دوست گرامی اگر ممکنه از وضعیت سیگنال مودم هم یک عکس آپلود کنید ممنوننقل قول:
Printable View
دوست گرامی اگر ممکنه از وضعیت سیگنال مودم هم یک عکس آپلود کنید ممنوننقل قول:
اگر هم بفرمایید تو کدوم شهر و منطقه هستید که خیلی خوب میشهنقل قول:
ممنون از دوستانی که تست سرعت میذارن خودم موقع گرفتن خیلی برام مهم بود
من هرچی سعی میکنم بذارم میگه کاربران جدید نمیتونن لینک و عکس ارسال کنن.. معلوم نیست چند تا پست لازمه تا جدید حساب نشیم
قوانین مسخره ای داره این فروم :n13:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد خرید مودم TD-LTE ایرانسل رو دارم و با وجود خوندن تمام پست های این تایپک از شما چند سوال دارم ،
1- در مودم DT-350 دو پورت RJ45 و یک پورت RJ11 وجود داره ، پورت های RJ45 که هیچی ، کاربرد پورت RJ11 که مربوط یه تلفن هستن چیه ؟
2- از لحاظ طراحی و زیبایی ظاهری و داشتن دکمه ON/OFF به نظر من مودم Z-6000 گزینه بهتریه ، اما با مشکلاتی که دوستان اینجا بهش اشاره کردند بنده مردد شدم . ممنون میشم که نظر شمارو بدونم که کدوم مودم در حال حاضر بهتره.
3- مودم Z6000 هر چهار پورتی که داره پورت RJ45 هستند ؟
باتشکر
پورت تلفن برای volte هست یعنی voip روی lte , اگه در آینده ایرانسل همچین سرویسی ارائه بده .. که نمیده .. مثل پورت usb تزئینی ه ..
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
مودم Z6000 در وب سایت یلو از قیمت 312.900 به قیمت 165.160 تبدیل شده !! 4.5 گیگ حجم اینترنت هم روش هست
اما با تفاسیری که دوستان ازش داشتند اصلا نمیارزه
نقل قول:
سلام
پورت تلفن لزوما برای volte نیست بلکه روی نسل سه و دو الان می تونید مکالمه داشته باشید البته روی نسل 4 هم مکالمه به زودی فعال میشه اما برای تی دی دی رو بعید می دونم
به هر حال تصویر زیر رو از مودم اف دی دی خودم گرفتم که توی تری جی بوق تلفن داره و میشه مکالمه کرد . روی مودم هم می بینید که voice روشن شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از توضیح شما اصلا نمیدونستم بنده , بعد شماره تلفن اختصاص پیدا کرده همون شماره سیم کارت هست ؟
بله همون شماره سیم میشهنقل قول:
اگر صدا روی نسل 4 فعال بشه به نظرم خیلی کیفیت بهتر میشه
بعد تلفنی که بهش وصل میشه باید مخصوص voip باشه یا نه ؟نقل قول: