-
سلام منو كمك كنير :42:
سلام به همه
من يه مانيتور LG flatron ez t730bh به مدت دوساله كه گرفتم.
حالا دو روزه كه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنم فقط روي تصوير والپيپر دسكتاپ تعدادي نقاط بنفش ديده ميشه كه رفته رفته تعدادشون زيادتر ميشه؟ اين مشكل تو پنجره هاي ديگه ويندوز ايجاد نميشه.فقط تو دسكتاپ:41:!!!
من وقتي كه والپير رو عوض ميكنم اين مشكل درست ميشه يعني اون نقاط ديگه ديده نميشه ولي بازم بعد از حدود 10 دقيقه اون نقطه ها دوباره ظاهر ميشن؟
من درايور مانيتور رو هم نصب كردم.درايور گرافيك رو هم نصب كردم سي دي بهنما مانيتور LG رو هم اجرا كردم.ولي تاثيري نداشت!!!!
اگه لطف كنيد كمكم كنيد واقعآ ممنون ميشم از شما.
-
سلام.
ببخشيد پشت سر هم پست دادم يه بار ديس شدم نميدونستم پستم رفته.
من دارم نگران ميشم چيكار كنم برم مانيتور رو تحويل بدم به يارو؟
-
دوباره سلام.
كسي نبود يه راهنمايي به ما بكنه؟ جالب كه من موقعي هم كه دمه print scrin كيبورد رو ميزنم بعد تو point كه past ميكنم بازم اون نقطه ها ظار ميشن !!!!!!!!
كمكم كنيد تو رو خدا.
-
سلام دوستان
لطفا یه سر به این تاپیک بزنید
ممنون
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=272084
-
سلام دوستان. من یه مانیتوره سامسونگ 15 اینچ از نوع CRT دارم و تو این 4 یا 5 سالی که باهاش کار کردم مشکلی نداشتم و وضوح تصویرش هم بالاست اما چند روز پیش یک هو به سرم زد که Refresh Rate مانیتورو که 60 بود بکنم 85. چند بار که بین 72 و 75 و 85 سوئیچ کردم دیدم تو این حالت تنظیمات صفحه به هم می خوره و مثلا صفحه خیلی کشیده میشه به حدی که از محدوده دید خارج میشه. دیدم خوب نشد و دوباره برگردوندم به همون 60 اما تنظیمات درست نشد و برای درست کردن تنظیمات از خود دکمه های مانیتور استفاده کردم اما بازم جواب نداد ! :19:
الان مشکلم اینه که دو گوشه ی سمت راست تصویر به سمت راست کشیده شدن و وسط به داخل قوس برداشته و سمت چپ هم همینطور در واقع چهار تا گوشه ی تصویر کشیده شدن و از خود مانیتور هم که بخشی به نام بالانس داره که برای درست کردن همین خمیده گی هاست هر چی کم و زیادش می کنم انگار نه انگار !! :41:
به نظرتون مشکل کجاست ؟ تا حالا کسی همچین مشکلی داشته ؟
-
سلام دوستان
نميدونم اين مانيتور چش شده
وقتي پوشه اي چيزي باز ميكنم
يا ميام تو نت
پشت سر هم روشن خاموش ميشه
اگه كامپيوتر كار نكنه باز ديرتر روشن خاموش ميشه
مشكل اصلا از كابل و ... نيست
مثلا الان كه دارم تايپ ميكنم هيچ كارش نيست
ولي اگه با موس كليك كنم رو يه پوشه يا بازش كنم لوس ميشه!!!
چي كار كنم؟
دارم پيري زودرس ميگيرم
يا حق (:
-
اول سلام خدمت همه
بعدآ: بابا چرا يكي پيدا نميشه تو اين انجمن جواب مارو بده:19: مانيتورم رو ببينيد چطوري سرخك گرفته :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
آره كسي نميرسه به اينجا انگار!!!
منم مشكل از مانيتورم نيست
آخه رو دو تا مانيتور ديگه تست كردم همينجوري ميشه..............
يا حق (:
-
بابا این تاپیپک چرا متروکه است ؟ :19:
یکی به داد ما مانیتور خرابا برسه
-
:9:همچنان کسی به داد ما نمیرسه؟؟؟!!!!!!
کسی نیست که یه کمکی کنه؟
من از مادیران پرسیدم گفتن اگه از مانیتور باشه باید این مشکل همه جا پیش بیاد.حالا کسی نیست بگه مشکل از مانیتوره؟ یا کارت گرافیک؟؟؟ من کارت گرافیکم gs 512 8400 هست.تورو خدا کمکم کنید:42::42::42: