نقل قول:هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .نقل قول:
اینم یه نوع اخطار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .نقل قول:
اینم یه نوع اخطار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن
ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.
دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من والا چک نکردمنقل قول:
ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد :n27:
قطع میشه یه بیست روز طول میکشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
نه تا الان که تو هر شبکه اجتماعی مثل فیسبوک و اینستا و تلگرام کد فرستاده دریافت کردم و مشکلی نبودهنقل قول:
منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه
جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...نقل قول:
عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفتهنقل قول:
منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.نقل قول:
مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.
از طریق 195 شکایت کردین؟نقل قول: