پيمان جاننقل قول:
براي شما قحطي حساب مياد
ولي ماهايي كه تازه كنسول گرفتيم تو اين يك ماه هفته اي دارم 7 يا 8 تا بازي ميگيرم
نميدونم كدوم رو برم :31:
اينم بازي خيلي بزرگيه
شماره اولش كه واقعا موفق بود
پيمان جاننقل قول:
براي شما قحطي حساب مياد
ولي ماهايي كه تازه كنسول گرفتيم تو اين يك ماه هفته اي دارم 7 يا 8 تا بازي ميگيرم
نميدونم كدوم رو برم :31:
اينم بازي خيلي بزرگيه
شماره اولش كه واقعا موفق بود
این کابل برای منتقل کردن SaveGame های X360 به کامپیوتر استفاده میشه، قیمتش هم 30 تومانه...نقل قول:
بله میشه.کابلی به نام TRANSFER KIT که حدودا 30 تومن قیمتشه صفحات قبل
دوستان گفته بودن
فکر نمی کنم وقتی 100 تا CD خام رو هم بشه 300 تومان، نیازی باشه آدم 30 هزار تومان خرج یک کابل بکنه!
:13:
ممنون پیمان جان...نقل قول:
دسته ی 360 به Pc کار میده?؟
سيم دارش كه به راحتي وصل مي شه براي بي سيمش هم مثل اينكه بايد يه قطعه ي نمي دونم چيچي بگيري اگه وايرلس مي خواي دوستان ديگه راهنماييت مي كنندنقل قول:
بچه ها،راسته که قراره بازی های xbox360 رو blu-ray عرضه بشه؟
کلا باطری هایی که مواد سازنده آنها ALKALINE باشه عمر بیشتری دارند.والبته قیمت بیشتری.نقل قول:
مثل همین باطری های ENERGYZER و DURACELL
نــــه...! :13:نقل قول:
به نظر شما اصلا اگه این کار انجام بشه، X360 با DVD-Rom میتونه دیسک Blue-Ray رو بخونه?!؟
البته ASUS و BENQ قراره از اواسط سال 2009 اولين درايو مخصوص خوندن BLU RAY رو براي 360 بسازننقل قول:
كه براي خوندن فيلم هاي BLU - RAY استفاده ميشه
و هر كسي خواست خودش جدا ميخره و در كنار كنسول قرار ميده
يك چيزي شبيه HD-DVD PLAYER كه قبلا ساخته بود
اونو که منم می دونم.یک ویژه نامه داره روزنامه خراسان به نام بایت،امروز توی اون نوشته بود که بازیهای جدید 360 روی blu-ray عرضه می شه.نقل قول:
شما مطمئن باش چنین چیزی نخواهد بود...نقل قول:
اگر هم باشه به قول پدرام جان به حالت External برای این کنسول درایو Blu-Ray میزنن!
تازه اونم اگه ساخته بشه (که فعلا تو منبع معتبری نوشته نشده) چیزی حدود 100 تا 150 تومان خواهد بود.
باید امیدوار باشیم که چنین اتفاقی نیفتده، چون فقط خرج اضافه برای ما داره، درایو Blu-Ray هم که کپی خور نمیشه و هر بازیش چیزی حدود 70/80 تومانه...!x!
X-VOLT جاننقل قول:
اين خبر رو GAMESPOT درج كرده بود
در ضمن مجبور نيستيم بخريم
چون به بازي كاري نداره
فقط براي ديدن فيلم به كار ميره
ممنون به خاطر منبع!نقل قول:
اگه اینطور باشه که شما میگین پس مشکلی نداره، من فکر کردم روی بازیهای X360 هم تاثیر میذاره...
ولی فکرکنم اون دوستمون گفت که تو ویزه نامه نوشتن که قراره بازیا روی blue ray ساخته بشهنقل قول:
آره،من گفتم دوست عزیز.ویژه نامه ی بایت روزنامه خراسان،درباره ی یک بازی صحبت کرده که توسط SILICON KNIGHTS ساخته می شه و منحصرا برای XBOX360 است.در ادامش گفته این بازی جزو معدود بازی های جدید و مطرح کنسول XBOX360 است که روی DVD عرضه می شود.بیشتر بازی های جدید این کنسول روی دیسک های BLU-RAY عرضه می شود که در نتیجه خرید آن در کشور ما بسیار گران تمام می شود.نقل قول:
ویژه نامه ی بایت روزنامه ی خراسان،شماره ی39
اینم لینک فایل pdf:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین صفحه نوشته یک بازی جدید برای xbox360
دوست عزيزنقل قول:
از اين منابع زياده
BLU -RAY فرمت انحصاري و در حقيقت تنها برگ برنده جنگ كنسول ها تو اين نسله
كه SONY دلشو رو به اون خوش كرده
و به هيچ وجه حاضر نيست امتيازش رو بفروشه اونم به رقيب خودش MS
كه همينجوري خيلي ازSONY سبقت گرفته
اين درايو هم به عنوان MOVIE PLAYER عرضه ميشه براي MS
اگه بازي ها حجمشون بيشتر از يك DVD 9 بشه ميشه
مثل LOST ODDYSEY كه رو 4 تا DVD براي 360 عرضه شد
بازي هاي گردن كلفت و پر حجم همه به بازار اومدن و نهايت رو يك DVD 9 جا شدن
نمونش GTA 4
سازنده هاي بازي با استفاده از تكنيك هاي فشرده سازي مثل فشرده سازي فايل هاي صوتي
حجم رو ميارن پايين
نمونش هم كم كيفيت كردن صداهاي غير مهم تو بازي هاي مختلفه
مرسی،امیدوارم کردی:10:نقل قول:
آخه اصلا با عقل جور در نمی آد که مایکروسافت یه آپدیتی بده که کنسول های پریمیوم و آرکیدش رو از بازار حذف کنه و تا حالا روی هیچ کدوم از کنسول ها این قابلیت وجود نداشته
من هنوز هم فکر میکنم که این کپی کردن گیم مربوط میشه به چند مگابایت فایل های اساسی که اینستال میشن و سرعت لود بازی ها رو میبرن بالا
در جواب دوستمون هم که می گفتن صدای درایو به علت اینکه نمی چرخه کم میشه باید بگم اگه دیسک نچرخه کنسول از کجا بدونه که دیسک داخلشه یا نه ؟
یا شاید هم فکر کردن که از روی جرم موجود در داخل درایو کنسول پی میبره که داخلش دیسک موجوده .
مدل Premium که حذف شدنش خیلی وقته قطعی شده... (که قراره جاش مدل 60 گیگ PRO وارد بشه)نقل قول:
مدل Arcade هم آینده جالبی نخواهد داشت، چون اصلا هارد نداره و نمیشه این Update رو روش پیاده سازی کرد! (مگر اینکه براش یک هارد بخرن)
در مورد Update پاییز هم در تمام منابع معتبر و مهم، همونطور که قبلا گفته شد، کل بازی نصب میشه رو هارد و 30% از لود بازی کسر میشه...
"صدای درایو هم قطع مـیـشـه"، برای جلوگیری از به وجود آمدن یکسری مشکلات، باید دیسک داخل دستگاه باشه و همین که چند دور بزنه تا دستگاه بشناسه که دیسک با بازی هماهنگی داره، اونوقت دیگه اصلا با دیسک کاری نخواهیم داشت و سرجاش میمونه... (دیگه دلیلی نداره بیخودی تو درایو بچرخه!)
من که شخصا بدجوری منتظر این Update و بازیهای جدید تا ماه نوامبر هستم... :8:
دوستان، بازیهای X360 روی فرمت blu-ray عرضه نخواهد شد....
مدل premium حذف نشدهنقل قول:
اون 60 گيگ همين premium هاي 20 گيگ هست
با هارد 60 گيگ كه كافيه يك هارد 60 گيگ بخري ميشه همون
هيچ فرق ديگه اي نداردن
در مورد arcade و كلا هارد هاي كم ظرفيت
ببينيد اين update يك چيز كاملا اختياريه و اجباري نيست كه حتما شما بازي رو روي هارد نصب كنيد
اين قابليت رو اختياري گذاشته ms
همين الانشم كه اين update نيومده از نظر خييلي از اعضاي فروم هاي خارجي و حتي خود من
بازي ها 360 هم سرعت load فوق العاده اي دارن
هم درايو صداي انچناني نميده
اين update رو هم ميتونيد داشته باشيد اگه اگه اگه يك بازي اومد به بازار
كه ديگه خيلي سنگين و load طولاني داشت اون رو رو هارد نصب كنيد
كه به نظر من هارد 20 گيگ كاملا كافيه
اما اگه كسي مرتب به live وصل ميشه و هاردش براي live و دمو ها
و video هاي download شده از live هم استفاده ميشه بايد حتما به فكر خريد هارد 60 گيگ باشه
كسي كه arcade خريده خيالش كاملا راحت باشه چون نياز 100 درصد به هارد نداره
كه بگيم اگه هارد نداشته باشه ديگه نميتونه بازي كنه و از اين حرف ها
طبعا هارد داشتن مزايايي داره مثل همين install و ريختن عكس و دموي بازي ها و اين حرف ها
اما اجباري در كار نيست
اين update همون طور كه قبلا هم گفتم حدود 300 تا features جديد داره
كه اين hard install زياد مورد بحث نيست
مهم ترين هاش تغيير سيستم dashboard و انتخاب avatars و تغيير سيستم market palace
و از اين مباحثه
موفق باشيد
بله درسته ولی:نقل قول:
مدل premium حذف نشده
اون 60 گيگ همين premium هاي 20 گيگ هست
با هارد 60 گيگ كه كافيه يك هارد 60 گيگ بخري ميشه همون
هيچ فرق ديگه اي نداردن
Premium اسمی بود که همون اوایل برای X360 انتخاب شده بود، الان اکثر جاها (مخصوصا سایت خود XBOX) دیگه برای مدل 20 گیگ از اسمی استفاده نمیکنن...! ← XBOX 360: Arcade - XBOX 360 - XBOX 360: Elite
-------------------------
بله 100% اختیاریه، ولی یه سوالی دارم شما اگه این Update بیاد ازش استفاده نمیکنی...!؟نقل قول:
در مورد arcade و كلا هارد هاي كم ظرفيت
ببينيد اين update يك چيز كاملا اختياريه و اجباري نيست كه حتما شما بازي رو روي هارد نصب كنيد
اين قابليت رو اختياري گذاشته ms
همين الانشم كه اين update نيومده از نظر خييلي از اعضاي فروم هاي خارجي و حتي خود من
بازي ها 360 هم سرعت load فوق العاده اي دارن
هم درايو صداي انچناني نميده
مثلا همین PSP هزار نوع Custom Firmware داره، ولی کیه که جدیدترین اینا رو روی PSP خودش نصب نکنه و با ورژن قدیمی سر کنه! این مسئله در مورد X360 هم صدق میکنه...
همونطور که میدونید بازیهای جدید XBOX همگی به صورت پیش فرض دارای Update هستند تا بشه اونا رو اجرا کرد. پس فردا هم بازیهای پر حجمی وارد بازار میشه که حجم سنگینی خواهند داشت و نیاز به این Update جدید دارن یا این آپدیت به طور پیش فرض روی دیسکشون نصب شده، در اون صورت کسی که از این آپدیت استفاده نمیکنه دچار مشکل میشه...
در ضمن شما چون تو تهران هستید به راحتی میتونید دیسک های Verbatiom پیدا کنید، اما بعضی از دوستان که در شهرستان هستن چــی!؟ در یکسری جاها مثل تبریز (به گفته خود Masoud Pro عزیز) فقط دیسکهای PlayBox پیدا میشه که از کیفیت بدی برخوردارن و نیاز به این Update دارن تا از لودشون کم شه و بازی بهتر اجرا بشه...
باز هم حرف شما درسته، ولی فکر نکنم دیگه هارد 20 گیگ تولید بشه و فقط هارد 60 و 120 گیگ عرضه میشن برای خریداران Arcade...نقل قول:
اين update رو هم ميتونيد داشته باشيد اگه اگه اگه يك بازي اومد به بازار
كه ديگه خيلي سنگين و load طولاني داشت اون رو رو هارد نصب كنيد
كه به نظر من هارد 20 گيگ كاملا كافيه
اما اگه كسي مرتب به live وصل ميشه و هاردش براي live و دمو ها
و video هاي download شده از live هم استفاده ميشه بايد حتما به فكر خريد هارد 60 گيگ باشه
در رابطه با این موضوع توضیح دادم... کسانی که Arcade دارن الان خیالشون راحته، ولی چند ماه دیگه مطمئن باشید که مجبور خواهند شد از این Update استفاده کنند و باید برن سراغ هارد 60 گیگ...نقل قول:
كسي كه arcade خريده خيالش كاملا راحت باشه چون نياز 100 درصد به هارد نداره
كه بگيم اگه هارد نداشته باشه ديگه نميتونه بازي كنه و از اين حرف ها
اینا هم چیزهای تازه ای هستن که میتونن به اهمیت این Update اضافه کنند!نقل قول:
اين update همون طور كه قبلا هم گفتم حدود 300 تا features جديد داره
كه اين hard install زياد مورد بحث نيست
مهم ترين هاش تغيير سيستم dashboard و انتخاب avatars و تغيير سيستم market palace
و از اين مباحثه
باز هم ممنونم به خاطر توضیحات مفیدتون... :10:
من فکر می کنم از این به بعد مایکرو دوتا آپدیت میده, یکی همون سنتی میشه و اونیکی هم آپدیت جدید.نقل قول:
همونطور که میدونید بازیهای جدید XBOX همگی به صورت پیش فرض دارای Update هستند تا بشه اونا رو اجرا کرد. پس فردا هم بازیهای پر حجمی وارد بازار میشه که حجم سنگینی خواهند داشت و نیاز به این Update جدید دارن یا این آپدیت به طور پیش فرض روی دیسکشون نصب شده، در اون صورت کسی که از این آپدیت استفاده نمیکنه دچار مشکل میشه...
اینطوری هم مشکلی برای کسایی که از آپدیت جدید استفاده نمی کنن پیش نمیاد و هم اختیاری بودنش رو صدق میکنه.
300 تا ويژگي :18: دمت گرم اگه جايي هست كه همه ي اين 300 تا رو نوشته باشه بگو ما هم بريم بخونيم انگليش هم باشه مشكلي نيست.نقل قول:
خيلي ممنون
آقا پدرام عزیز خیلی ممنون
کنسول من همونطور که چندین بار هم گفتم از سری های جدید پریمیوم یعنی Go Pro هست و روش یک هارد 20 گیگیه
حالا اگه آپدیت جدید اومد فکر کنم باید هاردم رو تغییر بدم و یک 60 گیگی یا 120 گیگی بخرم به همون خاطر از شما می خوام که خواهشا قیمت دقیق این سه نوع هارد رو به نرخ روز بیان کنین .
و سوال دیگه من هم اینه که آیا هارد 120 گیگی رنگ سفید مثه هارد خودم داره که بتونم از اون نوع بخرم یا نه هموشون چون از مال الیت هستند در نتیجه سیاه اند ؟
عزیزان یه هارد 120 گیگی الیت سوخته ( کنسول سوخته نه هارد ) یه فروشنده توتبریز با هارد من تعویض میکنه و روش 50 تومن می خواد به نظر شما چطوره ؟
بچه ها مفتخرم اعلام کنم منم به خانواده xbox360 پیوستم امروز با لاخره رفتم و یک xbox360 مدل premium رجینpal با قیمت 460000 خریدم از دو ستانی که به من کمک کردن واطلاعات زیادی در مورد کنسول های مختلف به من دادند متشکرم راستی assassins چه گرا فیکی داره
سوال اولت رو نمیدونم ولی یه سر برونقل قول:
اونجا هرچی بخوای هست.کد:http://www.xbox.com/
درمورد سوال دومت هم بله هارد 120 گیگ سفید برای مدل پرمیوم و ارکید موجوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال مسخره xbox360 به چند روش خا مو میشه
مبارکت باشهنقل قول:
گرافیکش خوبه, میشه گفت جز بازی های تاپ 360
چند وقت پیش یکی از دوستام دنبال هارد 120 بود, کل تهران گشتیم پیدا نکردیم.نقل قول:
حالا اگه آپدیت جدید اومد فکر کنم باید هاردم رو تغییر بدم و یک 60 گیگی یا 120 گیگی بخرم به همون خاطر از شما می خوام که خواهشا قیمت دقیق این سه نوع هارد رو به نرخ روز بیان کنین .
قیمتش اصلیش چیزی حدود 180 دلاره, اینجا اگه پیدا کنی شاید بیشتر از 200 تومن برات آب بخوره.
به سه روشنقل قول:
1- کلید پاور جلوی کنسول
2- چند ثانیه نگه داشتن کلید لوگوی 360 روی دسته (برای خاموش کردن چند ثانیه که نگه داری دو تا آپشن میده که یکیش خاموش کردن دسته و یکیش هم خاموش کردنه کنسوله)
3- سه چراغ شدن کنسول که خاموش میشه ولی دیگه روشن نمیشه :31: (این سومی مایه طنز داشت:46:)
به دو روش:نقل قول:
1-روش سخت افزاری:با فشار دادن دکمه ی پاور روی کنسول
2-روش نرم افزاری:با نگه داشتن دکمه ی پاور روی دسته ی بازی برای چند ثانیه،سپس ظاهر شدن 3 گزینه و انتخاب shut down console
درستهنقل قول:
بله درسته ولی:
Premium اسمی بود که همون اوایل برای X360 انتخاب شده بود، الان اکثر جاها (مخصوصا سایت خود XBOX) دیگه برای مدل 20 گیگ از اسمی استفاده نمیکنن...! ← XBOX 360: Arcade - XBOX 360 - XBOX 360: Elite
اما من در مورد سايت ها صحبت نكردم
من راجع به موجود بودن اسم premium و تفاوت 20 و 60 گيگ توضيح دادم
كه فقط و فقط تو حجم هارد اونهاست
و هيچ تفاوت ديگه اي ندارن
ببينيدنقل قول:
بله 100% اختیاریه، ولی یه سوالی دارم شما اگه این Update بیاد ازش استفاده نمیکنی...!؟
مثلا همین PSP هزار نوع Custom Firmware داره، ولی کیه که جدیدترین اینا رو روی PSP خودش نصب نکنه و با ورژن قدیمی سر کنه! این مسئله در مورد X360 هم صدق میکنه...
اين update اختياري منظورم اين نيست كه ميتونيد update كنيد يا نه
منظورم اينه كه بعد از انجام update ميتونيد 2 تا option داشته باشيد
يكي اين كه بازي رو هارد نصب بشه
و ديگري اين كه از رو همون drive اجرا بشه
اين كنسول حدود 3 سال از عمر خودش رو طي كرده
و شايد 3 سال ديگه باقي مونده باشه
بازي سنگين انجناني هم تو ليست release كمپاني ها وجود نداره
ببينيد اساس اين گزينه تو update جديد يعني ريختن بازي تو هارد
برطرف شدن مشكلات بازي هايي از قبيل gta 4 تو load كردن texture هاست
و يك گزينه مفيد خواهد بود نه يك اجبار
اينا با هم فرق دارن
اولا دوست عزيزنقل قول:
در ضمن شما چون تو تهران هستید به راحتی میتونید دیسک های Verbatiom پیدا کنید، اما بعضی از دوستان که در شهرستان هستن چــی!؟ در یکسری جاها مثل تبریز (به گفته خود Masoud Pro عزیز) فقط دیسکهای PlayBox پیدا میشه که از کیفیت بدی برخوردارن و نیاز به این Update دارن تا از لودشون کم شه و بازی بهتر اجرا بشه...
من تو تهران نيستم
در ضمن من بازي هام رو همه رو از gametak ميگيرم
و رو verbatim 5 تومان با چاپ و cover فوق العاده شيك و سفارشي
و روي t-gate دونه اي 3400 با چاپ و cover در مياد
كه همشون فوق العاده بودن
و هيچ مشكلي نداشتم
با پست ميفرسته برام
اون رو هم ميدونم كه تو بعضي شهر ها ديسك هاي مزخرف playbox كه لقبش قاتل لنز هست
رو تا 8 تومان هم ميدن
الان ديگه اينقدر فروش اينترنتي جا افتاده كه كسي نياز نداره حتما يك چيزي بهش تحميل بشه
PREMIUM با هارد 20 گيگ توليد نميشهنقل قول:
باز هم حرف شما درسته، ولی فکر نکنم دیگه هارد 20 گیگ تولید بشه و فقط هارد 60 و 120 گیگ عرضه میشن برای خریداران Arcade...
اما هارد 20 گيگ موجوده و توليد هم ميشه
خوب هر كسي پولش بيشتر باشه به طبع هارد هاي گرونتر ميخره
من دارم اين بحث رو براي كساني توضيح ميدم كه به خاطر مشكلات مالي arcade گرفتن
و ميان تو اين تاپيك و ميبينن كه بحث از autumn update زده ميشه
و اون ها رو سر اين مساله نگران ميكنه كه 100 درصد به هارد نياز دارن يا نه
اين رو هم توضيح دادمنقل قول:
در رابطه با این موضوع توضیح دادم... کسانی که Arcade دارن الان خیالشون راحته، ولی چند ماه دیگه مطمئن باشید که مجبور خواهند شد از این Update استفاده کنند و باید برن سراغ هارد 60 گیگ...
خواهش ميكنم وظيفه است :10:نقل قول:
باز هم ممنونم به خاطر توضیحات مفیدتون... :10:
3 روشنقل قول:
اولي سخت افزاري با دكمه جلوي FACEPLATE
دومي و سومي نر افزاري از طريق DASHBOARD
كه اولي اينه كه شما چند ثانيه دكمه وسط دسته رو نگاه ميداريد
و سمت راست TV يك ليست 3 گزينه اي مياد كه اولي نوشته SHUTDOWN THE CONSOLE
و دومي اين كه يك باز دكمه وسط دسته رو بزنيد سمت راست يك منو باز ميشه
كه از گزينه PERSONAL STTING وارد بشيد گزينه SHUTDOWN رو ميبينيد
هارد 20 گيگ بين 80 تا 90 توماننقل قول:
شما می خوام که خواهشا قیمت دقیق این سه نوع هارد رو به نرخ روز بیان کنین .
هارد 120 گيگ بين 180 تا 190 تومان
هارد 60 گيگ هم هنوز جدا نيومده
ولي فكر كنم بين 100 تا 120 باشه
به نظر من گرون خريدي گرچه خودم هم همين قيمت گرفتم ولي الان 380 دارن ميدننقل قول:
[]بچه ها مفتخرم اعلام کنم منم به خانواده xbox360 پیوستم امروز با لاخره رفتم و یک xbox360 مدل premium رجینpal با قیمت 460000 خریدم از دو ستانی که به من کمک کردن واطلاعات زیادی در مورد کنسول های مختلف به من دادند متشکرم راستی assassins چه گرا فیکی داره
موفق باشيد
سایت گیم تک چیه پدرام جان؟
من هر کاری کردم audio cd رو بریزم تو فلش نشد. وقتی کپی میکنم تو فلش اجراش نمیکنه وقتی هم ریپش میکنی تو کامپیوتر که بعدش بریزی تو فلش فرمتش میشه wma که نمیشه تو xbox ریخت . میشه با نرم افزار تبدیل فرمت هر آهنگی رو که میخوام تبدیل کنم به audio بعد بریزم تو فلش بعد بریزم تو xbox ؟ شما چه طوری این کارو میکنید؟( البته با فلش) خواهشن یه توضیح کامل بدین چون به شدت لازم دارم در مورد عکس هم اگر توضیح بدین ممنون میشم .
خوب چرا مستقیم Audio رو در خود کنسول ریپ نمیکنید؟ این کار خیلی راحت تر از کپی روی فلش دیسک هست...نقل قول:
pedram جان میشه درباره این gametak یه توضیحی بدی که چه جوری از اونا بازی میخری در ضمن ادرس سایتشم بدی
راستی دوستان بعضی کاربرا هستن که تعداد پست هاشون هنوز به 30 تا نرسیده که زیر نامکاربریشون زده (داره خودمونی میشه ) ولی مال من هنوز نشده میدونید علت چیه؟ملاک امتیاز دهی چیه؟
آخه میخوام سی دی زیاد مصرف نشه چون هی باید سی دی مصرف کنم تا تمام آهنگامو بریزم تو هاردش و این کار نمیصرفه تازه همه ی آهنگام که AUDIO نیستن واسه همین میخوام آهنگامو ( چه MP3 و WMA و... ) رو با نرم افزار تبدیل فرمت تبدیل کنم به AUDIO بعدش بریزم تو فلش بعدش بریزم تو هاردش تا دوباره فلشو پاک کنم آهنگهای بعدیمو بریزم .خواهشن یه توضیح کامل بدین.ممنون. راستی میشه درایو کنسولو عوض کرد ؟ اگر آره آیاارزششو داره؟ اگر درایو هیتاچی بندازم صد در صد تضمین میکنید که دیگه به مشکل دیر لود شدن تکسچرها بر نخورم ؟ (مخصوصا در بازی GTA )نقل قول:
هیچ تضمینی وجود نداره که اون مشکل حل بشه.نقل قول:
راستی میشه درایو کنسولو عوض کرد ؟ اگر آره آیاارزششو داره؟ اگر درایو هیتاچی بندازم صد در صد تضمین میکنید که دیگه به مشکل دیر لود شدن تکسچرها بر نخورم ؟ (مخصوصا در بازی GTA )
در کل مشکل دیر لود شدن به دیسک بازی بر میگرده. من دوستم با بازی Uncharted کنسول PS3 که دیسک اورجینال هم هست
مشکل فریز و دیر لود شدن تکسچر داشت, که با عوض کردن بازی مشکلش حل شد.
اگه مشکل GTA رو اعصابته, چند وقت دیگه صبر کن, با آپدیت جدید بازی رو بریز رو هارد تا نشکلت حل بشه.
ميتوني از يك cd rewrite استفاده كنينقل قول:
در مورد درايو هم درايو benq با تنها بازي كه مشكل داره بازي gta 4 هست
كه اون هم شانسيه
كسي هنوز نتونسته مشكل رو بفهمه كه از چيه
يك سري مشكل ندارن يك سري دارن يك سري هم كم دارن
اما خود من gta 4 رو روي playbox امتحان كردم ميتون بگم فاجعه بود
اما رو verbatim زدم تو كل بازي تا تموم بشه
شايد 2 يا 3 صحنه 3 ثانيه اي مشكل دير load شدن texture ها رو ديدم
در كل پيشنهاد ميكنم با توجه به توصيه ارش جان فعلا اگه ميخواي برين اين بازي رو حتما رو verbatim تهيه كنيد
تا اون جايي كه من ميدونم بودن دوستاني تو همين تاپيك كه درايوشون رو براي همين gta 4 عوض كردن و hitachi گرفتن و مشكلشون حل شده
اين درايو اصلا گير نمياد
و قيمتش هم 70 تومانه كه 30 تومان هم براي كپي خورش ميگيرن
كه كلا 100 تومان خرج ميزاره رو دستتون
به نطر من ارزش نداره براي يك بازي درايو عوض كنيد
ممنون از راهنمایی هاتون. ولی من خیلی من دوست دارم با فلش امتحان کنم اگه میشه لطف کنید بگید که به چه فرمتی ( Wma , Aac,3gpp یا ... ) تبدیل کنم که بشه ریختش تو هاردش آخه تو صفحه های قبل خوندم که با فلش میشه ، وقتی فکر کردم راهی جز تبدیل فرمت پیدا نکردم که بشه ریختش تو فلش بعدش ریخت تو هارد خواهشن راهنماییم کنید. راستی اسم اون نرم افزار یا هر چیز دیگه ای رو که استفاده میکنید یا در کل روش این کارو بهم بگید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم.