-
زندن: ترک بورو تقصير من نبود
----------------------------------------
زندن كه روز دوشنبه 29 ساله شد پس از رد پيشنهاد براي تمديد دو ساله و بازگشت به ريورسايد در كنار ليورپول از سوي همگان مورد تمسخر و سرزنش قرار گرفت.
زندن در اين خصوص مي گويد: "واقع گرا باشيد. بالاخره مردم همه چيز را فراموش مي كنند. دو سال فوق العاده در كنار باشگاهم داشتم و حتي سال گذشته از سوي هواداران به عنوان بازيكنان برتر شناخته شدم. كيت لمب (مدير اجرايي ميدلزبرو) قصد داشت با متهم كردن من، تمام تقصيرها را بر گردن من بيندازد. او بود كه سال گذشته براي من تصميم مگيري كرد و به صورت غير مستقيم اجازه ماندن را از من گرفت و درست زماني كه همه چيز تمام شده بود و راهي براي بازگشت نبود، ليورپول داخل شد.
وارد جزئيات نمي شوم، اما همه مي دانند كه فصلي فوق العاده را در كنار باشگاه سپري كردم، اما هيچ چيز در ميان نبود تا من را وادار به ماندن كند. كيت لمب شرايط را براي من دشوار كرد. ليورپول پيشنهاد داد و مانده بود توافق طرفين، از ميان حضور در تيم قهرمانان اروپا و حضور در جام يوفا يكي از برگزيدم.
-
بولارد: به همدردي شما احتياجي ندارد
--------------------------------------------------
بولارد 26 ساله در اين خصوص گفت: "جو و فرانك در اواخر بازي مرتب به من هشدار مي دادند كه سرم را بالا نگاه داشته و بازي را ادامه دهم، اما من از شكست متنفرم و از اينكه برابر چلسي باختيم بسيار ناراحت هستم. هر شكستي در آغاز كشنده است و پس از مدتي همه آتش ها فرو مي نشيند، اما من در حال حاضر بسيار ناراحت و عصباني ام. 92 دقيقه برابر آنها حاضر شديم و جنگيديم، اما به اندازه كافي خوب عمل نكرديم. بايد 92 دقيقه مقاومت را تبديل به 93 دقيقه مي كرديم.
-
جان تري:
كول هماني شد كه مي خواست
---------------------------------------
جان تري در خصوص هم تيمي اش مي گويد: "من هم مثل بقيه از حقه هاي جو طي بازي لذت مي برم! هميشه آرزو داشتم كه نتيجه هاي طلايي براي تيم نگاشته شود. عادلانه نيست، زيرا زماني كه او در وستهام بازي مي كرد كسي نمي توانست باور كند كه او از دل و جان براي تيم مايه مي گذارد. تا اوايل ماه اكتبر مورينيو باز هم او را به جلسات و تمرينات تيم راه نمي داد. سرمربي گفت كه جو بايد جنبه دفاعي بازي اش را نيز بهبود بخشد. تا زماني كه او حرف سرمربي را پياده كرد، مورينيو به چشم يك بازيكن به او نگاه مي كرد و به او اعتماد كامل نداشت."
تري ادامه داد: "وي درخشش مجدد خود را در زمان بازي برابر ليورپول و تعويضش با ديديه دروگبا و گلزني براي چلسي اثبات كرد. با نواخته شدن سوت پايان بازي، هواداران او را مرد ميدان ناميدند، اما مورينيو برخلاف همگان گفت كه جو كار شاقي انجام نداده و درست پس از گلزني، تمركز او روي بازي تحليل يافت. اين مساله، جو را نااميد كرد و از آن پس سخت تر تمرين كرد. از كريسمس به بعد کول بازيكن متفاوتي شده بود و تكل هاي او درست مثل خلاقيت و تعقيب هايش معروف شده بودند. مشاهده تغيير و تحول در او فوق العاده لذت بخش بود. تا اواخر فصل نه تنها جزو بازيكنان خطرناك ما محسوب مي شد، بلكه در ميان آناني بود كه مربي به آنها اعتماد كافي را داشت. موفقيت جو کول فوق العاده بود و من به خاطر تلاشش در زمينه موفقيت به او افتخار مي كنم."
جان در پايان خاطرنشان ساخت: "شاهد بوده ام كه يك سري بازيكنان نا اميد و دلسرد مي شوند. پس از مدتي تلاش با مشاهده انتقادات ديگران خود را مي بازند. اما كول توانست آنچه كه مي خواست، باشد
-
2 ماه خانه نشيني براي بوفون
------------------------------------
جان لوئيجي بوفون سنگربان ملي پوش يوونتوس به علت صدمه ديدگي شديد بايد حداقل 2 ماه خارج از ميادين باشد.
بوفون در ديدار يكشنبه شب مقابل ميلان در جام برلوسكني در برخوردي با ريکاردو كاكا بر روي زمين افتاد و به خاطر درد شديد از ناحيه شانه راست به بيمارستان جتانوپيني در ميلان منتقل شد و در همان معاينات اوليه مشخص گرديد وي با مشكل بزرگي مواجه شده است.
دوشنبه يوونتوسي ها بوفون را به بيمارستان سن لوئيجي انتقال دادند و معاينات جديد تيم پزشكي مشخص كرد که اين بازيكن حداقل 2 ماه قادر به دست كردن دستكش دروازه باني نيست و بايد استراحت كند و در صورت سرپيچي از تجويز دكتر احتمال دارد وي مدت بيشتري را در خانه يا كلينيك بستري شود.
شايان ذکر است که جانشين بوفون فقط كيمنتي پا به سن گذاشته است
-
اسپانيول مذاكره با اوون را تكذيب كرد
----------------------------------------------
اين باشگاه كاتالونيايي طي چند روز گذشته مذاكراتي با دفتر مكاتبات رئال مادريد داشته و اين غيرقابل انكار است. اما در هر حال اين تيم هرگونه مذاكره با اوون و وكيلش را قوياً تكذيب نموده است.
دانيل سانچس ليبره رئيس باشگاه اسپانيول گفت: "كمي به تركيب تيم من نگاه كنيد. آيا در آن جايي براي اوون مي بينيد؟ ما هرگز به دنبال او نبوده و نخواهيم بود و اصولاً بازيكنان مادريدي شانس چنداني براي درخشش و كسب محبوبيت در تيم هاي كاتالاني را ندارد
-
نگراني هاي كاپلو براي سوپر جام
-----------------------------------------
افزايش تعداد مصدومان يوونتوس فابيو كاپلو را دچار نوعي نگراني كرده است. به طوري كه از هم اكنون به دنبال راه اصلي براي غلبه بر اين بدشانسي است.
پس از جان لوئيجي بوفون، كاپلو مصدومان ديگري هم در تيم خود مي بيند. پاول ندود، زلاتان ابراهيموويچ و مائورو ژرمن كامورانزي تازه ترين مصدومان يووه محسوب مي شوند كه حضورشان براي ديدار فينال سوپر جام ايتاليا در شك و ترديد است.
ندود امروز تحت معاينه قرار خواهد گرفت تا وضعيت صدمه ديدگي مچ پايش مشخص شود، اين هافبك اهل چك فعلاً استراحت مي كند و حضورش براي بازي با اينتر قطعي نيست. ابراهيموويچ هم به خاطر كوفتگي و ورم پا در حال حاضر تمرين نمي كند و كامورانزي هم در بازي با ناپولي مصدوم شده و تلاش پزشكان براي رساندن او به ديدار شنبه شب آينده فعلاً بي نتيجه بوده است
-
هوليه:
اسين شباهت بسياري به جرارد دارد
---------------------------------------------
ژرار هوليه سرمربي تيم ليورپول اعتقاد دارد كه ميكائيل اسين بازيكن جديد چلسي شباهت زيادي به استيون جرارد كاپيتان تيم ليورپول از نظر سبك بازي دارد.
وي گفت: "اسين يك بازيكن فعال است و از نظر سبك بازي شباهت بسياري به مرداني چون ميشائيل بالاك در بايرن مونيخ، فرانك لمپارد در چلسي و استيون جرارد در ليورپول دارد و من فكر مي كنم كه چلسي در پي ناكامي در جذب جرارد حالا به خدمت گرفتن اسين بهتر و موفق تر از قبل مي تواند عمل كند. شايد بسياري از مردم از اينكه چلسي براي اسين مبلغ بالايي پرداخت كرده است به مسئولان اين باشگاه خرده مي گيرند، ولي بايد بدانند آبراموويچ با خريد اسين پولش را دور نريخته و سود بسيار كرده است.
-
بايرن به دنبال ركورد جديد
--------------------------------
باشگاه بايرن مونيخ مصمم است تا در فصل جديد به ركورد 13 پيروزي پياپي خود در سال 1981 دست يابد.
چند روز گذشته مطبوعات آلمان دست به انتشار اين مطلب زدند و پس از آن تمامي اعضاي باشگاه قهرمان بوندس ليگا تصميم گرفته اند تا با 11 پيروزي ديگر به اين ركورد 24 ساله برسند.
فليكس ماگات سرمربي موفق بايرن با خوشحالي در خصوص دست يابي به اين ركورد گفت: "احساس مي كنم شاگردانم به اين خودباوري رسيده اند و مطمئناً با همت بيشتر مي توان به ركورد جديدي دست پيدا كنيم.
-
فرگوسن: آبي بازيكن منچستر است
---------------------------------------------
علي رغم اينكه فيفا به خاطر اختلاف سه باشگاه چلسي، منچستريونايتد و لين اسلو بر سر انتقال جان آبي ميكل مهاجم تيم ملي جوانان نيجريه حكم به بازگشت اين ستاره را به نروژ داده است، اما سرالكس فرگوسن مربي منچستريونايتد اعتقاد دارد كه آبي بازين تيم او محسوب مي شود.
آينده آبي پس از اختلاف باشگاه ها در پرده اي از ابهام قرار گرفته است، ولي فرگي مي گويد: "مسئولان كميته قضايي فيفا با تمامي افراد دست اندركار اين انتقال صحبت كرده اند و حتي از پليس نروژ نيز سوالاتي داشته اند، ولي اين مسائل باعث نمي شود تا قرارداد آبي با ما فسخ شود و من بايد اعلام كنم اين جوانان همچنان بازيكن ما است. زيرا براساس قرارداد رسمي او را از لين اسلو به خدمت گرفته ايد
-
تورام:
در يوونتوس مشكلي وجود ندارد
---------------------------------------
شكست يوونتوس در جام برلوسكني مقابل ميلان هنوز يك سوژه داغ براي روزنامه ها در انتقاد از بازي هاي تيم توريني و آمادگي جسماني آنهاست، اما ليليان تورام مدافع فرانسوي يووه اذعان مي كند در اين تيم همه چيز خوب پيش مي رود.
وي پس از بازي با ميلان گفت: "من خيلي خوشحالم. زيرا در نيمه اول خوب بازي كرديم و يك بازي زيبا را به نمايش گذاشتيم، اما در نيمه دوم افت كرديم و شايد اين به خاطر بازي هاي متوالي است كه انجام مي دهيم. بعد از بازي جمعه مقابل اينتر و ناپولي كاملاً طبيعي است كه ساق هاي بازيكنان كمي خسته باشد، ولي در هر حال در يووه هيچ مشكلي وجود ندارد. از مصدوميت بوفون ناراحتم و به او اطمينان مي دهيم در بازي سوپر جام مقابل اينتر به پيروزي دست يابيم