سلام. قبل از اينكه دفترچه پست كنم نامه كسري خدمت رو بهم ميدن؟؟؟؟؟
سلام. قبل از اينكه دفترچه پست كنم نامه كسري خدمت رو بهم ميدن؟؟؟؟؟
فکر میکنم باید 10 رو بزنینقل قول:
معلوم نیست کی نامه بیاد...نقل قول:
من می خوام برای کفالت اقدام کنم
بعد گفتن باید یه استشهاد محلی باید بگیرم که من از خانواده مراقبت می کنم و خرجی می دم کسی می دونه متن این استشهاد چی باید باشه ؟
بعد یه سوال دیگه واقعاً میان تحقیق می کنن راجع به این ؟
اگه بفهمن به دروغ استشهاد پر کردم مجازات و اینها هم داره ؟ :31:
دوست عزيز يعني چي معلوم نيست؟؟؟ مگر خودم نبايد برم نامه كسريرو بگيرم؟؟؟؟:13:نقل قول:
این دوستمون دیپلم داره...کد 10 برای فوق دیپلم هستش...پس شاملش نمیشه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://0o2.815.82.-----.com/out.php/i570570_kod10.jpg
چرا...اگه کسری بابت خدمت پدر در جبهه هستش باید خود ایشون برن دنبال کارهای نامه کسری...که اگه زیاد طول نکشه اونجا میمونن تا نامه رو بهشون بدن...وگرنه بعد از اینکه درخواست کسری و مدارک لازم رو به محل خدمت دادن هزینه پست رو هم بهشون میدن تا بعد از آماده شدن نامه اونا خودشون بفرستن.نقل قول:
بچه ها من بدجوری سردرگم شدم!!
من واسه امریه یه جایی صحبت کردم و اوکی گرفتم...حالا باید دفترچه رو پست کنم؟بعد برگ سبز رو ببرم اداره؟مراحلش چیه آخرش درست حسابی نفهمیدم!!
به موازات این قضیه امریه دنبال معافی هم میخوام برم...بخاطر دیسک کمر..اونو کی باید اقدام کنم؟
فکر میکنم شما اول باید دفترچتو ارسال کنی...بعد حداقل 2 ماه مونده به اعزام بری و برای امریه اقدام کنی.نقل قول:
اگه قراره معاف بشی پس چرا دنبال امریه هستی؟!؟!
اینکه اوکی دادن خوبه اما تا وقتی شما دفترچه نفرستید و برگه رو نبرید اون سازمان و باهاتون مصاحبه نکنن و مدارک نبرید و اونا کلی تحقیق نکنن 100درصد نیست.نقل قول:
اگرم میخواید برای پزشکی اقدام کنید طبعا بگه سبزتون نمیاد تا کامل وضعتون معلوم بشه و از اونور ممکنه امریه تون بپره.
حتی ممکنه مراحل معافیت پزشکیتون طول بکشه و خدای نکرده اگر معاف نشید ممکنه زود اعزام بشید و نتونید برای امریه اقدام کنید.
الان یعنی اول باید برم دنبال معافی؟بعد اگه من بخوام واسه اوایل سال بعد که اداره ها امریه میگیرن کارامو انجام بدم دیر نمیشه؟نقل قول:
حالا اگه معافی رو بیخیال شم...الان باید دفترچه رو پست کنم بعد برگه سبز اومد ببرم اون اداره...بعدش چی میشه؟آموزشی و اینهاش چی؟
سلام
بنده زماني که در حال خدمت بودم ، يک نامه اشتغال به خدمت بردم دانشگاه و مدرک ليسانس رو گرفتم ... همون مدرکي که توش معدل و تعداد واحدهاي پاس شده رو نوشته ....
حالا که خدمتم تموم شده با کارت پايان خدمت مدرک ديگه اي ميدن ( از همينا که ميگن مدرک دائمي ) يا نه ديگه هر چي دادن همون بوده و بس ؟!
باید اون مدرک موقت رو ببری بدی دانشگاه......مدرک اصلی با همون دانشنامه رو بگیری ازشون.....
پدافند هوایی مشهد نبود؟؟:31:
سلام
چند سال معافیت تحصیلی برای مقطع کارشناسی پیوسته به آدم میدن؟ در کل خالص چند ترم میشه درس خوند؟
با مرخصی و بدون مرخصی را بگوئید.
یکی میگه 5 سال خالص میشه درس خوند با مرخصی و بدون مرخصی 5 سال هست.
یکی میگه 6 سال هست و یکسالش مرخصی هست.
یکی که آئین نامه رو دیده باشه چند سال هست؟
سلام. براي گرفتن نامه كسري چه مداركي لازمه؟؟؟؟
سلام به همگي
بالاخره 2 ماه آموزشيم تموم شد . آخيش !!!!
ولي خودمونيما زياد هم سخت نبود . دمه همه اونايي كه راهنماييم گردن گرم . فعلا كه 7 روز پايان دوره دادن تا بعدش بريم خودمونو معرفي كنيم
حالا يكي بگه بايد چيكار كنم
مرسي :11:
5 سال میتونی درس بخونی که با بند و تبصره میشه 6 سالش هم کردنقل قول:
مدارکی که نشون بده پدر در جبهه بوده.یا اسیر بوده یا جانباز هست . ( از ارگان مربوطه )نقل قول:
برای جبهه ی پدر باید برین همون شهری که پدرتون خدمت میکرده
برای اسارت و جانبازی هم باید برین بنیاد امور شهید و ایثارگران
.
کارت ملی و شناسنامه شماو پدر+کپینقل قول:
آخرین مدرک تحصیلی شما+کپی
کارت پایان خدمت پدر+کپی
و کلا هر چیزی که ثابت کنه پدر شما توی اون مدت زمان اونجا خدمت کرده...چون ممکنه پروندش پیدا نشه...و کارتون عقب بیافته!پس هر چیزی که فکر میکنید به خدمت پدرتون مربوط میشه باید همراهش ببره!
من که صبح رفتم تا 11 الاف کردن بعد گفتن برین 6.5 بیاین :31:
برگشتم میام پیشتون :31:
ممنون از راهنمایی های همتون :11:
رفيق من الان پيش دانشگاهيم و 3 تا درس دارم كه پاسشون نكردم.:19: و پيشمو كامل نگرفتم.نقل قول:
مدرك ديپلم يا همون سوم براي من حساب ميشه يا نه بايد صبر كنم تا پيش رو بگيرم بعد برم؟؟:18:
آخرین مدرک تحصیلی شما دیپلم هستش...وضعیت شما دقیقا مشابه وضعیت من هستش!:31:نقل قول:
راستی اگر دیپلمت یا بقیه کارنامه هات تایید نشده,ببر آموزش و پرورش منطقه ای که تحصیل کردی تا مهر تاییدیه بزنن...حتما از دفتردار دبیرستان درباره این موضوع پرس و جو کن.
این برای کسانی هست که کارشناسی پیوسته میخونن ... نه ایشون که کاردانی به کارشناسی رفتهنقل قول:
درضمن ، اون 1 ماه مهلت هم از زمان انصراف قطعی حساب میشه ( یعنی بعد از اینکه برگ انصراف گرفتی وکارت با دانشگاه مربوطه تموم شد)
اگه یکی بره کمیسیون پزشکی و معاف از رزم بشه..بعدش میتونه امریه بگیره؟
سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟
كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.
سلامنقل قول:
بله میتونه بگیره
من خودم امریم و دیروز مشغول شدم تو گرهان ما 40 تا معاف از رزم بود که حدود 26 تا از اون ها امریه بودن البته وزارت های مختلف مثل جهاد کشاورزی ، استانداری و ... در کل امریه ربطی به معاف از رزم نداره
خوش باشی...
pm دادم خدمتتون...:46:نقل قول:
سلام دوستان من متولد ارديبهشت 71 هستم و خرداد مدرك پيش دانشگاهيمو به صورت حضوري گرفتم و يه بارم كنكور دادم . با توجه به جدول تاريخ اعزام دفترچه 18 ابان 90 اعزام ميشم. تو سايت پليس اينو نوشته بود :
4. مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.
. اون جا كه نوشته 18 ابان سال اخذ ديپلم مربوط ميشه به اونايي كه سوم بالاتر نخوندن و جمله بعديش يعني 18 ابان سال اعزام مربوط ميشه به اونايي كه فارغ اتحصيل پيش هستن (خرداد). درست متوجه شدم؟ حالا من يعني تا 18 ابان 90 كه اعزاممه وقت دارم دفترچه پست كنم يعني براي شركت تو كنكور 90 نبايد دفترچه پست كنم؟درسته؟
بله . درسته.نقل قول:
:20:
سلام . دوستان كسي آدرس پليس امنيت و اطلاعات تهران رو داره به ما بده . واسه تقسيم بايد بريم اونجا
مرسي :11:
سلام اینکه میگین اگه فاصله سنی دو برادر کم باشه میشه معافیت گرفت درسته ؟
یه برادرم الان داره خدمت می کنه منم هنوز اون 6 ماهه قانونیم سپری نشده فارغ تحصیل هستم /.
چجوریاس ؟
نقل قول:
سلام
نه این درست نیست ، فقط میتونی تا زمان اتمام خدمت برادرت ، خدمتتو تمدید کنی
.
سلام بر دوستان عزیز
من الان ترم آخر کارشناسی حقوق هستم
من الان ترم هشتم هستم میخواستم بدونم با این حساب ممکنه واسه منم غیبت خورده باشه؟
بعد من اگه همین الان دفترچه بگیرم چقدر طول میکشه برگه اعزام به خدمت صادر بشه؟؟؟
بعد یه چیزه دیگه کسی میدونه درجه کارشناسی رو در سپاه وارتش چی میدن؟؟؟
یه سوال دیگه بخشید این نامه ی امریه چی هست واز کجا باید واسش اقدام کرد؟؟؟
ممنون از دوستان...
آخه دیروز یکی به خانواده ما گفته از دوستان مادرم که نه بابا تو فامیل ما هم بود معاف شدنن اونم پزشکی نه کفالت بود اینا ...نقل قول:
+
مثلا الان که برادرم خدمت می کنه میشه یه پرونده ی چیزی درست کرد که بگیم من مثلا نون آور خونه اینا هستم :ی
مثلا بگیم پدرمون توانایی اینا نداره !
اصلا من معافیت می خوام بااااااااااا اونم پزشکی نه ! چیکار کنم؟
سلام
دوستان برای کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) چند ترم مهلت دادن
البته تو خود دفترچه زده 3 سال ولی شنیده بودم یک سال اضافه کردن و شده 4 سال درسته یا نه؟
و این که مثلا من اگر این 4 سال یعنی 8 ترم رو یه ترم اضافه تر بکنم 9 ترم بعد بازم 6 ماه برای کارشناسی ارشد بهم زمان میدن یا نه؟!!
چون اگر بتونم 9 ترمه تموم کنم و 6 ماه هم برای کارشناسی ارشد بهم زمان بدن چون تک پسر هستم پدرم 60 سال میشه
و منم می تونم معافیت کفالت بگیرم
سلام بچه ها من دي ماه امتحان افتاده پيش رو دارم و ميخوام دفترچه پست كنم. امروز دفترچمو بردم مدرسه داخلش زد در تاريخ 30/10/88 از اين مدرسه در پايه متوسطه فارغ التحصيل شده و گفت با مدرك ديپلمت ببر. خوب من الان مشكلي ندارم براي پست كردن دفترچه؟؟؟ امتحانات ديماهه چي؟؟ اون مشكلي ايجاد نميكنه برام؟؟
سلامنقل قول:
ترم هشت میشه ترم آخر دیگه، نه تا زمانی که تحصیل میکنی غیبت نمیزنن(البته اگه از سقف قانونی نگذشته باشه )
الان که داری تحصیل میکنی نمیتونی دفترچه بفرستی، معلوم نیست چقدر طول میکشه ، 2ماه یا 4 ماه یا بیشتر شایدم 1 ماهه جواب بیاد.
توی سپاه و ارتش دقیق نمیدونم ، توی نیروی انتظامی ستوان دو میدادن که یه درجه کم شده الان.
از هرجایی که میخوای امریه بشی باید اقدام کنی ، امریه یعنی اینکه دوران خدمتت(بعده آموزشی ) توی جایی که نامه بهت میدن باید براشون کار(خدمت) کنی
نشنیدم اینجوری معافیت بدننقل قول:
سلامنقل قول:
میشه تا 4 سال کشوندش،دیگه فکر نکنم بشه از ترم بیشترش کرد
همین 4 سالش هم معلوم نیست ، در اصل 4 ترمه یعنی 2 سال ، که نظام وظیفه گفت شاید بشه تا 3 سال هم تمدید کرد.
نقل قول:
سلام
اگه زده 88 که تا حالا غیبت خوردی !! تاریخ تولدت چیه؟؟
.
سلام
پسر عموی من بیماری پوستی به نام " درماتيت سبوروئيك " داره که الان حدود 5 سالی هست که این بیماری خوب نمیشه توی این 5 سال زیر نظر پزشک بوده . متاسفانه تو نظام وظیفه چندان جواب درستی ندادن در مورد معافیت پزشکی . الان ایشون می تونه برای این بیماری معافیت پزشکی بگیره یا نه اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک بکنه در ضمن ایشون 2 برادر هم دارن که هر دوشون خدمت سربازی رو تموم کردن و کارت پایان خدمت دارن و پدر ایشون 75 سال سن دارن آیا میشه معافیت کفالت گرفت ؟
سلامنقل قول:
معافیت کفالت که نمیشه ولی برای بیماری پوستی باید تلاش کنه ...
.
اگر آشنایی تو نظام وظیفه دارید خواهشا در این مورد بپرسید در مورد بیماری . چون تو شهر ما مسئولین نظام وظیفه درست جواب نمیدن . چون ایشون الان داره تو دانشگاه تحصیل می کنه و به دلیل همین بیماری بیشتر درس ها رو رد شده حالا مونده چیکار کنه هر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشمنقل قول:
اگه تونستی یه شنبه هفته دیگه واسم پ خ بزار چون میرم شورا اونجا میتونم بپرسم واست، همه چیز رو بگو، اسم بیماری، در چه حدیه، کامل بگو که جواب قطعی بگیرم واستنقل قول:
ممنون پس من شنبه یا یکشنبه خدمتتون پیغام خصوصی میدمنقل قول: