سلام
من بازی را نصب کردم تو بازی یه کمی که جلو میری از یه قسمتی به بعد گرافیک بازی به هم میخوره و همه چیز سفید میشه میتونی بازی کنی ولی هیچی پیدا نیست چیکار کنم
کمکم کنید
Printable View
سلام
من بازی را نصب کردم تو بازی یه کمی که جلو میری از یه قسمتی به بعد گرافیک بازی به هم میخوره و همه چیز سفید میشه میتونی بازی کنی ولی هیچی پیدا نیست چیکار کنم
کمکم کنید
اخر اين بازي اونجاست كه با قايق مي ري و اشلي مي افته توي اب؟؟؟؟!!!
این نسخه رمز داره یا مثله باقیه نسخه ها بدونه رمزه باید حتما تا اخرش بری تا یه چیزایی فعال بشه؟
گرافيكت نميكشهنقل قول:
سلام
کمکم کنید
آره . دقيقا همونه .نقل قول:
اخر اين بازي اونجاست كه با قايق مي ري و اشلي مي افته توي اب؟؟؟؟!!!
بايد مثل بقيه نسخه ها تا آخر بري تا اسلحه آزاد كني . الكي كه بهت نميده .نقل قول:
این نسخه رمز داره یا مثله باقیه نسخه ها بدونه رمزه باید حتما تا اخرش بری تا یه چیزایی فعال بشه؟
بروبچ عيد همه شما مبارك.انشاالله همتون موفق باشيد.
ممنون دوست عزیز برای شما هم مبارک و فرخنده باشه ولی اینجا تاپیک Evil هست عزیز
تاپیک تبریک سال نو با یه سرچ پیدا میشد ;)
نقل قول:
عزيزم ميدونم اينجا تاپيك evil هستش ولي اين تبريك مخصوص بروبچ اين تاپيك و اويل خورها بود.
نه بابا کجا اشلی بدبخت میوفته تو آبنقل قول:
لیون با اشلی سوار یه چی میشن(از اینا که رو اب میرن:31: ) بعد باید از تو جزیره با اون فرار کنی
نمیدونم دیگه کجا این اشلی میوفته تو اب
نه يه لحظه هنگام پريدن موتور ابي ميوفته بعد ---- اشلي رو ميگشه بالا وبعد ميرننقل قول:
جت اسكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لیون با اشلی سوار یه چی میشن(از اینا که رو اب میرن ) بعد باید از تو جزیره با اون فرار کنی