نقل قول:
سلام
lمنظورم همون قسمت پرینت پریویو بود نه علامت مثبت و منفی او ن پایین
شما هممنظورتون کلاً محیط خود printprewive بود فکر کردم گزینه خاصی دارد
آخه اون جا هم ذره بینش کوچک و بزرگ می کند
2- نمودار جعبه ای ندارد در این قسمت
Printable View
نقل قول:
سلام
lمنظورم همون قسمت پرینت پریویو بود نه علامت مثبت و منفی او ن پایین
شما هممنظورتون کلاً محیط خود printprewive بود فکر کردم گزینه خاصی دارد
آخه اون جا هم ذره بینش کوچک و بزرگ می کند
2- نمودار جعبه ای ندارد در این قسمت
چطوری میشه ستون ها رو راست نویس کرد؟
یعنی ستون اعداد سمت راست شیت قرار بگیره
Excel 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون میشم جواب منم بدید
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در کل من اینگونه کارها را با یک Copy/Past ساده انجام می دهم که به سرعت هم انجام می شود
ولی اگر سایت شما فقط جدول باشد بعد از اینکه دکمه Import را بزنید از شما ناحیه ای که می خواهید در اکسل وارد شود را میپرسد.
در ضمن دعا میکنم حال پدرتون خوب بشه و سایه اش بالای سر شما و خانواده همیشه مستدام
نقل قول:لينك بالا را دانلود كننقل قول:
کد:https://docs.google.com/leaf?id=0B2rQ_NPhWNcoMDY2MDg1ZTQtNGY1Mi00NDc1LTk1MDAtYWU5Nzk4MGE0MmZh&hl=en_US
ممنون دوست عزیز انشا الله همه مریض ها خوب شننقل قول:
راستی در مورد جدول میخوام هر موقع اطلاعات سایت ریفرش میشه من با زدن دکمه ریفرش در اسکل به صورت خودکار اینکار انجام شه
با تشکر
با سلام خدمت دوستان 2 تا سوال داشتم.
اول اینکه در اکسل چطور میشه بازه ها رو autofill کرد مثلا 7-8 8-9 9-10 و...
و دوم اینکه وقتی 1 سایت رو کامل وارد اکسل می کنم اگه موتور جستجو باشه توی سایت وقتی که داده های اضافی رو پاک می کنم نمی تونم اون رو پاک کنم چه کار باید کرد ممنون.
دوست عزیز سلامنقل قول:
توی اکسل اگه بخای ایتو فیل بسته به یه مقداری که توسلول وجود داره با فیل کردن اون چیزی که میخای نشون بده باید یه بار تعریفش کنی برای تعریفشم کافیه توی سلولا مقداراتو بنویسی بعد تو قسمت excel option همون قسمت اول که فعاله papular گزینه ای داریم به نام edit custom lists با زدنش پنجره ای باز میشه که اول تو قسمت پایین باید دگمه انتخابو بزنی و تو اکسل مقادیرتو انتخاب کنی بعد import رو بزنی تا از این به بعد با دیدن یکی از اون مقادیر تو سلول و فیل کردن بقیشو نشون بده
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
برای یکی کردن ارتقاع ردیف ها توی ریبون home سمت راست یک ابزار به نام format داریم داخلش گزینه row height مشکلتو حل میکنه
درباره سوال دومتم بگم اون خط چینا print area نام داره که اگه یه بار print preview رو بزنی و کنسل کنی میبینیش
امیدوارم مشکلت حل بشه
با سلامنقل قول:
اول خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید ولی متاسفانه با costum list آشنا هستم با اینکه ابزار بسیار پر کاربردی برای موقعیت هایی مثل وارد کردن مشتری ها هست همونطور که می دونید نگرش text نسبت به اطلاعات ورودی داری و نمی تونه یک سری منطقی بین داده ها رو تشخیص بده در نتیجه اگر هر بار بخوایم بازه های جدید رو وارد کنیم باید تمام بازه ها رو دستی وارد کرد و وارد لیست جدید کرد به عنوان entries list .که عملا کاری رو از پیش نخواهد برد.باز هم ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید:20:
سلام دوستان اگر امکان داره به این سوال جواب بدید
چه جوری میشه واسه اکسل محدودیت زمانی و روزانه گذاشت مثلا بعد 2 یا 30 روز فرمول هایی که تو اکسل نوشتم خراب بشه یا برنامه از اینترنت اپدیت نشه
ممنون
با سلام
من یک فایل اکسل دارم که در آن حدود 8 هزار شماره تلفن همراه در یک سطون نوشته شده؟؟
ولی متاسفانه صفر در اول آنها نیست و من برای ارسال در سامانه یامک باید جلوی همه آنها صفر بگزارم
آیا راهی برای گزاشتن صفر در اول اینها در اکسل به صورت خودکار وجود داره؟؟؟؟
سلام به اساتید من تو اکسل نمودار میکشم اما نمیدونم چطوری میشه معادله خط رو بدست بیارم ؟؟؟
کسی نیست کمک کنه؟؟؟
قبلا همچین موردی داشتیم:نقل قول:
...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6470931&postcount=2864
با سلام به پست زیر مراجعه فرمایید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5896016&postcount=2460
سلامنقل قول:
من فرمولی داشتم که مثلاً میگفت فلان روز فلان سلول پاک بشه هر چی گشتم پیداش نکردم
در مورد محدودیت زمانی در اکسل نمی توان چنین محدودیتی گذاشت البته نرم افزاری هست به نام LockXLS که اینکار رو انجام میده با یک جستجوی ساده می تونی پیداش کنی
کد:http://www.lockxls.com/lockxls.msi
موفق و موید باشید
دوستان کسی نیست کمک بنده کنه!!نقل قول:
مشخص کردن مدت زمان مرخصی به چه صورت می باشد .
فرد x امروز ساعت 7:30 به تاریخ 1/1/1390 به مرخصی رفته و تاریخ 3/1/1390 ساعت 17:40 از مرخصی برگشته و مدت زمان رو می خواستم به ساعت مشخص بشه!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
فایل زیر را دانلود کن فرمولی که در سلول J3 نوشته شده جواب شماست
فرمول:کد:http://s2.picofile.com/file/7175323545/day_Time.xlsx.html
البته این فرمول کمک شما میکنه ولی کامل نیستکد:=((H3-D3)*364*24)+((G3-C3)*30*24)+((F3-B3)*24)+I3-E3
اگر فرمول کامل تری می خوای که تعداد ماههای سال رو 30 پیش فرض نکنه و واقعی بزنه باید از یه فرمول دیگه استفاده کنی. که دیگه میره توی بحث توابع !!
که اول باید یک Add-Ins رو نصب کنی
توی گوگل سرچ کن:
"دانلود توابع تاريخ هجري شمسي در Excel"
اگه فرمول بالایی کارت رو راه نیانداخت بگو برات این رو هم توضیح بدهم
موفق و موید باشید
سلام دوستان.
من یکسری داده در اکسل دارم به صورت ایکس و ایگرگ(2 ستون). که یه نمودار رو با اسکتر رسم کردم. اما یک نمودار که مشتق یا همون دیفرانسیل این نمودار هست رو لازم دارم و نحوه ی این کار رو بلد نیستم.از شما خواهش می کنم که منو راهنمایی کنید.ممنون(خیلی حیاتیه)
یعنی نمی دونم از این داده ها چگونه میشه مشتق گرفت.
نقل قول:
سلام . این سایت که برات لینکشو می ذارم ، امیدوارم جوابتو بده .
این سایت به نظر من قوی ترین سایت رسم و دریافت جواب آنلاین انواع توابع ریاضیه . خلاصه همه فن حریفه....
در همین صفحه اول سایت ، کامل تبع مورد نظرتو بنویس تا هم جواب و هم نمودار و بهت بده .
در ضمن از این لینک زیر می تونی به صورت toolbar یا gadget یا addone برای همیشه داشته باشیش ....کد:http://www.wolframalpha.com
:20:کد:http://www.wolframalpha.com/downloads.html
ممنون بابت راهنمایی. اما مشکل من اینه که معادله اون نمودارو ندارم تنها یه سری عدد دارم که محور ایکس و ایگرگمو تشکیل می ده...می خواستم با این اعدار مشتق رو رسم کنم.آیا راهی وجود داره؟؟؟نقل قول:
والا چی بگم.....نقل قول:
می تونی یا نرم افزار matlab کار کنی ؟؟؟؟ حالا از این لینک آموزش ابتدایی این نرم افزار رو بگیر و مطالعه کن شاید کارت راه بیفته....
اگه راهی به ذهنم رسید پست می دم ....
:20:
کد:http://electronic87.persianblog.ir/post/5/
برای پیدا کردن معادله خط از این روش استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5896016&postcount=2460
یک سل را با سل دیگر جمع میکنم با اینتر جواب نمیآید
اما بعد ازsave جواب نوشته میشود ویندوز xp آفیس2007
باتشکر
سلام . چجوری جمع می کنی ؟؟:20:نقل قول:
یه سر به این پست بزننقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498075&postcount=2903[/PHP]
نحوه ایجاد جدولی برای 10 عددو جمع انها در اکسل چگونه است؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خود اکسل به صورت سلول هست و هر چند سلول می توانند یک جدول تشکیل بدهند برای اینکه محدوده جدول رو با خط معین کنی می تونی اون سلولها رو انتخاب و از سربرگ home و بعد قسمت font اون فلش پایین کادر روبزنید تا صفحه باز بشه از کادر باز شده هم سربرگ border رو انتخاب بعد جدول رو بکش
برای جمع هم یکی از ساده ترین اعمال اکسل هستش
مثلا شما اعداد در سلولهای A1 تا A10 می نویسی بعد فرمول زیر رو توی A11می نویسی
[PHP]=SUM(A1:A10)[/PHP]
سلام،
من یک فایل اکسل دارم که هر سلول به فايلي از يك فولدر Hyperlink شده است، الان محل آن فولدر تغییر کرده و لینکها دیگه کار نمی کنند.
1- آیا روشی هست که بشه با جند دستور تمامی لینکها را اصلاح نمود. تعدادشون خیلی زیادی و دونه دونه وقت گیره.
2-آيا روشي هست كه فايلها رو از همان مكاني كه فايل اكسل ذخيره شده فراخواني كنه؟ (فايلها و فايل اكسل تو هر درايوي باشن اجرا بشن؟ مثل اتوران بعضي برنامه ها)
مرسی
1- ظاهرا تغییر دوباره محل فولدر آسونتر از اصلاح لینکها باشه :31: مگر اینکه یه توجیهی داشته باشه.. اگر فایل قابل ارسال هست بفرستید تا روش کار بشهنقل قول:
2 - ؟؟؟ ... مفهوم نیست ..
دوستان سلام
چطور می شه در یه سلول یه لینک به یه تصویر ایجاد کرد که با کلیک اون لینک تصویر مورد نظر باز بشه ؟
سلام . شما روی سلول مرد نظر کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link toنقل قول:
بر روی گزینه existing file... باشه و look in هم روی current folder حالا به درایوی که عکس توشه برو و لودش کن .
حالا وقتی لینک کردی ، روی سلول کلیک کنی ازت ok می خواد اینکار رو انجام بده .
التماس دعا......:20:
1- تمام سلولهایی که در آنها از فرمول استفاده شده انتخاب کن و سپس کلیک راست . حالا اگه از قسمت فرمولها گزینه آپدیت داشت ، خوب به آدرس جدید آپدیت کن .نقل قول:
2- ؟؟؟؟
باارزوی بهترین ها برای شمانقل قول:
سلام . شما روی سلول مرد نظر کلیک راست کن و گزینه hyperlink رو بزن و سپس قسمت سمت چپ پنجره link to
بر روی گزینه existing file... باشه و look in هم روی current folder حالا به درایوی که عکس توشه برو و لودش کن .
حالا وقتی لینک کردی ، روی سلول کلیک کنی ازت ok می خواد اینکار رو انجام بده .
التماس دعا......
یه سوال دیگه
چطور توی یه سلول یه کامبوباکس درست کنم تا اطلاعات تکراری رو نخوام دوباره تایپ کنم؟
سلام . این موضوع به عنوان پیشفرض در excel وجود دارد ....نقل قول:
اما کامبو باکس نمیدونم چیه .. ولی دوست دارم بلد باشم....
امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکت کنن...:20:
کامبو باکس منوهای پایین افتادنی که یه سری اطلاعات رو نمایش میدن و شما میتونی از بین اونا یکی رو انتخاب کنینقل قول:
سلام . این موضوع به عنوان پیشفرض در excel وجود دارد ....
اما کامبو باکس نمیدونم چیه .. ولی دوست دارم بلد باشم....
امیدوارم بقیه دوستان بتونن کمکت کنن...
دوستان سلامنقل قول:
باارزوی بهترین ها برای شما
یه سوال دیگه
چطور توی یه سلول یه کامبوباکس درست کنم تا اطلاعات تکراری رو نخوام دوباره تایپ کنم؟
تونستم بکمک data validation مشکلم رو حل کنم اما یه سوال دیگه
چطور می شه خصوصیت data validation رو به یک سطر از یک شیت نسبت داد تا همه سلولها این خاصیت رو داشته باشن؟
فکر کنم منظور شما لیست باشه که بصورت کشویی رو به پایین بازمیشهنقل قول:
اول توی یک ستون یا سطر اون چیزایی که میخوای بنویس بعد از سربرگ data گزینه data validation بعد از سربرگ settings گزینه اول رو روی list بذار و توی نوار source محدوده مورد نظر که متنها رو نوشتی انتخاب کن
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
همون سلول و کپی و هر جا خواستی پیست کننقل قول:
اگر منظور فقط وارد کردن ستونی از اطلاعات متنی باشه مثلا سلولهای ستون نام کالا یا افراد ... ساده ترین راه استفاده از یه میانبر کیبوردی ( Keyboard Shortcuts ) هست که خیلی از حرفه ای ها هم شاید از وجودش بی خبر باشن و اونهم ترکیب Alt و فلش جهتی عمودیه (معمولا پایین).نقل قول:
به این ترتیب یه لیست پایین افتادنی ( Dropdown List ) باز میشه که کلیه متنهای وارد شده در اون ستون رو بصورت مرتب شده بر اساس الفبا میاره ..
البته ممکنه فارسی رو کامل نتونه مرتب کنه (بخاطر بعضی از حروف مثل گچپژ ، ک ، ی) که در آخر میاره
ارادت ..