟ اجاره بازياي 2009 و 2010 چنده؟
10t خوبه واسه بازیهای پارسال دست دو هم هست احتمالا چون نوش این قیمتا نیست مال هر سالی که باشهنقل قول:
بازی نو از کجا فهمیدنش خیلی راه داره یکی اینکه بازی باید اکبند باشه اگه نبود دست دو هست فرقی هم نداره فروشنده بگه یه بار باز کردم امتحان کنم یا هر چیز دیگه ای
یه چیز دیگه هم بازی به سال تولیدش نیست (بجز عناوین سالیانه مثل fifa و wwe و...) اگه بازی رو بازی نکردی بگیر با این قیمت 10t ارزشش رو داره
دوستان قیمت call of duty modern warfare2 چنده؟؟