-
کاروان تیم ملی امروز برگشت!
قوچان نژاد و دژاگه تهران نیومدن و رفتن هلند و آلمان تابه خانواده هاشون سر بزنن!
حالا اینا یه چیزی!
مثله اینکه پولادی هم نیومده و از همونجا رفته تیم باشگاهیش!
از اون سمتم رئیس سازمان نظام وظیفه گفته: پولادی یا خودش برگرده یا میدیم اینتر پل با دستبند برش گردونن!:n09:
-
همان بهتر کیروش بمونه رفتنش دردی از تیم ملی دوا نمیکنه... مربی های داخلی ما افکار 10سال گذشته را دارند حتی حاضر نیستند برای تجربه بیشتر از کشور خارج بشوند بعد ما با این تفکرات انتظار نتیجه و تغییرات گسترده توی فوتبال داریم... فوتبال ما تمام زاویه هاش مشکل داره ...
-
پولادی رو باید 18 ماه بندازن انفرادی به خاطر این کاراش...مگه خونش از بقیه سربازا سرنگین تره؟دهن کجی به ملت تا کی
-
من هنوز ذاغ دوران اجباری ب دلم هست! تازه تک پسرم بودم! اصن آدرس بدید با خرج خودم میرم میارمش..!!
-
پولادی همچنان در حال فرار از خدمت و عشق و حال ):
-
سلام
از اون اول هم ازش خوشم نمیومد با اون حرکت مسخره بچگانه باعث اخراج و ناکامی تیم ملی شد .
اگر تبعه قطری بگیره دیگه نمیتونه برای تیم ملی بازی کنه . و باید برای تیم ملی قطر بازی کنه .
-
نقل قول:
سلام
از اون اول هم ازش خوشم نمیومد با اون حرکت مسخره بچگانه باعث اخراج و ناکامی تیم ملی شد .
اگر تبعه قطری بگیره دیگه نمیتونه برای تیم ملی بازی کنه . و باید برای تیم ملی قطر بازی کنه .
چون برای تیم ملی بازی کرده برای هیچ تیم ملی دیگه ای تا اخر عمر نمی تونه بازی کنه
-
الان یعنی سربازی این پولادی اینقدر مهمه که اینهمه در موردش بحث میکنین ؟ یا سوژه جدید گیر نیومده چسبیدین به این :n02:
-
الان اتفاقی تو شبکه ورزش دیدم مجری میگفت یکی از خبرگزاریهای استرالیا مطلب زده که یکی از مسئولای ایرانی گفته خودمون هم میدونستیم این بحث دوپینگ نتیجه نداره و شانسش یک به میلیون بوده و ی تیری تو تاریکی انداختیم!
یعنی رسما ملت رو سر کار گذاشتن اساسی!
-
پولادی مگه دیوونه شده رفته قطر؟ :|
بخواد فراری باشه که واسه تیم ملی نمیتونه بازی کنه؟ تا کی میخواد فرار کنه؟! ... فازش چیه واقعا!
:n35::n34: